107666
-
Ez asztán a grafika ! 
-

-
hát nemtudom miért de sokszor történik ez az ilyen packokkal
például a Battlefield42 gyűjtői változata szép és jó hogy benne van minden kiegészítő
csak kár hogy a kiegészítőkhöz elfelejtettek serialt adni -
Csokis #80893 Úgy, ahogy írod. Sajnos, dehát ez van.
-
Csokis #80892 Csak a megpack-os kódot kell elküldeni, ami a tokon belül van.
Direkt megkérdeztem tőlük.
-
mi ez most amúgy? rossz kódokat pakoltak be? -
Csokis #80890 Végre megjött a játék!
Most írhatok a CD Projekt-nek.
Kíváncsi leszek az online játékra.
-
Szia Ladics bácsi!
Főleg rFactorozunk (van pár régi TDU-s is köztük), a krúzolás már nem nyújtott elég élvezetet így másfél év után, úgyhogy kerestünk újabb kihívásokat magunknak. Így jött a versenyzés, és az rFactor. Mostanában Renault Megane-al nyomjuk elég sokat, rettentően jól sikerült a mod.
Na OFF vége.
-
Akkor ha nekem is mejön a Megapack,akkor ide írjak nekik hoyg adjonak másik kódot?
ide :[email protected] -
Új a logom x]
Fatal nem ezt mondtam csak jeleztem hogy hanyagolom ezt a sz@rt:D -
Szerintetek lehet fake-lni 1 cd-keyt ?XD[írok nekik hogy nem jó és küldenek?:D]
Amugy grab miket nyomtok? -
köszike már megoldottam .com-al működött és akkor onnan kiválasztottam a magyart! 
-
Csokis #80884 Akkor épp nem ment, de utána már jó lett!
Egyébként [email protected]
-
Reggelt.
Nekem is megy. -
tbundy #80882 nekem működik az oldaluk -
Reggelt! Tegnap megvettem a cd projektes csodát, de nekem nemjön be a cd projekt oldala, ígyhát nem tudom hova irjak nekik! tipp? 
-
Kösz az infot. -
Következő van állítólag július eleje vagy vége fele fog elkészülni a Lamborghini Diablo.
írta:2009.06.07 12:46
Szégyenlős fickó írta.
Bocsánat de ha akarod a Diablo-t, azt gondolom, hogy kb. júliusig várni kell, mert vigyorgás azt mondta, hogy el megy szabadságra.
A linket itt találtam.
-
Köszi Pixxel.
-
Azt a kiakadós fajtádat azt:D -
carloelsa #80876 akár rendszervisszaállítással meg tudod/tudjátok csinálni :) de akkor néhány adatot el kell menteni, ha kell help akkor irj és segitek, de holnap nem leszek itthon. -
Ráadásul a rendszerpartíción elég valószínűtlen, hogy azóta nem került azokra a szektorokra semmi. -
Valószínű új játékot kezdett és akkor nem lehet mert pont a helyére írja a réginek. -
Kell keresni valamilyen progit, ami vissza tudja állítani a törlődött fájlokat, ha csak az a gond. -
Nem lehet, csak offline profilt. -
Sazr ügy.
De azé köszi!
-
Ha Onlinbe játszik akkor nem lehet profilt leszedni. -
Csátok ! Bátyámnak elveszett a mentése .... 
Nem lehet valohonnan előszedni már(Lehet hülye kérdés )De vannak olyan játékok maik fent vannak a neten a profilok......
Csak aha lehet szúljatok
Kössz(Bár sztem nem lehet. -
Na én pont ezért léptem a közösségből, de akiket itt megismertem, és jó fejek, azokkal a mai napig tartom a kapcsolatot, és játszunk - csak más játékkal.
-
Énis most azért nyavajgok,de nemoskáig !
És sok-sok jó krúzt fogok csinálni !
és az 1. helyen leszünk az SG-n!
az biztos !
-
carloelsa #80866 Öhöm 5*!!! XD -
USAMEN POWER #80865 Azt hittem, hogy már évek óta aktívan jelen vannak itt... Én csak fél éve kb. emlékszem hogy még eredeti game ügyben nyavajogtam itt... Azért - fél év, nem is olyan nagy lemaradás ! -
USAMEN POWER #80864 A legelső Cruiseok amiken mentem, kibaszott jók voltak... Mostmár az összes a balhékról szól, el van cseszve az egész
-
Én is elvagyok nem ezt mondtam. :D Nem mondtam, hogy a földbe döngöl, hogy nincs TDU közösség. xD -
:D én cod2-zök is szal elvagyok meg élem az életem... -
Azért ennyi idő alatt picit meg is untam, nincs már semmi új az egész szigetet bejártam vagy 10szer. :D -
Nekem van egy problémám .A kormányt nem tudom beálitani rángatnom kell hogy forduljon!Tudna valaki segiteni? -
Én is csak néha...szabival ha van.. vagy avval akivel érdemes.. -
*hátúlról sötét van bocs. -
Szintúgy, nagyjából 1 éve (2008 ápr.) kezdtem a játékot, akkor az egész fórum és a közösség is kultúráltabb volt. Mostanában ezért is nem játszom sokat a TDUval, csak néha gurulok haverral és kész.