107666
-
és ezt nem lehet valahogy meg buherálni????
meg ez a radialeng mire jó ??
az nem oldaná meg???
-
Ez már egy jó ideje benne van, egy másolásvédelmi dolog. -
miért csak az eredeti megy jól???
mert nekem már fent volt egyszer és semmi baja nem volt
és egyszer csak akarok vele játszani és lefagyott
mit lehet tenni
-
2000Ft a játék!!!
Az tényleg nem sok egy ilyenért.
-
sziasztok azt akarom kérdezni ha megveszem a házam meg az autóm és automatice a gps elvezet egy versenyhelyre bejönaz hogy mennyit add ha elsőleszek stb...
nyomok egy entert és utána csak forog körbe a kamera de semmit nem csinál
az esc megnyomása után a menü jó de a versenyt nem indítja el
légyszi segítsetek
előreis köszönöm -
USAMEN POWER #80251 Linkelés nem működik: www.freeweb.hu -
USAMEN POWER #80250 (Ezen belül, http://kep.tar.hu) Nyilvános, de be lehet állítani hogy egy galéria, publikus-e, vagy nem, és fizetőssé is lehet tenni. -
Ok akkor 7-re megyek a házhoz. :) -
Nincs mit :) Amúgy milyen képtár? Nyilvános? Neveket mondjam hozzá? Még emlékszem :DD
Halecsko, amúgy a Te oldalad most miért nem jön be? -
USAMEN POWER #80247 Kb. 7-re gyere a sárga hegység tetején lévő házhoz, ahol a múltkori hegymászást befejeztük volna. (de nem sikerült, mert leestem...) -
Hát akkor fogom és törlöm az oldalamat és akkor neki sem lesz meg. Aztán egy tár helyre fogom létre hozni és akkor mindent le fogok védeni jelszóval. -
USAMEN POWER #80245 Oks köszi :) -
Persze, tedd csak nyugodtan :) -
Ok én meg a ducati-val mert az is alkalmas :). Amúgy kb mennyire estefele? :D Mert én úgy 9-10-ig maradok este sztem.
-
Most látom, h a tiéd is ott van :DDD
Értelemszerűen ez nem neked szólt :) -
USAMEN POWER #80241 Hamár a lopott cuccokról beszélünk xD A #80206-os hozzászólásod első képét föltölthetem a képtáramba, a többi cruise kép mellé ? Az enyém eléggé szar lett, de igérem nem linkelem sehova se... -
USAMEN POWER #80240 Amúgy szerintem megint ugyanazzal a Lamborghini-vel jövök, hegymászásra alkalmas xD -
Mindenkilapja.hu-n én még egyetlen értelmes honlapot nem láttam. Odajár az internetes csőcselék, az afféle virtuális MÉH, ahova mindenki hordja a lopott cuccait.
Emlett virtuális feltűnési viszketegségben szenvedő "kurv@ra nem értek semmihez a sminkkészeltemenkívül, de csinálok egy huszonhárommilliomodik hájszkúlmjuzikel rajongói oldalt" mentalitású kétes ízlésű 12 évesek gyűjtőhelye. Ja és persze a felük vírusos...
Ezzel csak azt akartam mondani, h ott ez kb alap, szóval ne várd, hogy ugranak és törlik kapásból az oldalt.
De ne legyen igazam!
-
USAMEN POWER #80238 Oksa :) Lehet hogy estefele ha ráérsz, mert most a TDU képtáramat rendszerezem, a felejthető, és ronda cruise képeket törlöm, meg ilyenek. Időigényes munkafolyamat, mert még azt is el kell döntsem, hogy egyálltalán mit nevezünk rondának, és mit nem xD -
Egyet értek. :D Szólj hogy mikor akarsz menni és megbeszéljük. :) -
Ez már fel háborító.
Tegnap írtam annak az embernek, aki el lopta a www.hole.mlap.hu-ról az adataimat, ezt onnan tudom hogy ott a saját rendszám táblám is plusz mindent át másolt Ctrl+c és aztán Ctrl+v. Azért írok ide, mert ha itt van az a marha törölje az adataimat a saját oldaláról. Írtam neki a vendégkönyvben, de mit csinált fogta és törölte az egészet. Ez annak szol, aki lenyúlta a cuccaimat légy kreatív te marha ne más cuccát lopjad csezd meg. Ja és már fel jelentettem az oldalt de az mlap is nem ír vissza ok törölni fogjuk.
Itt az oldala: http://test_drive-unlimited.mindenkilapja.hu/ -
-
BalanceArt #80234 Emlékszem. Első találkozásunk volt. Mostanában mindig motoron vagy, én meg az autót preferálom. -
USAMEN POWER #80233 UCNLM nem csak a természetes háttér nézhet ki jól ! xD
-
USAMEN POWER #80232 Emlékszel még erre ? El is felejtettem 1 hónappal ezelött feltölteni, am kár hogy nem tudtuk folytatni...
-
USAMEN POWER #80231 Én tegnap jártam arra... Itt azt mondták nekem, hogy a vinyóm lehet a hibás, esetleg a játék adattárában lehet hogy hibás valami stb... Arra gondoltam hogy újrarakom a gamet, de elötte hívtam Sean-t, mert kíváncsi voltam, hogy ő is leesik-e ott. Háth ő is leesett. De most te is leestél, így 1000 % hogy nálam nincsen probléma... Azt a rész kispórolták a játékból. De lassan időszerű lenne folytatni a múltkori túrát :D -
BalanceArt #80230 Csontiz és Mr hilter! Bocs, ki kellett szállnom. -
Debilon #80229 üttörő becsszóval.. banyek.. olvass vissza, le van írva vagy 6x minden, hogy mi a menete a dolognak
beregisztrálod, e-mail és jön a jó kód... -
mentem gondoltam hegyetmászok aztán egyszer csak elkezdtem zuhanni XD -
ahogy mondod :D -
USAMEN POWER #80226 Merek fogadni hogy a Stadiontól nem messze lévő Golfpálya fölötti részen csináltad a képeket xD -
sry rossz képbeszúrásért de még gyakorolni kell :) -
Sziasztok! Egy kis bug:
[IMG][/IMG]
[IMG][/IMG][IMG]
[/IMG]
-
Jó, de azt akkor mivel kell bizonyítanom, hogy megvettem a játékot? -
Debilon #80222 ami a boltban van játék persze, hogy hibás a kulcsa... gondolod, elmentek és kicserélték a dobozokban a serialokat?
megveszed, hétfőn meg kérsz új kulcsot a kieghez és örülsz :) -
Sziasztok!
Ma lehet, hogy megveszerm a játékot. De az lenne a kérdésem, hogy a CD Projekt CD kulcsos bakija még mindig fennt áll-e? -
Szervezőre várván tegnap...
Dutyimadárral errefelé is jártunk:
Két kép a tegnapelőtti Grúzról :D
-
Szabi1991 #80219 ja, de ha már tolhatod neten, minek mennél offline-ba ? :DDD
az offline küldiket is megcsinálhatod, amikor a szerveren vagy :) -
Tehát akkor ha multiba van 1 jó kocsim meg jó ház meg minden és offlineban akarom tolni újra kell kezdenem? -
Szabi1991 #80217 igen,igen.nem :D