107666
-
USAMEN POWER #82585 Te mit szedtél le ? xD Trainerben is van pénz hack, de csak egy F10-et kell asszem nyomni, és nincs semmi vacakolás. Waz téged átvertek... -
ha nem lehet rákattintani az azt jelenti hogy újra kell kezdeni :D
legközelebb ha pénz kell, akkor bonus kocsikat rakj fel a trade-re
egyébként a gép csak akkor áll sleepbe, ha sokáig nyugton van hagyva
ha játszol vele akkor nem csinálhatja ezt
-
raczgergo4 #82583 nem mindig,naponta 1x -
USAMEN POWER #82582 A DriveIn versenyek miatt én is használtam a trainert, speedhack közben párszor kibaszott a szerver, de egyébb problem nem volt belőle... -
csalo vagyok tudom de érthetö hogy csalok!Megakartam venni a g katos mercedest de nem tudtam mert ha jáccok egy idö után legtöbbször vásárlás esetén kidob a game de nem az asztalr ahanem kiirja h entering sleep mode a képernyö és kikapcsol az egész számitogép!ez nagyon idesgeitö.... és ezért egy olyan cheatet töltöttme le h be kell irjam az online profil nevem és megnyomom h added money.ennyi az egész és jatszottam még 2 napig valahogy végre vezettem a mercedest és ma vettem észre h nem lehet rákattintani a continue gamere :S szerencsétlen faszláma vagyok :''(( :(( 

-
így járnak a csalók, öregem
egyébként én úgy tudom hogy az atari nem csinálja azt hogy banolja a cheatereket
úgy csináltad hogy töltöttél le egy új profilt? -
bazzeg letöltöttem vmi olyat hogy legyen sok pénzem és vettem 5 kocsit meg 1 házat és ma már nem tudok flemenni a nevemmel mer azt irja nem lehet és törölni se tom azt a profilt.. törölt a szerver vagy mi történt -
ez gyakori hiba? -
raczgergo4 #82577 ááááá,miért csinálja a játék hogy gondol egyet menetközbe és hiba ünezettel kivág az asztalra?egy jó nagy kör közepén voltam ráadásul:S -
preti96 #82576 hát jo lenne az szerintem is -
VMI G KAT KRESZ KRUZ MA ESTE? -
orottu #82574 Este lesz lájtos krúz? -
USAMEN POWER #82573 Kaptam üzenetet hogy beléptél a klubbomba, majd közvetlen utána hogy kiléptél -.- -
Ez mondjuk szép vízesés:)
-
wandrew26 #82571 Én szívesen belépnék egy olyan klubba, ahol van klubb-élet, klub-versenyek, krúzok, persze csak olyanok ahol nem kötelező a megjelenés, mert az úgy sántít egy csöppet. -
pedig csinálhatná úgy mint a Steam a Team Fortress 2-vel >:| -
USAMEN POWER #82569 #82568: A Game Progres-t, és minden egyéb cuccost a Dokumentumok/Test Drive Unlimited mappába menti el a game.
Online csak a Trade autó vétel/eladás listádat menti el a játék.
#82567: Azt hogy mennyit mentél egyhuzamban, megtudod nézni a statisztikádban. Mellékesen én is 800 km-nél többet megyek ha qrwa sok időm van.
#82566: Háth pedig jah :)
#82565: Ok -
A profil teljesítéseit online menti a játék? vagy ha letörlöm a gémet akkor megy vele amit elértem? -
ah, az semmi. Én most fedeztem fel sorban a sziget összes útját :p :) meg is kaptam a házat érte:) -
Én pl azt sem tudtam hogy egyszerre csak egy clubban lehetek... -
preti96 #82565 hali
engem is beveszel légyszíves a klubodba? -
-
Én szoktam, láttam is, h kiléptél az SG klubból, akkor ezek szerint ezért. -
USAMEN POWER #82562
-
Sziasztok a játéknak nem lessz folytatása?? -
USAMEN POWER #82560 Nem akarsz belépni a klubbomba ? (State of Hawaii) <-- A klubház Honoluluban van. Amúgy már küldtem meghívót, ahogy jópár embernek még, csak gondolom a News üzeneteket nem sokan olvassák... -
Küldenék, de drágább úgy mintha megrendeled. -postaköltség miatt- -
én is mennék mer mostanába nem dob ki a game :) -
USAMEN POWER #82557 Én, Stockbauer, és egy külföldi. (Derek itt sajnos még kb. 12km-el arrébb van, mert lemaradt xD):
Én, Derek, és Stockbauer:
Külföldiekkel készült képet nem dobok fel, mert azok összevisszák, és telefirkáltak lettek :/ -
ma este lesz vmi kruz?most adtam le az elmeleti vizsgat soforsuliba jol esne egy:D -
1,5 óra kb.
Függ attól h miylen sebességgel mész/hányszor ütközöl stb.... -
mennyi idő egy szigetkör? -
tbundy #82553 tegnap mi is nyomtunk 2 bő szigetkört (550 km) 5 motorral :) -
Üdv! Már elég régen játszottam és néztem a topikot. (kb 1700 új üzenet)
Jó lett az új banner! Gratu! -

Az kemény...
-
sehol nem kapok TDU gold packot
meg kell rendelnem
-
Valaki nem jön? Fenn vagyok 9:30tól :D -
USAMEN POWER #82548 Újabb saját rekordot döntöttem :P Négy teljes szigetkőr egymás után, összesen kb. 800 km egyhuzamban. Az utsó kettőben köszönöm az együtműködést Stockbauer és Dereknek, habár a külföldiek nem olvassák ezt a topikot de nekik is köszönöm xD Képek majd lesznek... -
-K + J
Nekem csak 12 Mb. Ez az? (C:\Documents and Settings\All Users\Application Data\Test Drive Unlimited\) -
Kah, ez érdekelne engem is, mióta megvan a game nem töröltem xD