107666
-
wandrew26 #84406 SOS
, Hívni
kell uri gellert, nem múkodik a TDU (nem csatlakozik)Lehet h ricsinek, és Aliennek is ezért akadt gondja
-
Neoncsoves #84405 hol lehet rendelni DB4et?
van 16millám az csak elég lesz -
wandrew26 #84404 Én jártam úgy, hogy csak a profilom mappáját másoltam ki biztonságinak, és pedig kellett volna az egész test drive unlimited mappa a dokumentumokból (xp). Így kezdhettem új profilt
Routeren portok nyitva? Másra nem nagyon tudok gondolni 

-
BalanceArt #84403 Csak akkor menj érte trade-re, ha szeretnéd a bolti árának többszörösét fizetni a DB4-ért. Egyébként lutri a trade is, mert jelenleg például egy sincs eladó. A biztos módszer, ha megrendeled és pár nap múlva mehetsz érte. Persze, ha van pénzed... -
ricsa008 #84402 nem tudok kapcsolódni? pedig pár órája léptem le azóta nem változott semmi
mi lehet a gond? -
nem is arra értettem ;-) mivel nincs meg a megapack.. -
Nem tetszik neki a netem. Valakinek valami ötlet, aki hasonlóan járt? -
Szabi1991 #84399 -
Szabi1991 #84398 250gto-t vegyél már a trade-en ;-) -
Hali
Újra raktam a gépet, hogy lehet a régi profilomat működő képessé tenni? Elmentettem a mentésemet, bemásoltam, de nem akarja az igazságot :S -
"a beszerzésük napokig is eltart." Trade ;) -
BalanceArt #84395 Róluk van szó -
BalanceArt #84394 Hát nem úgy sikerült, ahogy gondoltam, de a lényeg így is ott van. -
BalanceArt #84393 Ha már így belelendültem, mára is hirdetek egyet…
Drágasszágom krúz
Ha van [b]Aston Martin DB4 GT Zagato[/b vagy [b]Ferrari 250 GTO[/b a garázsodban, és hozzá kedved, hogy kihozd, akkor gyere ma este 8-ra az északi golfpályához.
Én a rám jellemző HC és DA OFF-ban leszek, [u]de mindenkire rábízom, hogy milyen módot választ[/u] magának.
NEM KRESZ krúz.
Sajnos, csak akkor van esélyed részt venni, ha már van ilyen kocsid, mert - lévén, hogy a játék két legdrágább és a legnehezebben beszerezhető autójáról van szó – a beszerzésük napokig is eltart.
[img]http://img36.imageshack.us/img36/2610/testdriveunlimited20090t.png]drága[/img] -
Nem kötekedésből mondom,de ha egy kicsit tudsz angolul,oda van írva h just to laugh-csak a vicc kedvéért (hirtelen szabad fordításban), szóval ez csak egy faszság ellentétben a 1.67-el ami egy franko mod. -
ast00 #84391 Köszi. Ez kellett. -
ricsa008 #84390
remélem ez az -
wandrew26 #84389 Érdekes volt a dolog
hirtelen keresztül mentél mindenen
aztán eltüntél, utána kerestelek mapon, de gondoltam h kifagytál vagy vmi hasonló probléma, utána még a garázsban voltam egy 10 percet, aztán ágynak dőltem
rohadt fáradt voltam
na, majd vmikor bepótoljuk
-
ast00 #84388 Megvan! Az eredeti map kell nekem. Az én gépemen itt van: c:\Program Files\Atari\Test Drive Unlimited\Euro\Bnk\Bnk1.map Ezt valaki oda tudja adni? -
ast00 #84387 Kéne 1 kis segitség. Kiirja, hogy nem látja netet, és kilép. Pedig nem is nyomom online.
Miért?
-
ast00 #84386 A patch igaz is meg nem is. Van, de nem érdemes leszedni, mert kikapcsolja a géped. -
Jófajta krúz volt:
[IMG][/IMG]
-
Tutti Maci 01 #84384 szia!
az este
félúton
és vége
thx
-
BalanceArt #84383 WAndrew! Már visszatértem a fagyhalálból. Ha van még időd, mehetünk. -
Köszönöm mindenkinek, hogy helyettem elküldtétek az OFF topicba. Nagy segítségek tudtok lenni. Hidjétek el a korrekt reakció ezekre nagyon jól esik.
Amm.. töröltem a Warezzal kapcsolatos hozzászólásokat. (Ne írjatok PÜ emiatt) -
BalanceArt #84381 Pontosan, elsüllyedtem kedvenc CCR-emmel. Egyébként egy föld alatti világra bukkantam ugyanitt. elveszett világ -
USAMEN POWER #84380 Igaz, vagy nem ? Számomra ez jobban bejön az 1.67 A -nál...
-
USAMEN POWER #84379 Ami elsüllyedt a betonban... -
Akylleus #84378 koenig -
BalanceArt #84377 Kitaláljátok mi ez?Hmmm... -
BalanceArt #84376 ma esti krúz -
BalanceArt #84375 A ma esti A/B katos, handling 70-80 krúz egyik pihenőjén. Jól sikerült, köszi minden résztvevőnek! Gyuracellel még ketten 22:15-ig toltuk. -
USAMEN POWER #84374 Jaa amúgy amíg nem elérhető a Gr1, traden max látod de nem tudod megvenni... -
Szabi1991 #84373 sokmindenből nem maradtál ki, megelőzött mindenki és más írányba mentek mint ahogy én terveztem.. Andrea folyamatosan újratervezet, végül a 28km-es útból megtettük 56-ot és még hátravolt 29.. -.-" -
USAMEN POWER #84372 Én is sokszor újrakezdtem, de fő a kitartás már 99 %-on vagyok...
Egy mentést am én is elbasztam warez megapackal, de újat kell leszedni mert valszeg rossz volt, és akkor nincs probléma... -
49% ig vittem el..Eddig 3x kellett újrakezdenem
Eddig a legjobbam 70% volt, csak meghalt a mentés-.- utánna egy 63% ost elbasztam a warez megapack al, most meg van ez, nincs kedvem folytatni.
-

sztem érd el saját skillekböl. legalább meg dolgozol érte és úgy fogod használni. egészséggel. :D
-
Shelby GR1 est keresek ha van valakinek akk Írhatna egy PM et. -
kurwajó. Táp-kuka. Videókártya-kuka. 

bocs szabi hogy nemtudtam lenni végig XDDD ...
-
BalanceArt #84366 Bocs, lefagytam. Megyek már vissza.
[/IMG]

és vége
thx