107666
N%C3%A9vtelen-1.png
  • Norby646
    Én szerintem megyek ha nem zavarok.:D. Amúgy meg j a kép XDDD.
  • Norby646
    Sziasztok!
    Itt van 1-2 házi készítésü mod! Nem tökéletesek de azért sztem nem lettek rosszak. :D
    alfa gt 3.0 kép:

audi a6 beltér (műszermegvilágítás) kép:

audi a6 beltér+s6 felni kép:

audi a6 beltér link: tdu
    alfa gt beltér link: tdu3
    audi a6 beltér+felni link: tdu4
    Ha valakinek van még ötlete, hogy hogyan lehetne még csiszolgatni akkor az mondja bátran! :D Nem nagy modosítások szóval ne várjátok, hogy nagyon megváltoznak a járgányok. ;)
  • USAMEN POWER
    Valakinek gyorsan ver a szíve ?
  • 1greenman
    hi
    ma láttalak és oda is ugrottam, de nem válaszoltál arra amit írtam...
  • somdav95
    nyugiva'
  • USAMEN POWER
    Dozoo kressz cruise-on egyszer megjelentem McLarennel, pedig nem kellett volna... Na mind1 az csak azért volt, hogy megmutassam neki, hogy McLarennel is lehet normálisan, abban a tempóban menni, ahogy ők mennek. De nem ! Nincs Hc-d (még nem volt elérhető), nincsen semmi engedmény, takarodj a halál fa...ába.
    De miért zavarta volna, ha hátul, nyugisan, megyek ? Az útszélén álltam nyugodtan, közbe ... barátunk, heves lökdösődésbe kezdett, és elszabadult a pokol ahelyett, hogy jól van gyere, de ha gond lesz veled akk takarodó... Ebből is jó nagy botrány lett, csak az a probléma hogy nem látok a másik agyába...
  • USAMEN POWER
    Én lehet hogy Cadillac XLR-V - vel, de az max 260-70 km/h, szélárnyékban 80-90 között. (nincs tuningolva)
  • USAMEN POWER
    Amúgy azt se vágom hogy a vitákért miért én vagyok mindig a felelős ? Soha senkivel nem kötözködök, akinek a játékkal kapcsolatban problémája van annak próbálok segíteni, próbálom mindenkivel megtalálni a közös nevezőt, stb... Engem meg baszogatnak azért, mert elmerek véteni egy két helyesírási hibát, (mert ugye más nem ) vagy félreértik amit írok, és jön az ugatás... Utána meg természetes hogy én reagálok, amire megint ugatás jön válasznak, meghogy "én már 2 éve itt vok kb" & "még nem is tudtál erről a gameről, de én már akkor nagyban toltam" stb... Amikor meg már kuss van, jönnek a "majd én megmondom a magamét" emberek, amivel újabb offolás kezdődik. A végén, meg én kapom a leveleket, és a topikban a piros figyelmezetést, mikor én csak reagálok a másik fa...ágára... Bármennyire hihetetlen, de ez a helyzet, még akk is ha másnak nem tetszik.

Nem várok erre a hsz-re, magyarázatokat !
  • adamfesto
    Lehet hogy egy Gallardo cabrioval leszek, de asszem az olaszok ezt nem cabrionak hívják. Na mindegy, csak megismeritek.
  • SeanJRRussel
    Télleg mehetne az ilyen krút privátba h anincs egy szabad hely se benne.Most is 8 emebr felesleges itt meghirdetni....
  • USAMEN POWER
    Le vagy fogva.
  • 1greenman
    valaki fogjon le
  • kazai21
    Ott leszek;)
  • adamfesto
    Na de most komolyan: Kicsit cinkelősen de megkérdeztem hogy miért van ez, (miért kell mindenkinek más vasba ülnie és mi van akkor ha nem azzal megy valaki) ennyi történt. Ha megsértettem valakit akkor meg BOCSÁNATOT KÉREK.
  • USAMEN POWER
    Ott leszek ! Veled amúgy is nagyon keveset gurultam még...
  • USAMEN POWER
    xDD Am valóban egyesek nagyon komolyan veszik ezt a gamet, (gondolom nem csak ezt)... És még rangok is vannak a topikban, ha meg újonc vagy, akk ellehet húzni a rákos pi..ába, vagy kussolj ! Nevetséges...
  • BalanceArt
    Végül is minden nap ezt csinálom függetlenül attól, hogy itt éppen miről megy egymás gyilkolása.
  • adamfesto
    A haverom vagy!
  • Szabi1991
    én meg kivettem favból a topikot..
  • adamfesto
    Van aki felismeri magát??? :))))Gyenge idegzetűek ne nézzék meg!
  • BalanceArt
    Én is hirdetek egy krúzt. De csak én mehetek, és csak azzal az autóval, amit Én választok ki!
  • adamfesto
    Akyyy, várlak, ha kilöksz párszor, akkor sem fogom megütni a billentyűzetemet. :)
  • adamfesto
  • adamfesto
    Csak kérdeztem, egyesek meg marhára komolyan veszik magukat amíg én csak mosolygok rajtuk. :)
  • 1greenman
    téves, nem kell itt a feszültség senkinek se
  • USAMEN POWER
    Ott a pont ! :)
  • akyyy
    Ennek én is megfelelek, csak néha sokáig readonly voltam.:P
  • akyyy
    Csináljunk miis egy F kategóriásat :D21:20-ra
  • adamfesto
    Figyu, Usa megmondta. Ha nem vagy itt 2 éve és 3 cm-nél nagyobb a f..kad akkor kussoljál!
  • 1greenman
    hm értem már... látni akarod ahogy csorog a nyálunk, mi?
  • 1greenman
    de akkor a iylenek miértnem pmben mennek?
  • USAMEN POWER
    Igen ! Max ha valaki nem megy közülük, akkor mehet más is...
  • 1greenman
    átok :D
  • holecsko10
    aha
  • 1greenman
    na most akkor csak az mehet aki oda van írva?
  • Tattix
    Sztem egyértelmű Stradale!
  • Szabi1991
    na ja, ezért volt jó régen a TS.. :-)
  • holecsko10
    OK hát igaz majd legközelebb a klub oldalon írok. Ja és hc kötelező
  • akyyy
    ááh nekem nincs ferrarim csak egy vacak audim:D
  • USAMEN POWER
    Te mióta írsz ebbe a topikba ? Ha nem vagy itt min. 1-2 éves, akk kusba kell maradni...

--> Szerintem ne vitázz velük, mert fölösleges :)