107666
N%C3%A9vtelen-1.png
  • AlieN911
    Annyira nem, bár mégis sikertelen vizsga, szal a tudat ottvan.. Na mind1. Hétfőn van még 1 és utánna 2 nap helyett lesz 1,5 hét felkészülni..
  • 1greenman
    ha senkinek nem sikerült az olyan mintha mindenkinek sikerült volna, szóval nem gáz az
  • AlieN911
    Srácok, valaki gyün gurulni? :D
    Fent leszek, 10 percen bellül.

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Mai vizsgám nem sikerült. xD Voltunk 8an, és mind a 8 megbukkant.. Mehetünk Juli 3.án... LoL
  • Szabi1991
    szerinted.. :)

na jó, stalker-ben a szinkron elég érdekes, a magyarul, német akcentussal beszélő ukránok.. xD
  • 1greenman
    utállak, de ez igaz
  • Roger6
    Abszolút egyetértek veled!
  • SeanJRRussel
    Én nem akarok senkit se baszatni,az én vélemyénem az h a honosítás elbassza a játék hangulát.Legyen szó bármiről.(SZERINTEM!!!)
  • akyyy
    Most neked mi bajod van velem, hogy ennyire kötözködsz? Mond, miért fáj neked ha én magyarul, a szép magyar nyelvemen akarok játszani, magyar GPS-el, - ugyanis munkám miatt ezzel foglalkozok, és sokkal jobban szeretném azt hallani verseny, vagy kocsikázás közbe, hogy "Tarts balra", mint azt hogy "Turn left" ?
    Nem arról van szó, hogy nemtudom mit jelent. Ez kb. olyan mint anno az NFS Most Wanted topikba valaki elkészített egy magyar rendőrautót, magyar felirattal. Sokkal hangulatosabb, mikor magyar rendőrök üldöznek, minthogy fekete sheriff feliratú autók probálnak elkapni. És nem, nem azért csinálta az illető, mert nem tudta mint jelent magyarul az hogy sheriff, vagy hogy police.
  • Szabi1991
    de.. de attól még 2 éve magyarul tolom, magyar gps hangal.. -.-
  • AlieN911
    Nem az. A filing.. Nekem is magyar kb 2 hete, de kuva nagy :D
  • Falkon
    Nekem már magyar a gps.
  • Gabor77
    Köszi!
    Amúgy meg Székesfehérváron is csak 1 dvd volt kint a polcokon a Media Marktba...de végül sikerült megvenni. :)
  • kazai21
    Úristen.
    Nem tudod megjegyezni,hogy Left az a bal,Right aza jobb?
  • Csokis
    Most, hogy lent voltam a gyöngyösi Tescóban, láttam 1990HUF-ért az eredeti kiadást a játékból! Itt csak 1db volt egyébként.
  • pxxl
    hát hajrá :)
  • SeanJRRussel
    Nah jó ez igaz, de 92% járok má azt a 8 at csak meg csinálom vhogy.
  • AlieN911

• pxxl

• Roger6
    Hát igen, a pink lambódnál nincs szebb!
  • akyyy
    Dehogy akarok arcoskodni. Mégis ki mondta ezt? Bármikor visszatehetem angolra. Csak a versenyleírások érdekelnek, elolvasni. Most meg a GPS hangját csinálom magyarra, remélem menni fog vele:D Munkám miatt amúgy is elég sokat használom, így játék közbe nekem sokkal életszerűbb.
    #81275 kiütöttél, köszi
  • Roger6
    Szerintem meg mindenkinek más jó...
  • pxxl
    MV Agusta F4 a legjobb motor. már kérdés hogy nem a legszebb :D
  • pxxl
    ez az azért érdekes, mert csak akkor tudod kirakni ha végig lehet csinálni a versenyt... :)
  • EnZsolt
    Szerintem nem...
  • USAMEN POWER
    Agusta jobb...
  • USAMEN POWER
    Én csináltam az Északi Reptértől le a városig egy gyorsulási versenyt, és olyan eredményeket adtam meg, hogy a Max Tuningos Saleen S7 Twin Turboval se tom megnyerni... xD

A végén vannak bukkanók amik lassítanak, de szerintem megfordítom a versenyt.
  • EnZsolt
    Csak hogy legyen egy motoros kép is :)

Speciel nekem ez a Triumph nagyon bejött. Szépen lehet menni vele, az pedig külön élvezet, amikor ráfekszel a motorra és akkor vált 5-be :D

• USAMEN POWER
    Nekem spec jobban bejön ha Angol :)
  • pxxl
    jah értem. jó nagy arcok lesznek a szememben mert magyarul van meg nekik a tdu :) respect4ever...
  • kazai21
    Hát csak,hogy arcoskodjanak.
  • pxxl
    általában úgyis jön egy tapló aztán szétcsíteli az egészet. ezrét hagytam én abba már rég ezeket...
  • SeanJRRussel
    Ako várok türelmesen a verseny lejártáig és hátha én maradok elöl:DDD
  • pxxl
    nem értettem sosem ehhez a játékhoz miért kell magyarítás? start, cancel, ok, quit. ennyi kb amit kell érteni.
  • akyyy
    Reméltem külső vinyón rajta vannak az elmentéseim, de nincsennek, 100%, hogy muszáj vagyok újrakezdeni, akkor meg miért ne próbálhatnám ki azt a magyarítást? De most miért kell kötekedni?:( Így is szar, hogy majd 1 hónapos ha nem több játékidő kárbaveszett.
  • tbundy
    étlen-szomjan, alvás nélkül
    én is nemrég kezdtem előlről, miután áttértem a legális verzióra, de ma meglesz a HC nekem is
  • Roger6
    Ne szórakozz, ezt írtad: "Bár ha jól látom van teljes magyarítás, szal lehet újrakezdem az egészet" - na ebből mi jön le neked?
  • akyyy
    Hogyan érhető el 2 nap alatt a HC mód?
  • akyyy
    Azért kezdem újra mert nincs meg az elmentésem
  • Roger6
    A magyarítás miatt kezded újra? Tényleg rengeteg angol tudás kell hozzá, megértelek. HC mód 2 nap alatt bőven elérhető.
  • akyyy
    Bár ha jól látom van teljes magyarítás, szal lehet újrakezdem az egészet
    Kicsit keresgéltem a topikba mentés ügybe, és megakadt a szemem egy hozzászóláson, ahol valami magyar GPS-ről beszélnek? ilyen van?