107666
N%C3%A9vtelen-1.png
  • akta02
  • akta02
    Fasza a community patch :)
    Meg a Ducati felnik is jól állnak az MV-nek szvsz
  • Norby646
    Hali! Nemrég mentem egyet a ford gt-vel amikor találtam egy jó kis autómosót, ahol ingyen és nagyon szépen "letisztul" a kocsi, sőt még a beltér is tiszta lesz.

Csak figyeljetek oda mert lehet hogy mosás után találtok 1-2 halat is a kocsiban...:D.
    Itt pedig gyuracell és jómagam gurultunk egyet majd a kis külön szigeten találtunk egy jó parkolóhelyet.

• adamfesto
    Neeee. Tudod hogy lehet velem beszélni. :)
    És akkor mi van ha US vasakkal megyünk és nem rangsoroltban?
    És egyforma vasakkal...
  • USAMEN POWER
    Én is föl akarom már dobni, csak havernak kell vigyek Cd-t mert az én írom már nem müxik... Xp-m van, de a Vistamizer sokat eszik.
  • Szabi1991
    ja hogy van aki azt is nézi ?
  • USAMEN POWER
    Mert az tétre megy és jelenleg nem állok rosszul...
  • pxxl
    van ahol bőven 100 felett
  • pxxl
    hmm win 7 dobott vagy 10-20 fps-t a játékra 100 felett jár városon kívül.
  • Szabi1991
    és az miért gond ha ranked ? :D
  • USAMEN POWER
    Én mennék, csak az a bajom hogy Rankedben játszol...
    Meg nekem inkább US verdáim vannak, Mercedesből is van egy SL 65 Amg azt szvsz...
  • adamfesto
    Jaaaa, és nagyon jó hangulatú versenyek...
  • adamfesto
    [IMG][/IMG]
  • adamfesto
    Én ilyen versenyeket szoktam rendezni, nemzetközi és mindíg tele van.
    Itt is meghírdettem már párszor de nem nagyon jön senki.
    Általában egy féle kocsival nyomjuk pl CLK DTM vagy "csíkos" FERRARI.
  • Roger6
    De értsd meg kérlek, ezt nem TE, vagy MI találtuk ki! Ez már alapból benne van a játékban, és XBOX-on működik is! Ezt már évekkel ezelőtt elképzelték, nem te vagy az ötletgazda. És kérlek ne érts félre, ez nem anyázás, és az előbb (bár csoli31 kötözködésnek vette) sem az volt a célom, hogy jól beléd kössek. Csak hogy tiszta víz legyen a pohárba, ezért szóltam a klános-klubos dolog miatt.
  • ROLL30AbandonHo
    12hmm jó is lenne ha méég annyi lenék:)
    Fiatalsáág eleje:)
    amugy csak egy ötlet volt nem kell egyből anyáznii..
  • USAMEN POWER
  • ultrapulse
    OMG...Ember, neked még érned kell, lehetsz max 12 éves...
  • Szabi1991
  • ROLL30AbandonHo
    nem tudom de sonak mondák máár h mindiig csak Krúz meg összefogáás hol sehol semmi összefogáás semmi ez egy uj játékélmény lett vna amit mi találtunkk i magyarok és nem angolok avgy japáánok és lehet hezt átvették volna tölnük és egy játék amibe mi indítottunk el valamit TDU
  • ROLL30AbandonHo
    Uj?:O:O 2 éve nyomom a TDU-t már bocsika:)
  • Szabi1991
  • USAMEN POWER
  • Szabi1991
    én se látom sok értelmét, de azt csinálsz amit akarsz.. :p
  • csoli31
    Mivel te még új vagy itt (ha jól gondolom), ezért közlöm veled hogy van egy pár személy akik szeretnek bizonyos dolgokba belekötni! Sajnos ez van! Vagy megszoksz vagy megszöksz, ez rajtad áll!!
  • ROLL30AbandonHo
    Hallod nem értem ez egy jóó ötlet klub vagy clan tök8 de akinek eddig játékba mondtam azt mondák h jóó ötlet eddig csak neked nem teccet már bocs
  • USAMEN POWER
    Ez meg csak időleges, egy Némettel meg még valakivel kezdtem gurulni, azt egyszercsak eltünt mindenki, mapon, sehol senki, majd 10 percre rá offlineba dob...
  • Roger6
    Már nem azért, de a TDU-ban klub-nak hívják őket (tudod autóklub meg ilyenek), nem véletlenül, és ha működne minden opció a játékban, akkor lehetne klub-ok közötti versenyt is kreálni. Nem értem, miért nem csinálták meg PC-re a dolgot. "Clan" helyett nyugodtan használhatod a klán szót, hiszen ezt jelenti magyarul, és egy mondatba ne tedd bele ötször, szóismétlés = elég bénán hangzik.

A versengésről annyit, hogy szerintem itt a játékban nagyrészt az autón és a szerencsén (forgalom, karambolok) múlik a dolog, és nem azon, hogy ki hogyan vezet. Lehetsz akármilyen jó sofőr, egy átlagost nem fogsz utolérni, ha jobb a verdája, vagy ha nem ütközik. Persze ez természetesen nem baj, hiszen megvan a lehetőség, hogy mindenki azonos feltételek mellett induljon, azonos autókkal. Ha pedig versenyt akartok, akkor szerintem csináljatok magatoknak multiplayer race-t, jelszavazzátok, és oda menjetek egymással versengeni. Ott nem zavar senki titeket, méri a köridőt, vissza lehet nézni a versenyt. Csak egy ötlet.
  • ROLL30AbandonHo
    http://fastlife.gportal.hu/gindex.php?logout=1
    it az én clanom honlapja még alakulóban van:)
  • ROLL30AbandonHo
    Nem muszály az a clan verseny nem ugy érted csak ugy összehívjuk a csaapatot 2 clanból 4 embert azt online versenyen lenyomjáák és akkor honlapon meg itt feltüntetik ki neyrt érted?:D
  • Szabi1991
    1 gond van, nem megy a "klánverseny" :/
  • USAMEN POWER
  • USAMEN POWER
    Engem most is felenged elsőre, de egy idő után bebaszik az egész...
  • ROLL30AbandonHo
    Hy all:D
    Gondolkodtam egy uj játékmódon:D
    Csinálunk clanokat azok már vannak azoknak külön honlapot minden clan csinál egy honlapot és ott feltüntetjük a clan tagokat meg ezeket és majd csinálunk clan Versenyeket meg ienek és akkor így lessz egy jó játékélményünk én meg csináltam már a FaSTLiFe clant:)
    ÉS hogy ebbe benne e lenétek?:D
    Élvezetes lenne minden héten egy kis Clan verseny és akkor 4v4:D benne vagytok?:D
  • [HUN]FaTaL
    Mikor lesz már szerver? 2 napja nem lehet bejutni, nevetséges.
  • SeanJRRussel
    Nah gurultam egy lengyellel meg egy némettel,náluk is szarakszik a szeró.
    Kiírta vagy 20 perc után,hogy a server nem elérhető,aztán mégse dobott le minket.Igaz miko hc-ra akartam váltani akko má nem engedett vissza.
  • Fehercsoki
    A 2ben lesznek off-road versenyek,lesznek cross motorok is?
  • USAMEN POWER
    Ki tudja ? A 2 se nagyon akar megjelenni, valamivel meg le kell kenyerezni a jónépet... (időhúzás)
  • [HUN]FaTaL
    Két év után, szerintem 100% hogy nem nyúlnak már a játékhoz.
  • USAMEN POWER
    Végülis a patchben is van két új autót, most ha ez az új pack megjelenik, nem sokkal van több benne, csak nem kérnek pénzt érte...