107666
-
Entex #81455 Neki van 81 óra TDU: http://www.xfire.com/profile/ladics12/
Nekem 130: http://www.xfire.com/profile/neorow1
Akkor én is nagy öregnek számítok? Mitől lesz valaki az? Attól mert egy mikrokörnyezetben te ismert vagy, van X haverod TDU-ban, paff. Odajönnél CoD-ozni, nem utálnánk ki mert te még új vagy és esetleg beírsz a fórumba, vagy valakivel összetűzésbe kerülsz... Az Interneten senkinek nincs bérelt helye, itt nincsenek kiosztva rangok, mint a pH! lapcsalád topikjaiban, szóval nem értelek titeket. Ti biztos úgy kezdtétek, hogy mindent tudtatok és mindenkihez tudtok alkalmazkodni, nem értem mire ekkora az ARC. Ha annyira nem akarsz találkozni a newbiek-al akkor szedd össze az 1000 éves cimboráid és isolate... Tulajdonképpen nem is értem, NewLife leírta az ő véleményét (amire egy fórum való egy szabad országban).Nem kell belekötni,nem kell vitatkozni, én már rájöttem, hogy süllyedek le a vitatkozó szintjére mert az alacsony szinten bezúz a rutinjával.
A kor nem számít, csak a felfogás. Ismerek nem egy 13-14 év körüli egyént aki sokkal intelligensebben nyilvánul meg mint ti, NAGY ÖREGEK. Javaslom kérjetek az SG.hu admin gárdájától a nevetek mellé egy "NAGY ÖREG" rangot és akkor mi, földi halandók nem szólunk hozzátok.
Bocs, hogy visszahozom a témát, de ideje lenne helyretenni ezt a dolgot és nem kérkedni, hogy te milyen régóta játszol. Megértést kérek, nem választ, köszönöm. -
ott vok a ford island bejárata előtt hídon, de nem látok senkit, lehet megint szar a net?:\ -
Ott vagyunk a parkolóba eljöttünk ahídról.FATALNAK MEG ÜZENEM H SZAR A KAPCSOLATOD VAZZE IDE-ODA MÉSZ MINT A HÜLYE:!!! -
páran már vagyunk a hídon :) -
USAMEN POWER #81451 De ez is megoldható ! Ránk ugrik, utána meg kint várakozik... -
USAMEN POWER #81450 Erről én nem tudtam semmit :O -
USAMEN POWER #81449 Ez nem NFS :D Ahogy megvan az autód, házad, az első kötelező verseny tiéd az egész sziget !
Csak a versenypálya van lezárva, az 45 % nál lesz elérhető. (megkapod a HC-módot) -
és csak akkor tudsz bemenni ha már expert szinten vagy -
USAMEN POWER #81447 A FORD ISLAND Honolulutól nyugati irányban, kb. a sziget legalján (délen), középen keressétek.
Van mellette egy Stadion is, amúgy a szigetre egy nagyon hosszú híd vezet.
Remélem érthető infóval tudtam szolgálni. -
az nekem 100% hogy le van zárva:S -
carloelsa #81445 A nem kész oldalamon nézd meg!!!<--katt erre -
carloelsa #81444 még nem volt esküvő xD -
öh, hol van az a ford sziget? lehet az nincs meg nekem?:\ valahol a játék elején legyen a tali különben sokat kell még auóznom:D -
gratulálok a friss házasoknak :D -
carloelsa #81441 mit képrzelsz, hogy a csajomat kiteszed??? XD -
Mindegy azért köszi a segítséget. -
*gyors XD -
carloelsa #81438 De, egy másik, jobb netért fizetsz/fizetnek... amúgy a gyros-t (gíroszt) szeretem ;) -
És azzal nem lehet valamit csinálni? Amúgy köszi a gyros választ. -
carloelsa #81436 vagy rossz a te neted vagy az övé/ké -
Egyébként nem tudja valaki, hogy miért van az, hogy én általában mondjuk 7 játékosból kb 3-at kapcsolathibásnak látok? Van routerem (ASUS RX3041). Talán a port mappingot kell állítani? Az van, hogy nem igazán értek hozzá. :( HELP pls! -
szoszi emo:D -
Amúgy meg nem Norbi91, hanem Norbi931 XDDD. -
lol
miféle bug akar ez lenni XDXDXDXXXXDDDD -
azt én is remélem
-
TheUnforgiven #81430 azt én is remélem
-
Na majd legközelebb (ami remélem minél előbb lesz :D). Amúgy jó volt az a krúz de nagyon. Nemsokára szervezek megint krúzt de annak a részleteit majd még megbeszéljük de mindenestre úgy gondoltam, hogy ez egy ilyen baráti krúz lenne, úgyértem a barátok jönnének el egy olyan időpontban ami mindenkinek megfelel. Remélem ott majd végre látlak rendesen. :D -
[URL=http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1139611852&no=81219]#81219[/URL] -
na mindegy, én viszont megismertelek :D -
Na basszus akkor ne haragúdj de nem tudtam, hogy írtál illetve mondta Dutyimadár a végén XD. -
Szerintem elnézek én is a Triumphal :)
Már csak azt kell megtudnom melyik a Ford sziget :D -
kapcsolathibás voltál ugyan, de láttam amit írtál
tök szívás hogy a végén derült ki, mert csomót írtam neked :(
pedig úgy tűnt hogy fogod amit neked mondok :DD -
Hát igen....
Örüljünk inkább ennek, és kezdjünk el a TDU-val foglalkozni!
-
USAMEN POWER #81422 Drive In-be egyszerre csak egy versenyt lehet feltölteni ? -
Szia!
Nem mert sajnos kapcsolathibásnka láttalak:( . Remélem legközelebb már látlak rendesen :). Tényleg te rendesen láttál engem? -
TheUnforgiven #81421 nade hogy
sok barmolás miatt...
-
Ismét #1 a topik. Grat 
-
hello Norbi!
köszi a tegnap esti krúzt
tényleg nem is láttál semmit amit írtam? -
*jó -
Ja amúgy a kép egy kicsit el van mosódva..Mindegy próbálja ki aki akarja. :D Aki letölti annak remélem tetszeni fog.