107666
-
Entex #79736 Wow! :D új fejlesztés
-
Sry, kicsit később leszek fenn a szerón. fél 1 kor már tépek xD -
11:30-kor az északi Mclaren szalonnál leszek. -
Szabi1991 #79733 én most a városba vagyok, az olasz szalonnál.. :D
-
11:30 12 fele nem jön valaki gurulni egy kicsit? xD -
Nekem működött :) Csak az optikai meghajtóm mondta fel a szolgálatot.
Valaki javasolta itt, hogy nézzek meg egy könyvtárat, ami rejtve van (ha volt fenn warez). Warez nem volt fenn, de azért töröltem. Majd mikor újra beléptem kérte a kulcsot, én megadtam, ha jól emlékszem a Megapack-ét, utána felengedett. -
Sztem a kulcsal lehet valami mert a warezos megapack se akar felmenni a netre az eredeti kulcsával.
Lehet h most hülyeséget ondtam,de jó lenne ha már megoldódna ez az egész.
Amúgy tegnap én is küldtem egy levelet a CDProjektnek h szar az egész játékuk úgy haogy van. -
ha most emaitt halasztanom kel la vásárlást én le is szopom magam, de úgy látom, hogy kezdhetem is
-
Pont ma volt nálam egy ismerősöm, és pont ilyen van neki csak a színe ezüst :) -
küldtem nekik egy panaszmailt én is :D -
basszák meg, a hónapban 2x van velünk gond, megvettem a Riddicket, ott meg a magyarítás miatt nem lehetett végigvinni a gamet, lol -
USAMEN POWER #79725 Hehe :D Nekem volt még kb. 3-4 km maradék, ha nem több, és nem ilyen kis pár méteres visszaforduló utak, hanem konkrét hosszú részek, amik esetleg nagyobb utakat kötöttek össze... Na azokat a végén a game automatikusan felfedezte nekem, csak úgy néztem hogy mi van :O De örültem neki :) -
MSZATESZ #79724 GOLDOSOK!!
Nem veletek van a gond!
A CDprojektmár felvette a kapcsolatot/próbálta az atarival, mert nem működnek a kiegészítők!
Az alapjáték kód töbnyire működik de az em nagyon.
Nekem pont igen mázli is mert a hiba miatt bannolták a régi játékom kódját!
A további fejleményekől majd még tájékoztatok mindenkit de aki még nem ett azt óva intem a vásárlástól majd csak akkor ha megoldódótt probléma. -
szal tényleg rossz a serial? :D -
Szabi1991 #79722 nem nálad van a gond.. :-/ -
hát franc tudja, de nagy lol lenne, mindenesetre holnap megpróbálom szüleimnél is másik nettel -
Szabi1991 #79720 durva lenne :DDD -
Nem gold verzióm van, de nem lehet hogy ugyanazt a megapack serialt adják mindegyikhez, amit már valaki rég használ?:D Persze hogy nem enged fel. Esetleg warezolt serial lenne. Megalol mondjuk, de még az első kiadású counter-strikenál fordult elő hogy többször eladták a játékot ugyanazzal a seriallal, és tömegesen vitték vissza a játékot a boltba, mert bejött a steam és már aktiválva volt. -
Szabi1991 #79718 hibás a szériálszám mindegyikbe.. :/ -
Na jah hülyeséget írtam :D, magyarul felment a játékra, de hogy mi a faszért nem csatlakozik, már létrehoztam egy rakás profilt. O.o -
ma megnéztem az 576 oldalán, már fent van. Holnap megnézem debrecenben van 2 üzlet is, azután átugrok a Starunba, de ha ott sem lesz vkit agyonlövök a helyszínen
-
BalanceArt #79715 Működik, csak nem kapcsolódik a netre? LOL! -
Szabi1991 #79714 de hülyén néz ki így a "ruhám"
-
carloelsa #79713 hmmm :D én mindig csinálok képeket de sosem rakom fel xD -
Akylleus #79712 jojjon mar fel valaki gurulni -
Dozoo, Norbi és Szabi társaságában:
-
carloelsa #79710 xD Én még amikor érdeklődtem a Gold után az volt 1 hete akkor a faszi azt mondta hogy mia fejetlenségről beszélek?? kérdezte hogy hol néztem...elmondtam neki, meg is nézte azt a dokumentumot a gépen hogy mit lehet kapni a CDprojektől és nah láss csodát oda volt írva hogy meg fog érkezni nekik :O nalám... mik vannak :D
Amúgy mi a baj van akkor, ha a Zmodeler nem nyitja meg a tdu-s bnkban található 3dg fájlt? nincs lockolva a modautó és regisztrált a zmodelerem mert mást meg tudok nyitni és ugy is szedtem le netről ;) :S -
a győri 576-ban nálunk sem volt, így a Saturn-ban vettem meg, érdekes vagy 10x akkora a választékuk mint a szar 576-nak, előbb is kapják meg az új cuccokat :) -
Heh ma elmentem 576-ba mert egy csóka mondta előző héten h ma lesz már. Persze nem az a csávó volt az eladó mint a multkori de a mostani szó szerint hlyének nézett és kérdőre vont honnan veszem hogy van ilyen hogy Gold TDU? Mondom asd..
Kegyetlen formák vannak haverok mögöttem röhögtek.
Nemsoká lesz gépem kkor újra game. :P KITARTÁS -
Müxik, legalábbis felment rá szépen, jófejek még a patchet is rárakták a DVD-re. De vmiért nem csatlakozik a TDU szerverekhez, azt írja nincs netkapcsolat. :D -
carloelsa #79706 és nálad működik a megapack? :D -
Szabi1991 #79705 de szebb a DVD, és a kézikönyv mint az eredeti 12ezresben :O -
Na megvettem a Gold-ot, szép kis kiadás, csak a borító a szokásos CDP-s LV.
Itt egy kép a kiadásról: (gyenge telos kép)
-
carloelsa #79703 ???Akkor használom csak amikor másnak is ott van
-
nem tudott nem kreatív 3 d eszköz
ez mit jelent beszart a vid kari -
ez legyen a legnagyobb örömöd :o) -
hehe nekem több pénzem vaan
-
Szabi1991 #79699 onnét ahonnét 1mp alatt 300al megy és kilök -.-" -
ehh honnan van neked ennyi loved? :) -
Gibor #79697 Ezt iszonyat nehéz volt kiszámolni...