107666
-
Moonster, nekem is csinálta, utána beléptem egy offline karakterrel. Azzal ment. Utána az online karakterrel is elindult... :)
Nekem így oldódott meg. -
PAGANI!!!! ;O -
orottu #82742 Megapackos kiadást megvettem, aktiváltam, nem megy onlány, írtam cédéprojektnek, állok várok. Nagyjából mennyi idő alatt szoktak reagálni? 1 munkanap? -
daneszbaby #82741 Mondjuk tömörísd és akkor talán nem kéne ennyit várni míg felrakja. -
Hali!
Nem tudja valaki hogy hol lehet gyorsan videót feltölteni mert van 2 videó amit a pagani krúzról csináltam de az egyik 672mb míg a másik 990mb és az elsőt a youtube-on vmi 9 óra alatt akarta feltölteni XD. Tehát ha van valami olyan oldal ahol esetleg gyorsabban működik a videófeltöltés akkor pls írjátok le hogy melyik az mert ez így szívás.
Köszi előre is a segítséget. Egyébként szerintem jók lettek a videók.
-
Szabi1991 #82739 megapack ;) -
Roadster?
Illyen is van? :| -
Szabi1991 #82737
-
Szabi1991 #82736 ugye nincs bent crack ? :) -
conrolson belül options(asszem) és ott a linearityt kell huzogatni+a fölötte levő két cuccot középre állítani
nem biztos hogy jó lesz de szerintem igen:D -
Gyuracell #82734 De minden full eredeti -
no comment...
warez mi? akko csinálja. 2000Ft naaagyon sok pénz.
Ha játszani akarsz vedd meg! ha nem, felejtsd el! -
Szabi1991 #82732 pff... végre összegyűlünk páran, felérünk az autópályára, erre kékhalál..
-
swadawa senpai #82731 HEllo, mindenki, valaki tud segiteni? Tudom kinek milyen a stilusa, de
valaki nem tud segiteni hogy állitsam be a controlsnál a kormányomat? mert idegesit ,hogy ha Xy állitombe akkor megse mozdul a kormány de a kocsi 90 fokos szöget fordul, ha meg by állitombe akkor meg a kormányt elkell forditani majdnem a feléig hogy egyáltalán forduljon is az auto:S, vagyis ha valaki tud egy jó beállitást amivel normálisan lehetne irányitani az autót... mert igy roszz...(remélem érthetö minöség)
(amugy a 2008-eleje óta játszom a játékkal, de nem sikerült beállitani) -
Gyuracell #82730 Hali!
Akkor mi van ha game elindítás után ezt írja ki:"A játéknak létezik egy újabb verziója (1.66 patch),ha onlinen akarsz játszani akkor ezt le kell töltened.Most le akarod tölteni ezt? ... ".Ha arra megyek,hogy IGEN akkor nagy nehezen kidob az asztalra és ki adja azt az oldalt ahol ezt le lehet tölteni és akkor már nem tudok vissza lépni a játékba.Ha a NEM-re megyek akkor meg csak offlinen lehet kűdeni.Nos ebbe csak az a érdekes,hogy én már réges rég letöltöttem és felraktam az 1.66 patchot. Iylenkor mi a teendő?Ha tud valaki gyógyírt problémámra akkor kérem segítsen.Előre is kössz! -
Szabi1991 #82729 most mivan ? :D -
a fene, bocs, szetcseszema forumot.
itt egykep, ugyanez nekem is -
-
Reinstall megvolt, full pucolas is, de nem akarja a jót.
Nem lehet, h az ujan megadott kód is hibas, amit a cdprojekt kuldott?
-
carloelsa #82725 Szegény Alien :( Brühüüü, más megrendezte :( -
uninstall, regclean, minden hozzá tartozó cuccot törölj, hátha elbújt valami csúnyaság :) én ezzel kezdeném sztem. -
Az Ford Island, ahogy Liberty Island sem Szabadság Sziget. Nem fordítjuk az ilyet. 
-
Megjött kód, kicseréltem.
Nem tudok csatlakozni a TDU serverhez, pedig tűzfalat kilőttem.
Valami orvosság? -
Nah beszereztem. Ez az 576, mekkora köcsög, nem is inkább KÖCSÖG banda.
Múlt hétenmegrendeltem a boltban szeméylesen, mert nem volt. Kérdem mennyi? -2000. OK.
Ma megyek, mert jött SMS, h van, amit megkérdeztem, h ingyenes-e, azt mondták, igen.
Bemegyek és mondják, itt van, 2500 HUF.
Kérdem? hogyhogy? Mondják ÁFA emelés!! :DDD
Kérdem, ennyi nálatok az 5%? 1666 * 1.2 = 1999 HUF. Ez volt.
lenni kellett volna 1.25-is szorzoval: 2082 FT-nak, de náluk még rátettek még 20%-ot.
Hát Kapja be az 576!
Írtam CDprojektnek mailt, de nem válaszoltak még rá, így nem tudok gurulni.
Jut eszembe, elég ha a tűzfalon az .exe-nek adok engedélyt, menni fog, vagy kell vmi masik exe-nek is?
Nah, bocsi , de mérges voltam kicsit. -
Szabi1991 #82720 mit is ? -
Szabi1991 #82719 ehh.. 1ik kép se látszik :-/
-
Kösz.... -
Újraraktam ma mindent....ugyanaz. Potméter off. Ma KisZ is megtapasztalta, mikor egy Ford szigeten lévő versenyen kibaszarintottam miután óvatlanul mellém gurult előzés céljából. :) -
Szabi1991 #82716 június 20.-án volt a "Vanishing Point: Pagani exclusive rally"
eljátszhatnánk mi is online :D
lehetne ma este 7kor.. találkozó a ford szigeten a parkolónál..
lájtos "lassú" krúz (200fölé nem megyek), piroslámpáknál megállunk és az alapvető kresz szabályokat kéne tartani.. :)
tehát ma este 19:00 Ford sziget, "kresz krúz", megjelenés Pagani Zonda-val -
carloelsa #82715 vagy ha nem javul vidd el valahova külföldre a Logitech szervízbe xD
nekem a G25-el volt ilyen hülye bajom, hogy a kuplung gyagya meg stb... Holecsko szépen adott egy újabb Drivert, normálisan beállítottuk és működött xD -
uniós előírás Hawaii-on mi? 

-
Szerintetek melyik a leglassabb h-váltós autó ?
Az SSR nem jó mert túl magas.
W124-es Mercit akarom rárakni.
-
daneszbaby #82712 Oké!Mikor?Hol? -
-
Valaki 360 spider krúz?
-
nagyon szép lett a banner
-
uniós 
am tök jó elviszem a gépem szervizbe és megveszem a gold packott és király lesz :D:DD:D -
A tegnapi rögtönzött gurulás Shotgun-nal
Lecsekkoltuk h megfelel e a játszótér az uniós előírásoknak
Majd egy koktéllal zártuk az utat a parton
-
Jó faq! Az az éjszakai mód tényleg kötelező?
-
Amibe csak 1 kérdés van, nekem meg az kellet, hogy hova is kell pontosan másolni a saját zeket, saját rádió állomáshoz.
MÁR MEGVAN a gyengébbek kedvéért.