107666
N%C3%A9vtelen-1.png
  • Entex
    Neki van 81 óra TDU: http://www.xfire.com/profile/ladics12/
    Nekem 130: http://www.xfire.com/profile/neorow1

Akkor én is nagy öregnek számítok? Mitől lesz valaki az? Attól mert egy mikrokörnyezetben te ismert vagy, van X haverod TDU-ban, paff. Odajönnél CoD-ozni, nem utálnánk ki mert te még új vagy és esetleg beírsz a fórumba, vagy valakivel összetűzésbe kerülsz... Az Interneten senkinek nincs bérelt helye, itt nincsenek kiosztva rangok, mint a pH! lapcsalád topikjaiban, szóval nem értelek titeket. Ti biztos úgy kezdtétek, hogy mindent tudtatok és mindenkihez tudtok alkalmazkodni, nem értem mire ekkora az ARC. Ha annyira nem akarsz találkozni a newbiek-al akkor szedd össze az 1000 éves cimboráid és isolate... Tulajdonképpen nem is értem, NewLife leírta az ő véleményét (amire egy fórum való egy szabad országban).Nem kell belekötni,nem kell vitatkozni, én már rájöttem, hogy süllyedek le a vitatkozó szintjére mert az alacsony szinten bezúz a rutinjával.

A kor nem számít, csak a felfogás. Ismerek nem egy 13-14 év körüli egyént aki sokkal intelligensebben nyilvánul meg mint ti, NAGY ÖREGEK. Javaslom kérjetek az SG.hu admin gárdájától a nevetek mellé egy "NAGY ÖREG" rangot és akkor mi, földi halandók nem szólunk hozzátok.

Bocs, hogy visszahozom a témát, de ideje lenne helyretenni ezt a dolgot és nem kérkedni, hogy te milyen régóta játszol. Megértést kérek, nem választ, köszönöm.
  • akyyy
    ott vok a ford island bejárata előtt hídon, de nem látok senkit, lehet megint szar a net?:\
  • SeanJRRussel
    Ott vagyunk a parkolóba eljöttünk ahídról.FATALNAK MEG ÜZENEM H SZAR A KAPCSOLATOD VAZZE IDE-ODA MÉSZ MINT A HÜLYE:!!!
  • EnZsolt
    páran már vagyunk a hídon :)
  • USAMEN POWER
    De ez is megoldható ! Ránk ugrik, utána meg kint várakozik...
  • USAMEN POWER
    Erről én nem tudtam semmit :O
  • USAMEN POWER
    Ez nem NFS :D Ahogy megvan az autód, házad, az első kötelező verseny tiéd az egész sziget !
    Csak a versenypálya van lezárva, az 45 % nál lesz elérhető. (megkapod a HC-módot)
  • 1greenman
    és csak akkor tudsz bemenni ha már expert szinten vagy
  • USAMEN POWER
    A FORD ISLAND Honolulutól nyugati irányban, kb. a sziget legalján (délen), középen keressétek.
    Van mellette egy Stadion is, amúgy a szigetre egy nagyon hosszú híd vezet.
    Remélem érthető infóval tudtam szolgálni.
  • akyyy
    az nekem 100% hogy le van zárva:S
  • carloelsa
    A nem kész oldalamon nézd meg!!!<--katt erre
  • carloelsa
    még nem volt esküvő xD
  • akyyy
    öh, hol van az a ford sziget? lehet az nincs meg nekem?:\ valahol a játék elején legyen a tali különben sokat kell még auóznom:D
  • 1greenman
    gratulálok a friss házasoknak :D
  • carloelsa
    mit képrzelsz, hogy a csajomat kiteszed??? XD
  • Norby646
    Mindegy azért köszi a segítséget.
  • Norby646
    *gyors XD
  • carloelsa
    De, egy másik, jobb netért fizetsz/fizetnek... amúgy a gyros-t (gíroszt) szeretem ;)
  • Norby646
    És azzal nem lehet valamit csinálni? Amúgy köszi a gyros választ.
  • carloelsa
    vagy rossz a te neted vagy az övé/ké
  • Norby646
    Egyébként nem tudja valaki, hogy miért van az, hogy én általában mondjuk 7 játékosból kb 3-at kapcsolathibásnak látok? Van routerem (ASUS RX3041). Talán a port mappingot kell állítani? Az van, hogy nem igazán értek hozzá. :( HELP pls!
  • ladics
    szoszi emo:D
  • Norby646
    Amúgy meg nem Norbi91, hanem Norbi931 XDDD.
  • 1greenman
    lol
    miféle bug akar ez lenni XDXDXDXXXXDDDD
  • 1greenman
    azt én is remélem
  • TheUnforgiven
    azt én is remélem
  • Norby646
    Na majd legközelebb (ami remélem minél előbb lesz :D). Amúgy jó volt az a krúz de nagyon. Nemsokára szervezek megint krúzt de annak a részleteit majd még megbeszéljük de mindenestre úgy gondoltam, hogy ez egy ilyen baráti krúz lenne, úgyértem a barátok jönnének el egy olyan időpontban ami mindenkinek megfelel. Remélem ott majd végre látlak rendesen. :D
  • 1greenman
    [URL=http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1139611852&no=81219]#81219[/URL]
  • 1greenman
    na mindegy, én viszont megismertelek :D
  • Norby646
    Na basszus akkor ne haragúdj de nem tudtam, hogy írtál illetve mondta Dutyimadár a végén XD.
  • EnZsolt
    Szerintem elnézek én is a Triumphal :)

Már csak azt kell megtudnom melyik a Ford sziget :D
  • 1greenman
    kapcsolathibás voltál ugyan, de láttam amit írtál

tök szívás hogy a végén derült ki, mert csomót írtam neked :(
    pedig úgy tűnt hogy fogod amit neked mondok :DD
  • rototti
    Hát igen.... Örüljünk inkább ennek, és kezdjünk el a TDU-val foglalkozni!
  • USAMEN POWER
    Drive In-be egyszerre csak egy versenyt lehet feltölteni ?
  • Norby646
    Szia!
    Nem mert sajnos kapcsolathibásnka láttalak:( . Remélem legközelebb már látlak rendesen :). Tényleg te rendesen láttál engem?
  • TheUnforgiven
    nade hogy
    sok barmolás miatt...
  • PrisonMan
    Ismét #1 a topik. Grat

• 1greenman
    hello Norbi!
    köszi a tegnap esti krúzt
    tényleg nem is láttál semmit amit írtam?
  • Norby646
    *jó
  • Norby646
    Ja amúgy a kép egy kicsit el van mosódva..Mindegy próbálja ki aki akarja. :D Aki letölti annak remélem tetszeni fog.