107666
-
Ha valaki akar versenyezni és van M-B CLK DTM AMG-je vagy Scagliettije akkor a versenypályán vagyok a célgyenesben, egyéni - rangsoroltban.
Ha nyuszi vagy és nem jössz akkor küldök répát... :) -
"Semmi szép nincs benne, vagy dallam, csak idióta üvöltözés." ezen nagyot röhögtem te gyerek jahahahaaaj XDD -
Én A7X fan vagyok:)))) -
USAMEN POWER #83740 Nem vitázok, az volt pár napig és elég is.
A második rész meg xD
Copy: Sztem ez is kula én részemről... Semmi szép nincs benne, vagy dallam, csak idióta üvöltözés. Ha szereted hallgasd. Mostmár ne offoljunk ! -
Zenén ne vitatkozzunk, plz. Ízlés kérdése.
Inkább azt mondd meg h mikor vihetek már verdákat, tuning alkatrész beültetésre?... :) Nitro van? Metált bírod? -
és ez? tök jó hangja van a csajnak 30 perc utáni rész után faszájos :P
-
nem is rock ez DeathCore - DeathMetal xP a MetalCore+DeathMetal bol épít a DeathCore hörgésekkel :D -
USAMEN POWER #83736 Ne haragudj de ez rohadt shit xD Azt a rockot amiben hörögnek nem birom valahogy. Avenged Sevenfold sztem jobb. -
Bocs a zene linkért!
Úgy látom akaratlanul is kisebb vitaindító lett a zeneajánló.
Stílusban nem a hip-hopot akartam kultiválni, ugyanis mindent szeretek.
Gondoltam minden nap más stílusból rakok be valamit a kedvenceimből, de ezek közül is a halgathatóbbakat akarom közzé tenni.
csocsi -
-
DEATHCOREEEEEEEE!!!!!!!! -
nemtom. XD ki a faszaz :O -
Én vok a te embered és ugyan így vok vele h meghallgatok mindent de a kemány tucc tucc faszságokat meg kemány rockot nem csipázom
-
USAMEN POWER #83730 Miért csak egy embert lehet kinevezni Vice Presidentnek ? 
Na mind1 erre a hétre kineveztem Stockbauert, azt minden héten más lesz...
Belépett egy külföldi a klubomba: ZB1987
Ki hívta meg ? Félreértés ne essen, nem zavar ha meghív valamelyik klubtag mást a klubomba, de elötte szóljon hogy tudjam ki hívta meg...
Most bejött egy külföldi, valaki tud róla valamit, mert ha csak úgy belépett akk kickelem. -
csoli31 #83729 Tudod én már kinőttem abból a korból hogy meg tudjon fogni a disco zene. De azért vannak köztük is jó számok. Vannak olyanok amiket szívesen meghallgattok. De pontosan ahogy írtad, ízlések és pofonok. Mindenki mást szeret. -
USAMEN POWER #83728 Jajah... Csak arra kell vigyázni, hogy egy versenynél te csak egyszer nyerj. A game ugyanazt a versenyt csak egynek számolja, így max pár hellyel előrébb kerülsz a többi online versenyző között, ha pl. 5-öt nyersz ugyanannál a versenynél, de így még mindig 30/1 lesz az arányod.
A klubnyitással kapcsolatban meg csak annyit, hogy a klub nem szolgál semmilyen verseny feliratkozásra, stb... Oda a friend listádból akit jónak látsz felveheted, itt a topikban hírdethetsz klub programokat ha már elegen vagytok, max az intra klub race működik, az inter klub race meg csak lanon sajnos... -
USAMEN POWER #83727 Akinek a disco zenéből az jön le hogy tuc tuc, az nem tud észrevenni benne egyébb, és más hangzásokat, amiket esetleg a dob elnyom. Főleg rockerek esetében van ez...
Persze a hc-ben sokszor a durva hangzású dob dominál, amit én imádok, de háth izlések is pofonok. -
csoli31 #83726 
Van rajtam kívül aki szinte minden zenei stílust szeret? Nekem csak az opera (az operettben vannak jók), a kemény rock, és a tuc-tuc (amiben mindég csak ugyan az a zene ismétlődik, és csak a tuc-tuc megy) zene nem tetszik. A komoly zenét is nagyon szeretem!
Ebből kifolyólag nekem minden zenei irányzatból, amiket szeretek, van vegyesen a játékban. Igaz van egy olyan mappa is amiben csak és kizárólag rap van, mert néha csak ahhoz van kedvem.
-
Szuni #83725 Hm, nem gondoltam, hogy ez így működik, de akkor majd írogatok itt. A játékban rávillogtam már emberekre, de eddig egy taggal sikerült kiállni, aztán megszakadt a kapcsolat. Kicsit másképp képzeltem ezt az online dolgot, mert ahogy nézem a térképet, hatszor annyi sárga verseny van, mint kék, és némelyik izgi pályákon, jó volna rajtuk menni. Még szerencse, hogy gyakorolni legalább lehet a magamfajta amatőröknek, de egy-két szellemautó jól jönne, hogy lássam, mennyire vagyok béna; hisz nyilván nem magamhoz kéne mérni a tudást.
Vagy alapítok egy klubot, aztán oda lehet jönni, amikor valaki ráér.
Köszönöm az eddigi segítségeket. -
csoli31 #83724 Szevasztok!
Én még azt tudom javasolni, hogy nézzél szét a youtube-on. A videók alapján is el lehet dönteni hogy érdemes-e megvenni neked! Ha gondolod nézd meg az én videóimat (csoli31 néven). De ne vedd önteltségnek, nem azért ajánlom a videóimat hogy minél többen nézzék!
Hiszen nem is amiatt csináltam és tettem fel őket.
-
Szabi1991 #83723 link -
norman001 #83722 helló valaki tud segíteni?Hogy kell bele rakni kocsit mert amit be raktam az nem jelent meg és elsötétült a kép és hibát írt ki valaki segítsen pls!Már 2x újra raktam a játékot emiatt. -
USAMEN POWER #83721 Nálam a hangulattól függ... Am vagy Hard Techno, vagy valami pörgős rap, de előfordul rock is. Újabban Avenged Sevenfold, ez pl qrwa nagy számuk. De háth ja mindenki azt hallgassa ami neki tetszik. -
Szabi1991 #83720 én ilyenekre jobban szeretek gurulgatni.. de hát mindenki azt hallgat ami neki teszik.. :D -
USAMEN POWER #83719 Ez úgy müxik, hogy szólsz innen valakinek, hogy figyelj gyere online versenyezzünk. Nekiálltok a versenynek majd pl. ő hagyja magát. Majd megcsinálljátok ugyanazt a versenyt még1x, csak mondjuk most pl. te hagyod magad, és így mindketten jól jártok ugyanannál a versenynél.
Amúgy a klubok közti verseny kivételével, nekem már minden megvan, szal az online versenyek is megycsinálhatóak. -
USAMEN POWER #83718 Bocs ha kemény feka zene kell :P -
Szabi1991 #83717 a legjobb amikor megyek g-s kocsival, erre levillognak enzóval meg koenigseggel.. -.-" -
Szabi1991 #83716 ha messziről nézed a térképet, akkor láthatsz piros foltokat, ott vannak játékosok.. de szinte esélytelen hogy valaki épp ott várjon rád hogy belépj.. :D
de ha gondolod mehetünk akár most "1-2" versenyt, de vmi jó rövid szakaszon, ha a %-okhoz akarod a pontokat :p -
Nekem se sikerült még szinte soha versenyeni online, max ha jön valakis zembe és nyomok egy entert vagy ő nyom egy entert, külföldiekkel elő szokott fordulni néha:D -
Szuni #83714 Ezt gondoltam, de gondolom nem sok az esélye annak, hogy valaki éppen akkor ott legyen, amikor én.. ;) Valami más szisztéma szerint nemlehet versenezni? Egy online versenyt sm tudok teljesíteni így, azt hittem a játék berak szellemautókat, vagy versenyezteti a karaktereket addig eltárolt teljesítményük szerint..
A klubokban lehet gondolom feliratkozni versenyekre, vagy hogy van ez? Még nem tudtam csatlakozni, illetve belépni egybe sem, pénz nemvolt elegendő, vagy van esetleg van valahol olyan hely, ahol ti szoktatok gyülekezni? Visszaolvasgatva látom, hogy vannak összejáró emberek, de az nekem kínai, amiket beszélnek ;)
Elnézést ha hülyeségeket kérdezek, de ez az online rész csak nem merül ki annyiban, hogy ha mázlim van, éppen jár arra valaki? Vagy igen?
-
Szabi1991 #83713 a multys küldikben értelem szerűn vki más is kell legyen, hogy legyen ellenfeled.. :) -
Maxx #83712 Hát most elkezdhetném tömören leírni, de úgysem lehet, a legjobban akkor jársz ha csemegézel az eddigi ~83000 hsz ból véletlen szerűen, megnézed a képeket, a storykat ami mellé van írva :) Szerintem érdemes megvenni, főleg azért a 2500ft ért amiért már kb megkapod packal együtt. -
ricsa008 #83711 ez milyen neten? mer ha ellehet vele lenni akkor megvenném és elkezdeném én is -
Szuni #83710 A FAQ-ra kattintva meg hibaüzenet jön be?
Unable to establish connection to MySQL
1045 : Access denied for user 'webmaster'@'localhost' (using password: NO) -
Maxx #83709 Nem is mondtam hogy van, amit linkeltetek a mellett volt leírás, csak ingame is kérdeznek hogy miért nem megy fel, ahelyett hogy a download link mellett elolvasnák ami mellé van írva. -
Szuni #83708 Siazstok, egy nagyon kezdő kérdésem lenne.
Az offline (kék) versenyeket és egyéb küldetéseket teljesítem szépen, de az online versenyeken nem tudok részt venni. Kiválasztom a térképen, ami nekem is jó, kezdő általában, még új vagyok ;), nincs követelmény, stb. Csatlakozik, de amikor kiválasztom, hogy versenyezni szeretnék (quick race stb), állandóan ezt írja ki, már a tizedik helyen és nem értem miért: "No game matches your online prefs". Mit és hol kéne állítanom, nem találok ilyen beállítást..
Illetve azt engedi, hogy magam csináljak versenyt (Create game), de magammal nem annyira jó versenyezni.
Olvsgattam itt, már mindenki vérprofi, szánjatok meg pls egy kezdőt..
-
Bocs de ez nem egy PATCH!
Sima MOD, Patch 167a néven.
Atarinak nincs sok köze hozzá... :) -
Szabi1991 #83706 ... -
Maxx #83705 Nos akinek nem megy fel el kéne olvasni mi van melléírva, talán segít, ha nincs packod felejtheted:
README FILE
Important Notes
*** Please restore to 1.66a for those who had manually installed patch 1.67a, b & c before installing Patch 1.67d!!! ***
- Do not modify / upload this patch in another website without authorization
- This patch is not compatible with TDU 1.45a and 1.66a without megapack
- Current version of 2CVSUPERGT's mod Citroën XM V6 is not compatible with this patch. Please wait for an updated version of this car !
- Do not apply blingbling mod after this patch !
- All your camera and IK swap must be set again. Sorry for the inconvenience.
- As always we can't be held responsible for issues in your game. So be warned.
Installation :
You have to close Test Drive Unlimited game while you install the patch
Double clic on Patch 1.67d.zip files and unzip Patch 1.67d folder on your desktop.
Open Patch 1.67d folder and double clic on Patch 1.67d.exe (run it as administrator)
After verifying the destination folder (TDU directory) and the language setting, clic on "INSTALL"
The patch is installed !
What's affected ?
- Unlock 5 new traffic cars + police car may appear online (without purchase)
- Unlock bike's clothes for car
- Unlock car's clothes for bike
- Unlock custom paintshop for car that was locked on
- Unlock tuning shop for F40 (until kit3 available)
- Car names fixed (example : Enzo Ferrari become Ferrari Enzo, Edonis Edonis become B. Engineering Edonis...)
- Nismo 350Z rims fixed
- Special body cars (Nismo 3520Z, Saleen ST281, Alfa Romeo GT Sporting Technical Kit, Benz SLK 55 Performance Package) are now sold on car dealer place
- Nissan 350Z & Alfa Romeo GT (normal body) are now available for kit3 (without body change)
- New logos for addon cars with a long list of brands and model name available for all languages
- New traffic management
- Car dealer sort out
- Fixed brand names + logos
- New vehicle names.
-
Szabi1991 #83704 1975 óta ugyanaz az énekes, gitáros.. :)