107666
-
tehát mindakettőt töröljem :p -
Ahogy látom én is része lettem a fórumnak a Gyakran Ismételt Kérdések menüponton keresztül!:) Köszönöm!:D -
Citrancs #82214 sziasztok
ma lesz valami közös program?:D
-
Petire kattolj. -
Szabi1991 #82212 na így milyen a Gy.I.K ? :D -
Akylleus #82211 nem lehet ratok csatlakozni -
Nem jön senki?:S -
Jó lesz ez:)
Amúgy 5 perc múlva lehet rám ugarni. -
Akylleus #82208 eleg sokan vannak, talalkozhatnak valami kevesbbe nepszeru helyen -
USAMEN POWER #82207 Duty oldalát linkelni lehetne a FAQ gomb alá. Azt nem tom h lehetne megoldani, anélkül hogy lekerülne a banner... Amúgy a gombok eredetileg világítanának ha rámész a kurzorral, de azt sztem egyik haverom csinálja meg, mert nem akarok elbaszni semmit. -
Akylleus #82206 ram szamithattok -
szcsaby #82205 Az jobb nekem is.Én is ott leszek szerintem egy maserati spyder cabrio-val. -
Jah meg még1 gond van:S
18:30-kor tom megtartani a krúzt:S
Közbe jött vmi. -
BalanceArt #82203 Én is sok időt töltök trade-en. Minden alapjátékbeli autómat ott vettem áron alul, (a legtöbbjét 3-as tuninggal) de volt olyan is, amit ingyen, pl. egy fehérre átfestett Alfa 8C-t.
-
Szabi1991 #82202 szóltam a házigazdának, hogy a szöveget tegye be a fejléc alá :-) -
gabesz012 #82201 Akkor csak gépfüggő. Ja, az a szembejövős megakadós dolog elég idegesítő volt, de nálam e8400 mellett már nem csinálja XP-n sem. -
USAMEN POWER #82200 Én imádok traden üzletelni :D Állt. veszk ott egy autót, átfestetem, majd többért eladom. De THX az infót, kihasználom hogy a bónuszautók traden aranyat érnek xD Eegy két Ford, meg egy Chrysler van, amit semmi pénzért nem adnák el, a többi mehet Tradera :) -
Én 10ért adtam el őket, kivéve az alfat, az érdekes volt. Feltettem 8 milkóért, megvették majd rájöttem hogy kell egy az alfa küldihez úgyhogy vettem egyet 6ért :D Majd eladtam 7ért, és találtam egyet 80ezerért(!) később úgyhogy azt megvettem és eltettem. :) -
XP-n ugyanezt csinálta, sőt még szarabb is volt. TDU szvsz Vistara jobban van optimalizálva, már az előző gépemen is jobban futott mint XP alatt (p4 3,0, 2gb ddr, hd2600xt). És Vistan nincs az sem (hálistennek) hogyha szembe jön egy játékos akkor megakad egy pillanatra. -
nem bizony, csak a traden tudsz szerezni...
amúgy a traden a bónusz kocsikat lehet a leghamarabb elpasszolni, feltettem 5 millióért a firepowert, kiléptem a trédről és egyből kaptam az üzenetet, hogy eladva -
De a FAQ-ot csináltassátok már meg! -
gabesz012 #82195 Azért ez a Tdu is érdekes egy jószág, én olvasom ezeket a hibákat, de (kopp-kopp) nálam még soha semmi gebasz, hibaüzi nem volt, pedig több, mint 1 éve vagyok aktív. Radial sosem éri el még az 1 mb-t sem, pedig a win is tdu-val együtt van már vagy 7 hónapos. :) De a régi gépemen sem voltak vele gondok, pedig az éppen megütötte a minimumot. Gondolom azért a vista is belejátszik sokaknál, tdu nem igazán kedveli ezek szerint. -
USAMEN POWER #82194 Mi a helyzet a bónusz autókkal ? Átveszel egyet, utána ugyanabból már nem lehet többet venni ? -
Zsolesz089 #82193 okok gyertek csak lambokkal ne mmuszáj a murci :) -
dmp kiterjesztésű fájl, nyugodtan törölheted én is szoktam (nem tudom mikor jelenik meg, néha ott van néha nincs):D -
mármint a kettőt -
USAMEN POWER #82190 Akk ami a savegame mellett van azt nyugodtan törölhetem ? Nekem 11 mb am. -
Jah és ne gyertek packos autóval.
Lécci. -
radialeng/radial csak a radial.cdb-t törli -
Az nem mentés hanem egy temp fájl. Mentés mappán kívül van. -
tehát akkor ezeket lehet törölni vagy a Radialeng-gel is töröltetni tudom őket? -
tbundy #82185 15.-én vettem meg a játékot azóta lett ekkora. -
szerintem hótgagyi, de én még ilyet se tudnék az is igaz :D -
Nice az új banner :D -
Ezzel mek.
-
USAMEN POWER #82181 Én a mentésből soha semmit nem szoktam törölni... -
USAMEN POWER #82180 Kb. 3 napig 6mb körül van. Utána 12mb (nekem már ekkor elkezd baszakodni a game) stb... -
USAMEN POWER #82179 Tényleg ? Nekem kb. 1 hónapja, patchel és Megapackal együt volt egy ilyen házból kijövős problémám. Ezért van a mai napig egy pót profilom. Ha exe hibával kibasz, akk a pótprofillal kezdek, majd ha olyan 4-5 ezer kb radial.cdb összegyűlik, akk vissza az eredeti profilomba, majd probléma mentesen ki tudok jönni a házból. (ez a hiba mindig a radial eng használata után jelentkezett, de már 1 hónapja nem találkoztam ezzel a problémával) Am ez ügyben írtam is eleget ide. -
Azt is lehet törölni. -
ja akkor mosta radialról beszéltetek? :D
akkor ez mi?
Dokumentumok\Test Drive Unlimited" mappában a "savegame" mappa mellé létrehoz egy másik fájlt is
ott nekem egy TDU_1_66_A.dmp van, ami 17 mb-os, azt nemhinném hogy szabad törölni