107666
N%C3%A9vtelen-1.png
  • USAMEN POWER
    Lesz egy A, B kategóriás cruise, 20:00 kor, az északi golf pályánál.
    Szerintem holnapra kéne valami G kat. cruiset szervezni.
    Amúgy az én Gt500 am új, szal mennék vele egy cruisera.
  • [HUN]FaTaL
    Egyszer nekem is bebugzott. És pont olyan helyen hogy körbe voltam zárva. De akkor is átraktam másik vinyóra és jó lett, de annak a vinyónak azóta sincs semmi baja. Tedd át másik mappába a játékot hátha. Más ötletem nincs. :/
  • USAMEN POWER
    HD Sentinel szerint hibátlanul müxik a vinyóm, másrészt a vinyó kb. 2 hónapos Western Digital. 17 ért csak nem adnak szart...
    Amúgy csak a golfpálya fölötti résszel van valami, mert sokat térek le az útról és vágok át a semmi-n, nem szokott ilyen előfordulni...
  • SeanJRRussel
    Én ma szívsen mennék egy g katos krúzt h megjárassama gt500-ast.Nah persze értelems emberek társaságában.
  • [HUN]FaTaL
    Nekem akkor csinált ilyeneket, amikor döglődött a vinyóm.
  • USAMEN POWER
    A Stadiontól nem messze lévő golfpálya fölötti részt, beszokta valakinek tölteni a játék ? Vagy csak egy bug hogy nekem nem tölti be, és ha arra megyek leesek a semmibe ? Elég nagy területről van szó...
  • adamfesto
    És Respect a CD Project-nek is. 15 perc alatt lefociztuk a kódcserét e-mailen keresztül, mindenféle telefonálgatás nélkül!
    Ez Magyarországon nem megszokott, egyszerűen szokatlan egy olyan országban ahol kölcsönös érdek miatt megyek be a hivatalba és 10 - igen - TÍZ órán át sorban állok mert a dolgozók az ügyfél helyett a kávézással vannak elfoglalva. És egy olyan esetben is szokatlan ahol már egy kifizetett áru ügyében járnak el.
    Nem voltam rest és (tudom hogy ez a munkájuk de akkor is...) írtam nekik egy köszönő levelet az ügyintézésért. Hát csak ennyi.
  • adamfesto
    THX, Respect!
  • USAMEN POWER
    Lemaradtam az Alien Kresz Cruiseról tegnap, de hát így se unatkoztam, és késöbb összeverődött egy másik Kresz Cruise is, amit én vezethettem.

Lobster és Norby társaságában:

Itt páran még csatlakoztak:

Lobster és Entex társaságában ([/i]amire a keleti nagy félszigetre értünk, sajnos megfogyatkoztunk[/i]):

A Kresz Cruiseom, a kráterhez érve kezdődött el igazán:

Végezetül Entex, és egy Karib szigeti társaságában:

Kell még ilyen
  • Synit HUN
    Sziasztok!

Nem készült vmi új videó a játékból?
  • DJKonya
    Ahova telepítetted a játékot ott kell lennie egy ilyen programnak: activate-add-on.exe
    ezt megnyitod, ide beírod az új szériaszámot és mehet is a játék.
  • SeanJRRussel
    Most nézem a leveleimet,küldtek még egy kódot a Galaxystól, nem baj van kettő biztos ami biztos
  • adamfesto
    Ha megjön az új kód a CD Project-től akkor újrarakjam a játékot?
    Hogy a legegyszerűbb beújítani?
  • Entex
    Én nem telefonáltam mégis az elsők között kaptam kulcsot
  • balee4
    Na ma reggel megkaptam én is a működő kulcsot.:)
  • carloelsa
    Erre valaki??? #80135
  • BalanceArt
    Szia! Még utána megoldottam, és már tegnap este óta packos autóval is nyomom. Azért köszi!
  • DJKonya
    Én tegnap délután írtam nekik a terméktámogatási oldalukon úgy hogy regisztráltam a játékot stb. és ahogy tegnap megírtam mire ma délbe hazaértem már meg is kaptam az új szériaszámot, és semmi telefon.
  • MSZATESZ
    Egészen egyszerű a dolog balance!
    A golnak kinyitod a kis füzetét és az utolsó vagy az előtti oldalon van szó a terméktámogatásról.
    Nahh ott van egy TELEFONSZÁM, azt felhívod nagyon rendesek lesznek megkérik majd, hogy kóüldj egy e-mailt a problémáról. Ezt elküldöd max egy órán belül válaszolnak(DE CSAK AKKOR HA ELŐTTE TELEFONÁLTÁL)
    Az e-mailben írd le szépen, hogy mi a bajod, mikor és hol vetted a játékot.
    Kódokat csak akkor írj az e-mailbe ha előtte kérik.
    Ha működik az alapjáték akkor csak megapack kódot kérj ha az alap sem működik akkor minde a kettőt.
    Írd még le az ANGOL hibaüzenetet is ami előjön amikor csatlakozni szeretnél...
    Ami még fontos, hogy mindenképp este hat előtt keresd őket akkor vagy ma vagy már holap kaod az új kódot/kódokat.
    Lehet, hogy csak holnap, én vagyok az első az országban aki kapott kódokat mert segítettem nekik a probléma megoldásában.
    De a kódokat ha minden igaz akkor holnap kaják meg az ataritól...
    De lehet, hgy van még talonban egy két kót és kapsz már ma.
  • MSZATESZ
    www.hole.mlap.hu
    innen le tudod szedni a megapackos bnk1-map-ot
    a tdu módolása menüpontban van
    azt szedd le ami mkögé az van írva, hogy: with carpack
  • AlieN911
    Ezt én sem értem, hogy miért félnek egy telefonálástól :-)
  • MSZATESZ
    Gigyeljetek ha minél hamarabb suzeretnétek játszani akkor telefonáljatok nekik ez a leggyorsabb megoldás nem értem miért szarakodtok már a haramdik meg a negedik e-mail-ekkel, nem ez az egyetlen játékuk naponta több ezer e-mail érkeziknem tudják mindet megnézni......
    Hívjátok fel őket és legkésőbb két napon belül már játszhattok is.
    Amúgy meg szerintem még többségében vagyis biztosan a rossz játékok vannak a boltokban de vegyétek megh nyugodtan csak meg kell próbálni telepíteni ha működik akkor mázli ha nem akkor TELEFON AZTÁN E-MAIL ÉS UTÁNNA MÁR JÁTDZHATTOK IS!!!!!!!
    Jó játékot mindenkinek.
  • csokiskex
    A CD-projekt a magyarországi forgalmazó? ÉS akkor a "galaxisos" is onnan jöhetett...
    Olyat láttam a tokon, még nem bontottam, hogy be lehet regelni az lv.cdprojekt.hu-n. Akkor remélem jó lesz. :) Kössz az infót! (amúgy már a béta óta játszogatok vele, csak most vettem kormányt, eddig Logitech gamepaddal kentem, de kurvajó szóval... ideje volt már megvenni.) Remélem minél hamrabb csatlakozhatok egy lájtos krúzolásra...
    Üdv, Kex
  • AlieN911
    Helló!
    Sztem erről van szó..

[URL=http://prohardver.hu/tema/test_drive_unlimited_terkep_az_elso_hsz-ben_2/hsz_17740-17740.html]"Beregisztráltam a CD Projektnél a játékot, a honlapon keresztül van terméktámogatási felületük, írtam is nekik. (Aki szintén ezt tenné, ne nagyon használjatok ékezeteket, elcseszi az egész szöveget és totál olvashatatlan lesz.) Kíváncsi vagyok, hogy így is jön-e jó Megapack kód, avagy kénytelen leszek telefonálni."[/URL]

1 órán bellül meg is kapta a jó kódokat az illető.
  • csokiskex
    Helló!
    Megrendeltem tegnap a TDU-t a CD-Galaxisból, már megkaptam, csak még nem tudok rápróbázni, mert dolgozok, holnap meg költözés... :(
    Annyit láttam, hogy ez is "LV-edisön". Kérdésem a következő: Ezzel van probléma, hogy nem lehet felrakni a megapackot? Mit kellene tennem? Kihez forduljak? Galaxis? Aki már túl van ezen a procedúrán, az légyszi segítsen!
    Üdv, Kex
  • Moodovin
    Hmmm, nem értem akkor. Már azért sem, mert én is múlt héten raktam újra a rendszert (no meg kitudja még hányszor) és soha nem fordult nálam ilyen elő. Mivel felraktad a patchet elvileg "látnia" kellene és nem írna ki ilyeneket, a játék menü alján lehet olvasni ugye hogy 1.66, ha ez Nálad is így van hiszen írtad akkor nem tudom mi lehet a gond. sry :(
  • adamfesto
    Köszi, ezt megcsináltam.
    Online nem enged fel, azt írja hogy töltsem le az újabb veriót, és felcsatlakoztat az Atari oldaláta.
    Az 1.66 patch természetesen installálva van.
    :(((
  • ROLL30AbandonHo
    Hellosztok...
    Ma Este Nyomni szeretnék egy jóó kis Krúzt:)
    Északi GólfPálya...
    A-B-s kocsiik..
    HC Lehet...
    IdőPont:20:00
    Utánna várunk méég 10 percet és akkor indulunk szal találkozás Ideje:20:00
    Indulás Ideje:20:10
    Remélem sokan jöttök sziasztok:)
  • Moodovin
    Hello.

Természetesen tudod, szépen visszamásolod a documents-be és kész is.
  • adamfesto
    Töröltem windowst meg mindent ami a gépen volt.
    Csak a mentéseimet raktam el a documents-ből.
    Vissza tudom állítani a régi mentéseimet ebből?
    A játékot természetesen újraraktam a gyári serialommal.
    Előre is THX
  • Entex
    Szerintem az Undercoverből át lehetne őket importálni, már láttam tutorialt is. A hétvége folyamán megnézem mit tehetek.
  • USAMEN POWER
    Ilyesmire gondoltam igazából...
    Ez meg fenomenális lenne :D
  • Entex
    megoldható :D
  • USAMEN POWER
    Egyedi trafic rendőrautók nincsenek véletlenül ???
  • Entex
    Kék világítás, piros mutatók...

• Entex
    Ha valakinek nem tetszettek a világító piktogrammok a Murci műszerfalán(ahogy nekem) én megoldom a problémáját... Ezen felbátorodva nekilátok az átszinezésének is szal ötleteket, kéréseket várok egyedi Murci műszerfalakra, ha van rá igény.

• MSZATESZ
    cdgalaxis és 576 ahol biztosan lehet kapni de inkább sdgalaxis
  • balee4
    MediaMarkt passz, de pl Saturn(ok)ban biztos, hogy van:)
  • adamfesto
    Gold a MediaMarktban megvehető? Hol keressem?
  • Entex
    a lényeg h működik