107666
-
213,5 a km álása, és nincs tuningolva.
piros szinű:D -
szcsaby #82903 nemkell teszem be a cd-tés megveszem -
csongi05 #82902 MOST SE JÓ:( EDIG ÁTÍRTAM :( -
audi TT quadro sport
akyyy néven vagy fent
és 9 milla.:D más adat kell? -
szcsaby #82900 akyyy! Az audinak mik a pontos adatai? mer én megveszem tőled. -
USAMEN POWER #82899 Amúgy nekem volt erős router problémám, de az csak annyit jelent, hogy nem tudsz más playerhez csatlakozni, és ők se hozzád, max nagyon ritkán bead playereket a szerver.
(#82895) - neked eredeti egyáltalán a gamed ? -
USAMEN POWER #82898 "mielött megvettem volna, nem eredetivel játszottam" Itt a problem ! Documents and Settings/All Users/Application Data/TDU mappában írd át a warez kódot az eredetire ha Xp-d van, ha Vistád van ugyanezt kell tenned, de a TDU mappa elérési útját nem tudom. -
csongi05 #82897 Aky, vagy bárki segítsen! Figyeljetek MEgvettem eredetibe a TEst drive gold-ot, kértem egy új cd kulcsot. mielött megvettem volna, nem eredetivel játszottam. Most hogy eredeti csa az Alapjátékkal megpróbálok felmenni online de nem engedi mert please cheack your network status. A tűzfalam kikapcsolva, egyedül a router miatt lehet ez? vagy mi miatt? a gamespy accom friss, tegnap regiztem, de esetleg vki megpróbálná hogy azzal van e baj? az acc nevem csongi05 , ha valaki megnézné annak privibe megadom a jelszavam is, csak segítsetek:S -
de már tök mind1, 60 van még hátra, amiből ki tudja mennyi champion szintű ami még nekem nem elérhető. és amennyi pontot kapnék érte se lenne elg hogy cH legyen, de már lentebb kiszámoltam mik kellenének ahoz hogy CH legyek, ami után meg már tök mind1, mi hogy van mert nekem csak a HC a lényeg:D -
Hello!Fel akartam tenni a játékot én felénél megállt ezt írta ki:
Error 1305.Error reading from file:
........\test drive unlimited\euro\Bnk\Level\Hawai\area-3\Area-3-6 \ sector-3-6-7-1.bnk Verify that the file exists and that you can acces it.
Retry Cancel
Mit csináljak?Kérlek segítsetek!! -
csongi05 #82894 Nekem a legjobban a manuális 1.kerékmeghajtásos/4wd-sek jönnek be :) -
Hogyne lennének, mindenre lehet menni, amikor én egyáltalán elkezdtem kocsikat venni, már volt 4 millám legalább
nyilván aranyra csinálj meg mindent :) -
én is megcsináltam szinte mindent de már nincsennek küldik:D de megnéztem, felesleges is. pont megcsináltam az összesnek a felét. új pontot már nem kapok, perpill nekem meg cask a HC elérése a cél. utánna mentést jól méylre eltenni, és mehetek krúzolni. melette meg néha néha játszok, végigviszem. -
Üdv srácok
Tegnap este megvettem a megapackot a metaboli-s oldalon, letöltöttem és mire végeznék a telepítéssel kéri a kódot amit nekem nagyon nem küldtek. Ez tényleg ilyen sokáig tart vagy valamit elcseszhettem?
help pls
-
Faq-nak (nem, nem a GYIK helyére) tegyük be ezt má :P
-
csongi05 #82889 na rakjuk fel 3.jára is a TDU-t :) mindjárt beleőrülök:) -
csongi05 #82888 kössz :S -
Én nagyjából minden mást megcsináltam körülöttük, és utána már tömegével tudtam venni a szükséges kocsikat :p -
USAMEN POWER #82886 Türelem TDU online gamelést terem ! -
csongi05 #82885 Tökönszurom magam b+ most se megy, pedig nem megy se az eset se a tűzfal, az új cd kulcsal raktam fel a megapackot, hát b+ nemigaz -
Én meg másfél éve nem versenyeztem AI ellen, túl buták! 

-
USAMEN POWER #82883 Én az összes versenyt tuning mentes autóval csináltam meg. Am a Rental autók nem tuningosak. -
De azok nem tuningosak asszem. -
Na kiszámoltam, 11 küldetést kell már csak megcsinálni, megnézem az elérhetőek közül melyik a legrövidebb.
1 autót kell vennem
két különböző ferrarit
meg ha valaki megveszi tőlem 10 milláért az audit, azért is kapok pontot amivel igy meglesz az 5. szint, elvileg elérem a HC módot, mehetünk krúzolni, amivel még több utat fedezek fel, meg talán több versenyt:D -
csoli31 #82880 Akkor az verseny tárgytalan a részedről. Viszont lehet kölcsönözni a kocsikat, nem muszáj a versenyek miatt megvenni! -
de én még csak pro vagyok:D asszem. 4 szint. -
csongi05 #82878 Megjött a cdkulcs a cdprojecttül, akkor most ezzel feltelepíthetem? -
csoli31 #82877 Az enyém egy Logitec Driving Force (Ps2-es). Teljes terheléses ez is, de csak 180 fokos. Azért bénázok annyit, mert már kis fordításnál is többet kanyarodik mint amennyit én szeretnék!
Na meg még a force feedback is szokatlan. De bízok benne hogy majd idővel megszokom. Na de nem off-olok többet.
-
csongi05 #82876 Lassan végez a telepítés :) de tetszik a zenéje :D
Ha rosszul irok, az azért van, mert a betűk kicsit nem érzékenyek -
csongi05 #82875 Miez a radialeng? -
csongi05 #82874 És ha én letöltök egy 89% os mentést, mert az előzőt kivittem oddline, de most nincs kedvem megint ujrakezdeni, akkor is enged online? -
csongi05 #82873 Na már folyamatban van a telepítés, és akkor a megapackot nem rakom fel :) és remélem menni fog ONLINEE JEEE :D -
csongi05 #82872 most ment el a levél:) -
Huuu, nekem 1-2 képet frissített percenként! Elég lassú volt és a kormányzás sem működött, a nézeteket is váltogatta magától.
Na akkor észrevettem hogy a cooliris képnézőben lapozgatom a TDU fotoalbumot. Huhhh, már azt hittem baj van.
-
szcsaby #82870 Hello! Azt is csinálhatod hogy veszel egy olcsó autót és felrakod trade-re drágán és megveszem tőled. Csak ne megapackos autót er azt nem lehet. -
csongi05 #82869 Én vettem egy logitech G25 öst:) nagyon állat, az tetszik h 900 fokban fordul, és igen finoman tudok kormányozni -
tbundy #82868 kértél új kódot a cdprojektől? -
csoli31 #82867 Gyakran ismételt kérdések!!! Fent megtalálod! -
csongi05 #82866 Na akkor énis lepucolom a gépről, a regeditet már megcsináltam, most megy az uninstal, azán minden hozzátartozót letörlök, és ujrarakom gigapack nálkül, a gamespy accom megvan, tegnap csináltam -
csoli31 #82865 Már kormánnyal játszok én is (a régi Ps2-höz vett kormánnyal).
Igaz nem akar működni a fékpedál, ezért kénytelen voltam az egyik kormány váltóra tenni (így nem tudok finoman fékezni). Úgy bénázok vele hogy csak no!
Igen csak van mit gyakorolnom, de legalább a KRESZ cruise-okon nem kellesz pumpálgatnom a gázt. A képen megtalálod (15 mp alatt megvan 70 ezer, csak meg kell fordulni). Bajnoki szinten érhető el a verseny.