107666
-
rá megyek az exére bead valami ablakot és ennyi bemegyek a gameba és nincsenek az autók de nem érdekel leszarom!!!!!!!! -
Ok. Akkor húzz az offtopicba. Mellesleg az 1.66ot felkéne talán telepíteni... -
Zsolesz089 #82423 (Bocsesz de az előbbi hozászolásomat másnak írtam (ott van az illető neve is vastagon), nem neked. Amúgy volt fent előtte warez verzió? )
Volt fent warez verzió sajnos mit tudok vele csinálni?
Amugy a TDU eredeti volt előtte azért raktam fel a warezt h lássam az autókat -
orottu #82422 Ha még él a dolog, akkor jövök én is. Már ha sikerül csatlakozni -
ok
nincs eredeti játékom de az online játék nem is zavar stimm???
a két autó ami az 1.66 patchba van nemtalálom sehol
ez miért van???? -
csoli31 #82420 ripso7: Nem értelek?? Milyen 2 kocsiról beszélsz?? Nem eredeti a játék?? Mert ha nem akkor nem fogsz online játszani csak ha megveszed kemény 2 ezerért!! Írjál érthetőbben, mert én nem értelek! -
USAMEN POWER #82419 Én csak jeleztem a TDU Goldal kapcsolatban: [ Gyakran Ismételt Kérdések ]
Nem kötelező válaszolni. -
:D ott nincs:D -
Rohadt meglepő módon a Nissan Skylinet a Nissan, az Audi RS4et pedig az Audi szalonban... -
csoli31 #82416 Én jó személynek írtam. Ő hitte azt hogy neki írom!
De akkor ezek szerint te is azt hited hogy neki írom?!
-
de attól még az 1.66A patchnak kellene működnie nem???
és ha igen a két autót meik szalonba találom meg??????
-
nem jó nem eredeti és nincs bent aplication mappába:(:(:(:( -
áááááááááá sütiiii
köszi ISTEN vagy mindjárt kipróbálom -
csoli31 #82412 Bocsesz de az előbbi hozászolásomat másnak írtam (ott van az illető neve is vastagon), nem neked.
Amúgy volt fent előtte warez verzió?
-
USAMEN POWER #82411 -
Zsolesz089 #82410 Ezt tudtam de eredeti ma vettem rossz volt a kód kértem másikat és azzal sem megy -
csoli31 #82409 RIPI CSABI:Csak eredeti játékkal, és eredeti megapac-kal (eredeti kóddal) lehet online játszani! Azt csinálhatod, ha a játékod eredeti kitörlöd az Addon.txt-fájlt a c:Documents and Settings\Application Data\T.D.U. Mapából (rejtett fájl, és az xp-nél van itt). Így felenged online. Viszont nem vehetsz és nem viheted el egy körre sem a carpac-os kocsikat, mert ledob a szerverről! De ellenben láthatod ha más azzal van. -
USAMEN POWER #82408 Sry
-
Zsolesz ment a mocival én meg az astonnal szal ő lopta el a báttyám mociját. XDDD -
Jó van akkor köszi az unoka öcsédnek meg neked a krúzt. :D most örülsz?
XD
-
Én nem hallok semmi különlegeset. -
köszi srácok
letöltöttem a megapackot és fel is raktam és online nemtok játszani de a tuning boltban volt lexus úgy hogy gondoltam van bent lexus is
köszi a segítséget MINDENKITŐL -
Hej.
Meg lehet azt oldani, hogy az X360 kontrollert úgy kezelje, mint boxon??? Szerencsére irdatlan fasz módon van megoldva a setup, így például a térképen a jobbra nem lehet ugyan az, mint amivel jobbra kormányozom, és hasonlók. Rgo folyamatosan fel kell állnom a kanapéról, ha nem akarok órákon át ugyan azzal az autóval krúzolni -.- -
USAMEN POWER #82402 Elloptad a bátyád motorját xD -
Zsolesz089 #82401 :D Norbi jók lettek a képek de ne nekem köszönd unoka öcsém ment. -
Zsolesz089 #82400 Sziasztok
Lenne 1 hatalmas gondom
Megvan a megapack és a kulcsot is kicserélték mert goldom van
De ha el akarom indítani a mentésem nem tudom mert szétkapcsol
Mi lehet a gond nincs valami ötletetek?
Előre is köszi -
Látom nem csak én segítek. :D -
*megapackod -
csoli31 #82397 Mivel a Lexus pacos kocsi ezért a szalont konkrétan nem mutatja azon a térképen amit én linkeltem neked!
Itt található pontosan.
Mondjuk az is igaz, hogy csak akkor látod ha van mega-pacod. Eleve, akkor mutatja az összes szalont a térképen (játékon belül). -
Amúgy értelemszerűen csak akkor látod a lexus boltot ha megpackod is van. -
Ha minden igaz és ha jól emlékszem akkor az alábbi képen rosszul jelölték be a ducati márkakereskedést és felcserélték a lexus-al.
Kép:
Remélem tudtam segíteni. -
Sziasztok
! Épen indultam a Drive-in-be amikor összefutottam zsolesszal (és az uncsijával aki vezetett :D). Így együtt indultunk el a célponthoz és a végére egy jó kis kétszemélyes krúz lett.
Képek:
Köszi zsolesz a gurulást jó volt. :D -
hello bocsi de nem találom a térképen a lexus boltot segítene valaki köszi előre is -
a HC-t csak mester szinten lehet bekapcsolni nem? és egyébként ez mit jelent? lehet menni hc nélkül?
-
Na a második kocsimmal le is mentem a Tour of the Island versenyt 
Más alkalommal meg az volt a legjobb amikor autószállításkor frontálisan ütköztem egy mazsolával, és azért nem vesztettem egy fikarcnyi pénzt se mert nem nyomtam a gázt közben xD -
hello! lehet megvenném a játékot csak arra vagyok kíváncsi, hogy mennyien vannak magyarok és ti is mikor szoktatok játszani. -
Basszus Hole! Mi ez? A régi Orient gőzös??! 
Egyébként a zajok amikre valszeg gondolsz, léteznek nálam is. Ezért mentem dokihoz!
Node félre a tréfával, tényleg nem stimmel valami a géped körül. Igaz, nem sokszor fordult elő a video alatt...az eredeti avi-ban nem volt? -
én mennék de nincs HCm, viszont van a kategoriásom -
USAMEN POWER #82387 Ha konvertáltad a videót, akk ez konvertálási hiba miatt van. Előfordul. -
USAMEN POWER #82386 NE hazudjáál !!! Múltkor is így megszervezted a cruiseodat, rengetegen összegyűltünk, végül felvállalták a cruise vezetését, mert te sehol nem voltál.