107666
N%C3%A9vtelen-1.png
  • USAMEN POWER
    Háth a Pro sokkal realisztikusabb mint egy TDU, habár az nem szimulátor...
  • USAMEN POWER

• [HUN]FaTaL
    bullshit nfs:/
  • USAMEN POWER
    Amíg nem jó a szeró van Pro, de háth van már egy éve annak hogy kitoltam.

• adamfesto
    ElCamino-t akarok!
  • adamfesto
    1 hét magánzárka!....izé....offline.
  • adamfesto
    Hááát driftre van esélyem. Egy cimbim most építi a 2. Mantáját egy Maserati 3.0 L-es motorral...Na szerintetek ki festi rá a gyönyörü képeket? Majd elmesélem hogy a HC jobb-e vagy a régi Manta.
  • USAMEN POWER
    Koenigből még csak nem is lehet kilátni... Amúgy az én tuning nélküli McLaren F1-em qrwa jó gép, 370 magától, azt se pár sec alatt éri el, 425 meg a plafon szélárnyékban, ez még így teljesen normális... Ha többet szeretnék akk beszerzek egy repülőgép szimulátort A darálás jó egy ideig, meg a 400 fölötti tempó, de előbb utóbb egy civil, vagy egy útszéli akadály jön közbe... De háth megint ízlések és pofonok...
  • [HUN]FaTaL
    Most megy, fent gurulok 1 órája kb, a versenypályánál vagyok, ha gondolod ford islandon összefuthatunk:D
  • BalanceArt
    "...rohadt unalmas, darálásra való verda...csalókat, háth nekik is való." Mindkét állításod általánosítás és súlyos tévedés. Csak mert NEKED nem jönnek be, még nem rosszak. Mondjuk a Saleent és az alap McLarent én se preferálom, de a Koenig jó gép.
  • Nathan66
    Egyetértek.. Ez szánalom... 1hónapja, hogy nem voltam fenn, ere ma mennék és ez fogad
  • CopyKing92
    de amúgy tényleg. idő után már inkább lazábban vezet az ember.. mert meg unja a sok gyors autót.. :D amúgy az a szürke nagy megapakkos mercédesz is jó. mmm CLK? :P
  • CopyKing92
    faszkópé kis trainerezők =((
  • USAMEN POWER
    Saleen S7 Twint Turbo, Köenig, meg az összes verda ami 400 fölé megy 10 sec alatt, egy rohadt unalmas, darálásra való verda... Van kivétel, de én állt. trainerezőket látok velük, meg egyébb csalókat, háth nekik is való...
  • CopyKing92
    én tom vezetni :D érdekes. majd nézzél meg. :D
  • Danus16
    tudom miről beszél
    XDDD
    énis próbálkozok, nem enged fel. megőrülök. holnap meg megyünk nyaralóra 1 hétre, úgyhogy sajnos így kell elválnom a G25-től. :'( tele vágyakkal, amiket nem tudtam ma teljesíteni...

#84628(tejóég kisetudom már írni XD): Corvettek jók, de sztem is a legnagyobb Chrysler felejtős. tényleg. irányíthatatlan, 5-ösben is kipörög(koniegseggekkel ugyanez), tényleg ekkora nyomatékú autókat már kár vezetni... 600 lóerő a maximum, az is a Ferrarikban, Lamborghinikben stb merül ki, amiket megintcsak nem sportból vezetek, hanem mert életérzés, és gyönyörű a hangjuk. :D amúgyis azok csak szekvenciális váltósok, azokkal nem nagyon foglalkozok..

Ma elment mellettem egy Mercedes Vito, és annyira jó hangja volt, amikor váltásoknál a turbókompresszor megszívta magát... áhh :D
  • SeanJRRussel
    Nem tom ki szokott írkálni az Atarinak de jó lenne ha megint küldene egy lebaszós levelet mert ez röhej.Pár hónapja se volt szerver,akko szarakodtak a kulcsokkal,most megint nem jó a szerver, elmennek a kúrva annyukba mostmár!!!!!!!!!!!
  • USAMEN POWER
    Corvette is fasza gép, csak jobban csuszkál a kelleténél, de háth tartani kell.
  • CopyKing92
    ME-4-12 viszont nyomatékosabb mint a GT bár Korvett cénulla hatos is jó :D
  • USAMEN POWER
    Az az autó úgy néz ki mint egy nagyseggű, felhergelt ribanc, a hangja is olyan... Ha amcsi verda, akk Ford GT, Shelby Gr1, Mustang, akk ott van még a Viper, Camaro, Cadillac és a 300 as Chrysler még tűrhető... Párat talán kifelejtettem amivel még gurulok, qrwa sok jó us verda meg nincs a gameben amivel még gurulnák, de háth ez van...
  • [HUN]FaTaL
    Én is sűrűn megyek így padlógázas előzésekkel. :D
  • [HUN]FaTaL
    Nevetséges, megint nincs szerver. Az előbb még fent voltam, ki kellett lépnem most meg nem enged vissza. Nem igaz, hogy nem lehet összehozni normálisan a szervereket...
  • Danus16
    meg manuál váltós autó, hamár ilyen szőrszálhasogató akarsz lenni XD
    de ez alap. hátsókerekes manuálváltós nagy nyomatékos autó.

én HC-ba nyomom no DA-val. nekem így kényelmes. furikázgatok, de általában mindig elkap a láz egy idő után, visszaváltok 3-at és padlógáz :D na olyankor megindul a kicsike..
    ha ilyen autóm lenne, bármikor tudnék előzni :D de komolyan, megyek az rs4-el(kedvenc) 90-es tempóban(2es teteje, AI is így megy), 6-osban, mély dübörgés, jön egy autó, mögéállok, hirtelen ki, vissza hármasba, tövig, aztán fél másodperc és már meg is előztem. :D
    hihetetlen élménydús tud lenni a játék, ha csak úgy elmerülsz benne és kiéled a vágyaid. mert hogy ki lehet benn :D nem sok kocsit fogsz vezetni az Életben, ami ebben a játékban szerepel. épp ezért kell az embernek.
    amúgy ma bicikliztem, láttam egy maseratit parkolni. gondolkoztam lefényképezzem-e, de végülis inkább tekertem tovább. de azért megnéztem magamnak, gyönyörű volt :D
  • USAMEN POWER
    Ezt a Mercit ismeri valaki ? Még pedálok sincsenek benne :P

• CopyKing92
    kicsit jáccani kell az ujjaiddal. meg kell egy nyomatékos ajútó:D
  • CopyKing92
    én billentyüzettel szoktam sport aidel. egész jó mondják a külföldiek... :D pedig ök kormánnyal tolják (ME-4-12 vel szoktam tolni :D)
  • USAMEN POWER
    Thx, majd a kész verziót is feldobom, csak még wait van pár képre, meg párat javítani is kell... A chat kiszedése meg egy qrwa szar és pepecs munka, ezért utálom ha írnak mikor fotózok...
  • USAMEN POWER
    Billentyűzeten próbáltam helyet találni neki a váltó mellé, (váltó: bal Shift a fel, bal Ctrl le) de tök gáz, és nem tudom beiktatni -.-
  • Roger6
    Ja, meg kormányra rakni a kuplungot! mert hát nekem ugye nincs G25.
  • pxxl
    plusz nem árt minimum egy hátsó kerekes autó
  • Danus16
    a driftnél 2 dolog számít.. a gázadagolás és a kormánykezelés.
    elkezdeni egy driftet nagyon könnyű.
    powerslidingolni lehet 180lóerővel is. kormány beránt, full gáz, kidobja a farát, gázt nagyon gyorsan leveszed, ellenkormányzol, és utána finoman adagolod a gázt plusz a kormányzásra figyelsz, nehogy túl vagy alulkormányozd, különben vége.. Ha nagyon kiszaladsz a lendületből, akkor jó dolog, hogy kuplunggal adsz neki gázfröccsöt, majd elveszed a kuplungot és a turbó nagyot ránt rajta..

ennyi az elméleti része, a többi az gyakorlás, gyakorlás és gyakorlás kérdése. :D
  • pxxl
    1:30nál gyanúsan ismerős az banda meg a kékes szürke murci
  • Danus16
    hangulatos :D
    effekt tényleg nem ártott volna.
    meg mondjuk ezt a zenét utálom :D
  • Danus16
    néha úgy ki tud akasztani ez a TDU :D
    most is úgy megkaptam a kedvet egy kis porschezéshez, felszereltem a G25-öt, elindítom, erre servers are unavailable. az istenit már....
  • BalanceArt
    Igaz. Egyoldalúan írtam le.
  • [HUN]FaTaL
    Nem a kanyaroknál zavar, hanem ha előttem fékeznek, vagy AI van vagy piroslámpa.
  • USAMEN POWER
    Csénáltam egy kezdetleges videót az első gurulásaimon készült képekből...
    Persze hiányzik pár kép, meg jópárat még javítani kell, de szerintem jó lesz. Talán effektet is kéne bele rakjak...

• akta02
  • USAMEN POWER
    Nem megyek mindig gyorsan, hangulatomtól és az épp hallgatott zenétől függ.
    Ha lassú tempóban megyek, akkor 5-6-osban 200, vagy 100 alatt. (Imádom hogy 6-osban lassú tempozok mély a verda hangja, majd gyorsan vissza váltok, és elszabadulnak az indulatok egy ideig, azt megint nyugi.) Na mind1 lényeg hogy nem vagyunk egyformák, én a hc-t megszokni se szeretném, habár fél szigetkőr után meglehet, de én nagyon sokat mentem nonhc-ban, (hónapokig még a 45 % se volt meg) és az nekem több örömet nyújt. De ostmár szerintem tényleg zárható a téma, mert megúszta a topik vita nélkül, és a késöbbiekben se kell :P
  • BalanceArt
    A hosszú fékút időnként tényleg idegesítő, de rászokik az ember, hogy fékezzen a kanyar előtt. (Ezzel nem azt akarom mondani, hogy normálban nem kell fékezni) Van persze, hogy ez sem segít, mert egyes autókkal kb. 35 alatt lehet csak a kanyar ívét követni. Persze, aki jól driftel, annak ez nem gond. Én sajnos még nem tartozom közéjük, de talán majd egyszer...
    A repkedés tényleg furcsa, de én például bírom. Időnként kitör belőlem a gyerek, és csak repkedni elmegyek a sziget bizonyos részeire. Ha többen is vagyunk, ebből már számos vicces jelenet alakult ki.