107666
-
Szerintem rakd újra a játékot, vagy építsd újra a házat/lakást, az lehet, hogy segít a szövegértelmezéseden... -
LESZ MA VALAMILYEN KRÚZZZZ?????????????????????,
-
Hát nem progi a videó kari csinálja nagyon melegszik valamit csinálnom kell. -
ha újra telepítem a gamet akkor jó lessz szerinted?? -
Szabi1991 #80532 a "senkinek" túlzás, inkább sokaknak.. :p -
Nem hiszem el, hogy 1790 Ft-ot nem ér meg senkinek ez a játék!
[TDU Gold Edition - alap + Mega Pack]
-
Már mondtam hogy crackelt játékkal nem enged fel a szeróra. Használj mini imaget. -
aha
de még mindig azt írja ki amikor belépek:(:(:(:(
pedig már azt hittem hogy ma már én is mehetek a konvollyal -
Szabi1991 #80528 felcrackelted.. -
hát melegszik de eddig nem volt baj. Lehet hogy a Windows Blind program csinálja ezt? Mert előtte nem volt ilyen probléma. -
mi a teendő???
ezt írja ki:
elérhető egy javítás a TDU-hoz.szügséged van rá hogy többjátékos (multiplayer) módban akarsz játszani.letölti most
ha rámegyek arra hogy igen akkor bejön egy oldal valami "none" vagy mi és nem csinál semmit mert az oldalt teljesen nem adja be
válaszotok előre is köszi
császtok -
MSZATESZ, pixxel: #80481 
holecsko10: nem tudom, de anno még nekem is volt. :) Black & White 1-ben a fák koronája FIFA 2001 logo volt :D -
Szabi1991 #80524 videókártya melegszik ? :D -
Hali ez mitől van?
-
-
vagy felmászik a google-re, keres egy térképet, aztán elnavigálja magát, mert ennyire béna nem lehet senki!
-
MSZATESZ #80520 ha mégsem találtad volna meg akkor itt a pontos leírás:
a térképen elmész a wv szalnba és bemész.
Utánna kirakod magad az útra.
balra kell elindulnod ha jófele mész akkor útba estika german tunner.
az első lehetőségnél fordulj balra.
Majd az út végén megint balra.
Ez után az első lehetőségnél jobbra.(egy kis visszafordítós kanyar.
It az első lehetőségnél megint jobbra.
Végül pedig az első lehetőségnél balra:)
Ennyi már meg is van. -
Ez így is van:) -

-
MSZATESZ #80517 figyi a tuning műhely neve a forza tunner.
és a wv szalontól nem messze van!a wv szalonnál kimész a a főútra és a városfele kanyarodsz.
mindenhol ahol lehet menj jobbra le az utról.
és egyszer meg fogod találni -
USAMEN POWER #80516 Balance, Sean, Entex:
A féreértés elkerülése végett, annak a versenynek a 10 ujjamon nem tom megszámolni hányszor estem neki, az összes alkalommal ezüstre sikerült megcsinálnom, többek között, mert a driving nagyon lecsúszott, a sok barom civil miatt, (idő eredmény büntetés a végén) ráadásul a nehéz részeken, meg is sokasodtak... (kikerülök egyet, kettőt, hármat, négyet, de az ötödik már nem fér bele, kb. 100 m-en belül)
Ezek után jöttek a hozzászólások, végül a megoldás itt a topikban...
Am nem cheatelek ! Ráadásul ez az első alkalom, hogy ilyen dolog megtörtént, a legtöbb versennyel addig próbálkozok, még nem sikerül aranyra, és a tőlem telhető legjobb helyezést el nem érem az online statisztikában... -

-
-
csak neked:

-
azért mert packos autót nem lehet tradelni :) -
BalanceArt #80511 Nem vagyunk egyformák, van akinek az okoz örömöt, ha nem kell megküzdenie valamiért, hanem csak az ölébe hullik. Nem érdemes ezen töprengeni tovább.
Viszont valaki világosítson fel, hogy trade-n miért nem látok egyetlen pakkos autót sem? Azt látom, hogy időnként a belépőképen forog körbe néhány, de a konkrét ajánlatok között soha sincsenek. Ezeket csak a szalonban lehet megvenni? -
Én nem tom h egy verseny megtételéhez minek a cheat.Én is szoptam annó egy pár versennyel de az összeset megcsináltam GOLDRA és meg is kaptam az írtü járó tütüket.
Ha cheatelnék akkor maximum a lóvén alakítanék nem egy verseny miatt szarakodnék.(nem aakrtalak megbántani csak hát....) -
Olvassátok már el könyörgöm, hogy mit írt, miért kell neki a crack.... -
Jól tolja:) hétvégén nekem is volt részem ilyenben,na de ez durva:D -
Attól függ melyik TDU verzió .. nekem legelösször lett egy cd kulcsom tört játékhoz, és dvd képfájllal ment, csak aztán lett sajátom és ollé ... -
Entex #80506 Nem muszáj lecrackelni... -
Entex #80505 De ami cheatgyanús azt nagy ívben elkerülöd, igaz?
-
USAMEN POWER #80504 #80423 -
Kuksizzátok a csákót -
USAMEN POWER #80502 Jaa és még valami... Pl. hogy egy verseny idelyére kiszedtem a traffic mapát a helyéről, verseny után pedig visszahelyztem... Az ilyen manőverek nem okozhatnak zavart a játékban, mert közben úgy is volt mentés hogy nem voltak traffic autók stb... ? -
USAMEN POWER #80501 Végre megcsináltam azt a versenyt... 1195-ik helyre be is kerültem :) -
USAMEN POWER #80500 Ráadásul működik ! Szerencsére ! -
USAMEN POWER #80499 1000 THX :)
Nem kitöröltem, hanem áthelyeztem, amég ezt a szopatós versenyt megcsinálom...
Utána visszamásolom mert azért, úgy teljes a game... -
Kitörlöd a traffic mappát, de ha jól tudom, a patch óta szerencsére nem működik. -
És vissza is olvasnál hogy miért kérdezte?