107666
N%C3%A9vtelen-1.png
  • Fehercsoki
    Elég olcsó lett a játék,gondolkozok rajta hogy megveszem,de előtte lenne pár kérdésem,1 nagy szerver van amin mindenki van vagy több?Sokan multiznak?A multis profilomat lehet offlineban is használni?
  • gamer1989
    Egy kicsit gurultunk még este Balancee-val (BalanceArt) :D
  • ucnlm
    Hmm tényleg. :)
    De akkor is a fókusz az oka, itt már baromira nagy volt a látószög, az torzítja a szélen lévő dolgokat. Még ha lassan is, de normál, vagy tele látószög mellett is ki lehet ilyen távolságra zoomolni. Ha meg nem megy, akkor valami tereptárgyba "ütközik" a kamera.
  • USAMEN POWER
    #80168 Itt nézd meg a 3-ik képemet... Pl. az Alfa mekkora már... ronda !
  • ucnlm
    Ezt nem teljesen értem. Simán kizoomoltam odáig. De a fotó módban az options menüben állítható a fókusz mértéke (bár ezen a képen nem használtam).
  • USAMEN POWER
    Abból a távplságból hogy lehet olyan képet csinálni, hogy ne torzuljanak az autók ? (2-ik kép)
  • csontiz

• gamer1989
    Jó volt, kár hogy a végére értem oda :S

• adamfesto
    A térképen ez a bejelölés nagyon nem megy nekem (a 4. menü a térképen) nem tudok könyvjelzöt rakni.
  • ucnlm
    Ja, ezt meg tegnapelőtt elfelejtettem:

• ucnlm
    Nu, mai képek.
    Az elsőáldozó kolléga által "szervezett" krúz. Kár, h ő volt kb első alakolmmal és mi voltunk az áldozatok... Azé jó volt, mégha kaotikussá is vált néha :)

Ez meg Sean-nal Lexusozással egybekötött felfedezőutunkon:

Emmeg csak úgy, mert tök jól néz ki:
  • csokiskex
    a routerben be van állítva. Tűzfal meg csak windows-os van még, moivel most raktam fel a gépet...
  • [HUN]FaTaL
    Readmeben benne van, sok port van.
  • csokiskex
    megyek tusolok, meg elaltatom bnőmet és próbálkozok tovább :D
  • USAMEN POWER
    #80201 Már írtam neki hogy az lehet a gond, de akk még egyálltalán nem látta a playereket.
    #80200 Ha nem csak Mappon, hanem látod rendesen a játékban is a playereket, akkor nincs gond...

Az természetes dolog hogy egy idő után, senki nem marad egy layerben, végül egyedül autózol... Elöbb vagy utóbb úgyis ad be playert a szerver, vagy ha nem akk próbálj másra ugrani... (Térkép, és bal egérgomb egy playerre)
  • bulba
    Van routered? Lehet az a gond.
  • csokiskex
    még most se jó... :( mikor belépek lát embereket, de pár perc után eltűnnek... :S
  • USAMEN POWER
    ITT VAN A CRUISEODBÓL PÁR KÉP ! HA SZERVEZEL EGY CRUISET, NEM ÁRT HA ODATOLOD A KÉPED, HA MEG ELMARAD, AKK TÁJÉKOZTASS MINKET !!!

Dutymadár köszönjük a vezetést, am jó volt a gurulás !
  • csokiskex
    na
    fasza:D 1 port volt még hátra..
    most már sok piros autót látok... :)
    valaki egy kis krúz? kb negyed óra múlva?
  • USAMEN POWER
  • balee4
    sry :D
  • balee4
    ülök a gép előtt és közbe iszok, na ne már... xDD
  • csokiskex
    délelőtt még nem toltam, de van router.
    milyen portokat kell forwardolni? találtam valami leírást, de azokat megcsináltam... nem értem
  • USAMEN POWER
    Routered van ? Asszem délelött, vagy kora délután láttalak az Alfa szalon fele, épp autópályán mentél...
    Csak azért nem köszöntem, mert versenyre mentem, és nem volt kedvem senki társaságához am se...
  • csokiskex
    Benne lennék! De nekem mi a pöcsömért nem megy online?
  • csontiz
    Azt a következtetést vontam le hogy néha azért nem tdu zok mert iszunk haverokkal, és kitaláltuk pixx-el hogy kéne szervezni egy olyan krúzt lehetőleg hétvégén ahol mindenki vedel és bekarcolva vezetünk:) Szoljatok ha lenne rá igény, ha nincs akkor e két szenvedélyemet elkel hogy különítsem:(
  • csokiskex
    na ez a baj,h nem mutat! :) El kéne érni valami szintet? onlájn még nem toltam..
  • adamfesto
    Kapcsolj a térképen a 3. menüre, a kis emberkére, akkor mutatja a playereket. :)
  • csokiskex
    Srácok! Az miért van,h fennt írja,h TDU server-ek elérhetők... és mégse mutat másik játékost? :O
    Amúgy krúzolhatnánk..:D (mondjuk 10től kezdők..valami szalontól)
    csak tudnám mit kéne toszni ennek???
  • adamfesto
    nemsoká én is fent...
    kicsit játszok a beállításokkal az é-ny-i világítótoronynál.
  • balee4
    én is benne lennék, tegnap kezdtem a gamet, tehát fullra kezdő vagyok:)
  • balee4
    Tudod, alap, hogyha vmiért fizetsz és gond van vele, javítják, megoldják, kicserélik, minimális garancia egy játékszoftvernél is elvárható. Az ő érdekük is, hogy megtartsák a vásárlóikat... De tényleg gyorsan intézkedtek, és természetesen én is megköszöntem nekik, még mindig ők a legjobb magyarországi forgalmazók.:)
  • csokiskex
    helló!

Sikerült nekem is intézni kódot, most raktam újra a gépet, már települ a TDU... :)
    Elkezdem onlájn karrierem, 9-fél10 fele valami lájtosabb-autós krúz? :P
  • USAMEN POWER
    Mi van megszervezed a cruiset, és nem jösz el ?
  • SeanJRRussel
    Megkérnm a 20,00 krúz vezetőjét h jöjjön a pályához mert 2 szabad hely van a layerben.
  • USAMEN POWER
    Nem nálam van a gond... Sean is leesett a semmibe. Ő azt mondja hogy ilyen a játék, én azt hogy spóroltak az idővel, és azt a részt nem fejezték be...
  • USAMEN POWER
    Másrészt nem tudom hogy idáig mi volt ott a helyzet, mert most voltam ott először... Sőt még amikor warezzal játszottam, akk se voltam ott soha.
  • USAMEN POWER
    Annyira nem érdekel, úgy is mindig elszáguldok a Golfpálya mellett, nemhogy a fölötte lévő részre menjek...
    Max újratelepítem a gamet, és megvan oldva.

Sean te meg ha most ráérsz gyere már a stadion fölötti autópályához... Kíváncsi vagyok hogy neked is bugos e az a rész.
  • SeanJRRussel
    attól félek h esztelen száguldozás lesz a vége.Amúgy ha más nem ketten összeverődve is gurulhatunk
  • adamfesto
    Azt tudni kell hogy Oahu szigete fel van osztva egy csomó zónára, mint a sakktábla - mármint a TDU-n belül.
    Ha mindíg egy helyen történik akkor valószínű az a rész hibás az adatok közt, ki kéne cserélni a jóra...de melyikre?