107666
N%C3%A9vtelen-1.png
  • ripso7
    rá megyek az exére bead valami ablakot és ennyi bemegyek a gameba és nincsenek az autók de nem érdekel leszarom!!!!!!!!
  • [HUN]FaTaL
    Ok. Akkor húzz az offtopicba. Mellesleg az 1.66ot felkéne talán telepíteni...
  • Zsolesz089
    (Bocsesz de az előbbi hozászolásomat másnak írtam (ott van az illető neve is vastagon), nem neked. Amúgy volt fent előtte warez verzió? )
    Volt fent warez verzió sajnos mit tudok vele csinálni?
    Amugy a TDU eredeti volt előtte azért raktam fel a warezt h lássam az autókat
  • orottu
    Ha még él a dolog, akkor jövök én is. Már ha sikerül csatlakozni
  • ripso7
    ok
    nincs eredeti játékom de az online játék nem is zavar stimm???
    a két autó ami az 1.66 patchba van nemtalálom sehol
    ez miért van????
  • csoli31
    ripso7: Nem értelek?? Milyen 2 kocsiról beszélsz?? Nem eredeti a játék?? Mert ha nem akkor nem fogsz online játszani csak ha megveszed kemény 2 ezerért!! Írjál érthetőbben, mert én nem értelek!
  • USAMEN POWER
    Én csak jeleztem a TDU Goldal kapcsolatban: [ Gyakran Ismételt Kérdések ]
    Nem kötelező válaszolni.
  • ripso7
    :D ott nincs:D
  • [HUN]FaTaL
    Rohadt meglepő módon a Nissan Skylinet a Nissan, az Audi RS4et pedig az Audi szalonban...
  • csoli31
    Én jó személynek írtam. Ő hitte azt hogy neki írom! De akkor ezek szerint te is azt hited hogy neki írom?!
  • ripso7
    de attól még az 1.66A patchnak kellene működnie nem???
    és ha igen a két autót meik szalonba találom meg??????
  • ripso7
    nem jó nem eredeti és nincs bent aplication mappába:(:(:(:(
  • ripso7
    áááááááááá sütiiii
    köszi ISTEN vagy mindjárt kipróbálom
  • csoli31
    Bocsesz de az előbbi hozászolásomat másnak írtam (ott van az illető neve is vastagon), nem neked. Amúgy volt fent előtte warez verzió?
  • USAMEN POWER
  • Zsolesz089
    Ezt tudtam de eredeti ma vettem rossz volt a kód kértem másikat és azzal sem megy
  • csoli31
    RIPI CSABI:Csak eredeti játékkal, és eredeti megapac-kal (eredeti kóddal) lehet online játszani! Azt csinálhatod, ha a játékod eredeti kitörlöd az Addon.txt-fájlt a c:Documents and Settings\Application Data\T.D.U. Mapából (rejtett fájl, és az xp-nél van itt). Így felenged online. Viszont nem vehetsz és nem viheted el egy körre sem a carpac-os kocsikat, mert ledob a szerverről! De ellenben láthatod ha más azzal van.
  • USAMEN POWER
    Sry
  • Norby646
    Zsolesz ment a mocival én meg az astonnal szal ő lopta el a báttyám mociját. XDDD
  • Norby646
    Jó van akkor köszi az unoka öcsédnek meg neked a krúzt. :D most örülsz? XD
  • Yeltzin
    Én nem hallok semmi különlegeset.
  • ripso7
    köszi srácok
    letöltöttem a megapackot és fel is raktam és online nemtok játszani de a tuning boltban volt lexus úgy hogy gondoltam van bent lexus is
    köszi a segítséget MINDENKITŐL
  • SötétBarom
    Hej.

Meg lehet azt oldani, hogy az X360 kontrollert úgy kezelje, mint boxon??? Szerencsére irdatlan fasz módon van megoldva a setup, így például a térképen a jobbra nem lehet ugyan az, mint amivel jobbra kormányozom, és hasonlók. Rgo folyamatosan fel kell állnom a kanapéról, ha nem akarok órákon át ugyan azzal az autóval krúzolni -.-
  • USAMEN POWER
    Elloptad a bátyád motorját xD
  • Zsolesz089
    :D Norbi jók lettek a képek de ne nekem köszönd unoka öcsém ment.
  • Zsolesz089
    Sziasztok
    Lenne 1 hatalmas gondom
    Megvan a megapack és a kulcsot is kicserélték mert goldom van
    De ha el akarom indítani a mentésem nem tudom mert szétkapcsol
    Mi lehet a gond nincs valami ötletetek?
    Előre is köszi
  • Norby646
    Látom nem csak én segítek. :D
  • Norby646
    *megapackod
  • csoli31
    Mivel a Lexus pacos kocsi ezért a szalont konkrétan nem mutatja azon a térképen amit én linkeltem neked!
    Itt található pontosan.
    Mondjuk az is igaz, hogy csak akkor látod ha van mega-pacod. Eleve, akkor mutatja az összes szalont a térképen (játékon belül).
  • Norby646
    Amúgy értelemszerűen csak akkor látod a lexus boltot ha megpackod is van.
  • Norby646
    Ha minden igaz és ha jól emlékszem akkor az alábbi képen rosszul jelölték be a ducati márkakereskedést és felcserélték a lexus-al.
    Kép:
    Remélem tudtam segíteni.
  • Norby646
    Sziasztok ! Épen indultam a Drive-in-be amikor összefutottam zsolesszal (és az uncsijával aki vezetett :D). Így együtt indultunk el a célponthoz és a végére egy jó kis kétszemélyes krúz lett.
    Képek:

Köszi zsolesz a gurulást jó volt. :D
  • ripso7
    hello bocsi de nem találom a térképen a lexus boltot segítene valaki köszi előre is
  • Aquir
    a HC-t csak mester szinten lehet bekapcsolni nem? és egyébként ez mit jelent? lehet menni hc nélkül?
  • Aquir
    Na a második kocsimmal le is mentem a Tour of the Island versenyt
    Más alkalommal meg az volt a legjobb amikor autószállításkor frontálisan ütköztem egy mazsolával, és azért nem vesztettem egy fikarcnyi pénzt se mert nem nyomtam a gázt közben xD
  • Bence94
    hello! lehet megvenném a játékot csak arra vagyok kíváncsi, hogy mennyien vannak magyarok és ti is mikor szoktatok játszani.
  • lybrahu
    Basszus Hole! Mi ez? A régi Orient gőzös??!
    Egyébként a zajok amikre valszeg gondolsz, léteznek nálam is. Ezért mentem dokihoz!
    Node félre a tréfával, tényleg nem stimmel valami a géped körül. Igaz, nem sokszor fordult elő a video alatt...az eredeti avi-ban nem volt?
  • attis95
    én mennék de nincs HCm, viszont van a kategoriásom
  • USAMEN POWER
    Ha konvertáltad a videót, akk ez konvertálási hiba miatt van. Előfordul.
  • USAMEN POWER
    NE hazudjáál !!! Múltkor is így megszervezted a cruiseodat, rengetegen összegyűltünk, végül felvállalták a cruise vezetését, mert te sehol nem voltál.