107666
N%C3%A9vtelen-1.png
  • pxxl
    na most jön a beszarás

hole ötlete volt én meg megcsináltam
  • USAMEN POWER
    "Unculm" [ am tom hogy véletlen vót ;) ]
  • adamfesto
    Part menti kör néha kicsit egyhangu, hegyi szerpentineket jobban kedvelem nem maxi tempóban, kicsit lightosabban olyan 200-250 max. Hogyan szervezhetnénk házi versenyeket? Club, kávézó????
  • adamfesto
    Jó ki gurulás volt Unculm, Laca. A kis Román gyerekre nem tudok haragudni, nem direkt lökdösött. Azért Lacát párszor rendesen kirakta bozótosba.
  • USAMEN POWER
    Nálam is :D
  • tbundy
    elvileg 8 profilt engedélyez a játék maximum
  • csoli31
    Honnan veszed hogy szarul működnek a profilok? Nekem 2 profilom van egy bizonyos hiba folytán (most nem részletezem). De simán gond nélkül tudok váltogatni közöttük, és gond nélkül működnek!
  • devilzero
    Nah akkor nemlesz KRÚZ?
  • USAMEN POWER
    Nekem 4 db profilom van, és kettőt használok, az egyiket akk ha a másikkal nem tudok belépni, a radial.cdb-s hülyeség miatt... De szabadon tudom váltogatni őket akármikor.
    Amúgy mind a 4 egy E-Mail címre van regisztrálva, lehet hogy ez is közrejátszik a dologban, hogy működnek a profilok.
  • [HUN]FaTaL
    Az egyszerret úgy értettem hogy egy telepített játékban. Nyílván nem arra gondoltam hogy nem lehet, hogy valakinek megsérült a mentése, törli és létrehoz egy másikat, mert ez természetesen lehetséges. Lehet létrehozni több profilt egyszerre, csak szarul működik.
  • BalanceArt
    Hogy mi értelme van azt bízd rám. És igen, egyértelműen NEM egyszerre, az tényleg nem lehetséges, és nem is hiszem, hogy erről szólt a kérdés. De létrehozni lehet több profilt, aztán váltogathatsz közöttük.
  • [HUN]FaTaL
    Akkor lehet. Hogy mi értelme van azt nem tudom. Szerintem neked ez a harmadik profilod, de nem egyszerre van a játékban mind a három, vagy igen?
  • BalanceArt
    Igenis lehet több profilod. Én most hármat használok ugyanazzal a seriallal.
  • [HUN]FaTaL
    Elvileg nem lehet, mert a profilban tárolja a serialt is.
  • 1greenman
    szerintem lehet
  • devilzero
    Üdv mindenki!
    Északi baglyog, ma ráérek!
    Ameddig csak lehet én ittvagyok, csak az elmúlt 2hónapban a Vista nem engedte hogy TDU-ni tudjak, de a Windows Seven csodákra képes:D
    Várom a KRÚZT!
    Egyébként lehet egy serial-al 2 ONLINE profilom? Mer tnekem nem enged csak 1-et!:P
  • ucnlm
    Még nem vagyok kész, de sietek. Rádröhögök, ha megyek fel! ;)
  • 1greenman
    nálam ez természetes
  • SeanJRRussel
    Akko gyere má msn re vazze meg hangot kűggyé
  • raczgergo4
    mikor? hol?hc:on da:off vagy hc nélkül:D
    bár a conection még mindig szar,ráadásl most nemtudok fellépni a router kezelő felületére:S
  • USAMEN POWER
    HC nélkül :P
  • 1greenman
    ja kéne egy kis lazítás ma
  • vtechonda
    Üdv!
    Lesz ma drive?
  • ucnlm
    Én!
  • AlieN911
    Remélem, hogy teccik xD

Amúgy, nektek volt igazatok, tényleg van 2db Merci ami H-váltós... Volt is 1 a garázsomba, aminek 4,2s volt megadva 0-100ra, és én 2,69s alatt megcsináltam. Hehe:D és alap volt...
  • SeanJRRussel
    Lesz am vmi????
  • USAMEN POWER
    Ez már felejtős :D THX Alien :D A színe a legfaszább
  • USAMEN POWER
    Alien 1000 hála :)) De már kb. 10 perce nézem a tradet, és frissítem, de egy db Pagani nincsen...
  • raczgergo4
    holnap délelött szerintem megkapod az újat.
  • raczgergo4
    értem,hát tettem fel zonealarmot,remélem nem lesz belöle para,még rebootot nem nyomtam,mert másgép is bevan kapcsolva,majd estére megnézem menni fog-e köszönöm
    üdv
  • Kexmesterhun
    köszi a helpet! küldtem nekik egy mailt. körülbelül mennyi idő a válasz e-mail az új cd kulccsal?
  • Csokis
    Ehh. Szerencsére az nekem jó.
  • AlieN911
    Melyiket? Ja mind1, mert a packosat nem lehet trade-lni... Rakok 1-et..
  • ucnlm
    Nekem az alap kód sem volt jó, de abból is kaptam újat :) Bár az alapjáték kódjával addigis tudtam játszani.
  • ucnlm
    Igen, abba is ugyanúgy saját belső statikus ip kell. Fontos, hogy statikus legyen, mert ha holnap nem a te gépednek osztja a router azt a címet, akkor megint nem fog menni.
    Ill. azt tudd, hogy a DMZ megnyitja az összes portot, így tbk. gyakorlatilag a routered természetéből fakadó védelem megszűnik! Ezért kell (vagy, hát erősen javasolt) egy tűzfal program (sok jó és ingyenes van; én a Comodo-t, vagy a ZoneAlarme-ot ajánlom).
  • USAMEN POWER
    Valaki rakjon föl Tradera Paganit pls ! Akár 2x-es áron is megveszem ! (Ne kérdezgesse senki hogy miért nem bótban veszem ! Azért mert !)
  • raczgergo4
    legelsö oldalon a cdkulcsot
  • Csokis
    Amikor kinyitottad a kézikönyvet, akkor belül a legelső oldalon lévő Megapack kódot elküldöd, hogy ez a hibás és utána küldik a jót! Csak a megapack-os kódot kell elküldeni, az alap kód az jó!
  • Kexmesterhun
    raczgergo4!
    jelszó alatt a CD kulcsot érted?
  • raczgergo4
    dmzbe a saját ipm irom reboot és oké is?
    am kexmester a cdprojektnek irsz egy emailt [email protected] asszem,a régi jelszóval és kérsz egy uújat.nekem adtak minden szó nélkül.bb