107666
-
ha jön sms, megyek. -
USAMEN POWER #81694 THX a helpet mindenkinek :) -
USAMEN POWER #81693 Minden müxik, de meglehet hogy egy időre megállt... A kép megállás, meg amióta meleg van, azóta fordul elő, de ha nyitva az ablak akk kevesebb rá az esély, vagy nem fordul elő. A keringető erősen meleg levegőt pumpál magából ^^ -
Járhat. -
USAMEN POWER #81691 Sohase szokott előfordulni, am meg mindenből a legfrissebb van fent...
Ez csak egy para, mert ritkán előfordul, állt. ha már jóidelye megy a gép, vagy meleg van... Azért gondoltam a túlmelegedésre.
Pixel: Nekem azt a fa..ágot egyszer kiírta, majd amikor sikerült csatlakozni, mindenkit szakadtnak láttam.
De szerintem már helyrejött... -
Nézd meg a tápod hűtő ventilátora forog-e. Valószínűleg az a gond a gépeddel mint nekem. Ugyan így megállt a kép vagy kékhalál volt. -
Nah akkor rendezek egy krúzt.
Idő: 22:30.
Tali: Észak-Nyugati reptér.
HC:ON
Valószínű kresz krúz.
F kategóriás autókkal gyertek:D -
Előfordulhat, de ha a videokártya túlmelegedik, valószínűleg csíkos lesz a kép (memória túlmelegedése), avagy újraindul a gép. Próbálj meg frissíteni egy drivert. -
megjavult 
-
csak próbálgasd újra egyszer csak felenged
velem is ezt csinálta -
valakinél van még olyan para, hogy nem tud felmászni online? valami friends cucc nem működik vagy mi 
-
USAMEN POWER #81684 Vidkártya felmelegedésével járhat kékhalál ? Mert idáig ha a vidkari felmelegedett, megállt a képernyő, de most bejött egy kékhalál... -
vagesz5 #81683 Én szívesen mennék, csak nem tudom, hogy hol lesz :( -
Jahh lesz éjszaka bemozdulás.Olyan fél 11 fele lesz tali.
Majd még Dozoo-val egyeztetünk. -
raczgergo4 #81681 xfire:kisfeka vagy skype:george.ra
azt megbeszéljük hol mikor -
orottu #81680 Én jönnék! -
raczgergo4 #81679 este valakinek nincs kedve gurulni egyet? -
Lesz vmi gurulás??? -
most is igy van
de ha megnézed, így raksz be képet: (IMG)http://sad(/IMG)
ha kicseréled kisbetükre az IMG-ket akkor annyit raksz amennyit jól esik -
carloelsa #81676 Ahha értem :) -
Szabi1991 #81675 régebben úgy volt hogy 1 hsz-be max 10 képlinket tehetsz..
ha 11-et akartál linkelni, nem engedte elküldeni az üzit.. -
nem magasság után ugrik, hanem hsz szám után, szóval legközelebb figyelj oda ;) -
Most erre nem tudok mit mondani. Nem tudom szerkeszteni, majd legközelebb figyelek rá.
Bár halkan mondom, de 2009-ben szar netre fogni ezt elég hülyeség,meg amúgy is x magasság után ugrik egy oldalt a mindenség, akkor meg már tökmindegy, hogy egy ember rakott be x képet, vagy 3 összesen. Nade, ez nem képrakosgató fórum, uh majd máskor figyelek! :) -
carloelsa #81672 Ezt nekem másik topicban mondták :D gondolom ugy, hogy adagonként, néhány óra múlva megint raksz fel, mert vlkinek a nete nem szuper xD -
Technikailag, vagy szabály szerint? Előbbi esetben ezt most meg is cáfoltam, mert ez 16 kép, utóbbi esetben, meg hát... sry. Bár szerintem ez még mindig job, mintha két-három egymásutáni hszbe szétosztva tettem volna fel... -
carloelsa #81670 Én úgy tudom, hogy csak 10 képet tölthetsz fel :S -
Képözön következik, az elmúlt alkalmakkor hegyet másztunk Sean-nal. Sok anyázással tarkított zuhanás, és gyenge kocsi miatti szívás után azért nagyon megérte ezért a látványért :)
-
friend*
-
Nem enged be az accomba egy olyan figyelmeztetessel h The Gamespy frind service is unavailabel....
Mi a teendo? -
USAMEN POWER #81666 Tudom -.- -
Hé,ott egy küldi csináld meg:L
Én már az összes autó szállítósat megcsináltam:L -
USAMEN POWER #81664 Ezen a helyen ilyet se láttam még xD Mindenki egy helyben állt, perceken keresztül leállított motorral, a csendet csak a madárcsicsergés zavarta meg.
-
vagesz5 #81663 Nah most komolyan meghívhatnátok egy klubba :(
Így egyedül nagyon uncsi. -
carloelsa #81662 Télleg szeretettel várunk mindenkit? :D -
Hali!
Tegnapi krúz vége elég jól sikerült.
Ezért egy "E" kategóriás krúzt rendezek Dozoo-val.
Idő:15:30.
Szabályok:
HC:ON
Kresz ismerete.
Csak E kategóriás autó.
Tali:
Szeretettel várunk mindenkit! -
carloelsa #81660 Hmm a C4 :O -
carloelsa #81659 Én kösz :D de az orrom
-
Gateway clubbtagoktól kérdezem estére esetleg valami cruise? Időben szóljatok mert akkor csinálok valami plakátot. -
mi????:D
ez tök zsír játék:D
régen egyfolytában ezzel toltam XD -
USAMEN POWER #81656