107666
-
USAMEN POWER #82465 A Dodge Viper SRT-10 Coupe Megapackos verda.
Na most amit nem értek, hogy az Északi városban lévő autókölcsönzőbe, hogy jutott belőle ?
-
Vazze kajak olvadnak azok a jégtáblák:DD -
Lehet hogy Magyar építőmunkások jártak arra... -
USAMEN POWER #82462 A szigetes képek viszont qrwa jók xD A szökőár súlytotta Hawaii. -
USAMEN POWER #82461 Ez érdekes, nekem is nagyon melegszik a videókari, proci meg minden...
Max egyszer megáll a képernyő, két-három havonta 1x bejön egy kékhalál, de ilyen szerencsére nem szokott előfordulni. -
Azon a "szellemkrúzon" ott voltunk többen is csak pont a szervező nem volt és ez a gond... -
GLOBÁLIS FELMELEGEDÉS!!!! -
végre még valaki aki nem magyarításnak mondja 
-
ha szoktad moddolni a játékot (ezt már csak a magyarosításból gondolom) akkor valószínűleg az baszhatott el valamit ennyire radikálisan -

-
Hát nem hiszem proci hűtés az egeket súrolja -
Annyi a videókari ramodnak :) -
Na ettől ki készültök adj902-vel mentem és ezeket a képeket készítette út közben.
-
Én 2000fogom majd :) -
Én többért vettem:) -
USAMEN POWER #82450 Amikor kiadták a gamet, egy 10-est minimum ki kellett adni érte.
Mivel ez már nem mai játék, értelemszerűen nem kerül annyiba mint amikor kiadták, de ha neked ez fáj egy kis pluszpénznek biztos örülne az eladó ha megveszed.
-
Én is ócsón tervezem beszerezni. Beta óta nem toltam, és az sem most volt.
Ezzel nyilván kevesebb leszek. -
USAMEN POWER #82448 "Most sem sikerült tökéletesen a Roll30AbandonHo-féle krúz" 
De legalább részt vett benne xD -
USAMEN POWER #82447 Te az egészről nem tudsz semmit, ott se voltál, maradjál már magadnak !
Nem kell belepofázni olyanba amiről szart se tudsz ! -
ki a vér pisti hm? :P -
sok vér pistik akik csak olcsón vették! :D -
1990 ft CD-galaxisban, pl én vettem így :P -
Banyeg!
van valami oka annak hogy amikor akárhányszor együtt mentünk "leálltatok", kiírt titeket offline-nak, és utána mindig elvesztettem a szerverrel is a kapcsolatot?
Hiszen én már egy teljes szigetkört mentem usamen power-rel !!! akkor meg mi a f* volt ez :|
ez most csak a szerver hibája vagy kell valamelyik porttal kezdeni valamit :P -
ki az aki nem 4 ezerért vagy többért vette a játékot? -
Citrancs #82441 nem lesz most este semmi?én még sosem voltam kruzon:( 

-
Most sem sikerült tökéletesen a Roll30AbandonHo-féle krúz, a kilátónál elvesztettük, de nem bánkódtunk: átvettem a vezetést és meg is csináltuk a szigetkört!
Köszi srácok!
Bemelegítés:
Alyra-val és orottu-val:
-
Citrancs #82439 hmm nem sokan vannak online:d
-
Citrancs #82438 jolnenne ha csinalnak valamit -
Citrancs #82437 sziaszotk ma lesz ma gurulás? -
ez ismét súlyos tévedés -
USAMEN POWER #82435 Főleg ha késik ^^ -
USAMEN POWER #82434 De kire is kellett volna csatlakozni ha nem volt ott aki szervezete ? Azt hiszed hogy a mapot nem néztem többször is miközben ott voltam ? A másikfele ha vagyunk ott már 6-7 en, akk a cruise vezetőnek lehet már annyi esze hogy inkább ránk csatlakozik problémázás helyett. -
én úgy gondolom hogy aki szervezi a cruiset, meg kell hogy kapja azt a tiszteletet, hogy aki megy a krúzára az majd rácsatlakozik, és nem fordítva -
USAMEN POWER #82432 Velem nincs semmi, te nem mentél el akkor a cruiseodra. Veled egy ember volt, velem meg még sokan akik tudják tanúsítani hogy nem voltál ott, szal ne magyarázz ! -
ROLL30AbandonHo #82431 Háát nem tudoom figyeljj én ott voltaam és méég fitti is velem volt szal nem tudoom mi van veled.... -
orottu #82430 Én is valami lájtosabbra mennék. -
Zsolesz089 #82429 Heló
Nem tom érdemes e megkérdeznem mert látom a warez tilos de hátha mert nem olyan jellegű
Megvettem az eredeti TDU t és látni akartam az autókat felraktam a megapackot de kulcsot nem adtam neki h legyen kapcsolatom online
Ma megjött az eredeti megapackom tokkal vonóval és rossz volt a kulcs
Írtam a cd galaxisnak h legyenek olyan jók és küldjenek nekem egy működő képes kulcsot a packhoz
Ez meg is történt reinstall és beírtam minden (eredeti)kulcsot hogy mehessek végre packos autóval online.
De a mentésemet nem indítja el azzal a kifogással hogy nem lehet kapcsolódni a TDU szerverre
Adnátok valami tippet h mi lehet a konkrét baja és h el tudjam indítani a mostmár eredeti megapackal ellátott mentésemet
Köszi hali -
Lesz este valami a 19.00 zúzós szigetkörös krúzon kívül????? -
ha leszarnád nem panaszkodnál -
OFF Topik