107666
-
Aha az szép a milyenk 3000-es és 230Le. :D Am a volán mögött természetesen én mellettem pedi a muter :D. -
Ezer bocs de gondoltam ezt még berakom mert az előbb lehagytam. Ezeket a képeket viszont nem rég csináltam illetve a báttyám itt sajna nem volt lemosva a kamesz meg apám munkaeszköze :D.
Na mostmár tényleg befejztem az offot. -
NA adjátok csak meg a címetek elmegyek azt elkötöm a kocsitok. :D -
danyr #83981 bestes (Y) -
Maxx #83980 325i 2500cc 223LE (az amerikába gyártott e36 motra van benne, az EU 325i csak 192LE -
Szép naon :D. Mekkora a motorja? Nekünk egy ilyenünk van: Ezek a képek dégen készültek nem sokkal azután hogy megvettük :D
sry az off-ért csak szeretem az ilyen autókat pláne ha coupék :D. -
BalanceArt #83978 Logikus feltételezés, de sosem tudhatod milyen extrák vannak beleépítve.
-
N1ce. De azért nem vele szeretkezel hanem a barátnőddel avagy feleségeddel. :) -
Maxx #83976 lambó szalon középen mondjuk 20:10 ig várok
-
Szabi1991 #83975 hol tali ? -
Maxx #83974 na megyek fel a szigetre jól, kicsit lambóval, akinek van kedve jöjjön és gululunk egy jót.:) -
Maxx #83973 Tudom ezért vagyok szerelmes bele, bár ezt az eddigi párjaim nehezen viselték :) -
gyönyörű járgány ^^ -
Maxx #83971 Ma lemostam a kicsikémet amivel immár 5. éve IRL nyomom a TDU-t, és olyan szép tisztán hogy csináltam pár screenshotot :) Mielött valaki leolt nem nagyképüségnek szánom, csak még így 5 év után is újra bele tudok szeretni amikor le van mosva :)
-
köszike a választ! -
BalanceArt #83969 Az eredetit. -
érdekelne a mod!(online mások is ezt az autót látják vagy az eredetit mm a modellt??) -
nekem is ien zsigulim van:D vajszínűbe:D -
én a H2 es krúzra mennék(ha kell megcsinálom a plakátot:D) -
Rejtett fájlok megjelenítését kapcsold be a vezérlőpult->mappabeállításoknál (ha totalcommandert használsz akkor annak a beállításainál is)
Ezután c:\documents and settings\all users\application data\test drive unlimited\addon.txt ki kell törölni. -
nekem ladics bele nyúlt a gépembe és meg csinálta xP -
Sziasztok!
Újraraktam a TDU-m (eredeti)! Korábban megpróbáltam egy kamu cd kulcsot megadni a megapackhoz, azóta nem enged fel a szerverre!
A furcsa az h nem kérte a cd kulcsot a mostani installnál és a c:/ documents & settings/app data...test drive unlimited mappám sem létezik!!
Szel nem tudom hogyan módosítsam a kulcsom ha nem is létezik a cdkey.txt :S
A szerverre nem enged fel: "check your network status" blabla
Aki találkozott hasonló problémával vagy van vmi ötlete , kérem írjon!
Előre is köszi a válaszokat ! -
Maxx #83962 rosszul fogalmaztam elnézést, úgy van ahogy adam írta, max 90 sec.., pedig me nem is vettem be fogalmazásgátlót :D -
9 másodperc alatt. 90 másodpercig tart max vagy ha azután. nem csatlakoztat. -
Maxx #83960 nincs mit, külön csatlakozni egyébként nem kell sehova, ha online profilt csináltál, akkor megkérdezi a játék hogy 90 sec alatt csatlakozik a szerverhez, leokézod, utána meg belépsz és tiprod a pedálokat :D -
Bale123 #83959 értem... köszi :) -
Maxx #83958 olyan hogy senki nincs online 100% hogy nincs, olyan előferdül hogy a friend listádon lévők közül senki sincs/megint nem mutatja rendesen a játék a friend listet. -
Bale123 #83957 Az elképzelhető hogy nincs senki online, vagy még kell külön csatlakozni? :)Bocs ha hülye kérdés... -
Nekem is Logitech Driving Force pro-m van de már nem nagyon lehet kapni sajnos. dfp Itt még van de nagyon drága, amikor én vettem (télen) akkor 25k volt a wox computernél. Ennyiért már jobban megéri a gt ami még egy kicsit olcsóbb is és újjabb de így látásra szerintem a kinézetén kívül semmi érezhető különbség nincs a 2 között. -
Maxx #83955 ŰErről jut eszembe tudok ilyen eladó ladát, ha kell valakinek, bár nem kombi hanem sedan, érted lada sedan :DDD -
Maxx #83954 bah, ennyi hibát ejteni ilyen rövid hsz-ben, nagyon péntek van már nekem bocsi :) -
Maxx #83953 szeretnék valamikor csinálni egy Diablo cruise-t, az érdekelne hogy van e rá igén, valamint egy hummer h2 terp csavargást is. Akit érdekel írjon privit, ha lesz rá elég érdeklödő akkor kiírok mindent :) Külön külön jelezzétek hogy kit érdekelne a Lambirghini diablo és kit a hummer h2 terepezés.
Lamorghini diablo mod: Lamborghini Diablo
Hummer H2 mod: Hummer H2 -
Pár napja a tesóval meg Dutyimadárral gondoltuk bejáratjuk egy kcsit a zsigulikat de sajnos elég rövid volt ez a gurulás. Csináltunk pár képet is:
A fehérrel én vagyok a pirossal a tesó a kékkel pedig Dutyimadár :D.
Amúgy eredetileg az audi a4 cabriolettre cserélné le, amit elég nagy hülyeségnek tartok mivel egyáltalán nem illik az audira a lada XD (gyorsabb, kormányváltós, más a hangja...), ezért én a chevrolet ssr-re raktam rá. A hangját pedig egy maserati gt hangjára cseréltem mert szerintem az ladásabb. Így már szerintem jobban hasonlít egy igazi ladára bár még nem tökéletes. :D Ha valakinek kéne így lecserélve az ssr-re a kocsi akkor az szóljon! -
Bale123 #83951 ja megvan köszi:) -
Bale123 #83950 de az nálam nem működik... -
azaz F.A.Q. :P -
*gy.i.k hogy pontos legyek -
Hello! Az aktivációs kóddal van a gond kérj egy újjat a gyik-ban le van írva, hogy és mit kell :). -
Bale123 #83946 Sziasztok!
Ma megvettem a TDU-t LV kiadásban, de amikor megpróbálok játszatni azt irja ki, hogy "failed to connect to test drive server" (fejből mondtam nem pontos) valaki tudja mi lehet a probléma? -
Nem-nem! Csak a TDU, amivel játszom! Minden tiszteletem a szim. fanoké, de nekem nincs kedvem, időm, tehetségem, hogy órákig bütyköljek egy-egy beállítással! Nem vagyok arcade rajongó sem, mert pl. NfS-t sem játszok már évek óta... Ha van némi szabadidőm, amikor nem kell mással foglalkoznom, akkor egy kicsit lazulok a szigeten!