107666
N%C3%A9vtelen-1.png
  • adamfesto
    Ma délután gurulok kicsit + rendezek pár versenyt a versenypályán. Ha valakit érdekel akkor du. megbeszéljük. Ha valakinek kell a rangsorolt versenygyőzelem a pontok miatt akkor az is szólhat.
  • daneszbaby
    az hogy sztem neki tuti nem eredetik és bepofátlankodik ide a problémájával.
  • akyyy
    Na milyen vót a krúz?:)
  • CopyKing92
    az XD
  • carloelsa
  • CopyKing92
    miolyanvicces?:D
  • daneszbaby
    xD
  • CopyKing92
    eredeti?
  • szcsaby
    Hello!Valaki segítsen: Nem tudjátok miért van az hogy már vagy egy hete ha elmentem a játékot akkor mindig ugyanannál a háznál kocsinál tesz ki? Ja és ha átfestem a kocsikat az is elvész mindig meg minden amit addig csináltam.Pedig mindig kiirja hogy saving...please wait
  • CopyKing92
    3 fps el jáccok városban :) 1024x izé full low grafon :P egy hűtősem gyári a gépN. procim 130nm es a videokártyám meg 90nm es XDD
  • Falkon
    Az semmire sem való!
    Csak ott van.
  • adamfesto
    A gyári procihűtőknek alapból kicsi a teljesítménye.
    Nekem a kezdeti időszakban nagyon melegedett a proci meg az alaplap is. Kb 2500 forintból vettem hűtőket - az alaplapra passzívat - és ebben megállt a beszerelés összege is.
    Mivel tuti 50-55c° fölé nem megy ezért ugye a teljesítményt sem állítja lejjebb a túlmelegedés miatt, tehát egy kisebb teljesítménytuningnak is felfogható.
    Akinek akad a game az gondolkodjon erre, hátha csak egy pár ezer forinton múlik.
  • adamfesto
    Szerintem amíg senki nem tud megoldást addíg nem is ír. Ma megnézem hátha kiderítem, én sem járok túl gyakran trade-ben.
  • CopyKing92
    XD az semmi..
  • akyyy
    Azért anniyra nem, csak is túlzá volt.
  • AlieN911
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Sajnos nem. Barinőmnek is van egy ASUS, feltettem rá everestet és 60-80 fokosak benne a cuccok... Néztem nagyokat.
  • Szabi1991
    várhatóan lessz ott vki ? :D
  • Szabi1991
    konyhameleg ? mint a főzőlap ? akkor ott bizony gondok vannak.. :DDD
  • akyyy
    Milyen Car modot.M nincs bnen a readme fájlba?
  • Gyuracell
    Hali!
    Tud valaki válaszolni eme kérdésemre 83060?
  • akyyy
    nekem nincs fent progi ami megmonjda, de kézrátétellel érzem, hogy ez bizony konyhameleg:D
  • Szabi1991
  • CopyKing92
    hát az én procim állando hömérséklete 55 fok XDa videókártyáé üresben 50 fok :D
  • Szabi1991
    direkt nem írtam oda köröket, megyek 1-et, max 2-t azt kész.. :D
  • Martinez01
    erre valaki megoldást?vagy segítség?
  • Misi az ezredes
    Lehet hogy nem ártana azt minél hamarabb megejteni :D

Anyámék még ilyenek igaz azokat nem igazán érdekli a gépük állapota kb 40°C állandó hőmérsékletű a gépük az a gáz hogy eléggé érezni is kívülről :D Pedig nem játszanak vele csak filmeznek és netteznek rajta :D

Én szeptemberig valószínű nem nagyon fogok visszakapcsolódni TDU-ba sem más játékokba mert most internet elég gázos lett a kormányom teljesen oda lett de úgy néz ki addigra net is jó lesz és a G25-öt is megveszem ;P
  • akyyy
    Nekem egy kör után is nagyon fő a laptop, igy ha esetleg ráérnék is se tudnék végigmenni. max másfél kör, de utánna még a gépet is kikapcsolom:D sajna nagyon hamar felforrósodik, asszem valamikor leviszem szervizbe kitísztítatni
  • USAMEN POWER
    Szuper a plakát szerintem nekem fölösleges is újat csinálni, de probléma jött közbe. Egészségügyi állapotomra hívatkozva, a szigeten mostmár nem tudok annyit jelen lenni mint eddig, annyit meg végképp nem amennyit ez a Cruise igényel. Ha valaki akarja vegye át a vezetést, remélem majd egyszer én is részt tudok venni újra a Cruiseokon. Amúgy az éjszakába belenyúlt, de egy nap 4 kőrt zsinórba letoltam, úgyhogy hozzáállás kérdése ! Üdv: NewLife
  • Szabi1991
    amúgy csak bugos a verda és a gumi belóg a föld alá :-/
  • CopyKing92
    deszaaar :O
  • Szabi1991
    ehh.. kihoztam a kicsikét a garázsból, kb fél év után.. festek pár fánkot, erre defekt.. :-/
  • Met
    HD 4350-el játszik valaki?
  • adamfesto
    Bocs de ez túl hosszú, pedig a GranTurismoban is lenyomtam a 300 mérföldest...de ez túl sok. Addíg szeretem amíg szórakozás. A 2. kör után úgyis bezsibbadnék.
  • devilzero
    Csak kikellett kapcsolni a Force Feedback-et úgy nagyon szar!
  • szcsaby
    hello! Valaki 83052?
  • devilzero
    NEM!
    Magától elkezdi végezni a dolgát ha példáúl csúszok, olyan mintha visszaakarná állítani a kocsit de csak rosszat csinál:P
  • Szabi1991
    fél perces kis pskedés.. :DDD

• CopyKing92
    te ladics kéne a videjó kártyád :D
  • Szabi1991
    mármint hogy visszahúz középre ha elengeded ? :-)
  • devilzero
    Hali!
    Ma vettem egy Logitech FF EX-et és azt szeretném kérdezni hogy amikor játszok a kormány ellenkormányzik, ez így van vagy vmi ninc sjól beállítva nekem?
    Köszi!