107666
N%C3%A9vtelen-1.png
  • [HUN]FaTaL
    Ott a pont. Én is szerettem mikor lambo krúzt szerveztem aztán jöttek minden szarral. A nagyobb baj az volt, hogy el sem akartak menni. :D
  • pxxl
    legközelebb meg sztem egyszerűbb skype-on egyeztetni vagy a klub honlapján, aztán nincs ez a szarság ;)
  • Szabi1991
    ha egyszer ford kruz, akkor nem nagy kaland egy fordot hozni.. sztem.. :)
  • [HUN]FaTaL
    Hehe, utolsó kérdésedre még lehet, hogy én válaszoltam, bár akkoriban fostuk a szót rendesen.

Akkor én két héttel korábban kezdtem mint te, 8.-a körül vettem meg. :D
  • pxxl
    akadjatok már fel minden szaron. qvára nem kell eljönni aztán kész
    rajta van a neved akiket vár? nem akkor meg mit érdekel hogy ki milyen autót foglal le ferrari kruzra?
  • adamfesto
    Értem hogy van egyeztetés, DE MINEK???
    Azon is leakadtam amikor Ford cruise volt, odamentem egy Saleennel ( ez ugye a Mustang tuningolt változata) és a szervező egyből figyelmeztetett. ÁÁÁÁÁÁÁÁÁ. Na bumm, gurultam másfelé egyedül. És ha a csapattal mentem volna akkor nagyon fájt volna?? Kicsit túl van komplikálva, elveszik a vezetés öröme ha arra kell figyeni hogy mindenben megfelelek-e az elvárásoknak.
  • 1greenman
    288 GTO lefoglalva! :)
    de az azért nem biztos hogy szerencsés összeereszteni az enzoval
    alaposan le fogok maradni

ó és nem 100 százalék hogy megyek, de megpróbálok ottan lenni
  • pxxl
    megyek a Challange Stradale-val. de nem ígérem meg h 9-re ott leszek. majd rátok ugrok...
  • adamfesto
    Gabor, a mediamarktban, a Fehér palotában a rendes Test Drive mellett (1990,-) ott van a Gold is (1990,-)....éééés amennyit csak akarsz, de úgyis egyet fogsz venni a'sszem.
  • lybrahu
    asszem 250 gto
  • Szabi1991
    régebben is volt egyeztetés.. főleg klub krúznál..
  • adamfesto
    Ezt most tényleg nem értem....felírod hogy ki milyen autóval akar menni és ha meggondolja, mással megy akkor off?
  • adamfesto
    UUUUUUU, már ezt is egyeztetni kell???? :)
  • holecsko10
    Mindenki mondja meg hogy melyik kocsikkal megy én a 512 TR-el meggyek.
  • holecsko10

250 GTO

288 GTO

F40

612 Scagietti

575M Maranello vagy Enzo

Challange stradale

F430 cupe vagy rst

512 TR
  • Szabi1991
    én nem csalódtam :))
  • Szabi1991
    én régebb óta vártam a játékot [URL=http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1139611852&no=102]#102[/URL]
  • Szabi1991
    pedig sokat volt fent a kezdetekkor.. még WR2-be is "sokat" kocsikáztam vele.. :D
  • raczgergo4
    értem,köszönöm
    elnézést ha rossz helyre írtam a kérdésem,d még újonc vagyok a szerveren:S
  • [HUN]FaTaL
    Mi lett a communityvel omg:/

Az újoncok megtanulhatnának alkalmazkodni.
  • HUNMemphis
    Bizony megéri az árát.
    Pont 1 éve van meg és jól bírja a dolgokat. A rükverc kikopott sajnos de van más alternatíva szóval nem zavar.Meg valljuk be inkább előre halad az ember.
    A kormány erős a mi napig mintha új lenne a pedál nem nyikorog nem akad és jól mozog.
    HC-hez tökéletes és maximális élvezetet nyújt.
    Ha bele gondolsz a Logitech G25 a piacvezető kormány...(Még?)
  • 1greenman
    szevaa öreg!
  • HUNMemphis
    Örülök hogy tetszett a tavalyi krúzom.
    Amm végeztem az előrehozott föci érettségivel úgyhogy most több időm lesz Veletek kocsikázni!
  • raczgergo4
    üdv!aki g25t használ betudna számolni az élményekröl.milyen hogy birja,megér e 56ezret.egy logitech wingman formula gp után?
    bb
  • pxxl
    pedig volt fennt :D
  • carloelsa
    Jah, hogy az Péntek :S Én is persze Szombatra gondoltam és hogy esteeeeeeee :D
  • 1greenman
    lol Pepsi
    ő itt házigazda volt de egy rohadt alkalommal se találkoztam vele a játékban
  • pxxl
    sztem inkább 7vége legyen. szombat. és ne 7-8 körül :D
  • carloelsa
    én tervezek Júli 3-án egy 1000 km-es Krúzt
  • pxxl
    nagyjad már...okos enged :)
  • pxxl
    az én legjobb és lehgosszabb kruzom az huhh de rég volt. fatal, pepsi is ott volt. és végig együtt maradt az az 6-7-8 ember. több mint 760 km-t mentünk egyhuzamban éjszaka :D az zsíros volt :)
  • 1greenman
    na elég az érzelgősködésből meg a köcsögösködésből...
    inkább ma esti krúzt szervezzetek olyat amilyen a tegnapi let volna, szerintem tök jól indult csak mindenki lelépett
  • carloelsa
    Én már 8 hónapja tolom Ble Ble xD
  • 1greenman
    "Amúgy az "öregek" a magas iq-val elmehetnek a halál fa...ára !"

akkor gratulálok neked
  • 1greenman
    ez volt számomra a legjobb krúz amióta csak TDU-zok
    a nevek között én vagyok az a Fazekas

"Test Drive Unlimited
    2008.08.10. 16:08 - HUNMemphis (#58407)
    Köszi a képeket Luna.Gyönyörűek. Nos srácok véget ért az Oahu kör.Adatok következnek.:Induláskor km állása 3863 km. /// Érkezéskor km állása 4066 km !!TEHÁT!! 203 km volt az általam ismert legrövidebb út. /// Idő eredmény 1 óra 22 perc !!TEHÁT!! 4óra 20 percre lenne szükségünk. +20 perc esetleg. /// Randevú pont Oahu Motel. Mivel sokan jöttetek ezért izgalmas volt és tartalmas.8/7 Magyar 1 Külföldi. Az idő-re visszatérve sokszor megálltunk.Általában csatlakozások miatt bevárások stb.Ezzel nincs is baj hiszen jófejek vagyunk mindenkit megvárunk. Köszönöm hogy ottvoltak.Mega,Luna,Sordoran,Zoli,Tattix,Kics1,Fazekas. Jó volt veletek srácok örülök hogy ilyen emberek játszanak ezzel a csodás kellemes játékkal. Mivel ismét késik a 7600GT-m lehet hogy nélküle vágunk neki az 1000 kilóméternek."
  • ladics
    faroljá le...
  • USAMEN POWER
    Részemről az OFF-nak vége...
  • ladics
    Nem arra játszok hogy megkapjam az "öreg" jelzőt.Csak másfél év gondoltam sok. De tényleg hót mind1 má úgyse játszok valami sűrün, grabékkal valami újat fitoktatunk:]
  • USAMEN POWER
    Hallod, veled már nincs kedvem vitát indítani, mert már beleuntam... Amúgy az "öregek" a magas iq-val elmehetnek a halál fa...ára ! Ez a gyönyörűű vita nem jött volna létre, ha Roger nem érti félre a hsz-em, de ha félreírti, és egy nyugottabb hsz-t ír válasznak, tudatom vele, hogy nem neveztem semminek se, és félreértés lezárva, vita elkerülve. De nem ! Ő a pattogást, és az ugatást választotta, hát ez lett belőle... Tudok sajnálni mindenkit...
  • 1greenman
    ja nekem is az volt a szerencsém hogy normálisakkal kezdtem, és emiatt nagyon megszerettem a játékot mert jó volt a közösség

emlékeztek még a körökre meg az 500kmes krúzokra? azok voltak az igazán nagy bulik