107666
-
Szabi1991 #84149 ott a cset a főoldalon... meg a gumiszobák.. -
Te se lehetsz több 12-nél... -
USAMEN POWER #84143 Hallod húzzál már a jófrancba innen, és csinálj valami értelmesebbet ahelyett hogy itt offolsz !
Hole köszi szépen király lett
-
Download
Ide kell be másolni.
C:\Program Files\Atari\Test Drive Unlimited\Euro\Bnk\FrontEnd\HiRes\LOG_IN.bnk
-
Download -
USAMEN POWER #84139 Nekem a motorral összesen megtett távolsághoz van írva egy minuszban lévő lehetetlen szám. Pár hónapja baszódott el, de szerencsére csak az az egy adatt úgyhogy figyelmen kívül hagytam.
De többször azért kezdtem új gamet, mert az egész statisztikám tele lett ilyen lehetetlen számokkal, és nem tudtam vele mit kezdeni... -
Lesz ma valami krúz? Mert tegnap is csak véletlen bukkantam rátok és most jó lenne előre tudni. -
Jah még annyi hogy hiába megy a kocsival nem számolja a km-t. -
A segítséget előre is köszönöm. -
Van egy kis problem. A tesóm meg akarta nézni hogy meg van-e már neki a 8000km erre 0 km-t írt a számláló. Megnéztük a menüben az autóval,motorral felfedezett távolság + az egyszerre megtett legnagyobb távolságot és ennyi volt odaírva: 1.J# vagy vmi ilyesmi. Ezek után el kezdte megnézni hogy melyik kocsijával mennyit ment összesen és az aston martinnak amivel a tegnapi krúzra jött a km állásánál egy horribilis szám volt amit még ki se lehetett olvasni igazán. :S Nem tudjátok hogy mi lehet a probléma. Nem használt csítet még eddig soha. -
WV-t akartam írni XÐ csak egy Golf1 es is elég fílinges :D mint 1 Toyota Corolla Trueno Sprinte 86 os :D volt is egy olyanunk xP -
egykuta XÐ -
Maxx #84132 megyek fel a szigetre hummer h2 vel terepezni, akinek van kedve jöjjön, az éjszak nyugati világitó torony környékén leszek vhol a hegyen :D -
Amúgy Hole pls küld majd el a videót amit mondtál. -
Ma felraktam az 1.67d patch-et és gondoltam motorozok egyet így sima ruhába :D aztán találkoztam zsoleszékkal és velük tartottam. Út közben elment pár ember meg jött is pár ember :D.
Megálltunk pár kép erejéig:
Ezt meg csak úgy:
(a pagani-val zsolesz, a dodge-val holecsko, az aston-nal gery, az mv agusta-val djkonya és a kawasaki-val pedig én. :D)
-
Tudtommal Vento-ja van. -
paraszt vakító Pepsi verda xP csak neki Golfja van :D (LED sor elöle) -
hát azt leszarom ^^:) engem meg az idegesít aki forumokon komolyan veszi az embert ;) -
Tutti Maci 01 #84126 szia Akylleus!
no ilyen a gép
árnyék után
-
Szabi1991 #84125 ám nem mindegy mi van ott ? :-)
átlag 5mpet látom egy nap xD -
ultrapulse #84124 Van akit viszont idegesít a stílusod -köztük engem is-. -
hülyülök te hardcore kocka :D ... te is egy faszvagy XÐ -
USAMEN POWER #84122 Ford Mustang Cobra
Ford Shelby GT 500kr
Chevrolet Camaro Black Concept
Mindegyik kép egyforma méretű. Jaa és ez minden felbontáson fog működni ? (Nekem 1024x768) -
Szabi1991 #84121 link -
ronaldo86 #84120 hi....h lehet azt megcsinálni h lehessen farmerba motorozni? -
Hát úgy csináltam hogy először kicsomagoltam a bnk-t aztán modding tools-al átkonvertáltam dds-be a 2db fájlt azt dxtbmp vel megnyitottam és paintel kicseréltem a képet. Miután megcsináltam a képet elmentettem aztán dxtbmp-reload..akármi és utána meg szépen dds-t vissza 2db-be aztán meg bnk file editor. Így csináltam és amikor el akartam indítani akkor kidobott a tálcára. Nem tudom mit szúrtam el mert biztos meg lehet csinálni mert neked is sikerült. :D -
Szabi1991 #84118 én meg nem fotóztam le, mert te lefotóztad.. de azért megnéztem magamnak :p -
Hogy mented ki a képet az sem mindegy. -
Persze be tudom rakni de ne legyen kicsi a kép kb. 1280x800 vagy nagyobb talán még az 1152x864 -
tessék itt vannak a képek
pár darab:) -
Tegnap Dutyival még este gurultunk egyet az f40-esekkel és gondoltuk hogy megnézzük mennyt tud menni. A legjobb eredmény az 355.46 lett de azt elfeljtettem lefotózni XD de azért egyet lekaptam a vége fele:
-
Hali! Én is csináltam egy ilyet csak az a gondom hogy kifagy a játék amikor elindítom.Nem tudod mitől lehet ez? Lehet hogy a méretével van gond? Elvileg 1280x718 lenne a kép mérete de nem tudom abba a méretbe átméretezni. Amúgy jók a háttereid :D. -
Hole,ha van kedved még ilyet csinálni feltöltök neked pár Murcis képemet,vagy LP 560. -
A techartot én fotóztam:))) jó lett!;) -
USAMEN POWER #84110 Húú de faxa ! 
Te csináltad, ha egy-két amerikai verda képét linkelem neked tudsz csinálni még egyet ? -
Bocsi ez le maradt.
Ide kell be másolni.
C:\Program Files\Atari\Test Drive Unlimited\Euro\Bnk\FrontEnd\HiRes\LOG_IN.bnk -
Egy kis finomság tőlem nektek.
Download -
USAMEN POWER #84107 Majd én is teszek képet csak fáradt vok már hozzá. Azzal a külföldi barommal meg tele volt a fa.zom ! -
Nagyon jók lettek a képek :D. Jó volt a krúz csak sajnos nekem newlife-ot meg a tesót leszámítva mindenki kapcsolathibás volt (hát igen a t-online 7000ft-os k**va jó szolgáltatása....no comment). De ezt leszámítva tetszett krúz bár a szabályok valahogy eltűntek útközben :D de mindegy. Azért szeretném megköszönni azoknak akik eljöttek és hogy vártak rám annyit az elején és sajnálom hogy egy páran nem tudtak eljönni mint mondjuk Szabi vagy Adamfesto de mondjuk én írtam túl későn szal bocsi. -
Szabi1991 #84105 anyám örülne, ha az ffb hangjára kelne :p

árnyék után