107666
N%C3%A9vtelen-1.png
  • USAMEN POWER
    Te mit szedtél le ? xD Trainerben is van pénz hack, de csak egy F10-et kell asszem nyomni, és nincs semmi vacakolás. Waz téged átvertek...
  • 1greenman
    ha nem lehet rákattintani az azt jelenti hogy újra kell kezdeni :D
    legközelebb ha pénz kell, akkor bonus kocsikat rakj fel a trade-re

egyébként a gép csak akkor áll sleepbe, ha sokáig nyugton van hagyva
    ha játszol vele akkor nem csinálhatja ezt
  • raczgergo4
    nem mindig,naponta 1x
  • USAMEN POWER
    A DriveIn versenyek miatt én is használtam a trainert, speedhack közben párszor kibaszott a szerver, de egyébb problem nem volt belőle...
  • attis95
    csalo vagyok tudom de érthetö hogy csalok!Megakartam venni a g katos mercedest de nem tudtam mert ha jáccok egy idö után legtöbbször vásárlás esetén kidob a game de nem az asztalr ahanem kiirja h entering sleep mode a képernyö és kikapcsol az egész számitogép!ez nagyon idesgeitö.... és ezért egy olyan cheatet töltöttme le h be kell irjam az online profil nevem és megnyomom h added money.ennyi az egész és jatszottam még 2 napig valahogy végre vezettem a mercedest és ma vettem észre h nem lehet rákattintani a continue gamere :S szerencsétlen faszláma vagyok :''(( :((
  • 1greenman
    így járnak a csalók, öregem
    egyébként én úgy tudom hogy az atari nem csinálja azt hogy banolja a cheatereket
    úgy csináltad hogy töltöttél le egy új profilt?
  • attis95
    bazzeg letöltöttem vmi olyat hogy legyen sok pénzem és vettem 5 kocsit meg 1 házat és ma már nem tudok flemenni a nevemmel mer azt irja nem lehet és törölni se tom azt a profilt.. törölt a szerver vagy mi történt
  • 1greenman
    ez gyakori hiba?
  • raczgergo4
    ááááá,miért csinálja a játék hogy gondol egyet menetközbe és hiba ünezettel kivág az asztalra?egy jó nagy kör közepén voltam ráadásul:S
  • preti96
    hát jo lenne az szerintem is
  • attis95
    VMI G KAT KRESZ KRUZ MA ESTE?
  • orottu
    Este lesz lájtos krúz?
  • USAMEN POWER
    Kaptam üzenetet hogy beléptél a klubbomba, majd közvetlen utána hogy kiléptél -.-
  • Aquir
    Ez mondjuk szép vízesés:)

• wandrew26
    Én szívesen belépnék egy olyan klubba, ahol van klubb-élet, klub-versenyek, krúzok, persze csak olyanok ahol nem kötelező a megjelenés, mert az úgy sántít egy csöppet.
  • Aquir
    pedig csinálhatná úgy mint a Steam a Team Fortress 2-vel >:|
  • USAMEN POWER
    #82568: A Game Progres-t, és minden egyéb cuccost a Dokumentumok/Test Drive Unlimited mappába menti el a game.
    Online csak a Trade autó vétel/eladás listádat menti el a játék.

#82567: Azt hogy mennyit mentél egyhuzamban, megtudod nézni a statisztikádban. Mellékesen én is 800 km-nél többet megyek ha qrwa sok időm van.

#82566: Háth pedig jah :)

#82565: Ok
  • Aquir
    A profil teljesítéseit online menti a játék? vagy ha letörlöm a gémet akkor megy vele amit elértem?
  • Aquir
    ah, az semmi. Én most fedeztem fel sorban a sziget összes útját :p :) meg is kaptam a házat érte:)
  • adamfesto
    Én pl azt sem tudtam hogy egyszerre csak egy clubban lehetek...
  • preti96
    hali
    engem is beveszel légyszíves a klubodba?
  • RS

• ucnlm
    Én szoktam, láttam is, h kiléptél az SG klubból, akkor ezek szerint ezért.
  • USAMEN POWER

• BaziJoe
    Sziasztok a játéknak nem lessz folytatása??
  • USAMEN POWER
    Nem akarsz belépni a klubbomba ? (State of Hawaii) <-- A klubház Honoluluban van. Amúgy már küldtem meghívót, ahogy jópár embernek még, csak gondolom a News üzeneteket nem sokan olvassák...
  • adamfesto
    Küldenék, de drágább úgy mintha megrendeled. -postaköltség miatt-
  • attis95
    én is mennék mer mostanába nem dob ki a game :)
  • USAMEN POWER
    Én, Stockbauer, és egy külföldi. (Derek itt sajnos még kb. 12km-el arrébb van, mert lemaradt xD):

Én, Derek, és Stockbauer:

Külföldiekkel készült képet nem dobok fel, mert azok összevisszák, és telefirkáltak lettek :/
  • setuh
    ma este lesz vmi kruz?most adtam le az elmeleti vizsgat soforsuliba jol esne egy:D
  • SeanJRRussel
    1,5 óra kb.
    Függ attól h miylen sebességgel mész/hányszor ütközöl stb....
  • moonster
    mennyi idő egy szigetkör?
  • tbundy
    tegnap mi is nyomtunk 2 bő szigetkört (550 km) 5 motorral :)
  • laci 700
    Üdv! Már elég régen játszottam és néztem a topikot. (kb 1700 új üzenet)
    Jó lett az új banner! Gratu!
  • Roger6
    Az kemény...
  • moonster
    sehol nem kapok TDU gold packot
    meg kell rendelnem
  • AlieN911
    Valaki nem jön? Fenn vagyok 9:30tól :D
  • USAMEN POWER
    Újabb saját rekordot döntöttem :P Négy teljes szigetkőr egymás után, összesen kb. 800 km egyhuzamban. Az utsó kettőben köszönöm az együtműködést Stockbauer és Dereknek, habár a külföldiek nem olvassák ezt a topikot de nekik is köszönöm xD Képek majd lesznek...
  • AlieN911
    -K + J
    Nekem csak 12 Mb. Ez az? (C:\Documents and Settings\All Users\Application Data\Test Drive Unlimited\)
  • AlieN911
    Kah, ez érdekelne engem is, mióta megvan a game nem töröltem xD