107666
-
USAMEN POWER #79976 Alien van két jó, és egy rossz hírem 
A jó hír hogy megtaláltam az autót Traden.
A rossz hogy amikor rákattintottam hogy megvegyem, kiírta hogy az autó már nem elérhető.
Utána már nem találtam, szal valaki megvette elöttem
A másik jó hír, hogy 210e-ért, találtam Shelby-t, habár ez inkább nekem jó hír, mert egy 10 essel, kell csak többet rá költenem...
Azért kösz a jószándékot :D -
de ha meg már motorral bennt vagy akkor miért nem csinálsz egy bookmark-ot aztán betöltöd ha autóval vagy 

-
zsozsek1993 #79974 oh thx :) -
jah érd el a 45%ot akkro kinyílik.
am meg a bejártanál jobb oldalt van 1-2 virág azokon be lehet ugratni a pályára. -
zsozsek1993 #79972 Helo! Lenne egy kérdésem.. autóval hogyan lehet bejutni a versenypályára?? mert motorral megy.. beugratok a reptére onan pedig egy dombon a pályára.. de ez autóval sose sikerül :(:( valaki tudja a megoldást?? -
-
Ti milyen címre írtatok a CD Projektnek a Gold rossz cd kulcsaival kapcsolatban? -
Ahha kösz megpróbálom és ha rákattintasz ellehet olvasni de mind1 Köszi megpróbálom! -
carloelsa #79968 eredeti vagy nem eredeti?
Ha eredeti: Olvasd el mi van odaírva :D
Ha nem eredeti: crackeld, de az itt warez és azt... -
Hello! Megvolt már a játék régebben de új a vinyómvan és felretam majd ezt írja ki akkor most mi van?
-
carloelsa #79966 Nyugi :D Tudod pause!!! XD -
USAMEN POWER #79965 Hogy rohadna szét a szája a sok parasztnak a szerveren... Megyek lazán, nyugodtan, pirosnál megálva Camaroval, direkt utánam jön a barom, de még azért van 400 m köztünk...
Megállok pirosnál nézek hátra hogy mi a lófa...t akar, 100000000 -el belém jön, de nem kikerül, hanem direkt nekem... Utána odanyőgi h sorry, pedig az utolsó pillanatban nekem kormányoz.
Még jó hogy nem törik az autó a játékban, mert akkor percenként lehetne a szervízbe menni, ilyen barmok miatt...
-
Entex #79964 xD rossz topik, bocs......
-
Entex #79963 és ki kérte a véleményed? -
carloelsa #79962 van akinek 10000 szer több modja van benn :S van benn 1 kocsi, egy felni, meg egy rendszám lenne :D -
Ott leszek;)
#79950: Süllyed bele a betonba..:L -
USAMEN POWER #79960 Szegény játékot agyonmódolod.... Nem csodálkozok. -
carloelsa #79959 Ilyen most
És ilyennek kéne lennie
-
carloelsa #79958 Sziasztok! :D
mitől van az, hogy berakom a rendszámot amit készítettem és akkor a textúra ilyen sima narancssárga színű lesz :S ??? pedig ugyanaz van meg amit csináltam ugyanúgy is rakom be :S Help! így csúnya... -
Mennyire 7 után?
Entex: Sry kifagytam....:D
radial.eng mit is csinál? Mióta megvan a game, nem csináltam azzal semmit. Nem csinál gebaszt? -
BalanceArt #79956 Én most fent vagyok, de nem Hc-ben, mert még mindig próbálom elérni az újrakezdés előtti szintemet. -
Hi there
Engem érdekelne megjáratnám ELENORT de csak 7 után érek rá. -
Sajna kb 30 mp és kidob. Legalábbis én nem tudtam ezt megcsinálni 

De próbálja meg.
Most megyek fel, valaki? -
Entex #79953 Van kb 10 mp-ed, hogy bemenj a garázsba és autót válts... Nekem úgy is sikerült már az autócsere, hogy még házat is kellett váltanom... Van mikor csak 30-40 mp után dob ki... Próbálkozz... Ha sikerült a csere és kidob, csatlakozz újra utána nem dob ki...
http://forum.tdu-central.com/showthread.php?t=3538 -
csoli31 #79952 Még régen, volt aki azzal szórakozót hogy pac-os kocsit vett csak azért hogy legalább néhány percre v. másodpercre használhassa. Miután beléptél a játékba, gyorsan a házban váltsál át másik kocsira, hátha ez segít a problémádon! Ha nem segít akkor ha van biztonsági mentésed azzal cseréld ki a mostanit. Én mást nem tudok javasolni.
-
Velem is ez történt. Keresgéltem, de semmit nem találtam, újra meg nem akartam kezdni. Én ezt tettem:
Bankkártya kivétele a bukszából => atari.com => buy. Szerencsére pont volt rá keretem, bár lehet nem vettem volna meg, ha nem csináltam volna én is u.e.
-
Drágá kápitány úr, sűjjed a harossz!!
Gazsi, nem harossz az hanem hajó!
Ha jó vóna nem süjjedne! -
Vettem egy mgapack-os autót, azt hitem hogy az alap játékban is benne van, hát nincs.
A server leoffolta a játékomat.
Hogyan tudom visszaállítani a game-et?? -
Halihó
G kategóriás krúzt szerveznék mára, valakit érdekel? :-)
Szabály: Pirosnál és STOP-nál megállni. Normálisnak lenni.
HC: kell nem kell, nem érdekel... De jó lenne, ha lenne. Ha mégse lenne, akkor ügyelni a HC-sekre. Én abban leszek, tudjátok jól, vagy egy Eleanor vagy egy Daytona
[/b] Találka helye [/b]
-
Szaisztok.Eladnám eredeti Test Drive Unlimitedemet(PC).A Megapack nincs meg hozzá.Teljesen hibátlan állapotban van,karcmentes a CD-is.Ár: 1000 Ft.Akit érdekel írjon privit,előre is köszönöm :) -
USAMEN POWER #79946 Én vagyok, habár későn vettem észre hogy írtál... -
As'szem gurulok egyet delőtt. Fent van valaki?
-
Tattix alszik itt is :D

-
Köszi srácok jó volt.
-

Jaaa....most is itt alszik a Stradale-ban!!
...hi-hi-hi
És ez komoly..... -
Hát ez király bazzeg, mi is köszönjük Tattix, kérdeztem librát hogy mi ez a zaj aztán csak annyit hallottunk a skypen hogy horkolsz :D hát ez eszméletlen. -
USAMEN POWER #79940 Nem tettem hozzá, hogy kb. 200 alatt :D
Érzed hogy nem 1-2 kiló az autó, a nagy repülés az egy eltúlzott baromság...
Én viszont inkább Originalba játszok :D ma mentem pár órát HC-ban, utána nagyon fura volt az Original mod...
Szerencsére visszaszoktam már ! -
Entex #79939 Azért repülünk 3 km-t egy bukkanó után?
-
USAMEN POWER #79938 Rájöttem hogy a HC mit is csinál igazából... Súlya lesz az autónak. -
USAMEN POWER #79937 Aki megteheti...