107666
-
carloelsa #83063 Nám, túl sok idő lenne xD -
USAMEN POWER #83062 Na én meg csináltam új klubházképet, elkezdtem az új plakátot mert a jelenlegi szar, és este mikor hazaértem befejezem ha nem leszek hozzá fáradt. Amúgy aki jön nem árt ha ma kevesebbet tdu-zik, és többet pihen mert ígérem 5 szigetkőr után, elmegy a kedvetek rendesen a gametől :P Már 4 is fárasztó, tanusíthatom :)
Te am jösz ? -
carloelsa #83061 én már gondolkoztam ezen, de sok idő lett volna, azért nem is valósítottam meg, el is kezdtem egy plakátot de valaki lebeszélt xD -
Gyuracell #83060 Hali !
Hogy tudnék berakni a gameba egy letöltött car módot?
A válaszokat előre is köszönöm! -
Ahogy látom ez legfőképp védekezés, amiket ír, mert mindenki támadja. Persze nem azt mondom, hogy tuti jó fej, csak így nem lehet megítélni. -
óóóóó grab elmesélem majd neked:D ts-en -
klikk -
Kijeza a mama2? Miért utálja őt mindenki ennyire? -
Új játékmódot találtam ki:
Meg kell keresni a játékban mama2-őt csoportosan, majd nekimenni, leszorítani az útról... :D -
jah azt szeretném kérdezni hogy a Trade menüpontban lévő downloads mikor lessz elérhető?(eredeti TDU-m van online profillal) -
jaja faxa volt:D -
szcsaby #83052 Hello! Nem tudjátok miért van az hogy már vagy egy hete ha elmentem a játékot akkor mindig ugyanannál a háznál kocsinál tesz ki? Ja és ha átfestem a kocsikat az is elvész mindig meg minden amit addig csináltam.Pedig mindig kiirja hogy saving...please wait -
hát igen, az a jeges nyári út... :P -
Szabi1991 #83050 ha elküldöd a szöveget privibe, akkori összedobok vmi plakátot én is.. :p
krúzon meg ott a helyem
-
Péntek... -
USAMEN POWER #83048 Háth szerintem se a legjobb, szerintem holnap kiteszek egy újat, egy új háttérrel :D
Első olyan cruiseom amihez plakátot rakok, vegyétek próbálkozásnak :P Videó készítésben jobb vok xD -
Ne használj ilyen cifra betűket ilyen háttér előtt, inkább válassz egyszerűbbet, és adj neki körvonalat. Alulra, a fekete részbe mehetne a cifra betű, ahol homogén a háttér.
HC-ben ez lenne 6 óra is, vagy talán több... -
USAMEN POWER #83046 Photoshop CS4 el csinálltam. -
kár, h nem lehet utvonalat terveztetni TDU-ban.
Pár pontot bejelolnenk es lehetne hasintani mindenkinek
esetleg elkuldeni az koordinatakat a tobbieknek.
Mint az Itiner a rallyban -
5-6 inkább. pihenőkkel 7+ -
én már akkor egyetemi Görögországi tanulmányúton leszek
-
Én sajn anemtudok menni mert szombaton dolgozok, megyek lagziba kamerázni:D -
Én nem megyek, de drukkolok.
Nem tudom mivel gyártottad a plakátot, de próbáld ki a glow effektet, olvashatóbbá teszi.
No meg az ilyesztő valójában ijesztő.
De úgy gondolom, h ez Paint-es meló.
Nem akartalak megbántani, uh ne vedd sértésnek egyiket sem.
Tisztelet az ötletért, levezénylésért.
Időben mennyi ez?
4 óra? -
AAAAAAAAAAAJJJJJJJJJJJJJJJ de szeretem az amcsi vasakat!!!!!!
Jó a kép!
-
Próbáld ki, max Te leszel az első akinek sikerül original kulccsal feltenni. -
USAMEN POWER #83038 -
Az összes Megapack serial hibas!
Nem csak az LV-s, hanem az atari altal kiadottak is.
Énmeg sem probaltam, alapbol kertem.
Munkaidoben 30 percen belul visszairnak.
8 - 17-ig.
[email protected] -
Ma készítettem köszönet a képekért lybrahun-nak
-
A következő a helyzet. Ma vettem meg a TDu Gold-ot a Megapack miatt, de már előtte szinte a megjelenés pillanatától megvan az eredeti kiadású TDU-m is. Az eredeti TDU van fent a gépen jelem pillanatban. A Gold verzió CD-kulcsaihoz még hozzá nem nyúltam.
Olyan akkor még véletlenül sem lehet, hogy a játék mégis elfogadja az eredeti CD-kulcsát a Megapackomnak? Mindenképp érdemes előtte igényelni másik CD kulcsot? -
mivan? -
Én is szivesen lennek tag, ha van még hely. -
na bent vagyok. és most mit lehet tsinálni?:D -

Ott dobott vissza.
DUCATI-nál vagyok már, gyertek vaze :D 22:10ig várok. -
Baszki pixel,ez most fájt...:S :D -
USAMEN POWER #83029 Newsbe megtalálod a meghívót. Ha azt elfogadod nem kell vacakolni. -
képzeld tudtam. sőt azt is tudom h ezt a kormányt kifejezetten ps3ra fejlesztették ki a Gran Turismo 5-höz. de én aztán leszarom hogy ki mivel játszik... -
Hogy kell? Visszadobott vmivel..
Meg meg kell szüntetnem az én klubomat xD Lehet az kavart béé -
USAMEN POWER #83026 Beveszlek én ingyen is xD
Am nekem is előfordul hogy kiürül a barát listám. Újraindítom a gamet és megint jó.
Alien neked meg már küldtem meghívót ha szeretnéd akk fogadd el. -
champion szintet kell elérni. -
HC-t valamikor a végén lehet elérni?
mitol fugg?