107666
N%C3%A9vtelen-1.png
  • Entex
    Wow! :D új fejlesztés
  • AlieN911
    Sry, kicsit később leszek fenn a szerón. fél 1 kor már tépek xD
  • Fr3nky21
    11:30-kor az északi Mclaren szalonnál leszek.
  • Szabi1991
    én most a városba vagyok, az olasz szalonnál.. :D
  • AlieN911
    11:30 12 fele nem jön valaki gurulni egy kicsit? xD
  • EnZsolt
    Nekem működött :) Csak az optikai meghajtóm mondta fel a szolgálatot.

Valaki javasolta itt, hogy nézzek meg egy könyvtárat, ami rejtve van (ha volt fenn warez). Warez nem volt fenn, de azért töröltem. Majd mikor újra beléptem kérte a kulcsot, én megadtam, ha jól emlékszem a Megapack-ét, utána felengedett.
  • SeanJRRussel
    Sztem a kulcsal lehet valami mert a warezos megapack se akar felmenni a netre az eredeti kulcsával.
    Lehet h most hülyeséget ondtam,de jó lenne ha már megoldódna ez az egész.
    Amúgy tegnap én is küldtem egy levelet a CDProjektnek h szar az egész játékuk úgy haogy van.
  • SLICK
    ha most emaitt halasztanom kel la vásárlást én le is szopom magam, de úgy látom, hogy kezdhetem is
  • adamfesto
    Pont ma volt nálam egy ismerősöm, és pont ilyen van neki csak a színe ezüst :)
  • balee4
    küldtem nekik egy panaszmailt én is :D
  • balee4
    basszák meg, a hónapban 2x van velünk gond, megvettem a Riddicket, ott meg a magyarítás miatt nem lehetett végigvinni a gamet, lol
  • USAMEN POWER
    Hehe :D Nekem volt még kb. 3-4 km maradék, ha nem több, és nem ilyen kis pár méteres visszaforduló utak, hanem konkrét hosszú részek, amik esetleg nagyobb utakat kötöttek össze... Na azokat a végén a game automatikusan felfedezte nekem, csak úgy néztem hogy mi van :O De örültem neki :)
  • MSZATESZ
    GOLDOSOK!!

Nem veletek van a gond!
    A CDprojektmár felvette a kapcsolatot/próbálta az atarival, mert nem működnek a kiegészítők!
    Az alapjáték kód töbnyire működik de az em nagyon.
    Nekem pont igen mázli is mert a hiba miatt bannolták a régi játékom kódját!
    A további fejleményekől majd még tájékoztatok mindenkit de aki még nem ett azt óva intem a vásárlástól majd csak akkor ha megoldódótt probléma.
  • balee4
    szal tényleg rossz a serial? :D
  • Szabi1991
    nem nálad van a gond.. :-/
  • balee4
    hát franc tudja, de nagy lol lenne, mindenesetre holnap megpróbálom szüleimnél is másik nettel
  • Szabi1991
    durva lenne :DDD
  • [HUN]FaTaL
    Nem gold verzióm van, de nem lehet hogy ugyanazt a megapack serialt adják mindegyikhez, amit már valaki rég használ?:D Persze hogy nem enged fel. Esetleg warezolt serial lenne. Megalol mondjuk, de még az első kiadású counter-strikenál fordult elő hogy többször eladták a játékot ugyanazzal a seriallal, és tömegesen vitték vissza a játékot a boltba, mert bejött a steam és már aktiválva volt.
  • Szabi1991
    hibás a szériálszám mindegyikbe.. :/
  • balee4
    Na jah hülyeséget írtam :D, magyarul felment a játékra, de hogy mi a faszért nem csatlakozik, már létrehoztam egy rakás profilt. O.o
  • SLICK
    ma megnéztem az 576 oldalán, már fent van. Holnap megnézem debrecenben van 2 üzlet is, azután átugrok a Starunba, de ha ott sem lesz vkit agyonlövök a helyszínen
  • BalanceArt
    Működik, csak nem kapcsolódik a netre? LOL!
  • Szabi1991
    de hülyén néz ki így a "ruhám"
  • carloelsa
    hmmm :D én mindig csinálok képeket de sosem rakom fel xD
  • Akylleus
    jojjon mar fel valaki gurulni
  • rototti
    Dozoo, Norbi és Szabi társaságában:

• carloelsa
    xD Én még amikor érdeklődtem a Gold után az volt 1 hete akkor a faszi azt mondta hogy mia fejetlenségről beszélek?? kérdezte hogy hol néztem...elmondtam neki, meg is nézte azt a dokumentumot a gépen hogy mit lehet kapni a CDprojektől és nah láss csodát oda volt írva hogy meg fog érkezni nekik :O nalám... mik vannak :D

Amúgy mi a baj van akkor, ha a Zmodeler nem nyitja meg a tdu-s bnkban található 3dg fájlt? nincs lockolva a modautó és regisztrált a zmodelerem mert mást meg tudok nyitni és ugy is szedtem le netről ;) :S
  • balee4
    a győri 576-ban nálunk sem volt, így a Saturn-ban vettem meg, érdekes vagy 10x akkora a választékuk mint a szar 576-nak, előbb is kapják meg az új cuccokat :)
  • Misi az ezredes
    Heh ma elmentem 576-ba mert egy csóka mondta előző héten h ma lesz már. Persze nem az a csávó volt az eladó mint a multkori de a mostani szó szerint hlyének nézett és kérdőre vont honnan veszem hogy van ilyen hogy Gold TDU? Mondom asd..

Kegyetlen formák vannak haverok mögöttem röhögtek.

Nemsoká lesz gépem kkor újra game. :P KITARTÁS
  • balee4
    Müxik, legalábbis felment rá szépen, jófejek még a patchet is rárakták a DVD-re. De vmiért nem csatlakozik a TDU szerverekhez, azt írja nincs netkapcsolat. :D
  • carloelsa
    és nálad működik a megapack? :D
  • Szabi1991
    de szebb a DVD, és a kézikönyv mint az eredeti 12ezresben :O
  • balee4
    Na megvettem a Gold-ot, szép kis kiadás, csak a borító a szokásos CDP-s LV.

Itt egy kép a kiadásról: (gyenge telos kép)

• carloelsa
    ???Akkor használom csak amikor másnak is ott van
  • adikakk
    nem tudott nem kreatív 3 d eszköz
    ez mit jelent beszart a vid kari
  • somdav95
    ez legyen a legnagyobb örömöd :o)
  • Hoffi
    hehe nekem több pénzem vaan
  • Szabi1991
    onnét ahonnét 1mp alatt 300al megy és kilök -.-"
  • Hunter of Deer