107666
-
nem értem az embereket -
nem értem az elszámolási logikát (csak az egyénit:) -
Oks 5 perc és indulok fel. -
Citrancs #82013 oksa én valszeg egy nissa sky-al jövök:D nagyon zsir a verda:D -
Hát akkor legyen 11
Mondjuk legyen a tali kráternél az autó festőnél.
Kocsi az mind1:D
De én Valszínű F430-al jövök:D
HC se kötelező:D
Csak guruljunk egy jót. -
Citrancs #82011 haliho és hol tali mert mennék én is
és hova gurulnánk?:D
-
Én lehet -
Hali!
Jön valaki gurulni fél 11-11 fele?:D -
USAMEN POWER #82008 Ma már nem hiszem. Majd késöbb a maradék küldiket csinálom. -
Citrancs #82007 de jo végre egy értelmes hozzászolás biztam is benne New Life:D
mit csinalsz megint hegyet mászol?:D
-
USAMEN POWER #82006 xD Azt adjad oda valamelyik haverodnak, vagy rakd félre valahova. Örülj neki lesz akk kettő. De felőlem megveheted 4000 Ft ért a Megapackot.
Egyszerű !
Külön a megapack 4000 Ft.
TDU Gold 2000 Ft.
Választhatsz...
Amúgy érthető hogy mindenki ideges, mert ugyanezt napi 100x megkérdezik, ! mert a legtöbben lusták hogy visszaolvassanak ! a másik verzió hogy nem műxik valakinek a TDU Gold Megapack kiegészítője -->.(Az összes TDU Goldhoz kiadott, Megapack Cd kulcsa hibás, ezért a Cd Projectnek kell [ide: [email protected]] egy panaszkodó E-Mailt írni, amiben a hibás Cd kulcs is szerepel.)
Remélem tudtam segíteni ! -
Citrancs #82005 hhm mit kell ezen ennyire felkapni a vizet?
és miért kerülne 2x annyiba az alapjáték mint a gold?
én special 2k ért vettem az alapjátékot.
ti a játékba is igy viselkedtek mint itt a forumon?
miért is karcolodna szét ha vigyázol rá?
skacok skacok higgadjatok le illetve csak akkor szoljatok hozzá a dolgokhoz ha ezt normális moderált formában teszitek.
ha meg nem emgy nyomkodjátok az alt+f4 et. -
Annyi hülye ember van itt h az már fáj.
Én is elöször megvettem az alapjátékot 4000e me kellett.Utána rá 2 hónapra kijött a GOLD és képzeld megvettem bazzeg.Egy percet nem gondolkoztam h 2 alapjátékom lesz,me mi van akko??????
Az egyik marad tartalékba ha a másik má szarrá lesz kaqrcolódva.
BIRKÁK!!!!! -
beszarok rajtatok bazdmeg.
2x annyiba kerül az alapjáték mint a pack, illetve a pack mint a gold. és azon hezitáltok, hogy mit csináltok az alappal? vegyétek meg a packot 4kért okosok, ne szenvedjetek bazdmeg -.-' -
Citrancs #82002 csábitó ez a gold pack csak nem tok mit csianlni akkor az eredeti játékommal:D
-
USAMEN POWER #82001 Ne ved 100 %-nak, mert még nem biztos. A szervező nem írta ki ide. -
USAMEN POWER #82000 Meglehet venni online kétszeres áron az Atari honlapján, de ha a TDU Goldot veszed meg (Megapack + Alap Game) úgy csak 2000 Ft. Media Mark, CD Galaxis, 576 boltokban megtudod venni.
Rendelni itt érdemes. Úgy gondolkozz, hogy ha külön veszed a Megapackot, az 4000 Ft. -
Citrancs #81999 oksa remélem odatalálok
megyek be a játékba
jah kérlea valki tudja majd hogyna kell vagy ha van ts szerver?
-
USAMEN POWER #81998 Szia, velem találkoztál a hegytetőn. A reptér mellett van egy versenypálya, na ott lehet hogy lesz egy 45 perces "Le Mans" verseny. Habár ez még csak a szigeten terjed, ide nem volt még kiírva. -
Citrancs #81997 skacok szeretném megkérdezni hogy a megpackot csak online lehet megvásárolni? -
Citrancs #81996 sziasztok, a játékban gurgarow néven vagoyk elérhetős, és szeretném megkérdezni ma lesz e valami?
csoportos összejövetel vagy ilyesmi? -
vagyis még mindig folyamatosan esik bocs a 2 off hsz-ért -
itt sopronba kb 3 napja esik!
esik egész nap gondol egyet leáll fél órára megint elkezd szakadni ha meg éppen nem szakad akkor erőteljesen csöpög:D
szal 3 napja itthon dekkolok :) -
most ért ide, de nem lesz ebből semmi jó -
USAMEN POWER #81992 OFF: Pesten még csak nem is volt akkora vihar. Ez Kőszeg egyik utcája az özövíz után. -
BalanceArt #81991 Mr Hilter! Nem tudtam újra rád csatlakozni. Most meg akkora vihar támadt itt, hogy inkább kikapcs. -
Nah lesz ma vmi??? -
Csináltam egy irc csatornát a QuakeNeten. Akinek van kedve jöjjön fel, szerintem ott könnyebb lenne krúzt szervezni, persze csakha elég sokan feljárnak:
#testdriveunlimited.hu -
Rainbow15 #81988 köszönöm -
Nem oda kell, ott csak az eredetiek vannak. Ugyanott, ahol a mentésed van a név mappán belül csinálj egy Radio mappát és abba max 4 újabbat. Ebbe a négybe másold a zenéket (mappánként lehetőleg max 10-et, mert elvileg azon felül gondok lehetnek). -
vazze ha megvetted a játékot akko a kisfüzetben megtalálsz mindent!!!!! -
off topikban leírtam -
Rainbow15 #81984 ha csak simán bemásolom az egyik rádio áll. mappába, nem játssza le. -
-
IDIÓTÁKRA FELESLEGES A HELYET/IDŐT/KARAKTERT PAZAROLNI!!!!!!!! -
Rainbow15 #81981 hali
nem jó a faq, ezért megkérdezem. zenét rádiónak hogyan tudok betenni? -
Itt: De mivel elmondtam tök normál hangnemben, ezt csak azért írom, mert nem ildomos és sértő, szal peace tényleg!
"Magát a packot megvenném kétezerért, de mégegyszer a játékot mikor már megvan? Max ha eladnám a mostanit és megvenném újból, de ki az a hülye aki megveszi???"
81955
De mivel elmondtam tök normál hangnemben, ezt csak azért írom, mert nem ildomos és sértő, szal peace tényleg! -
de neki nem az a baj hogy drága, hanem hogy benne van az alapjáték is -
Nézd, hordozón egész biztosan nem lesz olcsóbban, neten pedig - elektronikus formában - max Atariéknál, ha kijön a TDU2. Arra lehet esetleg építeni, hogy bizonyos idő után (pár hónap biztos) felkerülnek a Gold kiadások pl vaterára a mostaninál olcsóbban.
De ilyen különfére sorozatban kiadott játékokat célzott árkategóriába teszik és a kiadó ajánlott fogy. árát a legtöbb normális hely (CDG, 576, MM stb) megtartja, lemenni pedig nem fog az áruk, mert ezek alapból mérsékelt áron kerülnek boltba az eredetihez képest, viszont van annyira minőségi és értékálló, hogy nem éri meg annál lejjebb vinni. Tehát ha most szeretnél pakkot, akkor egyértelműen a legjobb döntés megvenni a Gold-ot és nem foglalkozni a mellette lévő alapjátékkal, mert messze a legolcsóbb megoldás ez és valószínüleg a TDU2-ig ez is marad. Így ok? :)
-
Nah de most már csend legye, az se báno ha jönne a házigazda és törölné a kommenteket, és peace lenne, mennénk inkább játszani