107666
-
elküldtem -
vagesz5 #81735 lol olyan is van?
Az milyen?
Magyarul beszélnek benne ? -
Magyar GPS letöltés linket beírnátok?
Köszönöm. -
Vidi, AKIT ÉRDEKEL! -
HUN BECSEHELY #81732 Nagyon köszönöm. -
dehogy. -
esetleg meg is csináljuk neked mindet?
-
Nem tud valaki oylan térképet, ain csak a sázllítós küldetések vannak, esetleg szürővel kapcoslható lenne akármelyik, mint a gta4 topikba:C -
Ezzel a kocsileszállítós küldik kicsit könnyebbé válnak
-
USAMEN POWER #81727 Euro/Bnk/ (a Vehicules mappából szedd ki a Traffic mappát) <-- Ezzel eltűnik a forgalom, de ha majd megint kell, akk rakd vagy másold vissza a mappát, és kész. -
Jah értem. -
Bocs rosszul írtam nem úgy vágta gajjra, csak olyan jó 30-40-el többet megy a citroennél. Azért írtam hogy a C4-et is mert ami volt suzukim, azt is otthagyta. De a C4 már téglákon fekszik szegényke. Mifelénk nem olyan az útszakasz hogy ne érne le az orra, vagy akár a küszöb. Rendeltem egy Bilstein szettet de nem jó hozzá úgyhogy most rendesen megszívtam. Rendelhetek másikat. Mondjuk én voltam a hülye mert előbb rendeltem meg mint hogy megvolt az autó. -
Szép termés!
A C4-nek mi baja lett?
És ez is beszart? -
A tegnapi termés az asszonynak. :D A C4-et is gajjra vágta. Bocs az OFF-ért,
-
HUN BECSEHELY #81722 Üdv.Valaki a multkor mondta,hogy kilehet kapcsolni verseny alatt a Forgalmat.Volt benn egy link is,de nem tallom.Sok oldalt visszaolvastam,de:S -
Semmire -
USAMEN POWER #81720 Jahogy :D -
Semmire. -
USAMEN POWER #81718 Szerintem nálad van a problem...
Nem tudja valaki hogy Traden a Download mire jó ? -
DÍjazom az ötletet, nagoyn tetszik, remélem később is lesz ilyen, mert nekem holnap vagy kedden délutánn jön meg a dfg-m:S -
2 perc késéssel kell indÍtani az embereket. -
eagle161 #81715 Hi!
Most karbantartás van vagy mi, mert nem kapcsolódik egyik profilomhoz sem, csak az offline-hoz??? -
USAMEN POWER #81714 Én se tudtam már rád csatlakozni... De azért köszi a gurulást :)
-
BalanceArt #81713 Usamen! Nem tudom miért dobott szét, de nem tudok rád ugrani. Majd ha még velem akarsz tartani, próbálj rám ugrani. -
Résztveni énsem tudok rajta sajna:( -
az ötletet díjazom, de szerintem egy konvoj alakul majd ki és mindenki követ mindenkit:S -
carloelsa #81710 Igaz, lehetne más kategória :) mert így ha valaki kicsúszik, akkor még van esélye, hogy első legyen,de ha A kattal van mindenki, akkor valaki kicsúszik, nagy eséllyel búcsút inthet az első helytől -
USAMEN POWER #81709 Háth én már fejből vágom az egész szigetet... GPS-t beszoktam kapcsolni ha pontos célhoz megyek csak úgy megszokásból, de legtöbbszőr nem is figyelem, vagy az álltalam vélt rövidebb úton megyek az utasítások ellenére.
Qrwa jó amit kitaláltál am :D Ott lennék de dolgom lesz, így hosszabb cruiseokon nem vehetek részt. Remélem lesz több ilyen !
Viszont a szabályok szerintem nem jók kategóriák szempontjából :S Ha mindenki A vagy B kategóriával jön, egy eszeveszett, és élvezhetetlen darálás lenne az egészből ^^ ráadásul esélyt nem hagyva annak, aki a többi kategória valamelyik autójával jön -
Vagytok még valamerre?
-
Már lehet rám ugrani. -
A legfontosabbat lehagytam, a cél az Mv motorszalon lesz! bocsika:( -
Ez nagyon jó ötlet! Amúgy üdv mindenkinek
! :D Ott leszek.
-
Fatal ma nem rendeztek valamit?:) -
carloelsa #81703 Én pont tudom arra az utat, mert már milliószor megjártam :( úgyhogy ezen inkább nem megyek :S
-
Kedves Tdu játékosok!
Szeretnék tartani egy újonnan kitalált játékot, amit páran már ki is próbáltunk. A játék lényege megegyezik a Flúgos futam című filmben látottakkal. A lényeg, hogy én kijelölök egy célpontot és minden játékosnak oda kell eljutnia a lehető leggyorsabban térkép használata nélkül. A térképet mindenki egységesen ki fogja kapcsolni, vagy különben úgy is észre vesszük mert az illető az átlagosnál hamarabb célba ér (nem éri meg használni térképet mert az benne a poén hogy magadtól kell eljutni a kívánt pontra, és a ti szórakozásotok érdekében csinálom az egészet, meg persze a sajátomért:D ). A térképekkel kapcsolatban még annyi, hogy kinyomtatott térkép használható! A használható járművek: A és B kategóriájú, illetve az összes motor kivételével minden jármű szabadon használható! Aki esetleg nem rendelkezne térképpel, annak egy példányt beszúrtam:
Egy kevés információ még a leírtak után:
A verseny pontban 2009. június 22.-én 13:00-kor kezdődik! Találkozóhely a Mercedes-Benz szalon (ahol Slr és Dtm merci kapható:) )
Köszönöm a figyelmeteket!
Üdv, Dutyimadár! -
mert nem mind1, hogy most 7ezeré vette meg az ember, vagy kétezeré:D
pláne úgy, hogy mikor megvettem bő fél évig nem is tudtam játszani -
USAMEN POWER #81700 "bánom hogy megvettem"
Te tudod ^^
-
USAMEN POWER #81699 1 db eredeti szerver van, amihez eredeti játék kell ! Tört szerverek száma = a 0-val. -
Nem azért de van warez topik. ott mindenkinek szitne ez van meg, csak joban tudják, mint mi, akiknek mindenkinek eredeti. Egyébkéntmár kúrva olcsó. bánom hogy megvettem, bár sose lehet tudni, van más, több éves játék mely még mindig 10k felett van:S -
nem