107666
-
Valakinek nincs egy eladó kocsija , sok km-rel? -
USAMEN POWER #82504 Eladó egy Lamborghini Murcielago Coupe, 100 000 $ - ért ! (A kép egy picit sötét lett, am a színe az alap király kék, metal kivitelben) Akit érdekel írjon nekem pm-et, és ha 1 nél több jelentkező van, árverést indítok.
-
Ma lesz valami jó kis krúz? -
daneszbaby #82502 Am nekem is Windows 7-em van és nekem megy online is gond nélkül.
A Többieknek meg aztmondom hogy érdemes felrakni a 7-et mert jobban mennek a játékok és nem foglalja le annyira a memóriát (nekem) mint a Vistán.
Nagyon jó a Windows 7.
Peace!! -
daneszbaby #82501 Szeretem (L) 
-
carloelsa #82500 És azt, hogy XP-n fut, azt onnan tudod, hogy előtte XP volt vagy onnan, hogy másik gépen feltelepítetted az Eredeti CD-t? mert ha feltetted, akkor hááát... ehem... -
nincs megAPACKOM.... me sehol nem talalom eredetivle egyut... mas jatekkal hibatlan -
igen eredeti es eddig mukodott is remekul..na m1 viszaveszek abbol a cp utuningbol és ha nem javul egyek a géppel a szervizbe -
Nem tom ecsém, nálam reccenés nélkül megy a TDU a Windows 7 alatt,ilyen jellegű problémám nem volt. -
Maxx #82496 futtasd vista kompatibilitási üzemmódban rendszergazdaként.(jobklikk tulajdonságok ....) -
Maxx #82495 A megoldás a szerveroldali terhelés csökkentése, mivel 1 szerver van az összes játékosnak, így ha minden adatot forgalmaznia kéne a szervernek, megállna a tudomány egy nagy lagg felhőben :) -
Elvieg rengetegen játszanak a játékkal nem? akkor miért jó ha maximum 50 embert látok online? -
Kikapcsol a monitora, mi köze a megapackhoz?:D Szimplán túlmelegszik valami szerintem, vagy sok a tuning. -
jah megapack eredeti? nem vettél packos autót nem eredeti cuccal? -
eredeti?
vegyél vissza a cpu tuningból -
álló helyben is kikapcsol? más játékkal is? milyen gép, oprendszer?
látatlanban tápra tippelek, de lehet más is... -
csokiskex #82489 Kéne, kéne... :D -
segitene nekem is vki? -
ToMM23 #82487 Annak mi lehet az oka,hogy Windows 7 alatt nemakar felcsatlakozni onlány a TDU ? XP alatt egyböl felmegy... Nemblokkolja semmi sem tudtommal. A másik amit furcsállok,hogy magyarokat abszolute nem látok a térképen. Csak ruszkikat szinte meg pár angolt kinait :S -
orottu #82486 Este lesz valami lájtos krúzféleség? Mondjuk C kategória szintjén, hogy ne azzal teljen el az idő, hogy egymásra várunk. -
ToMM23 #82485 rendben, köszönöm -
nem kell semmit csinálni, csak írni egy levelet -
ToMM23 #82483 Hali. Csak annyit kérdeznék ,hogy ami a gyakran ismételt kérdésekben is szerepel hogy irjunk arra a [email protected] cimre egy levelet hogy nemjo a megapack kodja. A játékot bekell regelni a cdprojekt-hez vagy sem? (az az elektronikus regisztrácios kártya). Vag ymindeféle reg nélkül is megküldöm nekik a rosszat és küldenek egy jo kodot ? Vagy hogy megy ez? -
3DMark..
Ez biztos hogy nem CPU, a VRAM hibát nem feltétlen melegedés okozza. -
Kéne egy kis segitség!Az a helyzet h ha játszok a TDU val a gépigény szerint simán futnia kéne de valahányszor játszok egy kis idö után kikapcosl a zegész gép és kiirja a monitoron h entering sleep mode ez nagyon idegesitö mer ha venni akarok egy házat egyböl kidob és még nem is tudja mentnei magát szla nemtok játszani a játékkal magyarán szolva!Vki tud segiteni? -
Hát főként a cpu a gyanús mert a maximális hőmérsékletet el érte nála csak 2 óra után lett jó mert addigra le hűlt a levegő.Még le szedet oldalsó panellal tolta és még úgy is melegedet mint a marha. Nvidia videó kari tesztelő progit ha adtok meg köszönném, hogy azért azt is ki zárhasuk hogy nem a videó kari a ludas. -
Woooáááá!
Tudtaaam! Az UFO-k itt járnak köztünk!
Hawaii-nak lőttek!
-
USAMEN POWER #82478 Jahogy, csak nem tudtam hogy a kölcsönzőkbe is helyez packos autót a game... -
USAMEN POWER #82477 Ez csak nem írta félre... De írhatsz nekik ez ügyben ! xD
-
Magyarításnak hívják, de igazából magyar nyelvi fájlnak. Nem magyarosítod a játékot, mert semmi magyar népi dolog nem lesz benne ettől. Magyarosítsd akkor és tegyél bele suzuki swiftet meg budapesti pályát :D -
Ok
-

hagyjátok már ezt a paprikázást...
-
Maxx #82473 Sziasztok!
Mivel ahogy látom normalizálódott a helyzet itt a fórumon, úgy döntöttem hogy újra látogatni fogom, remélem, nem lesz még egyszer olyan mint ami miatt itt hagytam sg-t. :)
Kisvuk -
De a te logikád szerint meg akkor angolosítás, németesítés, kínaisítás? Ez nem kötekedés, de elég hülyén hangzik...
-
Inkább magyarítás mert a magyarosítás az ha megszórod őröltpaprikával, meg dobsz rá pár lecsókolbászt.
-
ezen a logikán haladva angolítás, németítés, spanyolítás, kínaítás stb... sztem értelmesebb a magyarosítás, ez a papírikázás meg hülyeség -
Már sok embernél láttam ilyen sok pénzt ezt milyen cheatel szerzitek be?vagy csak átirtok valamit savegameben? HELP -
Valszeg úgy. h felraktad a packot még akko is ha nem eredeti és bizti lehet ezt is vezetni az ótó kőcsönzőben,ennyi. -
Pedig az magyarítás, nem magyarosítás. Magyarosítás az az lenne, ha paprikás krumpli lenne a menüben a háttérkép. -
VRAM hiba, vagy vegye vissza a VGA ram tuningot, vagy qka a vga:/