107666
-
Írtátok nem rég a magyar gps hangot,hogy valamelyikőtök berakta,honnan tudom letölteni? -
orottu #81855 De hát válság van, óccsóbbal megyünk. -
Hát vmi gyorsabbal mennék de hát....
20,30 ra legyél a merci szalonnál ami délen van a városban. -
Mert felb@szta az agyam a számvitel és felmentem offline versenyeket csinálni :D
Muszáj még egy kicsit tanulnom, aztán majd leszek msn-en is. -
orottu #81852 Fenn vagyok. Javasolhatom a D kategóriát? -
Láttalak mapon de nem tudtam rádugrani msn en meg nem vagy fent...... -
Ha elkészülök addig, akkor lehet, h én is csatlakozom ;) -
Majd írok idöpontot meg h hol me még rajzolok:D majd olyan 8 fél 9 között egy picitmegyünk -
orottu #81848 Én jönnék - most már talán sikerül csatlakozni. -
Lesz valami gurulás gyerekek???? -
tbundy #81846 párhuzamos dimenziók :) -
vagesz5 #81845 Sziasztok! Csak azt szeretném kérdezni, hogy van felvétel valamelyik magyar klubba? -
orottu #81844 Tenkjú tenkjú teenk-júú!
Tiszta. -
Vagy az is lehet hogy isolateben van. -
remélem megértetted és tudtam segíteni -
nincs
A szerver külön rétegekre osztja a játékteret és egy ilyen rétegen lehetnek 8an összesen. Egyszerű ha úgy képzeled mintha soksok szoba lenne egymás mellett. Na ha egy ismerőssel játszani szeretnél akkor ebbe a szobába kell bekerülnöd hogy lásd őt. Úgy tudsz belépni hozzá ha a térképen átnyomod hogy játékosokat mutasson, és megkeresed.
Előfordulhat hogy nem tudsz egy rétegre kerülni vele akárhányszor csak rákattintasz. Ilyenkor valószinűleg tele van az a "szoba", de az is lehet hogy valami nem stimmel néha előfordul ilyesmi a szerver hibái miatt. -
orottu #81840 Erről a lay-ról van valami link, faq, wiki bármi ahol kiművelhetem magam belőle? -
Másik laybe kerültél. -
orottu #81838 az hogy lehet, hogy a legutóbbi krúzon nem láttam senkit? ott voltam a megbeszélt helyen, a megbeszélt időben, más multiplayer játékosok látszódtak, magyarok nem. -
Estére nem csinálsz még egyet??????
Me szívesen mennék rá!!!!! -
Entex #81836 Ok, szívesen lennék staff tag :) -
Jah ez igaz Entex... Bár ez volt az első ilyen dolog, nekem ezek ellenére mégis nagyon tetszett. Legközelebb ketten együtt csináljuk;) Azért köszi az észrevételeket!!!!! -
Entex #81834 Jó volt, csak kéne:
-2 staff tag, aki számolja a köröket és nézi az időt
-meghatározott tuning szint (volt aki lemaradt, mint a borravaló)
-isolate, ha nincs tele a layer
-akik kapcs hibásnak látják egymást, azok ne ugyanabban a menetben menjenek
-sebességkorlátnak nincs értelme, ha 240-el esek be a boxba...
-hosszabb versenyidő
-
Hülye ludian műve :| -
carloelsa #81832 terepjáró :) -
RYO21 #81831 Melyik autó a legalkalmasabb hegymászásra? -
Telézzen mindenki rám, úgy a leg egyszerűbb!!! Mi már Norbival várunk -
Szabi1991 #81829 mi régebben a pontiac-nal gyülekeztünk, ott sosincs senki más.. :D -
USAMEN POWER #81828 Te vagy Tic Tac ? -
USAMEN POWER #81827 Én ajánlanám hogy a Stadion parkolójába gyűljön mindenki. -
A Le Mans játékosoknak szeretném jelezni, hogy a tali nem a versenypályán lesz, hanem a pályától egy kicsit távolabb, majd rám teleportáljatok! Nagyon sokan vannak ilyenkor a pályán és szeretném ha üres layerbe kerülünk. -
5.
-
Első kép újra:
-
Na itt még megvolt új barátunk:
http://kepfeltoltes.webxclub.com/wxc/r43409q53y3f825uyhtk.jpg
Sunset:
Próbálom szokni a HC-t...
http://kepfeltoltes.webxclub.com/wxc/dmry9nqhpbtgz1n1igwv.jpg
-
nekem jó, és megvettem egy ferrari enzot jeje:) oszt szépen csinálom visszafelé a küldiket. mert van oylan verseny ami nyitott, oszt régen elindultam egy F kategóriával a sok ferrari közt, hát grrr:D -
köszentyű ;) -
Szia!
Most nekem se jó:( -
Hali
Mást sem enged fel a tdu? -
Ezért van photoshopban a klónbélyegző, hogy ártatlan levelek ne haljanak fölöslegesen. :)
Tictac ezt írta: Hali!
Tegnap elvesztettelek benneteket... :)
-
USAMEN POWER #81817 Adamfestovel, és TicTacal gurultam egy nagyon jót az Északi kilátótóig.
Ott TicTacnak nyoma veszett sajnos, majd utána Adam és a sok külföldi társaságában fél szigetkőr, csoportos hegyi driftelés, szal minden volt, ami qrwa jó.
A sok fírkálást alig bírtam kiszedni ebből a képből :S Így is maradt benne egy pici, és egy levél látta kárát a javításnak. :'( (bal felső sarok) De azéert így is jó lett !
Északi Golf Pályán:
THX a Gurulást, 3-ik képet is csinálltam volna, csak háth mire beállítottam, eltűnt TicTac...

http://kepfeltoltes.webxclub.com/wxc/dmry9nqhpbtgz1n1igwv.jpg