107666
-
na most jön a beszarás 

hole ötlete volt én meg megcsináltam
-
USAMEN POWER #81055 "Unculm"
[ am tom hogy véletlen vót ;) ]
-
Part menti kör néha kicsit egyhangu, hegyi szerpentineket jobban kedvelem nem maxi tempóban, kicsit lightosabban olyan 200-250 max. Hogyan szervezhetnénk házi versenyeket? Club, kávézó????
-
Jó ki gurulás volt Unculm, Laca. A kis Román gyerekre nem tudok haragudni, nem direkt lökdösött. Azért Lacát párszor rendesen kirakta bozótosba. -
USAMEN POWER #81052 Nálam is :D -
tbundy #81051 elvileg 8 profilt engedélyez a játék maximum -
csoli31 #81050 Honnan veszed hogy szarul működnek a profilok?
Nekem 2 profilom van egy bizonyos hiba folytán (most nem részletezem). De simán gond nélkül tudok váltogatni közöttük, és gond nélkül működnek!
-
Nah akkor nemlesz KRÚZ? -
USAMEN POWER #81048 Nekem 4 db profilom van, és kettőt használok, az egyiket akk ha a másikkal nem tudok belépni, a radial.cdb-s hülyeség miatt... De szabadon tudom váltogatni őket akármikor.
Amúgy mind a 4 egy E-Mail címre van regisztrálva, lehet hogy ez is közrejátszik a dologban, hogy működnek a profilok. -
Az egyszerret úgy értettem hogy egy telepített játékban. Nyílván nem arra gondoltam hogy nem lehet, hogy valakinek megsérült a mentése, törli és létrehoz egy másikat, mert ez természetesen lehetséges. Lehet létrehozni több profilt egyszerre, csak szarul működik. -
BalanceArt #81046 Hogy mi értelme van azt bízd rám. És igen, egyértelműen NEM egyszerre, az tényleg nem lehetséges, és nem is hiszem, hogy erről szólt a kérdés. De létrehozni lehet több profilt, aztán váltogathatsz közöttük. -
Akkor lehet. Hogy mi értelme van azt nem tudom. Szerintem neked ez a harmadik profilod, de nem egyszerre van a játékban mind a három, vagy igen? -
BalanceArt #81044 Igenis lehet több profilod. Én most hármat használok ugyanazzal a seriallal. -
Elvileg nem lehet, mert a profilban tárolja a serialt is. -
szerintem lehet -
Üdv mindenki!
Északi baglyog, ma ráérek!
Ameddig csak lehet én ittvagyok, csak az elmúlt 2hónapban a Vista nem engedte hogy TDU-ni tudjak, de a Windows Seven csodákra képes:D
Várom a KRÚZT!
Egyébként lehet egy serial-al 2 ONLINE profilom? Mer tnekem nem enged csak 1-et!:P -
Még nem vagyok kész, de sietek. Rádröhögök, ha megyek fel! ;) -
nálam ez természetes -
Akko gyere má msn re vazze meg hangot kűggyé -
raczgergo4 #81037 mikor? hol?hc:on da:off vagy hc nélkül:D
bár a conection még mindig szar,ráadásl most nemtudok fellépni a router kezelő felületére:S -
USAMEN POWER #81036 HC nélkül :P -
ja kéne egy kis lazítás ma -
vtechonda #81034 Üdv!
Lesz ma drive? -
Én!
-
Remélem, hogy teccik xD
Amúgy, nektek volt igazatok, tényleg van 2db Merci ami H-váltós... Volt is 1 a garázsomba, aminek 4,2s volt megadva 0-100ra, és én 2,69s alatt megcsináltam. Hehe:D és alap volt... -
Lesz am vmi???? -
USAMEN POWER #81030 Ez már felejtős :D THX Alien :D A színe a legfaszább 
-
USAMEN POWER #81029 Alien 1000 hála :)) De már kb. 10 perce nézem a tradet, és frissítem, de egy db Pagani nincsen... -
raczgergo4 #81028 holnap délelött szerintem megkapod az újat. -
raczgergo4 #81027 értem,hát tettem fel zonealarmot,remélem nem lesz belöle para,még rebootot nem nyomtam,mert másgép is bevan kapcsolva,majd estére megnézem menni fog-e köszönöm
üdv -
köszi a helpet! küldtem nekik egy mailt. körülbelül mennyi idő a válasz e-mail az új cd kulccsal? -
Csokis #81025 Ehh.
Szerencsére az nekem jó.
-
Melyiket? Ja mind1, mert a packosat nem lehet trade-lni... Rakok 1-et.. -
Nekem az alap kód sem volt jó, de abból is kaptam újat :) Bár az alapjáték kódjával addigis tudtam játszani. -
Igen, abba is ugyanúgy saját belső statikus ip kell. Fontos, hogy statikus legyen, mert ha holnap nem a te gépednek osztja a router azt a címet, akkor megint nem fog menni.
Ill. azt tudd, hogy a DMZ megnyitja az összes portot, így tbk. gyakorlatilag a routered természetéből fakadó védelem megszűnik! Ezért kell (vagy, hát erősen javasolt) egy tűzfal program (sok jó és ingyenes van; én a Comodo-t, vagy a ZoneAlarme-ot ajánlom). -
USAMEN POWER #81021 Valaki rakjon föl Tradera Paganit pls ! Akár 2x-es áron is megveszem ! (Ne kérdezgesse senki hogy miért nem bótban veszem ! Azért mert !) -
raczgergo4 #81020 legelsö oldalon a cdkulcsot
-
Csokis #81019 Amikor kinyitottad a kézikönyvet, akkor belül a legelső oldalon lévő Megapack kódot elküldöd, hogy ez a hibás és utána küldik a jót! Csak a megapack-os kódot kell elküldeni, az alap kód az jó!
-
raczgergo4!
jelszó alatt a CD kulcsot érted? -
raczgergo4 #81017 dmzbe a saját ipm irom reboot és oké is?
am kexmester a cdprojektnek irsz egy emailt [email protected] asszem,a régi jelszóval és kérsz egy uújat.nekem adtak minden szó nélkül.bb