107666
N%C3%A9vtelen-1.png
  • adamfesto
    Félreértettél, nem kampánybeszédet írtam és nem is akarok senkit meggyőzni.
    Csak azt akartam érzékeltetni hogy miért nem érdemes a "HC menteseket" győzködni különböző játékcímekkel.
    És ha párszor sikerül beülnöd olyan gépekbe amikbe már beleraktam a nagy seggem, akkor Te is belátod: olyan hogy szimulátor, nem létetik.
    Persze van ami hasonlít tulajdonságaiban egy valós autóra de öszességében csak játék, szórakozás. Ilyen értelemben a TDU HC nélkül is egy tökéletes szimuláció.
    Azt nem adja vissza mikor 280-300 nál optikailag minden beszűkül vagy ha 120-nál, megcsúszva kontroll nélkül úgy érzed mintha 200-al mentél volna.
  • Danus16
    egyik utcában itt is van A8L.
    de az magyar :D

R8-ast láttam az elkerülőúton(fehérvár) még pár hete. aztapicsa mondom xD
    Ausztriába meg annyi Porsche 911 volt hogy az már fáj. GT2-es is!
    meg egy F430 spider. meg temérdek Audi és BMW.
  • CopyKing92
    PS2 ön Stuntman volt a jó még :D precíznek kellet lenni. meg a TrackMania is jó játék :P télleg fel is teszem :D
  • [HUN]FaTaL
    Fasza volt bizony. Ezért imádom a trackmaniat :) Semmi köcsögösködés, a sok fogyatékossal, akik kilöknek meg szembejönnek, csak a színtiszta ügyesség. :)
  • pxxl
    jah az elég vicces. egy ilyen kaliberű autóra gy felrakni valamit igénytelenség
  • Maxx
    egyébkéntitt ütközik ki az amcsik igénytelensége, ahogy az a rendszám rögzitve van no comment :D
  • Maxx
    szép :) kár hogy az eu verziókba nem rakják bele a narancssárga helyzetfényt a spoilerbe :P
  • pxxl

• Tattix
    hama gyorsan élesítsd a fotógéped és kérünk róla képet!
  • Tattix
    Ez naon béna!!!
  • pxxl
    LOL itt áll kinnt egy Audi A8L 4.2 quattro. Floridai rendszámal!

ilyen felniken gurul a mucim
  • pxxl
    A Stunts volt az igazi még 386, 486os korszakban. kár hogy a mai fiatalok kimaradtak belőle. ott lehetett legalább miért izgulni, és élvezni a játékot. :D cserélgettük a saját pályákat stb stb
  • Roger6
    "Szarok a szimulátorra" - én meg nem. Akkor most mi van? Neked az az élvezet, nekem meg ez. Ettől én nem tudok kikapcsolódni egy játékkal? Vagy mi a picsa? Én meg szarok arra, hogy hogy te mire szarsz.
    "Azon remegjek 5 napon át hogy hogyan állítsam be a telemetria alapján a 3-ik sebességet?" - azt hiszem, ez a TE egyéni problémád, nem az enyém. Én soha nem setupolok, F1-et meg rühellem.
    "Azért mert egy játék nem szimulátor, még megadhatja a versenyzés örömét." - néda, ebben egyetértünk.

Csak azt nem értem, hogy ki a picsa mondta neked, hogy nekem valósághű szimulátor kell. rFactor tökéletes nekem, TDU + LFS kikapcsolódásnak. Nekem ennyi bőven elég, ezek pont azok, amikre szükségem van. Teljes mértékben kielégítik a vezetés iránti vágyaimat.
  • pxxl
    virtuál szembeszél ventillátort
  • Danus16
    helyből beszarok már megin nemjók a szerverek.
    hát azért ez már túlzás
  • csoli31
    Ha volna Pc-re, én is az elsők között lennék aki megvenné! PS 1-re volt egy hasonló amit imádtam.
  • adamfesto
    Nekem ez szórakozás, kikapcsolódás.
    Szarok a szimulátorra, játékban úgysincs korrekt szimulátor. ('92 óta van A, B, C jogsim) Azon remegjek 5 napon át hogy hogyan állítsam be a telemetria alapján a 3-ik sebességet?
    Ha meg igazi vas kell akkor megyek igazival.
    Néha túlkomplikáljátok a témát, ha már minden realisztikusan működik akkor az lesz a baj hogy a "virtuál szembeszél ventillátort" nem lehet úgy beállítani mint a LfS-ben...ugyan már.
    Azért mert egy játék nem szimulátor, még megadhatja a versenyzés örömét.
    Annál nem volt nagyobb flash mint amikor 4-en nyomtuk egyszerre a Crash Team Racinggel....

[IMG][/IMG]
  • csoli31
    A körbeforgás az egy tipikus hiba, a NEM eredeti játéknál. Épen ezért nem érdemes hazudni! Vedd meg! Csak kétezredbe fájna, és akkor nem volna ilyen gondod!
    Amúgy kedvet kaptam egy kis kocsikázásra, hogy tudjak gyakorolni a kormánnyal, de így nem lesz belőle semmi. Lehet hogy akkor inkább játszok a Grid-el, ami egy fokkal jobb a nfs ps-nél (ebben legalább van rendes törés, ami ki is hat a kocsira).
  • Dj Toto
    eredeti....
  • Gaben17
    Menny el a boltba és vedd meg
  • Dj Toto
    hai. Felraktam a gamet ujra 1.66 patch van fennt és miután vettem egy kocsit megyek az elsö versenyre és forog kötbe a kamera amikor rámegyek, de a kocsit nem mutatja, rámegyek hogy start és semmi forog tovább??
  • pxxl
    hát sztem az nfs az underground óta abszolút nem nehéz. nevetségesen könnyű végigjátszani pár óra alatt. és unalmas vontatott "története" van mindnek.
  • pxxl
    az érdekes lenne. ennek a monitornak a max felbontása 1600x1200. de amúgy is hülyeség amit mondasz mert az 1280x1024 az 5:4es arány ez nem lehet max felbontása egy 4:3as monitornak.
  • Roger6
    Szerintem belső nézet nagyon sokat dob egy játékon. Külső nézetben könnyebb játszani mert távolabb és nagyobb teret látsz be, de én soha sem használok külső kamerát. Mindig azt szeretem, amikor látom előttem a kasznit, a műszerfalat, a kormányt, ahogy gázadásra felszökik a fordulatszámmérő és közben beremeg a verda. Engem ez hoz lázba, ettől pezseg a vérem. Na meg a drift. Nem vagyok nagy drift pilóta, hiszen ez a fajta "sport" csak idén köszöntött be életembe, de látom magamon a fejlődést. Néha azon kapom magam, hogy rFactorban is nyomom a kéziféket, hogy dobja a verda a seggét, csak hát ugye a Megane Trophy-n nincs kézifék...
  • USAMEN POWER
    A Pro elég realisztikus szerintem, 300 al nem lehet kanyart bevenni, stb... Legalábbis ott a vidi azon is látszik h egy éve nem toltam igazán, és inkább TDU-ztam. Habár ahoz is csak kormány kéne, mert billentyűzettel túl szopatós szerintem. Ott a GTA IV az mégcsak nem is arcade, nem is szimulátor, még is qrwa élethű fizikája van. Am az a vicces hogy a nagy szimulátoros embereknek a Pro Streetet túl könnyűnek, akik meg tényleg NFS buzik azok nehéznek tartják, EA rá is jött hogy nem tetszik a népnek ez az irányvonal, azt kidobta a Tényleg fos Undercovert. Most meg megint Pro irányvonal jön, csak lesz belső nézet is kb. ennyi.
  • CopyKing92
    elvégülis.. mind2 öt az EA gyártya:D
  • ultrapulse
    Abban sem...hacsak nem kapja meg a Burnout-féle cuccot :)
  • CopyKing92
    sztem nfs max a törésekben lesz realisztikus.. :D
  • Roger6
    "GTR 2, GTR Evolution, GT Legends, Live for Speed és rFactor." - és itt van a lényeg, köszönöm, hogy helyettem kimondtad!
  • Danus16
    te jó ég azért furcsa elképzeléseitek vannak :D
    Egy ProStreet szintű arcade nfs szarsággal akartok gyakorolni egy körversenyszimulátorra? (már ha nem hazudnak ezek a mocsok EA-sok, márpedig Turán azt nyilatkozta hogy realisztikus. remélem nem ferdített)
    inkább tanuljatok meg szimulátorozni :D
    GTR 2, GTR Evolution, GT Legends, Live for Speed és rFactor.
    Ezekkel játszatok ;)
  • CopyKing92
    4:3 as monitor? annak 1280x1024 a max :)
  • pxxl
    jah am a monitor 1280x1024-en van.
  • pxxl
    az miért van hogy beállítottam a játékot 1600x1200 full minden, tök szép és jó a játék, de borzalmas képeket csinál :S fraps is nagyon té képeket nyom
  • USAMEN POWER
    Én beleéltem magam rendesen mikor még nagyban játszottam vele...
    Mostmár csak hébe hóba színten, a qrwa nagy boruláson látszik is, de szerencsére van videóm arról mikor még jól tolom...
    De a shift se lesz könnyebb, úgyhogy Proval majd gyakorlok.
    Viszont shiftbe lesz belső nézet, de ahol nincs, motorháztető nézettel meglehet oldani a dolgot, TDU-ban is sokan úgy játszanak !
  • USAMEN POWER
    Na stabilizáltam ezt a qrwa sípolós vírusriadót :D
  • USAMEN POWER
    Nekem meg nem mert ahonnan linkeltem egy vírusos oldal lehetett és most szopás van :/
  • USAMEN POWER
    A faszom, ti nem kaptatok be vmi vírusriasztást ? Mióta az El caminot linkeltem, azóta állandóan jön az Avast virusriasztása, a gép meg megzavarodott :/
  • adamfesto
    [IMG][/IMG]
  • adamfesto
    Mosolyom örök:
  • [HUN]FaTaL
    :D Hülyeség, még egy kurva belső nézet sincs benne. Talán majd a shift. Mellesleg az a baj hogy dögunalmas. :(