107666
N%C3%A9vtelen-1.png
  • V43 1105
    Regelj úgy hogy a neved elé ird be azt hogy [HUN] :P
  • Peeetike
    Sziasztok! Gondolom már herótotok van a sok idióta kérdéssel, de azért bombáználak még Titeket, eggyel, ha nem haragszotok meg érte. Szóval megvettem a Media Marktban a Gold Packot, látván az itt leírtakat, küldtem a CD Projektnek e-mailt, hogy gebasz van a CD kulccsal, kaptam is újat, feltettem a játékot újból, most már a jó kulccsal, azonban az online játék továbbra sem akar menni.
    Csináltam már két gamespy ID-t, de az egyiknél azt írja ki, hogy ez az usernév már használatban van egy másik jelszóval, illetve egy régebbire, meg egy újonnan regeltre, azt írja ki, hogy invalid... Szóval megvagyok lőve online terén és igazából nem tudok, miből rájönni, hogy mit kéne tennem, hogy menjen a játék online.

Remélem erre még azért válaszoltok! Köszönöm!
  • kazai21
    Holanp vki rendez vmit?:D
  • USAMEN POWER
    És azóta nem vették meg, mert ez a tipus úgy néz ki, mintha odahányták volna...
  • carloelsa
    ezt már belinkelték
  • adamfesto
    77 milla:
    A Toyo Mercije
  • adamfesto
    A mai:
    Ezt mindennap kiírom mert mindennap megkérdezik:

Játékban CD projectes kis füzet, az segít regisztrálni CD project oldalán, az ott található e-mail címre küldd a szomorú hangú levelet + a rossz CD kulcsot és kérd a cserét. Pusszantás.

De legalább egyre többen leszünk.
  • adamfesto
    A kérdésben benne van a válasz....
  • USAMEN POWER
    Az onlinenak meg a legfőbb értelme az, hogy másokkal gamelsz, nem hogy ki ? %-nál tart !
  • USAMEN POWER
    Szerintem ezt te döntsd el. Én már szinte mindent megcsináltam, (Végigjátszás: 94 %) volt kedvem a játékhoz, cruiseokra járok, online versenyzek, stb... Kb. ezért vettem meg, nem azért hogy kérdőre vonjam az értelmét.
  • Rainbow15
    van értelme végigvinni a játékot? Mert minden kocsit meg tudnék venni, ha sok pénzem lenne, sok pénzt meg nem nehéz szerezni.
  • USAMEN POWER
    Lényeg hogy minden versenyt goldra kell csinállni, mert a végén azért is pontot kapsz. De ha a végigjátszásnál egy picit nézelődtél volna, magadtól is rájössz. A szállítós, meg egyébb missziókat meg ahogy érzed úgy csináld meg (perfect, vagy nem perfect)
  • akyyy
    Elsőnek érdemes lenni mert kihívásokat kell teljesíteni (gyözz 3 versenyen, majd győz 50-en, majd győzz mitomén mennyin, de az is lehet hogy mindegyiken kell nyerni a 100%-hoz, sőt ez biztos:)
    amúgy érdemes szerezni 1 millát legalább (autós szállitós küldivel ez könnyű), megvenni az enzot, és azzal csinálni a csak A-s külsiket és igy szépen visszafelé haladva.
  • PepsiMax
    köszi :)
  • Rainbow15
    Sziasztok!
    Carriert csinálom, és az lenne a kérdésem, hogy a játék végigjátszásához a versenyeken milyen eredményt kell elérni? 1-nek kell lenni, vagy benne kell lenni az első 3-ban? Vagy csak versenyezni kell, a helyezés meg csak arra jó, hogy több pénzt kapjak?
  • USAMEN POWER
    TDU Central
  • PepsiMax
    Sziasztok.olyan oldalt keresek ahol le lehet a TDU-hoz tölteni dolgoakt.olyan van? :)
    Mondjuk külön kocsi amiket le lehet tölteni és belehet tenni a játékba,stb.....stb....(megapackal játszok)
  • [HUN]FaTaL
    Hogy tudtok ilyen hányadék modelekkel menni?:D Én ilyenkor inkább visszarakom az alapot.
  • AlieN911
    20:00 körül..
  • AlieN911
    Nah én már ott vagyok, lehet ugrálni! Kajálok egyet, és ott is vagyok 18 körül.
    Nem rossz Merci xD
  • SeanJRRussel
    Kár h iylen merci nincs a gameban:((
  • Toyo
    Elnézek, ha nem jön közbe semmi.. ideje lenne már :)

• [HUN]FaTaL
    Télleg, elcsesztem sry :D
  • 1greenman
    nem ötezer kilóméter, hanem 5000 mérföld azaz 8ezer kiló
  • SeanJRRussel
    Me ha bemész az egyik házadba ott info-gameprogress akko látod h miket nem csináltál még meg.És a versenyeket aranyra kell csinálni nem elég az 2. 3. hely.
  • [HUN]FaTaL
    Felfedezted az összes utat? Mentél legalább ötezer kilómétert? Feltuningoltál 3 autót? Rendelkezel 10 házzal, 50 autóval, 3 aston martinnal, 3 ferrarival? stb..

Nézd meg a házban hogy miket kell még csinálnod.
  • carloelsa
    Én nem tok menni :( (De igaz amire megyek az fontosabb és jobb)
  • totti10
    hi

miért van az hogy megcsináltam az össze fuvart,versenyeket. és a játék állás 57%-ot ir?
  • solo
    Mert azon a layeren nincs senki.
    Ha akarsz találkozni valakivel, akkor nyomj egy m et, ott a players, ott megjelennek egy bizonyos layeren lévő játékosok, rákattintassz valamelyikre, és akkor bedob mellé ha szerencséd van.
    De amúgy, ha csak mész valamerre, akkor is találkozhatsz néha valakivel.
  • szmokker
    csáó

most kezdtem tolni a game-et és csak 1 kérdésem van, hogy mért nem látok senkit online-ba?
    azt írja h free ride players 1 azis én
  • solo
    Nem is olyan rossz xD
  • SeanJRRussel
    A legújabb concept car ami tdu-ba gurul:D

• Aquir
    autókázunk össze vissza? nincs elég légszennyező anyag a levegőben? nem akartok a sarokba bújva sírni? :P
  • AlieN911
    Hali!

Miért ne jöhetnél? :) "Szabályokat" elfogadod ami a képen van, akkor jöhetsz. Bár szerintem nem lesz nehéz, alapból megy neked.
  • SeanJRRussel
    Most DÉLUTÁN NEM CSINÁL VKI KRÚZT VAGY ÖSSZEJÖVETELT?????
  • SeanJRRussel
    Én megyek(legalább is remélem h mehetek)
  • AlieN911
    Hali!

Este 20:00 találkozó a képen látható DRIVE_IN (A-7) Autó: csak Mercedes (Ha lehet akkor a max C katossal gyertek, én is SL65 jövök.) HC:ON! Normális,figyelmes,előzékeny csapatjátékos légy.

---Képecske---
  • Roger6
    Ez teljesen jogos, igaza van!
  • moonster
    Huh, érdekes hozzáállások.
    Aki türelmes volt, annak köszönöm, aki meg nem, annak is :)
    Párat görgettem lefelé, de láttam, h fullra van képpel a forum, gondoltam, itt mindenki tolja a képeket.
    Anno a beta tesztben résztvettem, utána nem játszottam.
    Nem vettem meg, csak rákerestem, hol találok TDU-t.
    Fogalmam nem volt a hibás cd kulcsok körüli mizériáról, de tuti az én hibám.

Gabor77, EnZsolt, köcce a jó szavakat.
    a zsörtölődőeket nem írom le, tudják kik ők.
  • norbi56
    okok köszi