107666
N%C3%A9vtelen-1.png
  • 1greenman
    csak a megapackot teszed fel az új kóddal, semmi máshoz nem nyúlsz, akkor onnan folytatod ahol abbahagytad
  • Szabi1991
    jó idő van..
  • SuZso
    Forma 1-es verseny van készülőben!!! Fél 3kor kezdenénk D kategóriás járgányokkal!!! Norbinak volt egy kikötése, hogy csak jó arcok jöhetnek, de hát hisz mindenki az???!!!!!:D:D:D:D Raceway a talihely!!! Lesz egy időmérő és 20 körös verseny!!!! Gyertek minél többen!!!
  • norbi56
    Ha megveszem a megapackot kérek uj cd kulcsot,feltelepítem a játékot...a mentésemet vissza lehet rakni?Vagy ujból kell kezdeni?
  • SuZso
    Újra működik a TDU GOLD GYIK, leállás lehetett az atw-nél: tdugyik.atw.hu
  • AlieN911
    Hali!

Tegyétek ki a bannerba h. TDU GOLD qva nagy betükkel, és akkor lehet, ismétlem lehet, hogy nem kérdezik meg xD

Mai krúzról később írok, most megyek el.
  • SuZso
    valami tényleg nem stimm, 10 perce még jó volt:D
  • akyyy
    Nálam azt írja ki not found, atw máris törölte?
  • SuZso
    Azok kedvéért aki nem bírt visszaolvasni, csináltam egy honlapot, TDU GYIK néven. A következő címen érhető el: http://tdugyik.atw.hu/ És kérem hogy mindenki mentse el magának, aki ilyen felejtős típus!!! Mostantól csak ezt fogom másolni, ha valaki nem érti a Goldal kapcsolatos dolgokat.
  • Citrancs
    jaj de megvenném én is:D de előbb egy kormányt akarok venni vag ymind2őt egyszerre csak nincs pénz mert nincs munka
    diákmunka sincs::D
    válságvan van:(
  • Aquir
    Nah most rendeltem meg mert csak hétfőre tudom biztosan átvenni :)
  • SuZso
    Nah most képzeljétek el, elmentem az 576ba és elfogyott a tdu gold. Most akkor nem tudom kérdezni a szokásos serial marhaságot...
  • Aquir
    akkor mit is kell a kóddal kezdeni? :p
  • USAMEN POWER
    - Mielőtt kérdést teszünk fel a többieknek szétnézünk, hogy azt esetleg más előttünk már nem tette-e fel illetve hogy született-e rá válasz. Senki nem szereti sokadszorra leírni ugyanazt csak azért, mert valaki lusta szétnézni írás előtt.

Ezt lehet olvasgatni !
  • USAMEN POWER
    Am már várom a következő kérdést a tdu gold-al kapcsolatban. Még biztos akad bőven aki megkérdezi ugyanazt !
  • USAMEN POWER
    Meglehet hogy a kérdése másra irányul, de nem esett még le hogy a TDU GOLD a téma már hetek óta ? Csak egy icipicit kell megerőltetnie magát, és máris megvan a válasz a kérdésére.
    Másfelől megelőztem a további kérdéseit, mert miután megveszi, biztos azért írkált volna, mert nem működik neki az a qrwa játék. Jaaj és most mit tegyen ? Dobja ki !
  • Citrancs
    jóreggelt:D
  • SuZso
    Szerintem elmegyek megvenni én is, és mindenkit zargatni fogok a cd kulccsal kapcsolatban... muhahahahaha:D (Na jó csak vicc volt)
  • 1greenman
    na akkor most jövök én is hogy ma megvettem, nagyon fasza ahogy kinéz az egész
    mit is kell most csinálni azzal a kóddal?(nehogy valaki komolyan vegye)
    Eredeti Játékaink topikba tettem képet
  • tbundy
    ha meg nem válaszolnak a kérdésére, mert már le volt írva x-szer, akkor meg azért megy a hőbörgés a kérdező újak részéről, h senki nem segít
  • SuZso
    Én egyszer se írtam le ezt a cd galaxiss hülyeséget, de már engem is idegesít. Minden 2. hozzászólásnak ez a témája, szerintem már abba lehetne hagyni....
  • EnZsolt
    Csak az a baj, hogy ez olyan ellentmondásosan hangzik :)

Nem átverés, de új kulcsot kell kérni :D

• [HUN]FaTaL
    Csak nyílván ha új kulcsot kell kérni abból rá lehet jönni hogy nem átverés (lol? ilyet még nem is hallottam pc játékról). Tényleg rohadt unalmas hogy 53x megkérdezik ugyanazt.
  • EnZsolt
    Én azt nem értem, hogy mi a fasírtért hőbörögsz, amikor nem arra irányult a kérdése? Komolyan mondom nyugodj már meg egy kicsit. De előtte tanulj meg szöveget értelmezni, mert én valahogy sehol sem láttam azt a hozzászólásában, hogy nem megy fel online, vagy azt, hogy miért nem megy a megapack.

moonster: nem átverés, tökéletesen működik. Majd új CD-kulcsot kell kérned valószínűleg, ahogy USAMEN is megpróbálta leírni.
  • SeanJRRussel
    Csodálkoznak h agresszív az ember.
  • USAMEN POWER
    Ráadásul nem is olyan rég már leírtam ugyanezt. (#82006)
    Még csak keresgélni se kellett volna -.-
    Rajtamkívül még sokan leírták hogy mi a helyzet, mit kell tenni, de ennek ellenére mindig jön vki ugyanazzal a kérdéssel, max más megfogalmazásban... Nem tom hogy mi a jófrancért nem megy a FAQ

És azt se tudom, hogy innen (#82024) miért tűnt el a videóm ? Pedig ezelött pár percel még ott volt
  • ucnlm
    Egyszer-kétszer biztos nem bánja. De mint lejebb kitárgyaltuk ez nem társalgó, hanem egy fórum...

• Gabor77
    Nehezedre esik leírni neki +2 sort és egy email címet?:)
  • USAMEN POWER
    A benne lévő Megapack Cd kulcsai hibásak. Csak annyit kell tenned, hogy ide ([email protected]) írsz egy panasz levelet, amiben a hibás Megapack Cd kulcsát is feltűnteted. Nem átverés, ezenkívül más hibája nincs, és működik.

Amúgy megtanulhatnál visszaolvasni, mert a topikban az utóbbi 9999999999999999 oldal a TDU Goldról szól, és tele van mindenkinek a fa.za hogy napi 9999999999999999-szer megkérdezik ugyanazt, más formában.
  • moonster
    Szevasztok!

Cd galaxisban 1800 ft-ért láttam TDU-t, a kiegészítővel. Ez tökéletesen műxik neten, vagy átverés?
    Fenn az EU patch-en, 20+15 euro a teljes játék, és nem 1800 ft.

Mit gondoltok?
  • holecsko10
    Köszönöm mindenkinek rég drifteltem ilyen jókat kár hogy csak pár képet készítettem

• USAMEN POWER
    Nem tom hogy rossz-e a vidi, de Oahu-n is van Mt. Waialeale. Na mind1 nekem jó !
  • USAMEN POWER
    A MAI TERMÉS ! EGYÉTEK !

Köszönöm a részvételt Norby és Dani !

Majd miután Norbyék elmentek, belefért még egy kis külön kitérő.
    Norby ezt még veletek megmászom legközelebb !

To be continued...

• Gabor77
    Én nem láttalak a kráter környékén :)
  • Aquir
    azért nem értettem ( "goldhoz kiadott" helyett , inkább "goldban levő" mappack) :)
    akkor én is sírok majd emailt
  • [HUN]FaTaL
    Azt hívják goldnak...
  • kazai21
    Na nem jön senki??:D
  • Aquir
    csak a gold na, ok :) az 1990Ft-os TDU+megapackot veszem abban akkor nincs hiba
  • [HUN]FaTaL
    Hogy érted hogy TDU ALAPjátékhoz? Ha a webshopból vetted a megapackot, akkor jó kulcsot kaptál. Csak az itthon kiadott gold verziók megapack kulcsai hibásak (valamit elszúrhattak az atarival).
  • Aquir
    És az összes TDU ALAPjátékhoz kiadott, Megapack Cd kulcsa is hibás? :)