107666
-
"beletudnák " 
-
USAMEN POWER #80815 És még pár emberbe beletudnák kötni hogy ír, de nem kötök bele, mert ez a TDU TOPIK, és NEM egy NYELVTANI TOPIK !!! Másfelől leszarom a másik helyesírását, lényeg hogy értsem amit ír és kész... -
Aha,akkor kezdjek új mentést az új origi játékkal ?
Ok.
Thx
-
USAMEN POWER #80813 Én így írnám: mindegy -
USAMEN POWER #80812 Nem mert a tört játékkal, több mint valószínü, hogy nem tudtál készíteni online mentéseket... -
akarod mondani mindeggy? 
-
USAMEN POWER #80810 "mondeggy"
-
aha
És hogyha van nekem egy tört verziójú játékból,tört save,akkor azt be tehetem az origi játékba?
Vagy nem ajánlatos? -
Debilon #80808 a single egyben multi is :) egyszerű -
USAMEN POWER #80807 Másrészt az utóbbi ilyen vita hónapokkal ezelött volt utoljára, pixel most épp elkapott egy alkalmat amikor hibáztam, és ki is használta... Csak azt nem értem hogy miért azt kell baszogatni, aki ritkán ír félre. -
Ezt valahogy kezdem érteni.
Akkor ha Single playerba van neked egy G ketegóriájú géped,akkor ezzel lehet menni a szerverre?
Eddig úgy tudtam hogy a szerver adja a kocsikat,node mondeggy. -
USAMEN POWER #80805 Figyu ! Én szerintem átlagosan nagyon keveset hibázok, olvasd végig az utóbbi pár oldalon a hozzászólásokat, dőlnek belőlük a helyesírási hibák... Ez a pixel gyerek engem szeret basztatni érte, szerintem azért, mert nálam nem rendszeresek a helyesírási hibák, és lehet hogy túl feltűnő ha elvétek egyet. De örülök hogy ilyen fasza nyelvtani jellegű téma indult a TDU topikban... -
Sajnos a nyáron valószínű hogy egy ilyen hétköznap esti krúzon sem tudok részt venni:( csak délután 6 előttieken:( -
Nyugi, ott voltak a smiley-k :) -
Írjál normálisan és minden oklesz. ! -
USAMEN POWER #80801 Ezt nem hiszem el... Ez egy TDU topik, vagy valami nyelvtani jellegű ? -
Kötöszködsz = Kötözködsz :D :D :D -
USAMEN POWER #80799 Az enyém nem :D -

-
Megyek.
Gt500 fogalt.
-
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!faszomocskámat?? lol -
tbundy #80795 hamar megkaptam a jó kódot, most már én is tok online lenni :) -
ugyan nincs hc-m, de vettem egy szép kis Maseratit
mehetek? -
USAMEN POWER #80793 Nagyon sokat írok ide, hetente elvétek max 1 helyesírási hibát... Miért van az, hogy egyből kötöszködsz ?
Ha minden egyes qrwa hozzászólásom tele lenne hibákkal akk ok, de te sztem figyeled, hogy mikor hibázok !
Nem volt olvasható a szöveg, vagy ha "j" helyett "ly" van akkor számodra már nem értelmezhető és ezen fennakadsz ? Érdekes hogy mindig te veszed észre ezeket... Más átugrik rajta, előfordul, de te egyből elkezdesz offolni. Legalább pm-ben írnád b+ és akk ok, habár úgyis érdekelne, hogy találod meg kb. 50 hsz/1 hibámat...
Amúgy én se tudom mi van a mai "iskolákba", de hogy régen mi volt, azt végképp nem értem...
Alapvető dolog hogy egy mondatot nagy betűvel kezdünk, és nem a mai "iskolákba", hanem iskolákban...
Most én is elemezzem minden hozzászólásodat ? Sőt minden egyes hozzászólásod után offolhatom a topikot... -
...ocskám...
-
m...at - innen milyen betű hiányzik? :D -
nem tudom mi van a mai iskolákba, de ez már fizikai fájdalom jóformán... -
Ba*meg tanulj már meg normálisan írni, szörnyű. -
USAMEN POWER #80788 Fa..m..at ! Nehogymár fönn akadjál ezen... Kearesgéd a hibakot B+ -
úristen-úristen, na ezt várom ezerrel. :D -
"G" miért lett kicsi... csak nem kimaradt? Csak de...
Én Mecedes SL300-al leszek. -
Hali!
Ma "G" kategóriás veterán krúz lesz este 20:00 -tól
HC: on
Tali helye legyen a LEXUS szalonnál.
Normálisnak lenni
-
Hellóóóó xD
Valaki nincs most fennnnn? -
idelye? 

#80782 - naggyon helyes :) -
Készül a Diablo
-
De gógyi az alap lambo fehérben. :D
Nah itt vannak az én képeim:
-
ez ennyit megy
balancee közreműködésével
találkoztam norbi0517 el
norbi,fatal és takashi társaságában
aztán jött a WTF
-
USAMEN POWER #80779 Elvétett kanyar a versenypályán...
Egy idelye punnyadás van, ilyenkor marad a ruszkik társasága...
Norbyval gurultam egy nagyon jót ! Remélem lesz folytatás, a repülőkhöz viszont visszatérünk !
Bye all ! -
A lol fashion lentebb odabasz :) -