107666
N%C3%A9vtelen-1.png
  • Yoda001
    off: van valakinek tapasztalata HD3650 agp-s kártyával, esetleg 1950pro-val vagy HD2600-al, ugyanúgy agp foglalatossal?
  • carloelsa
    Jah csak lehet hogy már a pasziánsz 3 D nem fut rajta :(((((
  • carloelsa
    Fogd be mert 17 órától a szerveren voltam ott voltam pityuval meg falkonnal is !!! 19:18 kor ott voltunk pityuval az audi szalonnál csak kifagytam és ujra be kellett lépnem igy 19:24 kor voltam ott, amugy meg rám kattoljatok mert ha másra kattoltok hogy a fra*cba tudnék veled beszélni ha??? gondolkozz kedves utána járasd a pofádat!

Meg azt sem tudod mire mit írok, látszik sokat gondolkodsz.... -.- arra értettem, hogy gondolom nem tudja milyen procihoz jó olyan vidi ami jó vele, meg olyat akar amin fut a TDU, ha nem érti mi az a 128 bit meg 1ghz órajel (lehet érti lehet nem nem tudom) akkor hogyan tduná milyen kell "esze sok is"?

Figyeljetek van egy jó tervem!!! USAMEN ÉS ENTEX!!!MegcsinálJUK a 45%-t és láss csodát lesz HC így nem vitatkozhatunk :D neked messze van de usamennek nem ;P nah jó ötlet?
  • adikakk
    nagyon thx minden gamernek és bocs az offért köszi mindenkinek még egyszer pár hét és multin találkozunk
  • EnZsolt
    Könyörgöm mit szeretnél, menjünk be mi helyetted a boltba és kérdezzük meg? Vagy mi a tosz legyen?

De tudod mit nagyon rendes leszek, NESZE!

ATI 3850-en, ami szerintem jó lesz, esetleg a 3650. Nvidiából, csak 7600GT-t talált, ami szerintem ha maxon nem is, de vinni fogja.

Sok sikert a kereséshez.

A GeForce 2 MX 440 pedig egy nagyon jó kártya volt a maga korában, és a passziánsz is nagyon szépen futott alatta :) A legtovább szolgálatomban lévő kártya volt, egyszerűen fantasztikus konstrukció. Csak kissé eljárt felette az idő, de legalább olcsó :D
  • Entex
    Ja, csak én úgy értem el ezt, hogy nem a fórumokba írkáltam olyan helyesírással mint egy "nemistudommi" hanem használtam azt a szép kis mezőt ahova az van írva, hogy Google és láss csodát már meg is van az eredmény -ON->
  • Entex
    Namost, ez egy on-line játék, ha nem lenne ez a layer-es baromság, akkor meg fognám és beállnék a sor végére és mennék utánatok. Mit tudsz csinálni velem? semmit! Ha a single playeres baromságot szeretném nyomatni akkor nem vettem volna meg hanem nyomnám warezba és kész. Mikor odaértünk megkérdeztük a többieket, hogy zavarja-e őket a non-HC és azt mondták, hogy ők aztán leszarják. Te szervezted de oda se dugtad a pofád, hogy elmondjuk mi a szitu. Akkor nem tudom mi a problémád, lehet neked akkora a tapasztalatod mint az állat és te vagy a mester de semmi nem jogosít fel, hogy kizárj bármiből is amit én ugyanúgy kifizettem, ahogy te is. Mostmár megértem newlife-ot a multkorival kapcsolatban, a Saleen S7 Turbo-val ugyanúgy lehet 50-el menni mint egy Audi A3-assal is.
  • adikakk
    bocs h kicsit offolok meg segítséget kérek de nem akarok olyan vid karit venni amin a tdu szaggat
  • carloelsa
    Figyelj ha azt sem tudja hogy mire mi jó, akkor injább maradj csendben, mert te sem úgy születtél, hogy a gépet meg az érettsgéit fogtad a kezedben...
  • carloelsa
    csak a házat? XD
  • Entex
    Te meg próbálkozz már egy kicsit ne mások segítségére számíts az életben sem tud segíteni senki.

Amúgy itt van ami neked kell 40 másodperc alatt találtam.
    http://www.aqua.hu/sapphire-radeon-hd3650-512mb-ddr2-agp-8x-52078.html
  • carloelsa
    figyelj azthiszem nem én vagyok az aki néhány hete játszik, nem 10 krúzt szerveztem már hanem sokkal többet, aszthiszem van véleményem, tapasztalatom és menj gyakorolni meg megcsinálni a feladatokat, hogy megtudd milyen a HC mod... -.-
  • SeanJRRussel
    Nah sztem vista reinstall lezs me sehogy se megy ez a fos.Remélem vki írt már a cdprojektnek és dolgoznak az ügyön mert ha nem rájuk gyújtom az egész házat
  • Entex
    Namost. Először is elég erősen adod elő magad, nemhiszem, hogy a "faszkalap" ide illő szó lenne. Másodsorban, volt szerencsém részt venni ezen a kis összejövetelen, ha minden szabályosan a sebességeket betartva történik semmi különbség nincs a HC és a non-HC mód között. Ezért nem értem, hogy egy "kresz-kruzon" mért fontos az a kib*szott HC mód. Gondolom ez a HC mániád newlife-al való összetűzésed eredménye és remélem kicsit magadba nézel és rájössz, hogy semmi értelme ennek a kirekesztésnek max. nem szólsz hozzá az illetőhöz a kruz során. Gondolkozz ezen egy kicsit és KÖNYÖRGÖM ne húzd már fel magad egy kib*szott játékon. Ha nem írtál volna a fórumba, ez privátba ment volna, dehát szeretném megvédeni magam. Amúgy befértél volna a layerbe, csak egy kicsit várni kellett volna, ha ez a problémád.
  • csokiskeksz
    Aha, köszi. És barátlistát hogy kezelhetem? Hol érem el? Ez a layeres dolog fura, de megszokható :) Viszont barátommal folyamatosan eltűnünk egymás szeme elől ha történik valami interakció. Na sebaj, gondolommi rontjuk el.
  • adikakk
    ez a vid kari olcsó de egy rakat szar........*...........*
    vmi olyan kéne amin fut a tdu 1024 en. agp és olcsó ne legyen 30 ná több
    de inkább 10-20 körül legyen az ára
    min 256 os pls segítsetek gamerek
  • USAMEN POWER
    Options, és Voice beállításoknál tudod ezeket állítani...
  • carloelsa
    Itt van egy szerver, ahol layerek vannak, mert elég fura lenne, hogy több ezer játékos együtt van nagyon nagy PING számok lennének xD egy layerbe 8-an fértek összesen saját magaddal együtt... te és még 7 barát tud menni együtt... egymásra kell kattolni a térképen, hogy együtt legyetek :) pl te rákattolsz a haverodra és akkor együtt lesztek és mehettek felfedezőútra :) remélem értetted :D
  • AlieN911
    Azért pénzt is kérnek? LoOoL
    Valami életrevaló kari kéne neki, amin megy a TDU... azon még a pasziánsz se megy...
  • Falkon
    Egy nagy van csak.
  • csokiskeksz
    Bocs a hülye kérdésért, de hogy vannak itt a szerverek? Mert ugyebár automatikusan csatlakozik valahová, és most barátommal úgytűnik különbözőekre kerültem. Ez lehetségeS? Hogy van ez? Segítsetek plz :(
  • EnZsolt
    GeForce 2 MX440, elég olcsó :)
  • EnZsolt
    Nálam végre kiderült a baj. Az olvasóm kezd beszarni, így lehet, hogy azért akadt baromira, mert nem bírta beolvasni normálisan az adatokat (legalábbis remélem). Mindenesetre megpróbálom kicserélni, aztán meglátjuk mi lesz.
  • Hunter of Deer
    nemmondod?
    amugy csak ugy irtam mivel adikakk mar mindent bevet csak hoyg ajanljatok neki egy olcso vid karit, eloszor csak akad a game, utana rossz a windows, ezutan mar elromlik a mosogep :) de pls ajanljatok olcso vidkarit xD
    /on
    meg mindig erdekelne hogy hogyan lehet kikapcsolni hogy ne halljam a sok lama kulfoldi dumajat jatek kozben? kicsit idegesito.
  • BalanceArt
    Nekem ugyanezt csinálta. A végén újra kellett raknom a windowst. Senkinek nem ajánlom, hogy feltegye a Goldot.
    Egyetlen egyszer felengedett a netre, akkor viszont kiiktatta a térképet, vagyis online profilt engedett, de gyakorlatilag offline-ban mehettem csak. Az akkor létrehozott új profilommal viszont most már nem enged fel. Sebaj, azzal megyek, amit még az előtt létrehoztam.
    Ha belegondolok, hogy beáldoztam az egész addigi játékmenetemet, nickemet néhány új autóért, most már istentelen hülyének érzem magam.
    Bár tény, hogy nem volt olyan rossz újra elkezdeni.
  • carloelsa
    hm... Cleanered van? Töredezettségmentesítés is jól szokott jönni...
  • SeanJRRussel
    kb 1 hónapos
  • carloelsa
    :( Na ne , ez elég rossz... :( mikor lett ujrainstall a Windows? ha régen tedd ujra, mert ugyis fél évente ajánlatos újra rakni meg hátha vlmi gubanc lett.. próbáld meg...
  • SeanJRRussel
    Ez máér felettéb érdekes.Felrakom a régi játékot bepatchelem berakom a mentéseimt és ugyan úgy nem enged fel
    Vagy bekavar vmi rejtett fájl vagy akármi de ez mostmár egy vicc.
  • carloelsa
    de ott hogyan leszarja... egyedül semmit sem tudok kezdeni valahogy a közösségnek kéne kizárnia nem? mit kezdjek egymagamban?
  • SeanJRRussel
    Az értelem és iskola valamint a primitívség magas szintű megnyílvánulása.az iyleneket priviben intézzétek már el!
  • carloelsa
    -KULTURA, EMBER! mod by Lammer-
  • SeanJRRussel
    Srácok még úgy se akar felengedni,hogy a régi gémet pakolom fel warez packkal amihez beírom a kulscot.Nem lehet h a kulcsokkal van valami????
  • Falkon
    De lehet valami merci lesz.
  • Falkon
    Talán : Ford Gr1 Concept , Ferka 512TR.
    Lehet Caterham-mal megyek
  • SeanJRRussel
    Próbáltam úgy is h a régihez tettem fel a megapackot de úgy se műkszik,majd csak megjavíjják:DDDD
  • Falkon
    Akkor belépek megnézem.
    ( a Gt500 nem annak számít?)
  • AlieN911
    Nekem is az kéne:D
    De nem azért, nekem legalábbis a lambórdzsini is meg az F430 is sportkocsi...
    F40 is az, de régi már, ezért lehet egzotikum xD
    Na de mind1, várom én is a verdát.
  • USAMEN POWER
    Nem
  • Falkon
    Mondjatok egy egzotikus h-váltós autót pls ! :D