107666
-
miva? 
-

köcsögösködsz
-
amúgymeg ha 0bluemant bírtad akkor ne szopass mert az vagyok csak ellopták a regem -
na most mit köcsögösködsz velem 
kicsit paranoid vagyok naés.... -
Vagy írd meg nekik , hogy elnézted a kódót és már minden ok. -
miért saját levelező szervered van? vagy mi? túl sok szájensz fiksön szart néztél ahol email alapján megtalálnak 

-
csak a biztonság kedvéért -
USAMEN POWER #81129 Minek ? xD
Ha nem válaszolsz a levélre, akk nem válaszolsz... Asszed hogy foglalkoznak azzal hogy nem írsz vissza ? Leszarják... Amúgy én se az msn címemen keresztül írtam, a mailt. -
eleg gyorsak a sracok kb fel ora alatt meg is jott a valasz a seriallal egyutt bar meg nem probaltam ki :) (de azert nagyon remelem hogy mukodni fog :) ) -
minden esetre töröltem az email fiókomat :D -
megért... az biztos -
USAMEN POWER #81125 Én sejtettem hogy leellenőrzik, tudják hogy milyen kódokat adtak ki... (#81084)
De egy próbát megért xD -
ugyanezt írta nekem is :DDDDD
én a warez kódot küldtem el...
hogy lehettünk ilyen naívak hogy azt hittük nem ellenőrzik le
na mindegy akkor megveszem megéri azt a kétezer forintot simán -
USAMEN POWER #81123 Aki kamuzni akar ne próbálkozzon ! 
Valami elírásra kerülhetett mert ez nem megapack kód. Ha kérhetnék egy digitális fotót (telefonnal is jó ha olvasható) vagy egy scant a kódról). Valószínű elírás történt.
Üdv
CD project Support
Egy próbát megért xD Itt a kód amit megadtam: 3RQG-HFTB-M3X2-6W8H -
Ez pontosan így van
-
ne menjünk bele így van. de te amien makacs vagy sosem fogod megérteni hogy a Vista az évtized legnagyobb bukása amit a Win7-el próbálnak kiegyenlíteni, ami valóban sokkal sokkal jobb mint a vista már RC korában is. na mind1. guruljunk :) :P -
Ne kezdjük el. Használd az elavult szar XPdet és maradj csöndben. :D -
odáig el sem jutottál hogy nem kell mindenkinek a fos vista? -
Meg Se7en alatt is. -
jahogy csak vistába :D
ops -
Persze hogy nem mert Vista óta van.
XP-n ez: C:\Documents and Settings\All Users\Application Data
Egyébként meg játék könyvtárában activate add-on.exe -
de biztos hogy van ilyen mindenkinek van csak rejtve ezért írtam hogy total commanderbe hogy udod megkeresni
a c-n van ha ottvan a rendszer is -
ez a másik lehetőség -
tbundy #81113 a játék mappájában lesz egy olyan file, h activate-add-on.exe, elindítod és oda szépen beírod -
Hát én még ilyen mappáról nem hallottam Win 3.1-től XP-ig. Két programmal is rákerestem, illetve a txt-re is, de semmi eredmény, nincs ilyen mappa és file a gépemen. Na ilyenkor mi van? :D
XP-t használok, és a játék a "D" meghajtóra van telepítve (rendszer a "C"-n van)
Kösz a segítséget! -
Tényleg legyen valahol máshol.
Mert nincs olya perc,hogy ne legyenek ott. -
hallod a találkahellyel problémák lehetnek mert mindig ott a legnagyobb a létszám és hamar megtelhet a layer külföldiekkel -
másik képen rajta van ahova kéne jönni;)
-
ahogy mondod
Menj be a c:/ProgramData/Test Drive Unlimited mappába
ott van egy olyan, hogy cd-key.txt. Nyisd meg és töröld ki ami benne van, aztán írd be a tokban lévő serialt.
total commanderben engedélyezni kell hogy mutassa a rejtett mappákat(a Programdata rejtett könyvtár) amit úgy tudsz beállítani hogy:
Beállítások->Általános beállítások->Képernyő, na itt a legelsőt kell kipipálni -
Igen. Korábban volt fent warez verzió, de töröltem a profilokat az eredeti install előtt. Lehetséges, hogy vhol bent maradt a régi kulcs? -
patch rajta van? -
Sry, de a FAQ oldal nem műxik.... Eredeti játék nem tud kapcsolódni a TDU szerverhez, ilyenkor merre keressem a problémát? -
USAMEN POWER #81104 Felállás én és sean az sg no 1 ben, tiédben meg te és még vki... -
USAMEN POWER #81103 (sg no 1 vs. te klubod) Vágod már ? -
USAMEN POWER #81102 De van saját klubbod ! lol -
Entex #81101 Én nem is vagyok klubtag, az illetékes még mindig nem erősítette meg
-
lol :D -
tbundy #81099 elérte a gazdasági válság :) -
a trade-del mi van mostanában?
általában pár óra alatt elkapkodják az 1millióért feltett kocsikat most meg már 3 napja fent vannak és semmi
hová fajul ez a világ -
lol az van írva a hátuljára nagy vastag betűkkel hogy Test Drive Ultimate