107666
N%C3%A9vtelen-1.png
  • carloelsa
    Mi miatt van az hogy egy csomószor kifagyok megyek aztán kifagyok 10 perc után :(((???
  • Entex
    Én vagyok... :) PEACE
  • carloelsa
    :) Nah vajon ki ő? :D Már nem haragszom...
  • wandrew26
    Teljesen egyet étek, nálam is kb 1 napig volt fent a grid
  • Entex
    A mentésem sérült meg... Ma reggel 38%-on voltam most kezdhetem megint 26-ról
  • BalanceArt
    PcDome-nál is van személyes átvétel.
  • B2man
    Nem tudom, én speciel a Gridet nagyon gyorsan lepucoltam a gépről, mivel kormánnyal valami elképesztően rosszul lehetett irányítani. Olyan volt, hogy: nem fordul, nem fordul, nem fordul majd szinte keresztbeáll. Pedig állítgattam elhiheted. A másikak az NFS-ek, azok is vackok kormánnyal. Ehhez képest a TDU-ban oda tudom fordítani a kocsit, ahova akarom. De ez csak az én, ill. pár ismerősöm véleménye.
  • Entex
    Mivan a szerverrel? Titeket felenged? Nekem azt írja h check network status...
  • rototti
    CD galaxisban nem kötelező a házhoz szállítás, csak megrendeled és másnap bemész a boltba. Így is 1790ér kapod. (Ha csak a pcdomera írtad a postaköltséget akkor szót se szóltam
  • vargabalazs
    Ladája van valakinek?
    A játékba.
  • Entex
    Szivesen, remélem sikerül.
  • csokiskeksz
    Entex, köszi a segítséget, bár ezt tudtam én is. Csak még fura volt maga a rendszer, de most már értem, hogy is működik mindez. Köszi.
  • tbundy
    +1K postaktsg
  • Entex
    upsz 1990 Ft :)
  • Entex
    De akár megveheted 19900 Ft-ért is a shop.pcdome.hu vagy 1790 Ft-ért a cdgalaxis.hu oldalán
  • USAMEN POWER
    A baj csak az, hogy warezzal gamelsz...
    A Crack mellett, ott vannak a versenyek filejai is egy mappában. Na azokat kell bemásolni a helyükre, de hogy hova azt nem tudom. Olvasd el a Read Me-t !
  • DJviolin
    Sziasztok!

Feltelepítettem a játékot, de már rögtön az első versenynél elakadok. Rögtön a kocsi megvétele után robogok az első versenyemre, egyjátékos versenyt választok, majd elindítanám a versenyt, de nem történik semmi, a kamera ugyanúgy körbe forog, és már nem enged kattintani a 3 felkínált lehetőségre sem, és a kocsim sem látszik. Mi lehet a baj? Válaszaitokat előre is köszönöm!
  • USAMEN POWER
    Még ajánlom a lassú mozgást, kb 100m-en belül, bármerre.
    Látom neked is gyűlik a pénzed :D 1 hét alatt nekem messze nem volt még ennyi :)
  • USAMEN POWER
    Én amit tudok azt feketén (hátránya hogy nincs garancia, de a minőség miatt megéri), vagy pedig ismerős álltal, nagykerből.
  • Entex
    Csokiskeksz kérte a leírást:

1) Mikor bent vagy a játékban nyomsz egy M betüt.

2) A bal felső sarokban megtalálod azt az ikon ami ki van jelölve, egymás után 2x kattintassz rá(lassan)

3) Kiválasztod a Friends gombot lent, ezután visszazárod a lapot azzal, hogy megint a 3 emberkés ikonra kattintasz amivel lenyitottad.

4)Mivel most csak a barátok jelennek meg a térképen megkeresed a haverodat és rákattintasz bal gombbal, ha az írja h Route is locked akkor jobb gombbal kattintasz rá és a GPS elnavigál hozzá. Ha odaértél megint térkép és bal gombbal kattints rá és elvileg akkor 1 layerbe fog tenni titeket. Ha mégsem vársz 30 másodpercet és megint megpróbálod a kattintást :)

5)Remélem tudtam segíteni
  • Entex
    Hehe nekem az összes cuccom onnan van...
  • USAMEN POWER
    Látom te is az Aquán szoktál nézelődni :) De én csak nézelődni, mert kibaszott drága...
  • adamfesto
    Én pl ezt használom, olcsó és hibátlanul gurul rajta a TDU.

HD2600
  • USAMEN POWER
    Nekem volt olyanom pár éve... Az előző gépemben pontosabban.
    Még az NFS Underground 2 is elég jól ment rajta, közel full graffon.
  • USAMEN POWER
    Hello :D Rég láttalak a szigeten :)
    Amúgy válasz még nem nagyon van a problémára, mindenki egyelőre ezzel a gondal küszködik, aki megvette a Goldot
  • EnZsolt
    Neked egyáltalán volt ilyen kártyád, vagy csak vicceskedni próbálsz? Mert ha igen, akkor nagyon nem sikerül...
  • EnZsolt
    Drama, drama, drama :D

Zwiebel: beleestél a sokakat megszívatott csapdába. Megoldás még egyelőre nincs. :(
  • USAMEN POWER
    Tényleg ? 10 fős bandát ? XDD Nem is tom hogy mire föl írtam volna ilyet... Haverjaimmal meg nem szokásom gizdulni... Ha jól emlékszem, te gizdultál hogy összegyűltetek, autót nézegettetek, meg autókról írtál, közbe teljesen hidegen hagy hogy milyen autóitok vannak.

De mostmár én befejeztem, nem írok vissza se itt, ha privátban írsz azt törlöm, mert nem érdekel...
    A játékban is kerüljük el egymást ! THX
  • Zwiebel
    Sziasztok!

Ma vettem meg a TDU játékot megapackkal együtt :) Pontosabban a játék már megvolt, de a megapack miatt megkellett vennem az egészet. :) A CDGalaxis-ról rendeltem a játékot.

Tehát ma a játék már fent volt és az előtt is már játszottam is vele pár hónapja. Feltettem csak a megapack-ot (cd-n Megapack fájl és onnan telepítettem ) , de sajnos mikor próbálok belépni a köv. hibaüzenetet kapom:

Failed to connection to TDU server. Please check your network status and try again.

és sajnos bármit csinálok nem jön be :( Pedig az előtt semmi olyan ( warezolt TDU-megapack ) sem volt fenn :(

Ebben az ügyben kérném segítségeteket! Kérlek ha tudtok segítsetek!

Üdvözlettel:

Zwiebel
  • csoli31
    Skacok szépen kérlek benneteket fejezzétek be!! Ne szemeteljétek már tele a topikot, inkább beszéljétek meg privátban! Nem tudom megérteni mért kell az ilyen badarság dolgon veszekedni!
    Nem akarom hogy most erre válaszolva folytassátok!
  • carloelsa
    még te írtad privibe... xD
  • carloelsa
    hmmm biztos xD ugy segítettem volna hogy multiküldetések pl, a trainert off-ba nyomom :D akkor traden veszek neked drága autókat meg stb... de ha nem kell nem kell de ha akarod még segítek, mert nem vok köcsög :D
  • USAMEN POWER
    Te nem szoktál bulizni ? Nincsenek haverjaid ? Amúgy milyen izmos bandáról beszélsz ? Vannak nagy darab haverjaim is, kigyúrtak, vékonyak, dagadtak, stb... Most elemezzem még őket ?
  • Entex
    és, mégis hogy gondoltad, hogy segítesz? átküldöd a traineredet? nem kérek belőle köszi, ja és ne válaszolj mert idegösszeroppanást kapsz a mérgelődésben vagy esetleg egy szívroham befigyel. Köszönöm szépen a lehetőséget, köszönöm Dozoo, hogy beírtad a fórumba hogy mikor lesz és hol szal köszi a "szervezést".
  • carloelsa
    neked meg van egy qrva izmos "bandád" 10 fős mi persze...akikkel bulizni szoktál
  • Entex
    Hagyjuk inkább mert... uhh baj lesz.
  • carloelsa
    te azt sem tudod miről beszélsz, mondom gondolkodj már istenem meg nem vagyok olyan erőszakoskodó mint te. direkt írtam hogy megcsinálJUK --> segítek elérni a 45 %-t normális módon de te erre megint idevágod a képedet vagányan...inkább hagylak, mert veled nem lehet mit csinálni, az orvos is megmondta, hogy itt javulás nem várható...mellesleg 14
  • Entex
    http://www.ipon.hu/elemzesek/radeon_hd3650_55nm_az_alsobb_regiokban_is/152/
    Ez egy teszt, ebben a kategóriában nincs különbség a PCI-E és az AGP verzió között, a PCI-E 90W-ot tud leadni az AGP 50W-ja helyett.
  • USAMEN POWER
    Fölösleges vele vitázni, mondhatsz neki akármit is, mert úgyis úgy kell legyen ahogy ő mondja... Ö """tapasztalt""", mert már qrwa rég nyomja a TDU-t, és G25 van a kezében. És jó ok 1 hete TDU-zol, de több autós game nincs is a világon, amikkel esetleg évek óta játszol. Én spec amikor először leültem a TDU-hoz az autók irányításán csak röhögtem hogy milyen könnyű, pl. elötte a GRID-et toltam eleget az jóval nehezebb game a TDU-nál, főleg billentyűzettel, mert azt kormányra találták ki, lehet hogy ezért éreztem könnyűnek a TDU-t. De a HC módra kíváncsi vok attól függetlenül hogy kisebb lesz a gravitáció...
  • Entex
    Fogjam be? OK, remélem ennyi örömöd lesz az életben, hogy neked megvan a HC és tudod osztogatni a tanácsaidat a kis 13 éves buksikáddal. Amúgy téged vártunk, valaki mondta, hogy nem vagy a térképen se ezért minek lépnék ki, lehet, hogy vissza se enged a layer és nem tudtam volna elb*szni a napodat?
    Pityu mondta, hogy vele jöttél de valahova elmentél és nem tudja hol vagy. Szokd meg, ez egy ilyen világ, én azt csinálok amit akarok, és nem érdekel ha most én vagyok az aktuális mumusod, 2 héten belül találsz valakit aki átveszi a helyem. HC-t meg arra tallálták ki, hogy 300al ne tudd bevenni a kanyart, nem a 100km/h tötymörgésre. Még mindig nem értem mitől leszek én rosszabb ha nincs HC-m és a sor végén megyek, amúgy nem csak mi voltunk ott HC nélkül... Ja és alakíts a stílusodon, úgy látom a moderátorok már díjaztak egy kis büntivel.