107666
-
USAMEN POWER #80496 Igen ? Tanácsot adsz hogy lehetséges kivenni egy versenyből a forgalmat ?
Én még nem jöttem rá, és szerintem nem lehetséges... -
Van DVD képfájl pl .. én is azt használok hogy DVD ne karcolódjon :) -
Vedd ki a forgalmat xD -
Ha nem másolja a cracket ugyanúgy nyöszörög a cdért és ki fogja dobni, nem értem akkor miért lenne értelme. :D -
USAMEN POWER #80492 Van egy A-B kategoriás időlimit verseny, Honolulu fölött a hegyekben...
100 000 $-t lehet kapni ha aranyra megcsináljuk.
Az időlimit mellett nehezíti a versenyt az, hogy Vezetést is figyel a játék, és a hülye civileket is berakja, főleg a beláthatatlan, és hajtűkanyarokban...
Milyen kocsival érdemes neki esni ?
Próbálkoztam Mc Larennel, és Corvettel, az utóbbival többre mentem...
Aranyra szeretném megcsinálni, de ezt az egyet nem tudom, csak ezüstre :S -
USAMEN POWER #80491 A cracket külön be kell másolni, ha nem másolja be tud menni...
Csak a versenyeket kell a helyükre másolja. -
Nem tudsz menni. Crackelt exevel nem enged fel a szerver. -
Entex #80489 tudsz menni. -
Loco #80488 Najó. Kezd elegem lenni. Este hat óta próbálom elindítani a friss TDU-t, de a Vista alatt folyamatosan leáll (patchelve), mielőtt az első intróvideót lejátszaná. Letöltöttem a törtet kínomban, az szépen elindul.
Kérdés: ha a tört elfogadja az eredeti serialt, tudok menni online, vagy baxhatom? -
Szabi1991 #80487 ladics, ez nagyon beteg száguldozás volt.. xD
de tetszett :DDD -
thx a segítséget mindenkinek
akk sztem nem költök a gépemre nem érdemes inkább 50ből összerakatok egyet
thx a segítséget még1x
-
Jah -
USAMEN POWER #80484 Mostanában, pl. városban, nem mondhatom hogy a játék élvezhetetlen, de látszik rajta hogy nem úgy fut mint régen... A gépemből ömlik a por, ez okozhat teljesítménycsökkenést ? -
bár igen a procija tényleg gyenge. Alap gépkövetélmény része ahogy olvasom a dobozon -
csokiskex #80482 Triumph szalonnál várom a motorozni vágyókat :) -
Azt hiszem, már megtaláltam :) -
Arról nem beszélve hogy avval a procival (2,4 p4) soha sem fog jól menni, még egy 3.6ra húzott 3gigás p4-gyel is akadt városban. Kétmag kell a játékokhoz manapság, sajnos. -
csokiskex #80479 valami szalon?
-
Még GDDR3al sem menne biztosan, a 64bites mem interface miatt. -
ja vagy DDR 2 bocsánat nem figyeltem -
Nos úgy néz ki, hogy megvettem az F430-at, tényleg tud menni rendesen, gondoltam kipróbálom versenyben...
Aztán néztem, hogy 3. próbálkozásra sem sikerült az első háromban lennem. Ok, mondom, béna vagyok, de attól még miért hagynak le egyenesben, mint a szemét. És jött a megvilágosodás, nem ártana, akkor tuningolni :)
A kérdés már csak az, hogy hol a Ferrari tuning shop? 3-at találtam eddig, de egyikben sem lehet :(
Valaki tudja a választ esetleg? Mivel szívás van, és nem tudom használni az egérgörgőt a játékban, így jó lenne, ha pl azt mondanátok, hogy teljesen az Észak-Keleti részen, vagy valami car showroom mellett. Köszi, szépen :) -
Nem. Még a HD3470el sem (notebook). -
Debilon #80474 hátja, de az a 2400pro főleg ddr2-vel nem valami nagy cucc -
hát szerintem simán mennie kell a gépén, max a procival lehe gond -
USAMEN POWER #80472 Minden héten megkérdezed ezt valamilyen formában ? -
Debilon #80471 azért sok jóra ne számíts...kis felbontás, medium körüli részletesség, szűrők/hdr off -
vígan elfut -
Hol akarsz talizni???????? -
hy all
Radeon HD2400PRO 512MB DDR2
ezzel a vid karival már elfogadhatóan menne a tdu??
a gépem adatai az aláírásba -
lehet róla szó -
csokiskex #80466 9-től valaki egy lájtos motorozásban?
-

-
USAMEN POWER #80464 De a qrwa életbe, egész délután semmi baja nem volt a gamnek, pont amikor cruise gyülekezőn rátudok csatlakozni a többiekre, kibasz a szerver... Nem lennék mérges ha már közel vagy fél órát nem vártam volna ott...
-
USAMEN POWER #80463 Network Connection Was Lost... Igaz hogy már vagy 20 perce ott voltam, de nem tok visszacsatlakozni. Igy jártam... -
carloelsa #80462 lehetne ám már rám kattolni :S szét vagytok szórva...egyemberekre nem kattolok!!!HAJRÁ :D -
Már ladiccsal ott vagyunk a FORD ISLANDON -
Megvan a krúzod,megyek én is ha nem gáz,remélem beférek. -
carloelsa #80459 #80428-as HSZ -.- olvass vissza...vajon mér írhattam még ezt h 20:00-kor lesz..nah mostantól nem vagyok azért nem tudtam megtartani most... -
Ma lesz krúZ???
HOL?KAT?FELTÉTEL?HC? -
Loco #80457 Köszönöm!
Mea culpa a postért, véletlenül writeonly módban voltam. Nekiállok olvasni erről a carpackról.