107666
N%C3%A9vtelen-1.png
  • Misi az ezredes
    Ha törlök 1 HSZ-t figyelembe veszem hogy mi lesz a következménye ha bent hagyom. Nem törlöm az összeset de nem kéne ezen lovagolni 10 HSZ-en keresztül, hogy miért is lett törölve. Legyen nyugalom és rend.

OFF törölve...
  • akos
    Köszi, az infót... :) Azért kár, hogy nincs hozzá CBR, de mindegy.
  • [HUN]FaTaL
    Nem.
  • akos
    Szép napot mindenkinek a topicban!!!!
    Egy két helyről hallottam, hogy állítólag csináltak a játékhoz Honda CBR 1000 RR-t, és érdekelne, hogy igaz-e ez az állítás???
  • Roger6
    Nagyon szépen, precízen vezetsz Hole! Gratulálok a videóhoz!
  • DJKonya
    Muszáj mindig ilyen későre rakni?:( na mindegy
    valaki jön valamerre 4óra fele?
  • AlieN911
    Szerintem meg mindenki megértette amit írtam, a lényege lejött. Amúgy meg nem tom, hogy mi bajod van vele, gondolom a 2. vessző utáni... Írhattam volna ponttal is, és új mondatba "én" nélkül, de qrvára nem érdekel.=> első mondatom... xD
  • carloelsa
    Ezt sokszor látom én is, össze vissza vannak, van amikor egy marha hosszú tök egyenes fékcsíkot látok a levegőben :D
  • Entex
    Na egy kicsi izgalom kell neki, biztos uncsi a nyáriszünet, vagy nemtom.
  • USAMEN POWER
    Vki már megint kötözködik De ki ?
  • pxxl
    Te is megbuktál magyarból...

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Remélem most örülsz NewLife/Userman...vagy mi. :)
  • Falkon
    Na erre , ha minden igaz megyek.
  • USAMEN POWER
    Egy kis bug.

• AlieN911
    Hali!

Mai krúzom ismételten only Mercedes, mivel többen kérték az ismétlést, és nekem is nagyon bejött ez a Mercedes
    RÉSZLETEK
  • 1greenman
    mi a tökömet kell már variálni, miért nem játszunk inkább?
  • Aquir
    Misi,a kódokat így:

Sortörés (a GYIK szöveg lejjebb legyen a banner alatt): ezzel a kóddal sortörés: <br>
    halmozhatod is pl: <br><br>

Leírtam úgy lenne jó ahogy a hozzászólásban van
    Linket ezzel a kóddal: <a href="[email protected]">[email protected]</a>

Piros szöveget így:
    <p style="color:red">SZÖVEG IDE</p>
    Zöldet meg green-nel ugyanígy, ok?
  • csoli31
    Megnéztem én is.Kár hogy nem tudtam menni! Sajnos este 9 útán értem haza. Nem csak hogy vannak akik csak erőlködnek, de volt aki nem is driftelt, csak simán végigment és kész.Ha már egyszer meghirdetted hogy olyanok menjenek akik tudnak driftelni, akkor drifteljen, még ha nem is tud annyira jól! Az első videó alatti zene tetszik nekem, és illik is alá, de a második nem igazán illik alá (saját vélemény). Meg máskor úgy kicsinyítsd le a videót hogy megmaradjon a szélesvásznú hatás, mert így kicsit megvan nyúlva függőlegesen. De amúgy nagyon jók!
  • RS
    Jók lettek a videók!
  • Aquir
    másodszor is küldtek új kódot, azzal már működik a játék, megapack, online, száguldás :)
  • holecsko10
    :D
  • USAMEN POWER
    Azért látszott hogy páran csak erőlködtek.
  • Aquir
    afene nem tudok felmenni online. Pedig kaptam kódot, bele a txt-be, azt meg visszatettem.

akkor most: mivan???
  • moonster
    igen tudom, de még pár helyre benézek, hátha...
  • Aquir
    lehet házhozrendelni is +990Ft ért ha nem megy máshogy
  • moonster
    Ejj, de jó. Épp megakartam kérdezni, h mennyi idő, amíg az új kód megérkezik, de a AQUIR hova is küldjem levele, és az éjjen, megjött a kód levele között alig több, mint 1 óra telt el.

Grat a cdprojectnek

Megnéztem már több tescot, auchant, de nem találtam LV-s gold packot, de nem adom fel.
  • Aquir
    Whoa, meg is érkezett az új kód, megyek száguldani :)
  • Aquir
    esetleg javítsátok ha valami nem helytálló!
  • Aquir

Javasolok egy újabb Gyakran Ismételt Kérdéseket

Kérem a házigazdát illetve a többiek megszavazását, hogy ezt tegyük be felülre, még egy sortörés különbséggel, Piros címmel, és vastagbetűsen

Köszönüm SuZso [Dutyimadár]-nak ennek a változatnak az alapját, nem szándékoztam őt kitúrni, a cél egy átlátható, bővített változat készítése volt, ami mindenki hasznára válik!

A GYIK a betételhez erősen ajánlott, benne használandó kódokkal együtt elérhető itt!

1. Mit tartalmaz a játék új kiadása (Legjobb Választás), és milyen egyéb problémák merülhetnek fel?

A tartalma az alapjáték (Test Drive Unlimited), valamint ennek a játéknak a kiegészítője, azaz a Megapack, amivel elérhetővé válik 46 új jármű. (A megapackkot külön is meg lehet vásárolni, de így az ára (árfolyamtól függően) 4000ft köré esik.)

A csomag ára 1990ft, és kapható az 576 áruházakban, PC-Dome Webáruházban, Tescoba, mindenhol, ahol a "Legjobb Választás" című sorozatot kapni lehet!

A Probléma ezzel a következő:
    Egyedül azoknak a Megapackkok-nak az Aktivációs kódjai hibásak, amelyeket a játékkal együtt lehet megvenni (ezt hívják a TDU Gold kiadásnak). A hibás kód azt eredményezi, hogy nem enged felmenni téged online!

A Megoldás: a [email protected] emailre kell írnod egy panaszkodó levelet, amiben feltünteted a Megapack hibás kódját (ugyanis ezt ki fogják vonni a forgalomból!), és kérsz egy újat!

Ha esetleg felraktad a Megapackot, és még nem kaptál új kódot, akkor megkeresed az Addon.txt-t (Windows XP-n C:\Documents and Settings\All Users\Application Data\Test Drive Unlimited\Addon.txt), és áthelyezed egy másik mappába. Így tudsz menni online, de az új kocsikat Online használva ki fog fagyni a játék (offline ettől még lehet velük menni). Ha van új kódod, visszateszed a txt-t és átírod benne a kódot az újra!

• fery02
    Működik! Köszi szépen! :)
    Viszont ma már nem indult DVD nélkül a játék, be kellett raknom a DVD-t. Pedig ugyanúgy csak beraktam volna a mini imaget, de kiírta, hogy "rakjam be az eredeti lemezt". Lehet, hogy mindig újra kéne telepítgetni a Daemon Tools-t?
  • Aquir
    tehát offline nyugodtan működnek az új kocsik, csak online ne menjek, akkor így van ugye? még egyszer kösz :)
  • Aquir
    htx
  • gamer1989
    Az addon.txt-t visszarakod a helyére, megnyitod pl jegyzettömbbel és átírod benne a kódot.
  • Aquir
    és az új kódot hova fogom beütni?
  • gamer1989
    Mindenra kattinhatsz csak azokat a kocsikat ne használd amik a megapackkal kerültek a játékba, megtudod ugyanúgy venni meg végülis mehetsz is vele, csak kb 10-20mp múlva lefog dobni a szerverről ha pack-os kocsit használsz, amúgy semmi mással nem lesz gond!
  • Aquir
    ok akkor max a Kézikönyvet bújom mire ne kattintsak rája :) ->
  • gamer1989
    Igen benne maradnak a játékban csak ne használd őket.
  • Aquir
    köszi! A házvétel után a kocsivásárlás jön, és hogy oda is betette -e őket?
  • gamer1989
    A pack csak kocsikat és 1 motort adott hozzá, házat nyugodtan vehetsz. ám ha xp-d van a fájl pontos helye: C:\Documents and Settings\All Users\Application Data\Test Drive Unlimited
  • Aquir
    Én most vásárolok kocsit (a házvétel után), most akkor ott is bővültek ezekkel? (Mert gondolom nem csak online működnek)
  • gamer1989
    Keresd meg ezt a fájl a gépeden Addon.txt és tedd mondjuk egy másik mappába ahol találtad, utána feltudsz menni online is csak ne használj pack-os kocsit mert lefog dobni.