107666
N%C3%A9vtelen-1.png
  • belapeter
    Ez asztán a grafika !
  • pxxl

• 0blueman
    hát nemtudom miért de sokszor történik ez az ilyen packokkal
    például a Battlefield42 gyűjtői változata szép és jó hogy benne van minden kiegészítő
    csak kár hogy a kiegészítőkhöz elfelejtettek serialt adni
  • Csokis
    Úgy, ahogy írod. Sajnos, dehát ez van.
  • Csokis
    Csak a megpack-os kódot kell elküldeni, ami a tokon belül van. Direkt megkérdeztem tőlük.
  • 0blueman
    mi ez most amúgy? rossz kódokat pakoltak be?
  • Csokis
    Végre megjött a játék! Most írhatok a CD Projekt-nek. Kíváncsi leszek az online játékra.
  • Roger6
    Szia Ladics bácsi!

Főleg rFactorozunk (van pár régi TDU-s is köztük), a krúzolás már nem nyújtott elég élvezetet így másfél év után, úgyhogy kerestünk újabb kihívásokat magunknak. Így jött a versenyzés, és az rFactor. Mostanában Renault Megane-al nyomjuk elég sokat, rettentően jól sikerült a mod. Na OFF vége.
  • belapeter
    Akkor ha nekem is mejön a Megapack,akkor ide írjak nekik hoyg adjonak másik kódot?
    ide :[email protected]
  • ladics
    Új a logom x]

Fatal nem ezt mondtam csak jeleztem hogy hanyagolom ezt a sz@rt:D
  • ladics
    Szerintetek lehet fake-lni 1 cd-keyt ?XD[írok nekik hogy nem jó és küldenek?:D]
    Amugy grab miket nyomtok?
  • csontiz
    köszike már megoldottam .com-al működött és akkor onnan kiválasztottam a magyart!
  • Csokis
    Akkor épp nem ment, de utána már jó lett! Egyébként [email protected]
  • Falkon
    Reggelt.
    Nekem is megy.
  • tbundy
    nekem működik az oldaluk
  • csontiz
    Reggelt! Tegnap megvettem a cd projektes csodát, de nekem nemjön be a cd projekt oldala, ígyhát nem tudom hova irjak nekik! tipp?
  • [HUN]FaTaL
    Kösz az infot.
  • holecsko10
    Következő van állítólag július eleje vagy vége fele fog elkészülni a Lamborghini Diablo.

írta:2009.06.07 12:46

Szégyenlős fickó írta.

Bocsánat de ha akarod a Diablo-t, azt gondolom, hogy kb. júliusig várni kell, mert vigyorgás azt mondta, hogy el megy szabadságra.

A linket itt találtam.

• holecsko10
    Köszi Pixxel.

• csontiz
    Azt a kiakadós fajtádat azt:D
  • carloelsa
    akár rendszervisszaállítással meg tudod/tudjátok csinálni :) de akkor néhány adatot el kell menteni, ha kell help akkor irj és segitek, de holnap nem leszek itthon.
  • [HUN]FaTaL
    Ráadásul a rendszerpartíción elég valószínűtlen, hogy azóta nem került azokra a szektorokra semmi.
  • [HUN]FaTaL
    Valószínű új játékot kezdett és akkor nem lehet mert pont a helyére írja a réginek.
  • bulba
    Kell keresni valamilyen progit, ami vissza tudja állítani a törlődött fájlokat, ha csak az a gond.
  • [HUN]FaTaL
    Nem lehet, csak offline profilt.
  • Danyi95
    Sazr ügy. De azé köszi!
  • kazai21
    Ha Onlinbe játszik akkor nem lehet profilt leszedni.
  • Danyi95
    Csátok ! Bátyámnak elveszett a mentése ....
    Nem lehet valohonnan előszedni már(Lehet hülye kérdés )De vannak olyan játékok maik fent vannak a neten a profilok......
    Csak aha lehet szúljatok
    Kössz(Bár sztem nem lehet.
  • Roger6
    Na én pont ezért léptem a közösségből, de akiket itt megismertem, és jó fejek, azokkal a mai napig tartom a kapcsolatot, és játszunk - csak más játékkal.
  • belapeter
    Énis most azért nyavajgok,de nemoskáig !
    És sok-sok jó krúzt fogok csinálni !
    és az 1. helyen leszünk az SG-n!
    az biztos !
  • carloelsa
    Öhöm 5*!!! XD
  • USAMEN POWER
    Azt hittem, hogy már évek óta aktívan jelen vannak itt... Én csak fél éve kb. emlékszem hogy még eredeti game ügyben nyavajogtam itt... Azért - fél év, nem is olyan nagy lemaradás !
  • USAMEN POWER
    A legelső Cruiseok amiken mentem, kibaszott jók voltak... Mostmár az összes a balhékról szól, el van cseszve az egész
  • [HUN]FaTaL
    Én is elvagyok nem ezt mondtam. :D Nem mondtam, hogy a földbe döngöl, hogy nincs TDU közösség. xD
  • ladics
    :D én cod2-zök is szal elvagyok meg élem az életem...
  • [HUN]FaTaL
    Azért ennyi idő alatt picit meg is untam, nincs már semmi új az egész szigetet bejártam vagy 10szer. :D
  • abacss
    Nekem van egy problémám .A kormányt nem tudom beálitani rángatnom kell hogy forduljon!Tudna valaki segiteni?
  • ladics
    Én is csak néha...szabival ha van.. vagy avval akivel érdemes..
  • ladics
    *hátúlról sötét van bocs.
  • [HUN]FaTaL
    Szintúgy, nagyjából 1 éve (2008 ápr.) kezdtem a játékot, akkor az egész fórum és a közösség is kultúráltabb volt. Mostanában ezért is nem játszom sokat a TDUval, csak néha gurulok haverral és kész.