107666
-
Nem kruz szervezés, de ha valakinek van kedve szerpentines gurulásra akkor nagyjából 10-től fent leszek.
Az is lehet h valami G-s kocsival, Megapackban milyen klassz G-s van? -
Tudom, hogy nem rólam beszéltél. Szerintem nem találkoztunk még, ugyanaz a nickem mint itt. :) -
Nem rólad beszéltem, veled egyáltalán találkoztam már TDU-ba?:D Mi a nick-ed? -
Szerintem tudok menni origiba rendesen. Persze néha csatt előfordul. -
Holnap délelőtt valaki?
-
Igen, mert nem tudnak normálisan menni, és megy az anyázás, meg a lökdösődés...
És nem a HC-t kell mellőzni, mert volt még anno, amikor HC-be volt mindenki, és 2 óra alatt alig volt koccanás. Még USAMEN is ott volt. Csak normális emberek voltak. Ennyi, és nem több.
Origba is lehet normálisan menni, de akikkel találkoztam, utóbbi időkben pl a krúzomon is, nem akarok nevesíteni, nem tudtak menni. Szembe sávba, össze vissza, törték az AI-t, volt minden :( -
Jaj de ügyes vagy. Mi ez a hányadék SG?:D
Más: Van hírdetés az sg-n?:D -
Szóval átmegyünk hülye XP vs Vista fórumba...
EZ A JÖVŐ!!!
-
Ezért kéne mellőzni a HC-t és kultúráltan menni. -
Törölve! Sikerült! Thx még 1x! -
Egyelőre nem jutottam előbbre... Átírtam a kódot, de maradt a "connection failed". Routerben játszani kell vajon? -
Így van, pedig 1re eljöhetnél :D Na de mind1. A repülős témát meg én is utálom. Hát azért meg lehet állni 200-ról. Csak időben kell elkezdeni fékezni :)
Bár a billeseket meg tudom érteni, én is csak azért mondom így, mert egy G25-tel nyomulok, ami azért HC-vel egy elég jó párosítás szerintem :) -
USAMEN POWER #81204 Nem a 14 km/h ra gondoltam... Az utóbbi időben egy db olyan kresz cruise nem volt, ahol ne szabadult volna el a pokol, akár szóban, akár csattanások útján. -
HCnél a nagy féktáv jó lenne ha hamarabb kirajzolná a verdákat, de nem teszi így meg sem lehet állni 200ról. Szerintem nem túl reális hogy 600 métert repülsz, de hát kinek mi.
Megszokás kérdése csak, tudtam menni HCval lassabb verdákkal, de egyáltalán nem tetszett úgyhogy abbahagytam. Ha realitást akarok, akkor kimegyek és vezetek. :D Vitát lezártam, mindenki abban megy, amiben akar. Én nem HCzok, ezért nem járok krúzokra sem. :) -
Tényleg Light lesz ez a gurulás mi is Nissanokkal megyünk. -
Szivesen. :) -
USAMEN POWER #81200 Én tudok menni HC-val, még úgyis hogy billentyűzettel tolom (belső nézetben jobban átérzed a kocsit), ha sokat mész HC-ban, (elég pár óra) át lehet szokni nagyjából. Utána kibaszott szar visszaszokni az Originalba, de viszont ott szabadabnak érzed magad, és több örömöm van benne mint a HC-ban. De ez valóban kinek mi a jó kérdése. -
carloelsa #81199 Kulabácsi ott lesz? XD -
Köszönöm, így megtaláltam! -
carloelsa #81197 xD én nem is tudok menni már originálban XD megyek a kanyar közeledik azt ugy lefékezek, hogy egyszercsak majdnem megállok XD
Usamen nem 14-el fogunk menni XD csak írtam jelzés képpen, hogy laasú és nyugodt krúz lesz, nem az a vagány ;) sztem kb 130 lesz a max amit megengedek xD -
Ja, kimaradt, hogy a 0 gravitációt felejtsük el, úgy is azzal fogtok elöjönni, hogy az milyen már... Tényleg szar az benne, de meg lehet azt is szokni... Nem kell 300-al nekimenni egy kva dombnak xD -
Pedig a HC-nek több töke van mint az originálnak... Hc-nél lehet érezni a kocsi súlyát, és nem állsz meg 3-400ról 3mp alatt.... Meg az irányítás is jobb...
Na de mind1, kezdődő vitát lezárom. mindenkinek az tetszik ami, és kész.
Amúgy úgy vettem észre, hogy akik nem tudnak menni a HC-vel, mert nem tudom, hogy miért... azok fikázzák... Első nekifutásra én is fikáztam, de hagytam neki 1 kis időt, és kész. Persze hogy nem lehet menni vele, ha a játék 45%-át origivel csináltad meg, és nem fog menni 2 perc alatt az átszokás...
Na béka xD -
USAMEN POWER #81194 A HC-ből, és az Originalból kellene egy mixet összehozni, na az már közelítene a valósághoz, de ez így egyelőre kula... Ha választani kell, akk Original. -
A cikk még egész tűrhető, a kommenteken nem lepődök meg, szokásos ipon minőség. 12 éves vérpistikék vitája, azt hiszik, hogy vágják a témát. :D -
Tökmindegy akkor is idegesít, 12vel se tudom bevenni a kanyart :D Utálom a HC-t, szerintem köze nincs a valósághoz. -
USAMEN POWER #81191 Na arra kíváncsi leszek... -
Én pl nem utálom... Én a simát utálom... -
carloelsa #81189 EZ laza, nyugodt lesz, itt nem fogunk 14-nél többel menni xD -
Entex #81188 OMG, mennyi hülyeséget összelapátolnak itt egyesek^^
http://ipon.hu/elemzesek/windows_7_kiadasra_jelolve/460/
Komikat is olvassátok,abban van a vitamin. -
USAMEN POWER #81187 Ki nem ? xD -
Ha nem kéne HC mennék, de HC-t utálom. :D -
USAMEN POWER #81185 Ok -
USAMEN POWER #81184 Na éjszakai krúzra csatlakoznák !
Hol, mikor van a tali ? Jaa és ha kérhetném hogy ne "G" kat. legyen :D -
carloelsa #81183 Megszervezem első éjszakai Kresz Krúzomat ami este 23:10-kor indul és előtte már lehet csatlakozni.
Északi Golfpályánál fogunk találkozni!
Nem ott ahol van egy ház, hanem ott az úton a kereszteződésnél, mert ott könnyeb csatlakozni (én így vettem észre).
EGY NAGYON NYUGODT KRESZ KRÚZ LESZ.Én húzatni nem fogom és nem is fogom padlozni :D
HC KÖTELEZŐ ÉS NEM VICCELEK LEGYEN MINDENKI NORMÁLIS! :) Most, hogy este lesz valamennyire türelmesebb leszek!
SZABÁLYOK:
-nyugodtan előzz, úgy mint élőben, mert sokszor látom, a gyerek visszakapcsol padló és menőzik :(
-lassan lassíts és az indulásnál a lámpáknál, meg bárhol normálisan lassan, pihentetően indulj
-az autók alsó kategóriásak legyenek, (C,D,E,F,G) A,B már túl pörgős XD
-ismét HC KÖTELEZŐ XD, 23:10 kor indulás
-
kösz szépen te voltál a túravezető :D -
Jah megnyomtam az M-et és nem volt kedvem visszakapcsolódni:P -
szeretem mikor teli van a layer
na mindegy
Szigetkörre van igény? mert akkor szervezek a jövőhétre -
pedig szerintem tök nagy buli lett volna -
na mi történt csak úgy kiléptél?
most vagyunk négyen HamarLaca is csatlakozott -
Bocsi a szar krúzért én már csak ilyen vagyok hogy 300-zal szeretek menni!
majd legközelebb:D