107666
-
húúú milyen problémáid vannak 

-
Nah az első mondat kicsit félreérthető lett, szal az S6 bugos és nem szeretem egyébként se. :D (Tolatáskor ég az index, baromi idegesítő :D) -
Én az S6 helyére tettem úgyis bugos.
Kamera meg moddingtoolsal szerkeszthető, az A6 kameráját állítottam be és így jó. :) (asszem alapból is az van, mert az S6nak nincs külön camera swapja, az a6-ét használja) -
wandrew26 #84563 Hmm, lehet beteszem az rs4 helyére, mert a maserati helyére nem akartam, :) -
csak akkor látod a krómnak a murcit, ha te is átállítottad a színt. a gyári fehér színt cseréltem meg a gr1 krómmal. tdu modding tools kell csak hozzá nem nagy szám :) -
Qrva imagehack, mindegy:
jobb klikk->kép megjelenítése és írj egy ?-t a végére, enter. -
Interior:
Még néhány kép (nem saját):
-
USAMEN POWER #84559 Az új talicskám:
-
Csak ilyen gagyi képet sikerült csinálni tegnap éjjel, álmosan. :D Amúgy nagyon szép modell, a belseje 2 színű (fekete és asszem a fehérhez közeli, de annál kicsit sötétebb). A belseje meg kb olyan szinten kidolgozott mint egy gyári autóé, ha jól sejtem jórészét az RS4ből örökölte. :) A HUD külön tölthető hozzá, van hang is. :P
TDUCentralon a fórumban találsz még képeket. -
wandrew26 #84557 Dobhatnál róla képet, mert én nem mertem berakni. -
Azt meg hogy? Max. festést változtatott, amit láttál. Legegyszerűbb példa. Letöltesz egy autót hozzá, és berakod valamelyik helyére. A többiek nem látják, csak te. -
USAMEN POWER #84555 Pixxel is megcsinálta krómra a lambóját, és azt láttam is a szigeten... -
Mindenkinek a saját gépéről tölti be a játék a modelleket, így aligha lehetséges. -
USAMEN POWER #84553 Amúgy ennek a Fordnak nem lehet úgy átszínezni a motorháztetejét, hogy más is lássa ? Mert a carbon motorháztető egyáltalán nem tetszik, a kocsi súlya meg úgyse számít a játékban... -
Találkoztam pár japánnal én is, kérdeztem tőlük pár dolgot mire kiléptek a layerből. No comment... -
USAMEN POWER #84551 Nem a kocsi műszerfala a lényeg.
Naka_CL1_JPN <--- Viszont ez jól látszik. -
Szabi1991 #84550 hát érdekes az a 3 világító csavar a kormányon :D -
Nem túl sötét ez a kép? Vagy a munkahelyi monitorom sötét csak? -
Jó erős mezőny!!!Van köztük egy-két profi is
-
USAMEN POWER #84547 Csak úgy...
-
Nekem új kedvenc az Audi S5 :) -
USAMEN POWER #84545 Nincs mit. -
Maxx #84544 akkor az sg szarakszik:) mert csak üres oldal jött be hibaüzival amikor ráklikkeltem a mellékletre :) -
Usamennek meg Maxxnak is thx. -
USAMEN POWER #84542 Az nem link, hanem ami nekem van azt küldtem el... Amúgy akkor nem vágom, de ha Ádámnak se jó, max leszedi onnan amit te linkeltél. -
Maxx #84541 Nem müködik a link amit küldtél egyébként
-
USAMEN POWER #84540 Már elküldtem neki levélben, am neked is de ha már megvan akk mind1 :) -
Maxx #84539 www.gamespyarcade.comItt ezt letöltöd és ebben például :) -
Hol rendezem és törlöm?
-
Maxx #84537 amikor ingam rányomsz a mapra és kiválasztod a friandet a szűrőben csomó embert nem mutat, pl holecset mutatja ráugrok és még ott van 2-3 ember aki fent van friend listen de baszott mutatni. -
USAMEN POWER #84536 Azt hagy a francba... GameSpy Arcade rendesen mutatja. Sőt rendezni is tudod, aki nem kell törölheted, sőt magadat is más friend listájából. -
Maxx #84535 Köszi :) ha mást nem a friend listet rendbe tehetnék hogy rendesen mutassa :D
-
USAMEN POWER #84534 Csak annyi hogy 2 napja használhatatlan a szeró, ha fel is enged perceken kérdése ledob offlineba, de fél órán belül biztos... Trade meg a Map max újracsatlakozás után használható egy ideig, vagy egyálltalán nem.
A megapack kiadása elött is volt egy nagy szerver probléma, így talágattak itt egy páran, hogy előfordulhat hogy most a vmien Premium Pack fog megjelenni... Kb. erről van szó. -
Maxx #84533 Nem voltam 7 végén, most mi a rák van pontosan, megy a szerver vagy nem? meg rebesgettek patchet, mi igaz? -
Maxx #84532 Beteg vagy Life :) -
USAMEN POWER #84531 Senkise fog többet TDU-zni ! 
-
wandrew26 #84530 Javítok Cayman
-
wandrew26 #84529 Az új drágaság 
Porsche Chyman
-
USAMEN POWER #84528
-
USAMEN POWER #84527 Elsőre, de elég lassan engedet fel a szeró... A mapon meg senki sincs -.-
Én megmondtam hogy Hawaii-t pusztulás fenyegeti, még képet is beszúrtam !