107666
-
Diablo, DTM Audi ezek kellenének. De PCre sosem fog megjelenni szerintem. :( -
Szabi1991 #84485 350zkábrió xboxra ingyenes volt ha jól tudom.. :S -
USAMEN POWER #84484 Lehetőleg ingyen :D
Cadillac Sixteen <--- Ez kéne ! -
Szabi1991 #84483 leginkább a moci meg a kabrió 350z kéne.. persze a dtm audi se lenne rossz..
-
Szabi1991 #84482 jólenne ha végre kiadnák a Premium Pack-ot..
Nissan 350Z Roadster 2004
Audi A4 Touring Car
Cadillac Sixteen
Triumph Dayton 995i
Pontiac Solstice
Lamborghini Diablo GT -
tavaly március nem? -
wandrew26 #84480 jaja, volt 1x amikor a megapack-al szórakoztak, utána egyszer amikor csak úgy aztán lehet h most is?
-
Szabi1991 #84479 de utána kijött a megapack :D
(vagy az 2éve volt ? o.0) -
wandrew26 #84478 Remélem nem adja meg magát megint a szerver mint egy éve kb
-
USAMEN POWER #84477 Macska egér játék... Most elsőre felengedett, házból kilépve 3 playert is beadott egyből... -
USAMEN POWER #84476 Külföldiekkel gurultam, azt egyszercsak eltűnt mindenki, map kuka,kiléptem a profilomból hogy újracsatlakozzak, de már többszörös próbálkozásra se tudok felmenni... -
BalanceArt #84475 Viszonylag könnyen felengedett, és azt írja ki ugyan, hogy "servers available", de a térkép és a trade nálam most leállt. -
USAMEN POWER #84474 Szerverrel mi a helyzet ? Elsőre felengedett, minden okés, de a mapon még sincsenek hú de sokan...
Am gíbor válasza hihetőbb... -
De orosszal igen. Nem én osztattam ki a szervereket, nem én határozom meg,kivel lehet találkozni. -
wandrew26 #84472 Hmm, ez elég értelmes és alátámasztott válasz :) Én erre szavaznék
-
Gibor #84471 Végül is van 85millió szerver.... még mi is másikon játszunk mindig... és olyan nincs hogy kontinensenként szerver... Akármikor találkozhatsz japánnal orosszal amerikaival, ausztrállal... csak azért találkozol velük kevesebbet mert nekik nagyobb a pingjük amit a játékban te nem tudsz nézni és akkor nem rakja be a szigetre... ha találkozol is vele azért mert épp kisebb a pingje és összedobott... szóval lehetséges találkozni japán drifter klubbal, csak kurva kevés eséllyel... megnézed hozzánk lergtö et németet hollandot franciát stb.... dob be... mert ők vannak hozzánk legközelebb... -
Szabi1991 #84470 orosszal se ugye? -.-" -
Sziasztok emberek. Látom semmit nem változik ez az oldal. Már megint Grabowszkit ba..ogatjátok. Szomorú. Egyszerűbb lenne elkérni a srác youtube nicknevét, és a youtube-n megnézni az adatlapját ott kiderül mindjárt hogy honnan jön az IP-cime. -
tbundy #84468 nekem is van ausztrál friendsem, majd legközelebb jól lecseszem, miért hazudozik... -
Szabi1991 #84467 grat.. -
Aha. Szóval akkor elhiszed, hogy az Antarktisz Drift Klub elnöke vagyok, odakint -40 fok van, és egy jéghegy csúcsáról nyomom a TDU-t? De mit jössz már az Amerikaiakkal? Japánokról és Kínaiakról beszéltem te igenokos. Olvasd már el a hozzászólásaimat. Egyébként meg szívesen elkérném ezeknek az "amerikaiknak" az X-Fire azonosítójukat, az mindent elárulna...
Azt tudom, hogy kelet másik szerón van, ennek ellenére is voltak olyan emberek, akik azt állították, hogy japán drifter klub-ot láttak. Ezt el is hittem, de amikor azt kezdte taglalni az illető, hogy Hongkong-ból játszanak a haverjai vele, kicsit kételkedtem a szavahihetőségén.
-
USAMEN POWER #84465 Nikky amerikai ? :O Sokat gurultam vele, de sose kérdeztem hova valósi mert a neve olyan németes nekem valahogy xDD -
BalanceArt #84464 Már miért lenne kamu? Honnét van az infód, amely szerint nem lehetséges más kontinensen élőkkel találkozni a játékban? Mutass nekem valamit, ami bizonyítja, hogy több információval rendelkezel, mint én. Mert, ha csak úgy gondolod, az nem elég. És amíg előkeresed az Atarival vagy a GameSpy-jal erről folytatott levelezésed, itt van egy kép, amit nézegethetsz. Most jövök egy krúzról, amin két amerikai is részt vett, egyikük New Yorkból, a másik Miamiból. A képen látható BlueAce-en kívül még Nikkyindahouse, Saleep és Monteken szintén amerikaiak. Majd esetleg kérdezd meg őket, ha összefuttok. És ha azt találják mondani, hogy amerikaiak, majd hozd nekik is a tudomásukra, hogy hülyék, fogalmuk sincs az egészről, sőt, hazudnak. Mert TE tudod jobban. De honnét is?
Most már csak priviben légy szíves, ha még ezek után is folytatni akarod.
OFF vége, bocs Nevano!
Greetings from the USA -
Jó képek!
-
USAMEN POWER #84462 Hogy picit színesedjen a topik fakulás helyett !
Stockbauer társaságában:
-
És ha én azt mondom neked a játékban, hogy az Antarktiszi Drift Klub alapítója vagyok, és onnan nyomom, azt beveszed? Kamu ugyanúgy, ahogy a Kínai és Japán dolog is. -
USAMEN POWER #84460 Lényeg hogy sok féle nemzetiségű emberrel gurultam már, akik nem Európából játszottak, de lehet hogy felvágás céljából hazudtak... Sőt nekem is ott van a (hun) végződés a nevem mellett, ennek ellenére ha kérdezik hová valósi vagyok, majd Miami/Floridát fogok mondani... lol -
USAMEN POWER #84459 Én egy dimi nevű játékossal gurultam egyszer, és az (már nem emlékszem rá) valamelyik szigetcsoporton lakik, nem Európában... Igazából nem én voltam aki kérdezősködött, Entex volt az aki többet dumált vele. Na mind1 az is hazudott ? -
wandrew26 #84458 Megint úgy tűnik h sz@arságon fogtok veszekedni, de mind1, inkább lenne e kedve vkinek túrakocsikázni holnap délután vagy estefelé? Hasonlóan mint az utolsó összetákolódott Magnum krúz, nincs uticél, se nem kresz se nem padlógáz krúz, hanem jó kis kényelmes tempó, van mikor nyomjuk neki van mikor kényelmesen. Bolyongunk a szigeten csoportosan
Jah, és kategória sincs megszabva. Annyi h a csapat tartson össze és ne essen szét
Van akit érdekelne, jah és persze lehetőleg normális emberekre gondoltam akik már rutinosak, és képesek normálisan vezetni.
-
BalanceArt #84457 Ti tévedtek. Az amerikai srác, akivel gurultam Long Islanden lakik, és onnan is játszott. Egy óra alatt kitárgyaltunk egy csomó mindent, és nem hiszem, hogy süketelt. -
Stockbauer33 #84456 Mérhető az emberi tudatlanság? -
Arra nem gondoltál hogy ha még ázsiai az illető is csak azért találkozhattál vele mert pl. Londonban vagy más európai országban lakik. -
USAMEN POWER #84454 Hun Alyra, őt nem tudom hogy ismeritek-e, jelenleg egy amerikai klub tagja... -
USAMEN POWER #84453 Ezt most nem vágom, mert valamelyik nap egy kínait dobtam ki a klubbomból, és Japánnal is gurultam már... Éjel meg mentem már Kanadaival, és US Amcsival is... -
futottam már össze [JPN]-es nevű formával... sose tudtam mire vélni. de akkor ezek szerint lehetett a lenti faluból egy koszos cigány is? -
Te tévedsz, mert kontinensenként vannak szerverek, és ezt már milliószor kitárgyaltuk. Japánnal még véletlenül sem találkozhatsz. -
BalanceArt #84450 Tévedés. Vannak amerikaiak és japánok is. -
igazából több szerver van, és nem az egész világ van egy szerveren. pl nem találkozol amerikai vagy japán userekkel. -
BalanceArt #84448 Kajálok, de később, ha fent leszel még, majd megpróbálok rád csatlakozni. -
USAMEN POWER #84447