107666
N%C3%A9vtelen-1.png
  • ladics
    Te krúzodra elismentem volna de mé ilyen időszakra teszed:D fél egy mikor most kell az ember 1 jó éjszakázás után x]
  • Akylleus
    remelem nem lesz annyira gany az offroad, mint a kepeken
  • belisz
    Már derék 7%-nál tartok,szóval egyenlőre még igen! :D
  • Roger6
    :( Valami gebasz van a netemmel lehet... Azért próbálkozzál ha gondolod, hátha bead egyszer, már elindultunk észak fele. Remélem sikerül csatlakoznod.
  • AlieN911
    Az hát.. xD Még középsuli 1söbe oszttásammal csináltunk tevét, azt TS-en szét röhögtük az agyunkat a csajok fejein xD
    Aztán azóta van.. belépek kaja azt ennyi xD

Megvan minden vizsgám, tegnap volt az utolsó xD

Grabowszki, nem tudok csatizni rád :(
  • carloelsa
    Teveclub Alien? XD amúgy sikerült most a vizsgád vagy még nem volt? XD
  • AlieN911
    AZ lol xD :DDDDDD
  • carloelsa
    xD 2 82614-es hsz van XD
  • carloelsa
    szerintem country strikes kocsival xD
  • Roger6
    Én D-s Maserati GranSport-al.
  • AlieN911
    Milyen kocsival jösssssz ?
  • preti96
    énis
  • AlieN911
    Jövök xD
  • tbundy
    csak azt mondom, h tegnap épp emiatt volt vita németekkel, h melyik gépezet jobb, mert én "csak" egy 365km/h végsebességű motorral mentem a königseggek után, de az átlagsebességem nekem volt nagyobb, mert nem tudták kezelni azt a sebességet. szal a végsebesség nem minden (pláne kanyargósabb részen)
  • Roger6
    Te belisz! Még mindig HC nélkül nyomod?!
  • Roger6
    Valaki ma 12:45-től egy gurulás? Kocsi mindegy (220-250 km/h - autópályán meg majd bevárjuk egymást), Driving Aid OFF, HC mód ON. Cadillac szalonnál leszek, 13:00-kor indlulok.

Grabowszki
    G.I.O. Club Member
  • belisz
    Nemtudom,te hogy vagy vele,de Én ha megyek 370-380-al szépen végig,akkor van olyan,hogy 20-30 kilométereken át neki sem koccanok semminek..viszont ha megyek 180-200-al akkor tuti,hogy kilométerenként nekimegyek valaminek...
  • tbundy
    hiába a nagy végsebesség, azt irányítani is tudni kell :)
  • akyyy
    na végre bemehetek ford szigetre:D meg elérhető az 1 millás szigetkörös verseny. lassan lassan utolérem magam.
  • raczgergo4
    hcbe egy rs4 3 tunerrel is ütös tud lenni.jókat lehet vele gurulni:)
  • belapeter
    Murcielago a legjobb. :)
    nem a leggyorsabb,gyorsulása jó,úttatrtása szintén :)
    (nekem a legjobb) :)
  • belisz
    Szerintem SLR...
  • akyyy
    ferrari enzot vettem én :D
  • SeanJRRussel
    A packos koenigsegg a leggyorsabb asszem ccr a neve,az 450 et megy.
  • Yeltzin
    Koeningsegg szerintem... Szinte nincs is olyan rész a szigeten, ahol igazán meg lehet hajtani. Mondjuk a fékkel észnél kell lenni. Kérdés, hogy mit értesz "legjobb" alatt.
  • Aquir

Melyik a legjobb A kategóriás autó a játékban?

A boltban a legjobb amit láttam a Mclaren F1 GT (85, 78, 94, 70)
    A Cadillac Cien gyorsabb, de túl szar az úttartása nagyobb sebességnél (90, 84, 70, 65)

• daneszbaby
    Hát igen szópóka-nyalóka.
  • Gaben17
    Akkor továbbra is csak boxon tudok vele menni,csak az nem ismeri fel a G25öt
  • daneszbaby
    Tool831 befejezte a moddolást szóval a várva várt Diablótokat se fogja kiadni.Esetleg a barátainak és magának csinál modokat de a fórumra nem rakja föl.
  • USAMEN POWER
    Üzletelj Traden :)
  • USAMEN POWER
    Milyen versenyekre gondoltál ?
    Másfelől egy klubban se vagy tag, most néztem meg. Enyémben voltál utoljára, és pár percre rá ki is léptél.
  • adamfesto
    Ok,ok. A cuiseok rendben vannak, de néha lehetne versenyeket is szervezni.
  • moonster
    szóval lehet, valahogy "legálisan" kis plusz pénzhez jutni?
    Fakkja, meg mindig nemmuxik, pedig jó lenne a kezdőknek egy kis Helpdesk, hogyan kezdjek, mit érdemes csinálni, mi időrablás.
    H lehet sok pénzt szerezne, h mihamarabb kruzolhassunk majd.
    Valaki pro felvállalhatná, nagy segítség lenne.

• USAMEN POWER
    Törli a radial.cdb naplófilet, aminek esetleges sérülése okozhatja azt a problémát amit mondtál. Én minden játék után szoktam, de amikor már kb 12 mb ra duzzad akk fontos törölni, legalábbis akk nekem elkezd hülyeségeket csinálni a game.
  • USAMEN POWER
    Olyat szerintem nem fogsz találni, legalábbis ami Magyar... Gateway in Ohauban holecsko szokott szervezni cruiseokat, de a plakátokat gondolom már láttad itt, egyet meg is kérdőjeleztél nem is olyan rég.
    Az én klubbom meg pár napos még, szal még bármi lehet.
    Másrészt meg nem biztos hogy a klubvezető dolga a cruiseok megszervezése, klubtagok is szervezhetnek cruiseokat. De rajtam nem múlik, én majd szervezek cruiseokat klubtagoknak. (Cadillac XLR-V Cruise van kilátásban, amikor ráérek majd kiírom plakáttal, persze jöhetnek majd nem klubtagok is.
  • raczgergo4
    megcsináltam,azt írta hogy a mérete 6mega,szóval minden játék után tanácsos?és mit csinál ez a prog?
    kösz,üdv
  • adamfesto
    Már én sem tudom hogy melyikben vagyok. Olyanba lépnék szívesen ahol mükszik a klubbélet.
    Ott versenyeket lehet szervezni , ugye?
  • USAMEN POWER
    radial.cdb problem... sry !
  • USAMEN POWER
    Jajah tipikus radialeng problem. Nekem max havonta 1x van ilyen, de tudom ajánlani hogy töröld minden gamelés után. Én is ezt szoktam tenni.
  • bulba
    Próbáld meg a Radialeng-et letölteni. Ott van a bannerben, rákattintasz és már tölti is lefelé.