107666
-
tod mijért szeretik a HC-t? mert azt hiszik oylan mintha el szálnának de mégse. -
Szerintem normál mód és minden segédlet kikapcsolva, na az nem rossz.
Sajnos van a füzetben egy kis leírás róla, és aki nem nagyon vezetett még igazi vasat és elolvassa ezt, az tényleg azt hiheti hogy realisztikus.

Ha viszont a HC-t szereti valaki akkor rajta, ő dolga. -
vannak magyar "profi" drifterek? xP :DD -
Szabi1991 #83220 magyar profi drift bajnokság nagy része ? :DDD -
MSZATESZ #83219 Te Grab mondj már még neveket akik lfs-el kezdték és most pályaversenyeken nyernek mert Kiss Norbi még oké de több szerintem nemigen van!!
És igenis borzalmasan irreális a hc mert nem csúszik így egy autó az életben, mint hc-ban. Próbáld ki! Csúszik csúszik jobban is, mint normál módban de hc-ban azért már kicsit túllőttek a célon ja és még valami ami nagyon fontos HC-ban ha megcsúszol akkor bizony nem tudsz korrigálni mert az autó nem reagál semmire az életben azért még lehet korrigálni... Ja és ha 20-al keresztbefordítom a kocsit akkor nem csúszok 50 métertXD -
USAMEN POWER #83218 #83198: Live for Speed, ok ezt kipróbálom, és majd következtetést vonok, de a TDU Hc mód - valóság, nagyon távol áll egymástól.
#83199: Pl. Pro Streetben te sehol nem veszel be egy hírtelen kanyart 300-al, főleg ha minden biztonsági szart bekapcsolva hagysz. A többi, háth nem tom az előzőben nagyon a játék storyjára tették a hangsúlyt, nem a fizikára.
#83209: Ezt sajnos lekéstem.
#83214: Patch nélkül fel se tudsz menni a szeróra, szal ez bukta. Amúgy nekem is előjönnek az ilyen fagyások ha minden game után nem törlöm a radial.cdb-t. -
Én ma R8azni fogok,megszerettem 1 óra után:))) -
Szabi1991 #83216 asszem ott leszekén is, mai RF "versenyem" ritkán nagy vicc volt.. -
nem :D öcsémmel is kurva anyázok pedig ugyan az XD -
Ha fenn lenne a patch,akkor nem kéne radialeng-el szórakoznod... -
ugye sokkal szebb szó
-
akkor buta XD -
xp meg alapból nem áll szóba a DX10-el, de attól még nem kell hülyézni :) -
Volt szerencsém menni pár jó kocsival - volt köztük 540 lovas Cosworth pályagép is - de ilyen csúszást annál sem tapasztaltam. Az igaz hogy a tapadás és a csúszás között kisebb az átmenet egy ilyen gépen de az azért nem ilyen. A TDU-ban egyszerűen le van könnyítve a kocsi, repked. -
Hali!
20:30 kor a Volkswagen szalonnál egy "C" kategóriás HC:on -os krúzt szerveznék. Gyertek-gyertek.
LFS az faxa
-
alapjáraton ( MSN/WMP)
-
carloelsa #83207 a gumicsere nem!ha terepen mész,városi kocsikázás, csússzon vagy tapadjon, nem mind1 :D -
Debilon #83206 felesleges lenne -
DirectX 11-et se xp-se a játék nem kezel. szal fake -
ha lehetne részletesen tuningolni pl gumi csere tengelykiszélesítéssel biztos lehetne -
Debilon #83203 azért ennek a HC módnak nem sok köze van a valósághoz :)
eléggé furán viselkedik egy laza kanyart nem lehet tempósabban bevenni mert csúszik az egész mint a jég -
Szabi1991 #83202 na meg az út széle hihetetlen gagyi, az autók 90% simán felakad az út szélébe :-/ -
ja mész és meg akadsz vagy pedig el dob a rákba :D -
Szabi1991 #83200 a legnagyobb baj nem is a csúszással van, sőt az az egyetlen jó a HC-ban :-)
ami inkább baj, hogy hihetetlenül repkednek az autók, meg pattognak az autópályán a pixeles aszfalton.. :S -
hohoó NeedForSpeedek abban jók :D 300 al 90 fokos kanyart :D -
Azért akik a HC ellen beszélnek, javaslom nekik az Live for Speed nevű szimulátor játékot. Ott még jobban csúszik az autó, és tudjátok mi a helyzet? Kiss Norbi LFS-el kezdte, szimulátorbajnok lett, azóta Renault Clio kupa, Seat Leon kupa bajnok. Ja, hogy csúszik az autó? Isten hozott a való életben... Máig a legjobb autószimulátor az LFS, és többen, akik LFS-el kezdték ma autóversenyzőként járják a köröket a pályán. Bizony, 200-al nem lehet bevenni minden kanyart. -
hardmodeigazábol. :D arra jó hogy feltölti héliummal az aútódat és csusznifog minden kanyarban és kevésbétapadni így szimulálva az igazi vezetést. -
Nemoskára énis jáccok a gameval,de nem tudom mi az a HC.
Talán Hard Core?
Mire jó az? -
bocs DX11 nek nincs semmi köze :P DX nek mindenhezvanköze XD -
ööö hülyevagy? DirectXnek semmiköze ehhez a játékhoz. se a DX10nek ez DX9en fut. -
carloelsa #83193 *már csak cockpit kell XD -
carloelsa #83192 lol, akkor ki is lehet kapcsolni a gambe a kijelzőt meg stb-t és így élethű :D -
sztem halál felesleges. csak a szemedet b@ssza játék közben :S :D -
egyáltalán mit tud az a kijelző és lehet vhol kapni???
Nyugi nincs g25 nem is lesz me baromi drága,billel tolom a gémet,csak érdekelne. -
Igaz, igaz! -
Folyamatban. -
carloelsa #83187 Valaki nem csak azért játszik, hogy a versenyeket megnyerje, meg hogy kocsikázzon... valakinek csak 1 óra szabadideje van, amit aki TDU-zik, az a kedvenc helyén tölthesse el az időt...erre van a teleport :P amúgy én 1 óra alatt 38 %-on voltam, utána kocsikat vettem még aztán meg is volt a HC... -
USAMEN POWER #83186 dolgot -
USAMEN POWER #83185 A virtuális lan dolgod megosztod velem ? :D Már teli koronával szeretném járni a szigetet :P -
A kormány meg van csak a kijelző nincs meg de én sem vennék de ha oda löknék nekem hogy ne a tiéd nem szolnék vissza.:D
alapjáraton ( MSN/WMP)