107666
N%C3%A9vtelen-1.png
  • USAMEN POWER
    Nem ! A Car Pack + 47 járművet jelent. (Az alapjátékban is van elég autó am.) Ez csak egy kieg. nem határoz meg semmit...
  • Loco
    Tiszteletem mesterek!

Ajándékba kaptam egy TDU-t, épp most települ, elolvastam a faq-t, és szembesültem, hogy ebben állatul nincs benne valami car pack. Ettől függetlenül fogok találni online játékokat, vagy csak car pack-al együtt lesz online szerver?
  • Adler
    miután ez nem egy mai játék, miért gáz, hogy valaki 2e ft vette meg, egyébként meg nincs ráirva, hogy csak offline játékra alkalmas, másrészt Te különbnek érzed magad, mert anno adtál érte 10e ft t?

Nincs másik szerver, egy szerver van, un. layerekre osztva.

megoldás a két T:)
    komolyan, a magapack kódot, le kell cserétetni a kiadóval, email vagy telefon útján, utánna elméletileg müködik.
  • carloelsa
    Nekem működik :DDD

A Kresz Krúz 20:00-kor lesz megtartva!!!
  • Gyuszyyy
    Na most már megy megkaptam az uj kódot.Anyyi lenne a kérdés hogy ittátkrle írni valamit hogy más szervere menyek mert ahol én vagyok ott nincs senki?
  • Bence2006
    demégis mi lehet a megoldás??
  • Nathan66
    Furcsa ez a "2 ezer Ft-ért alap TDU-t+packot kapok" dolog nekem. Ne csodálkozzanak azok akik igy vették meg, ha nem megy. Én, személyszerint megértem öket! Ez nem ár, ezért a játékért.. nem csodálkozom, ha gondok vannak vele
  • Debilon
    hát ha megveted, akkor minek akarsz online menni? :D
  • Adler
    én is igy vagyok vele, annak ellenére, hogy megkaptam a kiadótól az új kódot a megapackhoz, sikeresen le is cseréltem, s mégsem tud feljelentkezni.

Miután érdemben nem tudtak segiteni, gondoltam megkérdezem itt, én a routerre gyanakszom, bár minden más online játszható játékom megy.
    tehát, ha routerem van, kell e valamit még pluszban állitanom?

( dsl bridge+routerem van egyben, tehát az nem müködik, hogy kiiktatom a routert)

köszi
  • Bence2006
    megvetem a játékot minden remek de nem enged be a servere mit csináljak kell valamit beálitani vagy valamit kell vele csinálni???
  • USAMEN POWER
    Nem picit tud a srác...
  • carloelsa
    Nekem Hello Kitty cicás :D XDXD
  • pxxl
    áááháááááá ilyen kelll
  • pxxl
    sárgán*
  • pxxl
    keress olyat ahol vannak :D várgán virít ha épp verseny van vagy lesz
  • setuh
    a multiplayer versenyeket h tudom megcsinalni?mert soha nincs bennuk senki...
  • pxxl
  • carloelsa
    A szikla alatt keressétek a RUF Rturbomat :Dű
  • Szabi1991
  • [HUN]FaTaL
    lol:D
  • carloelsa
    xD
  • pxxl

• carloelsa
    a sportos nlam olyan pl ,hogy padlozol is ,nem csak félgázzal tötyörögsz, meg az előzés is olyan, hogy meghuzatod... amugy alien krúzán sincs limit :S
  • SLICK
    főleg, hogy ebben a játékban nem is kivitelezhető normálisan :D
  • pxxl
    akkro is az egész kresz krúz egy akkora baromság vazze
  • underground2
    Bocsánat az egyik képet véletlenül kétszer raktam fel!
  • underground2
    Kicsit unatkoztam!

• Roger6
    "Sportos Kresz Krúz lesz, ezért lassu kocsival, mint pl lexussal ne jer!" - Ha kresz krúz, akkor sebességlimit is van, nem?
  • carloelsa
    Nah kivételesen kresz krúzt szervezek, mert látom,hogy akikkel bajom volt normálisak lettek :DDD
    18:30-kor találkozzunk a Ford Islandon, de mindenki az ÚTON legyen, hogy egymáshoz tudjunk csatlakozni, mert ha terepen vagytok, akkor nehézkes a csatlakozás.

-Szabályok ugyan azok mint ALIEN krúzain!!! HC legyen mindenképp, mert csattanások lesznek ha vlki NO HC-ban jön!!!NewLife te is HC-ban gyere :D, mint tegnap :D
    -Csakis egzotikus és sport kocsikkal gyere, de A Katos verdával ha lehet ne gyere!!!
    PLK. RUF, Aston Martin,Lamborghini, Mercedes, Ford GT, ferrari f430,f40 ,chevrolet corvette, stb...
    Ezek azért ne legyenek: Enzo, Mclaren f1, mercedes mclaren,Saleen turbo, koenigsegg Meg az ilyen A-s kocsik...

Sportos Kresz Krúz lesz, ezért lassu kocsival, mint pl lexussal ne jer!!!
    Néha padlozunk is :D tudjátok ki kell engedni a gőzt :D
  • carloelsa
    Hát igen kitolja a pupsiját :D én már csakis azzal megyek, mert H váltós :DDD
  • Entex
    Hát, annyit, hogy a nevem mellett a másik fajta korona legyen...
  • pxxl
    hopp most látom kicsit túlhúztam photoshopban az értékeket
    hát ez van 350 km meg 1 liter sör után nem ugyanazok az értékek jönnek
  • adamfesto
    Logitech formula vibration feedback kormány beállításra van valakinek ötlete?
  • adamfesto
    Szerintem csinálj egy sima telemetriát (gyorsulás, végsebesség) + nézd meg hogy melyik kezelhetőbb.
    Én spec a 430 ra esküszöm, de tudod, ki mire haználja - attól függ.

- MOSTANÁBAN FOGJÁK LEGYÁRTANI AZ UTOLSÓ FERRARI 430-AST....:( -

Ken Block - DC - Subaru Drift
  • Fitti83
    Az F430 jobban tapad. De az RT is igen jó verda, csak a gázzal finoman kell bánni, mert kitolja a seggét.
  • EnZsolt
    Kérdés: miért lehet az, hogy nem működik az egérgörgő a játékban? Valakinek ötlet?

Illetve szerintetek melyik B-class a jobb? F430 vagy RUF Rt? F430-ra hajlok :)
  • USAMEN POWER
    Oks majd ha hazaértem... Mennyit akarsz am ? Azt a 30-at, amennyi a max ponthoz kell, vagy mind a 72-t ?
  • Entex
    Hát ja az te vagy, én meg én... Ettől szép ez a világ mindenki más egy kicsit. Inkább gyere és csináljuk az onlájn versenyeket!
  • USAMEN POWER
    Aminek cheat szaga azt kerülöm messziről, nem hogy kipróbáljam... De te játékod, én felőlem azt csinálsz amit akarsz. Én 100 hogy nem tudnám élvezni a játékot, ha a pénzért nem kéne egy csomót versenyznem, jó most más a helyzet, de kb. egy hónapig minden egyes fillérért versenyeztem, stb... Te dolgod.
  • Entex
    Ja, kipróbáltam ez van^^