107666
N%C3%A9vtelen-1.png
  • csongi05
    Jaj Most jut eszembe hogy gold packba vettem, pontosabban: Legjobb Választás:Test drive unlimited +MEGAPACK kiegészítő 3+ angol nyelv ez van rajta a borítón, és hol találom a megoldást, hányadik oldal ?
  • csongi05
    És a megapackal mit lehet kezdeni? Ha letörlöm akkor jó lessz? Vagy telepítsem újra az egész game-t?
  • csongi05
    Failed to connect TDU network. Blablabla.... :S ja az elöbb lemaradt hogy 1400x900 as a felbontás
  • csongi05
    Nekem Ati Radeon 3650 HD vidim van (512) 1gb ram, 2.8 proci, de max graon simán megy a game, és köszi a segítséget, megnéztem a tűzfalat, de kivan kapcsolva, a kivételekhez azért hozzáadtam, Vagy most meg az ESET lehet? megyek megnézem nem működik-e még online :)
  • akyyy
    Mi is annak a versenynek a neve, amivel a legtöbb pénzt lehet szerezni?
    aszem gyorsulásos, vagy trafis, multkor írta valaki.
    szükségem lenne sok pénzre most:) az olyan versenyeket csinálom, amikhez féle kocsi jó, mercedes, saleen, stb. oszt nincs kedve má eladni őket:D
  • csongi05
    Ez a kocsi a kedvencem :)

És itt egy másik is :)
  • Maxx
    #82853 - Szia :)
    #82854 - Ha Gold kiadásban vetted meg packal együtt, azzal voltak problémák, ha visszaolvasol a fórumban, megtalálod a megoldást. Tűzfalban engedélyezd. index mod-ról nem tudok, de tdu central-on nézz kürül
    #82855 - Úgy tudsz hogy 1 jelentkezel klubba, 2 meghívnak klubba.
    #82856 - Fraps a barátod
  • pxxl
    nekem ati kártyám van, és ahhoz van egy progi asszem ati tray tools a neve, abban be lehet kapcsolni, hogy játékok közben mutassa az fps-t. nvidia-nál is van gondolom hasonló megoldás.
  • csongi05
    Az fps-t hogy tudom előhozni? hova irjam be h .cg draw fps ?
    vagy egyáltalán ide ezt kell? :D

Bocsi a sok kérdésért, de ezek mind érdekelnek :D
  • csongi05
    És ha már majd tudok online játszani, hogyan tudok 1 klubb-házhoz csatlakozni?

- Falkon, nekem az Audi Sr tetszik mert 4wd, és manuálváltós, nem pörög ki a kerék, míg a saalen-nél 4esbe is kitudom pörgetni
  • csongi05
    Tegnap regiztem, csa ez a 24 órás cucc megszivatott :D. Na én már kb 3 napja a fórumon élek :D. Úgyhogy meg is vettem eredetibe a TDU-t Megapackal együt. Feltelepítettem, és csináltam egy érvényes Gamespy accuntot De nem enged fel a játék, mert azt irja hogy ellenőrizzem a network csatlakozásomat. Ez a router miatt lehet? v mi? A másik, hogy nincs olyan mód, amitől kap minden kocsid indexet, és normális világító lámpát, mert leszedtem egy weather-t amitől telik az idő(nappal-éjjel) de sötétbe nincs világításom :S
  • csongi05
    Sziazstok!
  • Maxx
    Srácok ne kezdjétek megint egymás baszogatását légyszíves. van hogy én is elütök valamit ha fáradtabb vagyok, pedig engem is érdekel hogy helyesen írjak, de ha valaki elír valami nem fogom felkötni magam. Az offról pedig - bár ez saját vélemény - ez a fórum szerintem az SG-t látogató TDU játékosok közösségi fóruma, így ha valaki épp itt beszél meg mást, szerintem szintén nem gáz, ha csak a tdu-ról szólna minden hozzászólás elég szürke lenne a topic. Egy baráti társaságban, mint ez is, szerintem bele kell hogy férjen hogy másról is beszélgetünk, nem csak a TDU-ról, hiszen mindannyiunkat érdekel a játék, tehát az érdeklődési körünk is azonos, ilyenformán fel-fel jönnek nem a TDU hoz kapcsolódó témák is, és ez így is van rendjén, de még egyszer mondom ez az én privát véleményem. Gondoljátok végig ti is...
  • USAMEN POWER
    Ez az egész game még 1-2 hónapig mozgatja a fantáziámat, utána lankadni fog. Már most is jóval kevesebbet játszok vele, mint amikor elkezdtem.
    Csak te egyből lebaszol ha helyesírási hibát vétek, (most bele tudnák kötni a hsz-eidbe, de én nem problémázok mert leszarom) és ha offolok. Ezt csak úgy megemlítem.
  • pxxl
    már 2 hete nem voltam szigeten ugyhogy ez nem mozgatja a fantáziámat :D
  • USAMEN POWER
    Inkább arról beszéljetek, hogy valaki rendezhetne klubbok közti versenyt, ill én is rendeznék, de holecskoék amit kitaláltak, elöttem még nem teljesen tiszta...
  • pxxl
    nem érted hogy nem az a lényeg hogy 1 giga vagy csak a fele? :D
    vegyél egy HD 2900 XT 1GB-os vga-t és nézd meg hogy örli porrá egy 4870es fele annyi rammal :) na csak mondom na felőlem vehecc 2gb-osat is :D
  • Szabi1991
    engem, mert vagy 1 évig megint nem lesz hozzányúlva.. xD
  • Falkon
    Melyik a leglassabb h-váltós autó?
    Az SSR és a Saturn Sky kiesett.
  • pxxl
    kit érdekel hogy 512 vagy 1 giga? pont nem ez számít az fps szempontjából... az 1 giga ram legtöbb esetben csakparasztvakítás, semmi értelme nincs. jah de bocs gta4-ben 1mp-el elöbb látod meg a 100km-re lévő épületeket...hurrá :)
  • Falkon
    Azaz.
  • Szabi1991
    aha, de az 2x3 GHz-es proci ha jól nézem :-)
  • Falkon
    Jó reggelt!

#82841: Nekem az F meghajtón van.

#82829: Nálam max grafon. 70-80 fps.
  • Aquir
    mert E meghajtóra rakja a Daemon tools? xD
  • gviski
    Na közbe megoldottam, én néztem valamit el...

A lényeg hogy újra a szigeten vagyok :D
  • gviski
    thx, de most az írja nekem mi hogy:
    A new version of TEST DRIVE UNLIMITED is available for download. You must carry out this update if you want play online. Do you want to download the update now?

1.66a + MegaPack van fent... Lehet hogy a MegaPack zavar be? vagy nem értem...
  • V43 1105
    Igen ki, wéwéwépontgémkopiwörldpontkom, és itt megkeresed a dvd képfájlt amivel eltudod inditani, sokat igy csinálják itt, hogy ne karcolódjon a lemez . :)
  • gviski
    Sziasztok Srácok!
    Majd privátba valaki segítsen!
    Következő a problémám.
    Nem találom a Test Drive Unlimited DVD-met, de a key megvan, meg van a Mega Pack key-em is, csak a DVD nincs.
    Szóval a kérdésem az lenne, hogy valahogy ki lehet azt játszani, hogy ne kérje az eredeti DVD-t?

Előre is köszi!
  • sifre
    A magas FPS-nek is megvan a hátránya, nem tudom pontosan mennyi volt nekem, de elcseszte a szekvenciális váltást (megrántottam a kart és nem reagált semmit, 2-3x kellett váltani hogy egyszer váltson). Bekapcsoltam a vsync-et, azóta jó.
  • eightmiles
    Hazucc.
  • Szabi1991
    semmi.. csak kíváncsiság.. :D

gondoltam azért több FPS-t kihozz az új vas, de ez is jó már :-)
  • USAMEN POWER
    50-60 fps simán játszható, mi a gond vele ? xD Amúgy ha 300 fps ed lenne, szerintem nem sok különbséget látnál a jelenlegihez viszonyítva...
  • Szabi1991
    remek.. xD
  • ladics
    veddleminimumra mindent és lesz 110fps-ed garantálom
  • somdav95
    1280-ba játszok ( mivel monitorom nembírja ) deolyan 60 fps körül megy.. a 150-200 kamu, nehogy elhidd
  • Szabi1991
    nálad hogy megy a gém ? (FPS - max graffon)

mert ahogy elnézem 2x2.33GHz-es procid van és 512megás vidkártyád, nekem most 2x2,5-ös proci és gigás kártya.. mégis max 40-50 fps :/

mások meg írják hogy 150-200 fps-ük van o.0
  • somdav95
    igen
  • Szabi1991
    amúgy dupla magos procikat kezeli rendesen játék ? :D
  • USAMEN POWER
    Nincs mit, de én is köszönöm hogy beléptél :P
    (#82820) Szerintem kapcsold ki a nagy sebességnél való elmosódást, qrwa jó nélküle, habár én nem is szeretem.
  • Szabi1991
    köszi a meghívást, szép a klubház