107666
-
Húhúhú én is megkaptama kódot! Végül csak felhívtam őket, de kiderült, hogy már elküldte az újat, ettől függetlenül nem ártott a dolog, mert az alapjátéké is rossz. Azt mondta ez egyedi hiba, mert más még nem jelezte, vagy pedig elírtam. Kipróbáltam újra, de nem elírás, ugyanúgy nem castlakozik vele, uh ezzel még elleszünk egy darabig, de hálisten' a korábbi vételből van alapjátékom :)
Jellemző, hogy persze pont ma este nem leszek itthon, nade mindegy, próbaképp azért gyorsan vettem egy Lexust, oszt' majd holnap bejáratom
-

-
USAMEN POWER #80094 Dozoo & Csoli 
Ha valami jó zenét találsz, és megtetszik Youtubeon, másold ki a címét, vagy ha hibás a cím, vagy nincsen, akk nézz utána, és töltsd le torrenten, vagy valamilyen Mp3 oldalról !
Ha kell, küldök Pm-ben Mp3 oldalakat, vagy használj Rapid letöltést, ha nincs torrneted, vagy mindkettőt.
Én max ha tényleg nincs más, akkor töltök le Youtuberól zenét, és amennyire tudom feljavítom a minőségét, mert amúgy egy rakás szar.
A stúdió minőség az messze a Youtube minőség fölött van, és ha kérhetlek titeket, a Youtube verziót ne terjesszétek, csak ti használjátok.
THX -

-
Akkor azt hiszem én is írok nekik :)
Egyébként az miért lehet, hogy a térképemen nem működik a zoom? Nyomom, görgetem az egeret, de semmi, pedig az optionsbe engedélyeztem is az egérgörgőt
-
Felhívtam a számot,mondtam az emberkének h mi van,leelenőrizte h kapott e tőlem e-mailt és mondta h a következőt nekem küldi 

Isten áldja meg őket -
Debilon #80090 énis most kaptam meg az előbb :D -
Entex #80089 Megkaptam a kódomat bi-bi :D -
Debilon #80088 az előbb beszéltem velük telón.. azt monta az úriember, hogy e-mail-ben el kell küldeni a nem működő megapack kódot, ami a borítóban van, és holnap vagy holnap után kapják meg az új kódokat az ataritól, amit postáznak majd.. -
remélem asszem írok nekik én is mégegy mail-t -
carloelsa #80086 Én Chevrolet Camaro z08 asszem z08 de biztos h chevrolet camaro... :D -
Én is megyek.
Írja le mindenki mivel jön.
-
Jah, hülye vagyok, gondolom a regisztrációs kóddal azonosítják... :D -
Írtam nekik mégegy levelet a biztonság kedvéért. Egy kérdés: nyilván nem küldözgetnek boldog boldogtalannak egyedi kulcsokat, szóval hogyan is történik a bizonyítása, hogy a játékom eredeti? (Tartok tőle, h a számla nincs meg, mert eg barátom vette át a játékot és nem tette el, vagy nem találja).
Vagy csak simán elküldöm nekik a meglévő kulcsokat és ellenőrzik, hogy valóban kiadtak ilyet? -
BalanceArt #80082 Én is beszéltem ma velük, és megígérték, hogy a napokban mindenki, aki eddig írt nekik a problémáról, kap egy új, működő kódot. Ha pedig valaki kimaradna, vagy eddig nem írt, az szerintem tegye meg, mert az a tuti.
MSZATESZ, köszi, hogy ilyen lelkiismeretesen tudósítottál mindannyiunkat!
-
MSZATESZ #80081 Goldosok figyelem!!!
A probléma megoldódott a Cdprojektnek sikerült felvenni a kapcsolatot az Atarival!!
Én már meg is kaptam az új kódot amivela játék hibátlanul működik.
Kérlek benneteket, hogy először hívjátok fel a füzet hátuljában lévő telefonszámot és utánn ha kérik írjatok e-mailt.
Én is így tettem, mostmár valószínűleg működni fog mindenkinek az új kóddal.
A Cdprojekt a problémáról nem tehetett, az Atarival kellett leokszolnia a dolgot ezért tartott ennyi ideig.
Remélem mindenkinek sikerülni fog az új kód beszerzése, nagyon segítőkészek engem a tesztelésbe is bevonntak, szerintem nem lesz gond.
Sok sikert mindenkinek!!! -
Nem abból, hanem abból, hogy akit megelőznek, nem bírja elviselni, és egyből nekiáll keménykedni...
De akkor legyen egy sorrend, és azt tartsátok be. Nekem mind1, csak ne legyen megint anyázás,meg ilyenek.
Remélem jössssz :) -
Entex #80079 Pont az előzgetésből vannak a problémák... -
Hagggyátok már h. ki mit csinált. Mindenki 1-2x elbasz valamit. Nem kell "visszaadni" neki stb... Normálisan kell menni, egymás mögött, hagyni kis távolságot, és figyelni. Ennyi. Nagyon nehéz... Sztem a sorrend is változhat, egymást előzgethettek, de csak normálisan, meg mindenkinek udvariasnak kéne lennie. Mindenki mennyen hátul, elöl stb.. (Persze kivéve én, mert én tom az utat xD)
Mindenki megmutathatja, hogy mit tud... Itt lehet keménykedni, meg menőzni, h. ki tud sávban maradni, vagy CSAK a saját sávjában driftelni stb...
A nem létező 3 éves öcsém is végig tudna menni a szigeten, h. nem tartja be sávokat, stb...
-
Entex #80077 Ez jó vicc..végig hátul xD -
Oké,normális leszek.
De nem is csináltam semmit néha elfékeztem magam de mindenki elfékezte magát.
Jahh meg szinte egész végiig hátúl voltam nagyon levoltam maradva.. -
Felejtsd el...
VAGY
NORMÁLIS leszel. -
Én is megyek:):) -
carloelsa #80073 ÉN MEGYEK!!! jó lesz megint :O :D -
carloelsa #80072 
Már benn is van a Gambe...
-
A lényeg lemaradt.. xD
Én ismét Elenaor társaságát élvezem majd.
Kicsit késtem valóban, 5percet, + a layerbe kerülés megint 5-8 perc volt, azthittem szétfejelem a falat...
Most időben ott leszek, nem kell elküldenem semmi fontosat xD -
csoli31 #80070 USAMEN: Az első nem az én ízlésem, de a második zene az nagyon bejön!!
Megyek és szedem is le ezerrel a YouTube-ról.
Gyarapodik a film zenéim ezáltal megint.
-
BalanceArt #80069 Mindannyiunknak ez a gondja támadt, sajnos. Ha visszaolvasol fele részben erről szól a fórum. Várjuk a megoldást a kiadótól. Az alapjáték működik Megapack nélkül. -
atkaq #80068 hello. Megvettem a TDU-t LV kiadásban de nem akar menni mert indításnál az írja hogy check your network or your gamespy account pedig azt már megcsináltam -
csoli31 #80067 Szevasztok!
EnZsolt: Nézd meg hogy a Driving Asist (D-betű)min van! Ha nem Driving Aid-on van tedd át arra. Amúgy meg a legjobb E kategóriás kocsi a játékban a Nissan Skyline! -
durva, most újra megjelenik a játék? gondolom ezek már a jó változatok... -
Akkor tényleg nem értem miért nem hajlandó elkezdeni letölteni :( Folyamatossan Unable to load list ... már végigolvast atari fórumot metaboli fórumot de nemigen találtam használható infót. :S
-
Anno én is digitálisan vettem meg a megapackot és az alapjátékot is. Semmi gondom nem volt vele. -
Metabolival semmi gond nem volt, ott vettem meg a packot. -
Hát a support nemigen töri magát a válaszra :( tök jó hogy időt akartam spórolni azzal hogy digitálisan veszem meg letöltöm telepít és játszik. Persze, hogy nem jött össze az lesz a vicces ha csak kidobtam a lóvét az ablakon ...
A problémám még mindig : #80034
Akinek van Metabolis tapasztalata esetleg hasonlóan járt ne tartsa vissza :)
thx -
pedig a Nissan 350Z Nismo a legjobb E kat. autó. még a NIssan Skyline ami talán jobb. -
Debilon #80060 ha E, akkor csak E, nincs erősebb kocsival menet :)
amúgy miért adnád el? vegyél mellé egy másikat is :) -
Ha egy versenynél E kategória van megadva, akkor lehet jobb kategóriás autóval is menni, vagy csak E-vel?
Mert most vettem egy Nissan 350Z Nismo-t, de eladnám, ha lehet, mert nagyon csúszkál a segge egy élesebb kanyarnál :( Bezzeg mikor kipróbáltam, annyira nem tűnt vészesnek :)
Lehet ki kéne tenni, nagy piros betűkkel, a banner alá, hogy MEGAPACK CD KULCS = FOS! Nem? -
Én sem telefonálok egyelőre nekik, emailt már kaptak múlt héten, de még nem válaszoltak rá. -
lift and squat gotta tear the g3round