107666
-
carloelsa #84064 -.-" XD ez nevetséges...ekkora baromságot leírni, hogy az egészet felvenni...pfff ki a fene nézné meg egyáltalán? gondolkodjunk már...
figyelj ha felvennél 11 órát abból az ember csak néhány részt nézne meg, így neked is elég lenne ha részeket vennél fel pl óránként 5 percet felveszel majd újra és akkor annyi vagy elég 1 perc is xD összevágod a felvételeket aztán kész szvsz. -
USAMEN POWER #84063 Ha meg az Atarinak akarja valaki elhitetni rekordját, max odaadja a mentését, szvsz. -
USAMEN POWER #84062 Hm... Kemény 11-12 órás videó lenne, konvertálás után igen, előtte nem férne el a fraps videó a vinyómon :) Ha több nézetből csinálsz képet, szerintem elég bizonyítéknak, lényeg hogy a képen lévő adatok egyezzenek. (Szerencse hogy sok van.) -
carloelsa #84061 videó :D az a legjobb bizonyíték, mint volt egy kép arról hogy a csövesek az alumínium coca cola, pepsi ,sör poharakat szedik ki a szelektívből, aztán a bíróságon azt mondták a hajléktalanok, hogy ők pont visszafelé teszik mert valaki kiszórta XD
ha videó lett volna, akkor már megbüntették volna őket a semmiből :S (nincs pénzük) -
USAMEN POWER #84060 Hajrá
-
norman001 #84059 én sztem veszek majd egy új kocsit arról egy képet csinálok és utána meg próbálom meg dönteni -
norman001 #84058 ha valódi lenne akkor air raide lenne benne. -
carloelsa #84057 az első kerék nem fog elforogni :S -
USAMEN POWER #84056 Ebből a topikból valaki még ment ennyit előttem ? Szerintem nem és ezért toltam fől képet hogy döntsétek meg... Még 1x nem indulok neki a 2000 km nek, de aki megdönti annak gratulálni fogok ! (am ez nem büszkeség, spontán csak játék)
Jaa am bocs :D az utso egy oldal csupa offolás...
-
Nagyon elmereteztek a Dino lampajat! -
És ez olyan fontos? De tényleg, kit érdekel, hogy ki mennyit megy?:D -
Tényleg jó kis krúz volt! Kísérletet tettünk a dino-m végsebességére,de 299nél többet sehogysem sikerült menni vele még balance által sem!
-
Tegnap este jót gurultam Balance-al és Csontiz-zal, köszönöm nekik. Ma este nem szervez valaki egy kresz krúzt vagy valami jó kis krúzt mert már nagyon jó lenne:) -
hello
na pár nap múlva meglesz az új gépem és ha nem lesz semmi gond a windows 7-emmel meg semmi mással akkor a pár nap múlva újra fellelhető leszek a szigeten:) -
USAMEN POWER #84050 -
USAMEN POWER #84049 Komolyan ! Ez nem csak időben, inkább agyilag megterhelő. A végére kész voltam teljesen, agyilag zombi, és nem picit idegesítő amikor itt azt mondják hogy kamu, még ha viccből is. -
jo akkor nem googleztad. de hülyülök te pöts XD minden fasságomat komolyan veszed. :D -
nem jó, attol még googlezhattad ha másnak volt több féle nézetben XDDDD -
USAMEN POWER #84046 És ha gondolod ilyen képeket googlez már le nekem, mert egyet se találtam... Thx ! -
USAMEN POWER #84045 Ezeket az elöbb csináltam:
(Ha kell még feltolok neked 100 féle nézetet) -.-
És mint látod a pénzem, és a vásárlási kuponom is változatlan...
Szal itt a bizonyíték, ami szerinted nincs !
Jaa és a három említett személy közül az első kettőt megkérdezheted, ők jóideig gurultak velem. -
Köszi! Nekünk is tetszik azért raktam fel XD csak sokba kerül fenntartani meg mostmár kéne egy-két dolgot javítani (felni, beltér miután egyszer feltörték és kifeszegették belőle a rádiót, meg még ilyesmi dolgok) csak hát sokba kerül. De tervek vannak vele kapcsolatban :D. -
Nyugi én egy csomót nyomultam tegnap és folyton azt láttam hogy körözget a szigeten :D szal nem gúúglízta :D. -
Szép a mercid!Teccik!
PepsiTwistnek a népautóján nagyon gagyi az a vakuljparaszt ledsor! -
honnan tudjuk hogy a tied? honnan tudjuk hogy nem googleztad le? vagy szerkesztetted át? semmi sem igazolja hogy a tied? ha meg a csávod skine is ilyen bárkijé lehet ilyen xP / nem kifogásolni akarom csak valami igazolás is kéne / :D ami nincs :P -
BalanceArt #84040 Szívesen! Örülök, hogy összejött. -
Nem rossz!A motorháztető nyitva van vagy nem tudtátok rendbehozni törés után?
-
Szép kis gyűjtemény!Állandóan rajtad lóg a fotógéped vagy direkt ezzel a céllal mész vadászni! -
norman001 #84037 nincs mit -
Na így nagyon jó thx szép lett :D. -
norman001 #84035 jó ez a méret?
-
:D naon fasz minden jó csak egy picit kissebbre a felnit! De sztem jó ez a felni am :D. -
norman001 #84033 így jobb? -
norman001 #84032 ok -
jéé tényleg az is jó :D aha plíz vmi sportos felnivel a többit rádbízom amúgy felnin kívül minden tetszik rajta :D. -
norman001 #84030 kilincs sincs -
norman001 #84029 megcsináljam? -
Hali! Hát azért ennél kissebb felni kéne rá XD meg nem annyira illik ez rá sztem de az ültetés meg a rendszám/embléma hiány elég jól néz ki de azért egy mercin jól mutat ha rajta van az embléma :D. -
USAMEN POWER #84027 Én arra lennék kíváncsi hogy mióta megjelent a TDU, ki ment ennél többet... Habár arról az állatról nem találtam infót a gugliban :)
De szerintem van aki letolt 3000 et is, én is gondolkoztam rajta hogy még hajnalig tolom neki, de már amúgy is kula voltam agyilag, és testileg is mindenkép, inkább befejeztem mielött lefordultam volna a székről.
És köszönöm Gyuracellnek, és Konyának akik kb. 1100 km nél beszálltak egy ideig, és Balancee-nak aki az utsó kört letolta velem, ezzel agyilag felébresztve...
-
norman001 #84026 van benne air raide -
elsőkerék hogy forog?
jó ez a méret?