107666
N%C3%A9vtelen-1.png
  • Norby646
    Aha az szép a milyenk 3000-es és 230Le. :D Am a volán mögött természetesen én mellettem pedi a muter :D.
  • Norby646
    Ezer bocs de gondoltam ezt még berakom mert az előbb lehagytam. Ezeket a képeket viszont nem rég csináltam illetve a báttyám itt sajna nem volt lemosva a kamesz meg apám munkaeszköze :D.

Na mostmár tényleg befejztem az offot.
  • Misi az ezredes
    NA adjátok csak meg a címetek elmegyek azt elkötöm a kocsitok. :D
  • danyr
    bestes (Y)
  • Maxx
    325i 2500cc 223LE (az amerikába gyártott e36 motra van benne, az EU 325i csak 192LE
  • Norby646
    Szép naon :D. Mekkora a motorja? Nekünk egy ilyenünk van: Ezek a képek dégen készültek nem sokkal azután hogy megvettük :D

sry az off-ért csak szeretem az ilyen autókat pláne ha coupék :D.
  • BalanceArt
    Logikus feltételezés, de sosem tudhatod milyen extrák vannak beleépítve.
  • Misi az ezredes
    N1ce. De azért nem vele szeretkezel hanem a barátnőddel avagy feleségeddel. :)
  • Maxx
    lambó szalon középen mondjuk 20:10 ig várok
  • Szabi1991
    hol tali ?
  • Maxx
    na megyek fel a szigetre jól, kicsit lambóval, akinek van kedve jöjjön és gululunk egy jót.:)
  • Maxx
    Tudom ezért vagyok szerelmes bele, bár ezt az eddigi párjaim nehezen viselték :)
  • Atti12
    gyönyörű járgány ^^
  • Maxx
    Ma lemostam a kicsikémet amivel immár 5. éve IRL nyomom a TDU-t, és olyan szép tisztán hogy csináltam pár screenshotot :) Mielött valaki leolt nem nagyképüségnek szánom, csak még így 5 év után is újra bele tudok szeretni amikor le van mosva :)

• Martinez01
    köszike a választ!
  • BalanceArt
    Az eredetit.
  • Martinez01

érdekelne a mod!(online mások is ezt az autót látják vagy az eredetit mm a modellt??)
  • Martinez01
    nekem is ien zsigulim van:D vajszínűbe:D
  • Martinez01
    én a H2 es krúzra mennék(ha kell megcsinálom a plakátot:D)
  • [HUN]FaTaL
    Rejtett fájlok megjelenítését kapcsold be a vezérlőpult->mappabeállításoknál (ha totalcommandert használsz akkor annak a beállításainál is)

Ezután c:\documents and settings\all users\application data\test drive unlimited\addon.txt ki kell törölni.
  • CopyKing92
    nekem ladics bele nyúlt a gépembe és meg csinálta xP
  • PsyPeti
    Sziasztok!
    Újraraktam a TDU-m (eredeti)! Korábban megpróbáltam egy kamu cd kulcsot megadni a megapackhoz, azóta nem enged fel a szerverre!
    A furcsa az h nem kérte a cd kulcsot a mostani installnál és a c:/ documents & settings/app data...test drive unlimited mappám sem létezik!!
    Szel nem tudom hogyan módosítsam a kulcsom ha nem is létezik a cdkey.txt :S
    A szerverre nem enged fel: "check your network status" blabla

Aki találkozott hasonló problémával vagy van vmi ötlete , kérem írjon!
    Előre is köszi a válaszokat !
  • Maxx
    rosszul fogalmaztam elnézést, úgy van ahogy adam írta, max 90 sec.., pedig me nem is vettem be fogalmazásgátlót :D
  • CopyKing92
    9 másodperc alatt. 90 másodpercig tart max vagy ha azután. nem csatlakoztat.
  • Maxx
    nincs mit, külön csatlakozni egyébként nem kell sehova, ha online profilt csináltál, akkor megkérdezi a játék hogy 90 sec alatt csatlakozik a szerverhez, leokézod, utána meg belépsz és tiprod a pedálokat :D
  • Bale123
    értem... köszi :)
  • Maxx
    olyan hogy senki nincs online 100% hogy nincs, olyan előferdül hogy a friend listádon lévők közül senki sincs/megint nem mutatja rendesen a játék a friend listet.
  • Bale123
    Az elképzelhető hogy nincs senki online, vagy még kell külön csatlakozni? :)Bocs ha hülye kérdés...
  • Norby646
    Nekem is Logitech Driving Force pro-m van de már nem nagyon lehet kapni sajnos. dfp Itt még van de nagyon drága, amikor én vettem (télen) akkor 25k volt a wox computernél. Ennyiért már jobban megéri a gt ami még egy kicsit olcsóbb is és újjabb de így látásra szerintem a kinézetén kívül semmi érezhető különbség nincs a 2 között.
  • Maxx
    ŰErről jut eszembe tudok ilyen eladó ladát, ha kell valakinek, bár nem kombi hanem sedan, érted lada sedan :DDD
  • Maxx
    bah, ennyi hibát ejteni ilyen rövid hsz-ben, nagyon péntek van már nekem bocsi :)
  • Maxx
    szeretnék valamikor csinálni egy Diablo cruise-t, az érdekelne hogy van e rá igén, valamint egy hummer h2 terp csavargást is. Akit érdekel írjon privit, ha lesz rá elég érdeklödő akkor kiírok mindent :) Külön külön jelezzétek hogy kit érdekelne a Lambirghini diablo és kit a hummer h2 terepezés.

Lamorghini diablo mod: Lamborghini Diablo
    Hummer H2 mod: Hummer H2
  • Norby646
    Pár napja a tesóval meg Dutyimadárral gondoltuk bejáratjuk egy kcsit a zsigulikat de sajnos elég rövid volt ez a gurulás. Csináltunk pár képet is:

A fehérrel én vagyok a pirossal a tesó a kékkel pedig Dutyimadár :D.
    Amúgy eredetileg az audi a4 cabriolettre cserélné le, amit elég nagy hülyeségnek tartok mivel egyáltalán nem illik az audira a lada XD (gyorsabb, kormányváltós, más a hangja...), ezért én a chevrolet ssr-re raktam rá. A hangját pedig egy maserati gt hangjára cseréltem mert szerintem az ladásabb. Így már szerintem jobban hasonlít egy igazi ladára bár még nem tökéletes. :D Ha valakinek kéne így lecserélve az ssr-re a kocsi akkor az szóljon!
  • Bale123
    ja megvan köszi:)
  • Bale123
    de az nálam nem működik...
  • CopyKing92
    azaz F.A.Q. :P
  • Norby646
    *gy.i.k hogy pontos legyek
  • Norby646
    Hello! Az aktivációs kóddal van a gond kérj egy újjat a gyik-ban le van írva, hogy és mit kell :).
  • Bale123
    Sziasztok!
    Ma megvettem a TDU-t LV kiadásban, de amikor megpróbálok játszatni azt irja ki, hogy "failed to connect to test drive server" (fejből mondtam nem pontos) valaki tudja mi lehet a probléma?
  • jofer
    Nem-nem! Csak a TDU, amivel játszom! Minden tiszteletem a szim. fanoké, de nekem nincs kedvem, időm, tehetségem, hogy órákig bütyköljek egy-egy beállítással! Nem vagyok arcade rajongó sem, mert pl. NfS-t sem játszok már évek óta... Ha van némi szabadidőm, amikor nem kell mással foglalkoznom, akkor egy kicsit lazulok a szigeten!