107666
N%C3%A9vtelen-1.png
  • wandrew26
    SOS , Hívni kell uri gellert, nem múkodik a TDU (nem csatlakozik)Lehet h ricsinek, és Aliennek is ezért akadt gondja
  • Neoncsoves
    hol lehet rendelni DB4et?
    van 16millám az csak elég lesz
  • wandrew26
    Én jártam úgy, hogy csak a profilom mappáját másoltam ki biztonságinak, és pedig kellett volna az egész test drive unlimited mappa a dokumentumokból (xp). Így kezdhettem új profilt Routeren portok nyitva? Másra nem nagyon tudok gondolni
  • BalanceArt
    Csak akkor menj érte trade-re, ha szeretnéd a bolti árának többszörösét fizetni a DB4-ért. Egyébként lutri a trade is, mert jelenleg például egy sincs eladó. A biztos módszer, ha megrendeled és pár nap múlva mehetsz érte. Persze, ha van pénzed...
  • ricsa008
    nem tudok kapcsolódni? pedig pár órája léptem le azóta nem változott semmi
    mi lehet a gond?
  • CopyKing92
    nem is arra értettem ;-) mivel nincs meg a megapack..
  • AlieN911
    Nem tetszik neki a netem. Valakinek valami ötlet, aki hasonlóan járt?
  • Szabi1991
  • Szabi1991
    250gto-t vegyél már a trade-en ;-)
  • AlieN911
    Hali

Újra raktam a gépet, hogy lehet a régi profilomat működő képessé tenni? Elmentettem a mentésemet, bemásoltam, de nem akarja az igazságot :S
  • CopyKing92
    "a beszerzésük napokig is eltart." Trade ;)
  • BalanceArt
    Róluk van szó
  • BalanceArt
    Hát nem úgy sikerült, ahogy gondoltam, de a lényeg így is ott van.
  • BalanceArt
    Ha már így belelendültem, mára is hirdetek egyet…

Drágasszágom krúz

Ha van [b]Aston Martin DB4 GT Zagato[/b vagy [b]Ferrari 250 GTO[/b a garázsodban, és hozzá kedved, hogy kihozd, akkor gyere ma este 8-ra az északi golfpályához.

Én a rám jellemző HC és DA OFF-ban leszek, [u]de mindenkire rábízom, hogy milyen módot választ[/u] magának.

NEM KRESZ krúz.

Sajnos, csak akkor van esélyed részt venni, ha már van ilyen kocsid, mert - lévén, hogy a játék két legdrágább és a legnehezebben beszerezhető autójáról van szó – a beszerzésük napokig is eltart.

[img]http://img36.imageshack.us/img36/2610/testdriveunlimited20090t.png]drága[/img]
  • SeanJRRussel
    Nem kötekedésből mondom,de ha egy kicsit tudsz angolul,oda van írva h just to laugh-csak a vicc kedvéért (hirtelen szabad fordításban), szóval ez csak egy faszság ellentétben a 1.67-el ami egy franko mod.
  • ast00
    Köszi. Ez kellett.
  • ricsa008

remélem ez az
  • wandrew26
    Érdekes volt a dolog hirtelen keresztül mentél mindenen aztán eltüntél, utána kerestelek mapon, de gondoltam h kifagytál vagy vmi hasonló probléma, utána még a garázsban voltam egy 10 percet, aztán ágynak dőltem rohadt fáradt voltam na, majd vmikor bepótoljuk
  • ast00
    Megvan! Az eredeti map kell nekem. Az én gépemen itt van: c:\Program Files\Atari\Test Drive Unlimited\Euro\Bnk\Bnk1.map Ezt valaki oda tudja adni?
  • ast00
    Kéne 1 kis segitség. Kiirja, hogy nem látja netet, és kilép. Pedig nem is nyomom online. Miért?
  • ast00
    A patch igaz is meg nem is. Van, de nem érdemes leszedni, mert kikapcsolja a géped.
  • adamfesto
    Jófajta krúz volt:
    [IMG][/IMG]
  • Tutti Maci 01
    szia!

az este

félúton

és vége thx
  • BalanceArt
    WAndrew! Már visszatértem a fagyhalálból. Ha van még időd, mehetünk.
  • Misi az ezredes
    Köszönöm mindenkinek, hogy helyettem elküldtétek az OFF topicba. Nagy segítségek tudtok lenni. Hidjétek el a korrekt reakció ezekre nagyon jól esik.

Amm.. töröltem a Warezzal kapcsolatos hozzászólásokat. (Ne írjatok PÜ emiatt)
  • BalanceArt
    Pontosan, elsüllyedtem kedvenc CCR-emmel. Egyébként egy föld alatti világra bukkantam ugyanitt. elveszett világ
  • USAMEN POWER
    Igaz, vagy nem ? Számomra ez jobban bejön az 1.67 A -nál...

• USAMEN POWER
    Ami elsüllyedt a betonban...
  • Akylleus
    koenig
  • BalanceArt
    Kitaláljátok mi ez?Hmmm...
  • BalanceArt
    ma esti krúz
  • BalanceArt
    A ma esti A/B katos, handling 70-80 krúz egyik pihenőjén. Jól sikerült, köszi minden résztvevőnek! Gyuracellel még ketten 22:15-ig toltuk.
  • USAMEN POWER
    Jaa amúgy amíg nem elérhető a Gr1, traden max látod de nem tudod megvenni...
  • Szabi1991
    sokmindenből nem maradtál ki, megelőzött mindenki és más írányba mentek mint ahogy én terveztem.. Andrea folyamatosan újratervezet, végül a 28km-es útból megtettük 56-ot és még hátravolt 29.. -.-"
  • USAMEN POWER
    Én is sokszor újrakezdtem, de fő a kitartás már 99 %-on vagyok...
    Egy mentést am én is elbasztam warez megapackal, de újat kell leszedni mert valszeg rossz volt, és akkor nincs probléma...
  • solo
    49% ig vittem el..Eddig 3x kellett újrakezdenem
    Eddig a legjobbam 70% volt, csak meghalt a mentés-.- utánna egy 63% ost elbasztam a warez megapack al, most meg van ez, nincs kedvem folytatni.

• CopyKing92
    sztem érd el saját skillekböl. legalább meg dolgozol érte és úgy fogod használni. egészséggel. :D
  • solo
    Shelby GR1 est keresek ha van valakinek akk Írhatna egy PM et.
  • CopyKing92
    kurwajó. Táp-kuka. Videókártya-kuka. bocs szabi hogy nemtudtam lenni végig XDDD ...
  • BalanceArt
    Bocs, lefagytam. Megyek már vissza.