107666
-
csoli31 #81256 El kel hogy szomorítsalak. Ha nem mentetted ki valahová a játék mentését, akkor kezdheted megint elölről.
Mellesleg más néven!
-
Feltenném én is már TDU-t, hogy krúzoljunk egy kicsit esténként:P
vagy napközbe.
csak az a baj, hogy szerintem nincsennek meg a mentéseim, mivel párszor újra lett téve a gép.
Ilyenkor előről kell kezdenem a játékot? Az nem lenne jó mert anno épp hogy megszereztem a HC módot, n em akarom előről kezdeni:( -
Hát igen , mikor pl egy trafipaxos versenyen mindíg 445-450 km/h-val nyernek... én azért nem fogok cheatelni hogy első legyek. :(
Kár hogy a szerver engedi a cheatet.... -
csoli31 #81253 Szevasztok!
Honnan veszed hogy megnyerted azokat? Üzenetben értesít a játék ha megnyerted, vagy ha nem! Ez nem olyan hogy abban a pillanatban te állsz az első helyen, ezáltal te nyerted. Addig tart a verseny amíg le nem jár az ideje. Ha nem kaptál olyan üzenetet hogy nyertél, akkor 100% hogy volt aki utánad ment a versenyen és jobb eredményt ért el (igaz ekkor is kapsz egy üzit valamilyen bad... szöveggel). Mellesleg sajnos a Drive in-es versenyeken szinte mindig vannak akik csalással mennek, ezáltal nehéz olyan embernek nyerni aki nem csal! Bár igaz nekem sikerült megnyernem a saját versenyemet. Igaz nehéz volt mert volt egy srác aki ki spécizte az én versenyeimet (nem csalt, de olyan jó volt hogy több órámba telt mire sikerült túlteljesítenem őt). -
Figyeljetek már
Van a gameprogressen belül olyan h take 2 victories in custom drive in challenges.
Nah már most én elmenttem egy drive ins-be és 3 versenyt meg is nyertem.Ugyebár ott csak a singleplyaer versenyek vannak meg amiket én csináltam és feltok tölteni.
Most az én játékom szar, hogy nem számolja a megynert versenyt vagy én csinálok rosszakat???? -
ÁÁÁÁÁÁÁÁ ha jön a TDU2 akkor az ATARI - s srácoknak kell venniük egy új szerverházat??
UUUUUUU
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
NEEEEEE
...vagy megosztjuk a TDU szervert a TDU2 - esekkel? :)
-
Kevés embert láttál mert csak egy kis területen jelzi ki nagy sűrűséggel a játékosokat, ha pl rázoomolsz egy területre. Ha az egész szigetet nézed akkor itt is ott is rak pár playert, de nem mindet. A megapack csak autókat ad a játékhoz.
És hogy hogy működik a TDU szervere? S Z A R U L ! -
Hali!
Tegnap jártam először online, és nagyon kevés embert láttam. Ez azért van, mert nincs megapackom, vagy azért, mert még az elején vagyok? Hogy működik a TDU szerver rendszere? -
Nekem is tetszik,a város is tele van velük:) -
Entex #81247 B*ssza meg,hogy szét kell floodolnom a topikot, de akkor válaszolok. Van egy fájl azt hiszem radial.cdb, ez ideiglenes információkat tárol a játékról, és ha ez a fájl túl nagyra hízik akkor kell ez a bizonyos radialeng progi ami kitörli ezt a fájlt, bár meg lehet csinálni kézzel is... -
USAMEN POWER #81246 Ezesetben igazad van... De az ilyen kis utóiratokat, jó lenne ha mellőznéd ! -
Entex #81245 Köszönöm
-
Engem még mindig érdekelne a válasz az 1 napja feltett kérdésemre, hogy mire jó ez a "radialeng" program :) -
Tanúsítom, hogy elég rosszul vannak megoldva a szintkülönbségek, pattog az autó a dombokon, stb. :) -
Entex #81242 Idézek: "Hát az rendben van, hogy a driftet a hegyekben találták ki[...]de a TDU-ban a hegyek szvsz alkalmatlanok a driftelésre". Diszlexia: A diszlexiások az olvasott szöveget nehezen, és hibásan idézik vissza, lényegét nem tudják visszaadni.
-
USAMEN POWER #81241 -
USAMEN POWER #81240 Nem játszottál te az NFS Carbonnal... vagy ha igen, a Canyon ismerős ?
A Tokyo Driftet láttad ? A végén hegyi driftelésen dőlt el ki is az ász...
Úgyhogy a hegyek igenis a driftelésről szólnak, szal ne magyarázz
-
Entex #81239 Hát az rendben van, hogy a driftet a hegyekben találták ki
, de a TDU-ban a hegyek szvsz alkalmatlanok a driftelésre a kanyarban fellépő, hirtelen szintkülönbség változásnak és az erős forgalomnak köszönhetően. Ha én rendeznék mindenféleképpen a városban, ahol emberes sebességeken lehet abszolválni a látványos kanyarvételeket:D na mindegy majd még kitalálom, de hétfőn szóbeli szal hétvégén max pár perces látogatást teszek szeretett szigetünkön. (Kicsit hosszú lett, bocsi)
-
éppen azért megy arra az út mert driftelésről szólt a krúz... -
USAMEN POWER #81237 Ha figyelmen kívül hagyjuk hogy ezek az utak driftelésre alkalmasak, akkor ez a sziget legszarabb útvonala amit bejelöltél... Mindig figyelmen kívül hagyom őket, max a Cadillac szalon felől az első hegyen megyek át, így nem kell megkerülnöm az egész hegyet ha a sziget közepe, fele megyek, vagy azon keresztül Honoluluba, vagy az Északi városba. -
már volt 2 driftes is amit én rendeztem. Touge Night volt a neve. 2 hegyet zúztunk be egymás után :)
ez volt az út:
-
Entex #81235 Ja kéne még ilyen,csak hosszabb kiadásban, meg egy kicsit lazábbra venni a figurát. Továbbá egy kísérleti driftelős krúz, ész-szerű sebességekkel. -
carloelsa #81234 Hehe Szívesen, csak hát "felbomlott" a társaság, 3-an maradtunk volna, így elmentem én is... -
thx a ma esti gurulást! 
-
USAMEN POWER #81232 Norm volt a társaság, ha egy két gubancot nem nézek, de hogy eltűnt a végén mindenki... Én már készültem hogy hajnalig cruise... -
Entex #81231 Ja és végre felfedeztem a HC előnyét, végy egy NISMO-t adj hozzá némi DA:OFF-ot hintsd meg egy kis kézifékkel vagy gázfröccsel a kanyarban és kész is a szép hosszú drift :D
Kösz Dozoo a krúzt eddig ez volt a legjobb amin voltam bár kicsit rövid, de a szándék a lényeg :D -
Entex #81230 Késő esti krúz:
Gyülekező:
Kis pihi kb 3 perc után^^:
http://kepfeltoltes.netmaffia.hu/files/dxhds37ypipcq90cla91_www.netmaffia.hu.jpg
Helytakarékos parkolás by Entex :D:
http://kepfeltoltes.netmaffia.hu/files/mluxwvcgecib0mkcv7a8_www.netmaffia.hu.jpg
Vége:
-
USAMEN POWER #81229 Én ott vagyok már, és Atikah is, de nem tudok rácsatlakozni... -
Jóccakát, holnap... -
.....és nem müüüüüködik az ablaktörlöööööö a TDU-ban!!!!!!!!!!!!!!!!!! 
-
:DDD -
Nem raktam fel itthon a szúnyoghálót! Tele a monitorom bogarakkal, csak az a furcsa hogy 345-nél nem lapulnak ki...odanyomok párat a feeling miatt.......:) -
Nem is rólad volt szó, meg 1-2x mindenkivel megesik, hogy elbassza a féktávot, átmegy a szembe sávba akármi. Velem is. De folyamatosan, az már sokkkkk...
Amúgy meg, nem direkt fékeztem bele xD Na jó lehet, de rexflexteszt :D De ezzel nem is volt gond, ha belém jöttél volna akkor. Na de mindenki érti remélem amit mondok.
És joccakát -
Nem nagyon tudok HCban menni már, úgyhogy inkább hanyagolom. Ha szivesen láttok nonhcban akkor megyek. :)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Sok sikert
Más:
Készül a Ferrari 599GTB
, az egyetlen újabb Ferrari ami nekem is tetszik. :D
WIP | Ferrari 599GTB
612-t fogja cserélni elvileg. -
Hát, akkor nem, nem emléxek rád. De akkor úgy tűnik, hogy nem is fogunk találkozni. Bár 1 krúzra eljöhetnél, ha nem jön be, akkor lépsz 10 perc után... :) 

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Nah de én lépek, holnap 8kor vizsgázok... Bleeee... Kelhetek korán..:@ :D Buzi fősuli xD De márcsak holnap és hétfő és kész... (Aztán mehetek kötelező szakmai gyakorlatra a nyáron....:@) -
USAMEN POWER #81221
-
Annak ellenére hogy kormánnyal tolom, szerintem kibaszott jól nézek ki... -
na én meg most végeztem:
Norbi91, Dutyimadar és HamarLaca köszi a krúzt srácok, örülök hogy megismerhettelek titeket!
még Norbit is, bár a krúz végén kiderült hogy nem is látja amit írok neki...

-
USAMEN POWER #81218 Annak ellenére hogy billel tolom, szerintem kibaszott jól megyek HC-ban, úgyhogy rám nem gondolhatsz (hogy nem). Párszor viszont kihasználtad, hogy nagyon rád tapadtam, és akk fék xD
Én max akk kerültem szembesávba, ha drifteltem... -
Hát én nem hiszem de lehet:D
Mert ha most sokáig tart az éjszakai krúz kb 2-ig akkor biztos nem kelek fel 10-kor.xD