107666
-
csak a megapackot teszed fel az új kóddal, semmi máshoz nem nyúlsz, akkor onnan folytatod ahol abbahagytad -
Szabi1991 #82055 jó idő van.. 
-
Forma 1-es verseny van készülőben!!! Fél 3kor kezdenénk D kategóriás járgányokkal!!! Norbinak volt egy kikötése, hogy csak jó arcok jöhetnek, de hát hisz mindenki az???!!!!!:D:D:D:D Raceway a talihely!!! Lesz egy időmérő és 20 körös verseny!!!! Gyertek minél többen!!! -
Ha megveszem a megapackot kérek uj cd kulcsot,feltelepítem a játékot...a mentésemet vissza lehet rakni?Vagy ujból kell kezdeni? -
Újra működik a TDU GOLD GYIK, leállás lehetett az atw-nél: tdugyik.atw.hu -
Hali!
Tegyétek ki a bannerba h. TDU GOLD qva nagy betükkel, és akkor lehet, ismétlem lehet, hogy nem kérdezik meg xD
Mai krúzról később írok, most megyek el. -
valami tényleg nem stimm, 10 perce még jó volt:D -
Nálam azt írja ki not found, atw máris törölte? -
Azok kedvéért aki nem bírt visszaolvasni, csináltam egy honlapot, TDU GYIK néven. A következő címen érhető el: http://tdugyik.atw.hu/ És kérem hogy mindenki mentse el magának, aki ilyen felejtős típus!!! Mostantól csak ezt fogom másolni, ha valaki nem érti a Goldal kapcsolatos dolgokat. -
Citrancs #82047 jaj de megvenném én is:D de előbb egy kormányt akarok venni vag ymind2őt egyszerre csak nincs pénz mert nincs munka
diákmunka sincs::D
válságvan van:( -
Nah most rendeltem meg mert csak hétfőre tudom biztosan átvenni :) -
Nah most képzeljétek el, elmentem az 576ba és elfogyott a tdu gold. Most akkor nem tudom kérdezni a szokásos serial marhaságot... 
-
akkor mit is kell a kóddal kezdeni?
:p
-
USAMEN POWER #82043 - Mielőtt kérdést teszünk fel a többieknek szétnézünk, hogy azt esetleg más előttünk már nem tette-e fel illetve hogy született-e rá válasz. Senki nem szereti sokadszorra leírni ugyanazt csak azért, mert valaki lusta szétnézni írás előtt.
Ezt lehet olvasgatni ! -
USAMEN POWER #82042 Am már várom a következő kérdést a tdu gold-al kapcsolatban. Még biztos akad bőven aki megkérdezi ugyanazt ! -
USAMEN POWER #82041 Meglehet hogy a kérdése másra irányul, de nem esett még le hogy a TDU GOLD a téma már hetek óta ? Csak egy icipicit kell megerőltetnie magát, és máris megvan a válasz a kérdésére.
Másfelől megelőztem a további kérdéseit, mert miután megveszi, biztos azért írkált volna, mert nem működik neki az a qrwa játék. Jaaj és most mit tegyen ? Dobja ki ! -
Citrancs #82040 jóreggelt:D
-
Szerintem elmegyek megvenni én is, és mindenkit zargatni fogok a cd kulccsal kapcsolatban... muhahahahaha:D (Na jó csak vicc volt) -
na akkor most jövök én is hogy ma megvettem, nagyon fasza ahogy kinéz az egész
mit is kell most csinálni azzal a kóddal?

(nehogy valaki komolyan vegye)
Eredeti Játékaink topikba tettem képet -
tbundy #82037 ha meg nem válaszolnak a kérdésére, mert már le volt írva x-szer, akkor meg azért megy a hőbörgés a kérdező újak részéről, h senki nem segít
-
Én egyszer se írtam le ezt a cd galaxiss hülyeséget, de már engem is idegesít. Minden 2. hozzászólásnak ez a témája, szerintem már abba lehetne hagyni.... -
Csak az a baj, hogy ez olyan ellentmondásosan hangzik :)
Nem átverés, de új kulcsot kell kérni :D
-
Csak nyílván ha új kulcsot kell kérni abból rá lehet jönni hogy nem átverés (lol? ilyet még nem is hallottam pc játékról). Tényleg rohadt unalmas hogy 53x megkérdezik ugyanazt. -
Én azt nem értem, hogy mi a fasírtért hőbörögsz, amikor nem arra irányult a kérdése? Komolyan mondom nyugodj már meg egy kicsit. De előtte tanulj meg szöveget értelmezni, mert én valahogy sehol sem láttam azt a hozzászólásában, hogy nem megy fel online, vagy azt, hogy miért nem megy a megapack.
moonster: nem átverés, tökéletesen működik. Majd új CD-kulcsot kell kérned valószínűleg, ahogy USAMEN is megpróbálta leírni. -
Csodálkoznak h agresszív az ember. -
USAMEN POWER #82031 Ráadásul nem is olyan rég már leírtam ugyanezt. (#82006)
Még csak keresgélni se kellett volna -.-
Rajtamkívül még sokan leírták hogy mi a helyzet, mit kell tenni, de ennek ellenére mindig jön vki ugyanazzal a kérdéssel, max más megfogalmazásban... Nem tom hogy mi a jófrancért nem megy a FAQ
És azt se tudom, hogy innen (#82024) miért tűnt el a videóm ? Pedig ezelött pár percel még ott volt
-
Egyszer-kétszer biztos nem bánja. De mint lejebb kitárgyaltuk ez nem társalgó, hanem egy fórum...

-
Nehezedre esik leírni neki +2 sort és egy email címet?:) -
USAMEN POWER #82028 A benne lévő Megapack Cd kulcsai hibásak. Csak annyit kell tenned, hogy ide ([email protected]) írsz egy panasz levelet, amiben a hibás Megapack Cd kulcsát is feltűnteted. Nem átverés, ezenkívül más hibája nincs, és működik.
Amúgy megtanulhatnál visszaolvasni, mert a topikban az utóbbi 9999999999999999 oldal a TDU Goldról szól, és tele van mindenkinek a fa.za hogy napi 9999999999999999-szer megkérdezik ugyanazt, más formában. -
Szevasztok!
Cd galaxisban 1800 ft-ért láttam TDU-t, a kiegészítővel. Ez tökéletesen műxik neten, vagy átverés?
Fenn az EU patch-en, 20+15 euro a teljes játék, és nem 1800 ft.
Mit gondoltok? -
Köszönöm mindenkinek rég drifteltem ilyen jókat kár hogy csak pár képet készítettem
-
USAMEN POWER #82025 Nem tom hogy rossz-e a vidi, de Oahu-n is van Mt. Waialeale. Na mind1 nekem jó !
-
USAMEN POWER #82024 A MAI TERMÉS ! EGYÉTEK !
Köszönöm a részvételt Norby és Dani !
Majd miután Norbyék elmentek, belefért még egy kis külön kitérő.
Norby ezt még veletek megmászom legközelebb !
To be continued...
-
Én nem láttalak a kráter környékén :) -
azért nem értettem ( "goldhoz kiadott" helyett , inkább "goldban levő" mappack) :)
akkor én is sírok majd emailt -
Azt hívják goldnak... -
Na nem jön senki??:D -
csak a gold na, ok :) az 1990Ft-os TDU+megapackot veszem abban akkor nincs hiba -
Hogy érted hogy TDU ALAPjátékhoz? Ha a webshopból vetted a megapackot, akkor jó kulcsot kaptál. Csak az itthon kiadott gold verziók megapack kulcsai hibásak (valamit elszúrhattak az atarival). -
És az összes TDU ALAPjátékhoz kiadott, Megapack Cd kulcsa is hibás? :)